Μεταγραφές 2010-2011
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές 2010-2011
ΟΚ, τότες να αντικαταστήσουμε κι εμείς Λάζο, ΜκΓκράθ και Γκρέι...
χε χε τι πιο εύκολο από το να βρεις άσσο, σκόριγκ γκάρντ και Σέντερ στη μέση της χρονιάς...
έχει κοψίματα η Κίνα, πάλι καλά...
πάντως θεωρώ ότι όταν ο Κόμματος σκόραρε σαν μηχανή κι ο Τάκερ έπαιρνε παραμάζωμα τις άμυνες, είναι απίστευτα δύσκολο οι καινούριοι να είναι ισάξιοι, λογικά οι πιθανότητες είναι να είναι αρκετά χειρότεροι, μιας που είναι και φτηνοί...
Ντέλι που βρήκαμε εμείς πέρσυ ελπίζω να μην βρούνε...
ΥΓ που πήγαν όλοι εδώ ο κόσμος καίγεται η ομάδα χρειάζεται 3 παίκτες κι ο κόσμος πετάει χαρταετό!
χε χε τι πιο εύκολο από το να βρεις άσσο, σκόριγκ γκάρντ και Σέντερ στη μέση της χρονιάς...
έχει κοψίματα η Κίνα, πάλι καλά...
πάντως θεωρώ ότι όταν ο Κόμματος σκόραρε σαν μηχανή κι ο Τάκερ έπαιρνε παραμάζωμα τις άμυνες, είναι απίστευτα δύσκολο οι καινούριοι να είναι ισάξιοι, λογικά οι πιθανότητες είναι να είναι αρκετά χειρότεροι, μιας που είναι και φτηνοί...
Ντέλι που βρήκαμε εμείς πέρσυ ελπίζω να μην βρούνε...
ΥΓ που πήγαν όλοι εδώ ο κόσμος καίγεται η ομάδα χρειάζεται 3 παίκτες κι ο κόσμος πετάει χαρταετό!
φωνάζουνε οι free agents!!!!
[youtube]dLuu7X-Az1s&feature=related[/youtube]
άντε κουνηθείτε. το άλλο σάββατο παίζουμε στη λαμία με τον αντ1.
[youtube]dLuu7X-Az1s&feature=related[/youtube]
άντε κουνηθείτε. το άλλο σάββατο παίζουμε στη λαμία με τον αντ1.
palok το προβλημα μπορει αγωνιστηκα και ρεαλιστικα να φαινεται οτι ειναι με τον πανελληνιο αλλα για μενα εξισου σημαντικο για αλλους λογους ειναι και με τον γαυρο.Υποτιθεται οτι ληγει η τιμωρια και περιμενεις πως και πως ενα ντερμπι μηπως και κοψεις κανα εισητηριο, ακομα και αν οι πιθανοτητες για κατι καλο ειναι ελαχιστες και αντι μετα τα συνεχομενα ρεζιλικια να εχεις φροντισει με καποιες κινησεις να ζεστανεις τον κοσμο και να τον ηρεμησεις, συνεχιζεται η απραξια, η οποια λογικο ειναι να ξενερωσει οσους με καλες προθεσεις θα ηθελαν να πανε στο παιχνιδι αλλα και να εξαγριωσει (σε ενα βαθμο πλεον δικαιολογημενα) οσους βλεποντας με αυτο το ροστερ την διαφορα να φτανει σε αστρονομικα μεγεθη θα βρουν την ευκαιρια να τα κανουν παλυ @#@#$ και να σου κατσει μια χαρα αλλη μια τιμωρια 3-4 αγωνων που μπορει να φτασει και τα playoff.
καλά με το γαύρο 500 άτομα θα χει (παίζουμε ίδια ώρα σχεδόν με εργο-τέλη, στην τούμπα όχι στην ευριπίδου,...
). προβλέπω πρώτο δεκάλεπτο 9-26 και έπεται και συνέχεια...
τώρα δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένουμε? κι άλλα κοψίματα? από ποιά διοργάνωση? δε νομίζω να τελειώνει και κανα πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα. αν δεν μπορούν να βρούν κάποιον, ας πάρουν έστω τον monroe να χουμε τουλάχιστον 3 αμερικανούς.

