Σταύρος Κόλκας

giapas

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από giapas »

dizar έγραψε:φορμαρισμενος ο κολκας τωρα τελευταια... Μπραβο!
Aκολουθεί την ομάδα !!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

navigator11 έγραψε:το τελευταιο του "πονημα" κατ'εμε παντα για το περιβοητο "ΠΑΟΚ εισαι" φερνει στην επιφανεια μια απο τις μεγαλυτερες πληγες του παοκτση των τελευταιων χαλεπων ετών.με τετοιου ειδους γελοιοτητες ειχαμε πειστει ολοι μας οτι ο κοσμος αναποδα να γυρνουσε,μονο με τις φανελες εμεις δια βιου θα βγαινουμε στο πρωταθλημα τουλαχιστον τέταρτοι,οτι θα παιζαμε τελικα στην ευρωπη το 2007-2008 κι οτι ο σπανος δεν θα επαιρνε τη θεση μας στο τοτε ουεφακι,οτι δεν υπηρχε περιπτωση να την ... πατησουμε σαν τα σκουληκια και να πεσουμε κατηγορια σε δημοφιλες αθλημα (φτανοντας μια ανασα στο μπασκετ,εστω κι αν τελικα δεν πεσαμε),οτι θα ... λιωναμε το ρουλη στο "μηλο" του χωρις να υπολογιζουμε την παραμετρο σπαθας κι απειρα άλλα παραδειγματα :!: κι ολα αυτα γιατι ... ΠΑΟΚ εισαι :!: τεραστια και επιζημια αυταπατη λοιπον αυτο το καγκουρικο μότο :!: ας το αφησουμε στην ακρη απαξ δια παντος.αγωνιζεσαι,κοπιαζεις,σκυλιαζεις,εχεις σχεδιο και προγραμμα και ανταμοιβεσαι.ολα τα άλλα απλα προξενουν γελιο (στους ετέρους) και ... ανησυχια (θα επρεπε τουλαχιστον) σε εμας :!:
Καλα εχει και ευεργετικες επιδρασεις το "ΠΑΟΚ εισαι", μη το δαιμονοποιησουμε! Για την προσωπικη μας ζωη κυριως! Αποπνεει μια αυτοπεποιθηση, πως να το κανουμε...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ΠΑΟΚ είσαι!
πώς να το κάνουμε? Να το αλλάξουμε? ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μα κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι αφου.ουτε γαυρος,ουτε σκουληκι,μηδε βαζελος ή χανουμι.εχει σημασια πως το ερμηνευει καθενας :!: και η αληθεια μεχρι το παρα πολυ προσφατο παρελθον ηταν πως το "ΠΑΟΚ εισαι" ειχε μεγαλη δοση (αδικαιολογητης) αλλαζονειας και επαρσης απο παρα πολλους συνοπαδους ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

navigator11 έγραψε:αγωνιζεσαι,κοπιαζεις,σκυλιαζεις,εχεις σχεδιο και προγραμμα και ανταμοιβεσαι.
μα αυτό ακριβώς σημαίνει "ΠΑΟΚ είσαι" !!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

navigator11 έγραψε:μα κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι αφου.ουτε γαυρος,ουτε σκουληκι,μηδε βαζελος ή χανουμι.εχει σημασια πως το ερμηνευει καθενας :!: και η αληθεια μεχρι το παρα πολυ προσφατο παρελθον ηταν πως το "ΠΑΟΚ εισαι" ειχε μεγαλη δοση (αδικαιολογητης) αλλαζονειας και επαρσης απο παρα πολλους συνοπαδους ...
Συμφωνώ απόλυτα! :opaokara:
palok έγραψε:
navigator11 έγραψε:αγωνιζεσαι,κοπιαζεις,σκυλιαζεις,εχεις σχεδιο και προγραμμα και ανταμοιβεσαι.
μα αυτό ακριβώς σημαίνει "ΠΑΟΚ είσαι" !!!

Συμφωνώ απόλυτα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Σταύρος Κόλκας

08.Σεπ.2010

Θα έπρεπε να τους ξηγηθεί αλλιώς …

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε και πιστεύω να κατανόησαν πολλοί το γιατί ο ΠΑΟΚ έχει άνοιγμα, το γιατί δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τους παίκτες και το γιατί πιστεύω πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Εδώ το πιστεύει αυτός.
Ελάχιστοι κατανόησαν βέβαια, το γιατί δεν μιλάει συχνότερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Όμως όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας, όπως και αυτός. Δεν του αρέσει η διαδικασία. Δεν την βρίσκει, δεν την νιώθει οικεία.
Και το γράφει ένας άνθρωπος αυτό, που κατηγορήθηκε πολλές φορές από ομοϊδεάτες ή και καλά ομοϊδεάτες του πως κάνει το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.
Όταν λες τι λένε στον ΠΑΟΚ και δεν το λένε οι ίδιοι, είναι πιθανό να φας εσύ το χρέωμα, αλλά πλέον το έχω φιλοσοφήσει. Δεν μπορεί ρε Κόλκα να είσαι στη λεζάντα, να βγάζει γούστα κάνοντας την καψούρα σου δουλειά και να είναι όλα πούδρα. Θα πρέπει και να την ακούς λίγο, έτσι ώστε να υπάρχει μία ισορροπία. Και πλέον, θεωρώ δίκαιο αυτό που συμβαίνει.
Από εκεί και πέρα ακούστηκαν νούμερα. Πολλά νούμερα.
Το μπάτζετ μας φέτος, είναι 18εκατ. ευρώ μεικτά. Βαρύ το νούμερο είναι η αλήθεια, αλλά όταν καλείσαι να πληρώσεις 4 με 5 εκατ. ευρώ εφορία… ελαφραίνει.
Η οφειλή προς την ομάδα είναι 2εκατ. ευρώ, νούμερο που ουσιαστικά δεν μπήκε στα ταμεία των παικτών λόγω των έργων της Τούμπας, αλλά και της καθυστερημένης υπογραφής σύμβασης για τη φανέλα, την ανυπαρξία σύμβασης για τα φετινά τηλεοπτικά, την ανυπαρξία της σύμβασης για την κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ στη Λίγκα. Νομίζω πως και για τα τρία δεν φταίει ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες θα πρέπει να αποδεχτούν την ειλικρινή στάση του Ζαγοράκη που δεν «έπαιξε» επικοινωνιακά με το θέμα τους, να βουλώσουν τα στόματά τους και να δουλέψουν για αυτό που όλοι μας πιστεύουμε. Την κατάκτηση πρωταθλήματος. Το πιστεύουν και οι ίδιοι άλλωστε.
Η αλήθεια είναι πως ο Ζαγοράκης θα έπρεπε να τους είχε ξηγηθεί αλλιώς. Θέλετε τα χρήματά σας στην ώρα τους γιατί αισθάνεστε μία μορφή ανασφάλειας; Οκ, σύμφωνοι.
Πουλώ Βιεϊρίνια, δεν παίρνω Σάλπι και εσείς πληρώνεστε. Έλα όμως που αν συμβεί αυτό θα είστε εσείς ζημιωμένοι.