τώρα δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένουμε? κι άλλα κοψίματα? από ποιά διοργάνωση? δε νομίζω να τελειώνει και κανα πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα. αν δεν μπορούν να βρούν κάποιον, ας πάρουν έστω τον monroe να χουμε τουλάχιστον 3 αμερικανούς.
ο Μονρο πρεπει να ειναι ηδη στο αεροπλανο,αν δε κανω λαθος εχει φετος 5 επισημα παιχνιδια,τωρα είναι υγειής...
ο Αντρέ Όουενς με τέτοια νούμερα φέτος έρχετε και τζάμπα(έχει διαβατήριο)
Αφού γεμίσαμε την περιφέρεια πάμε και για ψηλό...
Με δανεικό τον Πρίντεζη που είναι εκτός ρόστερ στη Μάλαγα παίζουμε ένα μπάσκετ run 'n' gun!!!
Συνολικά δεν νομίζω να χρειάζονται πάνω απο 60 χιλιάρικα για τους επόμενους δυο μήνες...
Αφήστε ότι έχετε ευχαρίστηση
p.s. ο ανικανότας κάνει ακόμα τον πρόεδρο?
p.s1.μην στείλεις τη παραίτηση μεσημέρι...zzzzzzzzzzzzzzzzzz
ο Αντρέ Όουενς με τέτοια νούμερα φέτος έρχετε και τζάμπα(έχει διαβατήριο)
Αφού γεμίσαμε την περιφέρεια πάμε και για ψηλό...
Με δανεικό τον Πρίντεζη που είναι εκτός ρόστερ στη Μάλαγα παίζουμε ένα μπάσκετ run 'n' gun!!!
Συνολικά δεν νομίζω να χρειάζονται πάνω απο 60 χιλιάρικα για τους επόμενους δυο μήνες...
Αφήστε ότι έχετε ευχαρίστηση

p.s. ο ανικανότας κάνει ακόμα τον πρόεδρο?

p.s1.μην στείλεις τη παραίτηση μεσημέρι...zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Διαθέσιμοι καλοί παίκτες υπάρχουν. Και μάλιστα ικανότατοι και χωρίς ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο. Έριξα μια ματιά και αυτές είναι οι προτάσεις μου:
Mark Blount 2,11, 35 χρονών με τεράστια θητεία στο NBA... Αλλά ανενεργός εδώ και 1 χρόνο...
Miami Heat 20(G) 9.9(MIN) 4.0(PTS) 38.5%(2P) 40.7%(3P) 61.5%(FT) 2.1(RB)
David Dixon 2,11, 33 χρονών. Έπαιζε φέτος στην τουρκική Olin Edirne Basketball και έμεινε ελεύθερος
Edirne Olin Genclik Spor 18(G) 22.7(MIN) 10.7(PTS) 64.3%(2P) 0%(3P) 45.8%(FT) 7.2(RB) 1(BS)
Steve Hunter 2,12, 29 ετών. Ανενεργός φέτος...
Memphis Grizzlies 21(G) 7.0(MIN) 2.5(PTS) 39.5%(2P) 0%(3P) 52.8%(FT) 2.0(RB) 0.5(BS)
Alain Koffi 2,07, 27 ετών. Έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο
Le Mans Sarthe Basket 14(G) 27.7(MIN) 11.9(PTS) 53.2%(2P) 0%(3P) 79.5%(FT) 7.6(RB) 1.2(BS)
Και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο Nicevic και ο Popovic.
Αχ και να είχαμε λεφτά... Jorge Garbajosa θα παίρναμε που είναι και ελεύθερος, αλλά...
Mark Blount 2,11, 35 χρονών με τεράστια θητεία στο NBA... Αλλά ανενεργός εδώ και 1 χρόνο...
Miami Heat 20(G) 9.9(MIN) 4.0(PTS) 38.5%(2P) 40.7%(3P) 61.5%(FT) 2.1(RB)
David Dixon 2,11, 33 χρονών. Έπαιζε φέτος στην τουρκική Olin Edirne Basketball και έμεινε ελεύθερος
Edirne Olin Genclik Spor 18(G) 22.7(MIN) 10.7(PTS) 64.3%(2P) 0%(3P) 45.8%(FT) 7.2(RB) 1(BS)
Steve Hunter 2,12, 29 ετών. Ανενεργός φέτος...
Memphis Grizzlies 21(G) 7.0(MIN) 2.5(PTS) 39.5%(2P) 0%(3P) 52.8%(FT) 2.0(RB) 0.5(BS)
Alain Koffi 2,07, 27 ετών. Έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο
Le Mans Sarthe Basket 14(G) 27.7(MIN) 11.9(PTS) 53.2%(2P) 0%(3P) 79.5%(FT) 7.6(RB) 1.2(BS)
Και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο Nicevic και ο Popovic.
Αχ και να είχαμε λεφτά... Jorge Garbajosa θα παίρναμε που είναι και ελεύθερος, αλλά...
o koffi είναι παιχτούρα (όπως και ο pape sow της caja που μοιάζουνε) αλλά είναι τραυματίας. δε νομίζω οτι τον αφήσανε ελεύθερο. πριν τραυματιστεί ήταν σίγουρα ο καλύτερος ψηλός της Lemans (είναι και μέλος της εθνικής γαλλίας)... τους άλλους που πόσταρες δεν τους ξέρω.
από την τουρκία κάτι είχε πάρει το μάτι μου σε ελεύθερο καλό, ωστόσο τότε έλεγα έχω τον gray και δεν έδωσα σημασία. αλλά λόγω ηλικίας
δεν μου ρχεται το όνομα...
πάντως αυτό με τον πρίντεζη (το οποίο πόσταρα κι εγώ προχτές) γιατί να μην κάνουμε μια προσπάθεια? είναι ανενεργός στην acb και άλλες διοργανώσεις δεν υπάρχουνε!
καλά και ένας εκ των Owens-popovic δεν θα με χάλαγε...
PS: καλωσήρθες κόνδορα. κολλητός του oli πρέπει να σαι εσύ...
από την τουρκία κάτι είχε πάρει το μάτι μου σε ελεύθερο καλό, ωστόσο τότε έλεγα έχω τον gray και δεν έδωσα σημασία. αλλά λόγω ηλικίας

πάντως αυτό με τον πρίντεζη (το οποίο πόσταρα κι εγώ προχτές) γιατί να μην κάνουμε μια προσπάθεια? είναι ανενεργός στην acb και άλλες διοργανώσεις δεν υπάρχουνε!
καλά και ένας εκ των Owens-popovic δεν θα με χάλαγε...

PS: καλωσήρθες κόνδορα. κολλητός του oli πρέπει να σαι εσύ...

Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι ότι θα συνεχίσουμε με βασικό τον κολλητό μου Καλλέ....
Κόσμο με τον γαύρο? Όχι, ευχαριστώ. Αρκετή "βοήθεια" έδωσε στο ματς κυπέλλου..... Ναι, ξέρω. Μας έχουν στο μάτι και υπάρχει προκατάληψη.

Κόσμο με τον γαύρο? Όχι, ευχαριστώ. Αρκετή "βοήθεια" έδωσε στο ματς κυπέλλου..... Ναι, ξέρω. Μας έχουν στο μάτι και υπάρχει προκατάληψη.

- KalamarGiannis
ΟΚ Καλλές για σέντερ , αλλά ρε σεις άλλον ένα έφηβο 2,05 δεν μπορούν να βρουν να μπαίνει μέσα τζάμπα για να φτιάξει όνομα;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΜΟΝΡΟ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ; ΑΠΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΜΟΝΡΟ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ; ΑΠΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...
- KalamarGiannis
από που την έχετε ρε παιδιά την πληροφορία; έψαξα σε 5 site, τίποτα...
παίζετε με τον πόνο μου;
παίζετε με τον πόνο μου;
Βλέπει Σερόν Κόλινς
Προτάθηκε και εξετάζεται από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, που είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Γκρέι
[youtube]Tfn_0JRe8Qc&feature=related[/youtube]
Προτάθηκε και εξετάζεται από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, που είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Γκρέι
[youtube]Tfn_0JRe8Qc&feature=related[/youtube]
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Ε αφου τον συνοδευει μουσικη που λεει "nigga, bitch, shit, fuck, muthafucka" πρεπει να ειναι παιχταραααα

Thx, AdminTeam
Ε αφου τον συνοδευει μουσικη που λεει "nigga, bitch, shit, fuck, muthafucka" πρεπει να ειναι παιχταραααα