Μία ομάδα που μπορεί να πετύχει υψηλούς στόχους, καπάκι μεταφράζεται σε πολλά περισσότερα πριμ για τους παίκτες. Η ομάδα ενισχύθηκε, είναι ικανή, παλέψτε τώρα να κονομήσετε. Αν ο Ζαγοράκης είχε πουλήσει και δεν είχε πάρει, θα παίρνανε μόνο τα χρήματα του συμβολαίου. Τα εξασφαλισμένα έτσι κι αλλιώς χρήματα του συμβολαίου.
Η ατάκα του Ζαγοράκη που έγραψε ήταν το «Πάμε για πρωτάθλημα», κάτι το οποίο εμένα δε με παραξένεψε είναι η αλήθεια.
Και εγώ έχω το ίδιο συναίσθημα, όπως και οι κολλητοί μου. Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς αλλά στη τελική τι να έλεγε; Πως κάνει πρωταθλητισμό;
Αφού κι αυτός μέσα στη καύλα είναι όπως όλοι μας, περιμένει πως και πως το παιχνίδι του Σαββάτου, να παλέψουμε για το διπλό, να το πάρουμε και να πάμε ταξιδάκι στο Μεσαιωνικό Μπριζ.
Δεν ήθελε να μας ρίξει την ψυχολογία και πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει και λόγους να μη το πιστεύει.
Όσο για τις αποχωρήσεις, δεν θα το τραβούσε πολύ το πράγμα και όσοι τον γνωρίζουμε το είχαμε καταλάβει. Όσοι ήθελαν τροφή από τις ατάκες του, δεν θα τις έπαιρναν γιατί ο ΠΑΟΚ δεν εκφράζει την κατινιά.
Ο Ζαγοράκης ξέρει ποια είναι τα λάθη του με τον Βρύζα, ο Βρύζας ξέρει ποια είναι τα λάθη του με τον Ζαγοράκη. Η παραδοχή τους και μόνο στο μεταξύ τους, είναι αυτό που έχει σημασία. Και απ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω.. μιλάνε.
ΥΓ Η ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική, αν και ήρθε καθυστερημένα, έδειξε την δυσφορία που υπάρχει για τις πρακτικές των «γειτόνων» και της αστυνομίας.
Αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό και με τρελαίνει το γεγονός πως καμία αρχή δεν είναι διατεθειμένη να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.
Από την μία – εμείς – έχουμε ποδοσφαιράνθρωπους διοίκηση, καθόλου μαίντανούς, που προσπαθούν να βγάλουν μία άκρη σε έναν υπερβολικά σύνθετο και πολυτασικό μηχανισμό.
Από την άλλη – «γείτονες» – έχουν οπαδούς που τους διοικούν, μικρότερο και πολύ ευέλικτο σχήμα και μία επικοινωνιακή στρατηγική που στηρίζεται στην μείωση του ΠΑΟΚ.

Οι αρχές, θα πρέπει να φροντίσουν να βρούνε μία ισορροπία ως προς την συμπεριφορά τους απέναντι σε όλους τους πολίτες και όχι να επιλέγουν την μονόπλευρή φθορά έτσι ώστε να χασκογελάνε οι ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβαίνουν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://blog.paok24.com/?p=333
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μηδέν μυαλό

Εγώ δεν θα ασχοληθώ με τη συνέντευξη Τύπου του Ζαγοράκη, γιατί πολλοί ήταν αυτοί που τη σχολίασαν και δεν θα προχωρήσει και σε ένα ακόμη αναμάσημα των όσων ακούστηκαν.

Εγώ λέω να ασχοληθώ, με την σημερινή συνάντηση του Ζαγοράκη με τον Υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και την ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας, με αφορμή τους πέντε οπαδούς της ομάδας που κατέληξαν στη φυλακή.

Ο Παπακωνσταντίνου, είναι ο τέταρτος νομίζω Υπουργός οικονομικών που συνάντησε ο Ζαγοράκης για τον ίδιο λόγο.

Για τον διακανονισμό των παγωμένων χρεών προς το δημόσιο από τις προηγούμενες διοικήσεις. Αυτά είναι παγωμένα όχι χαριστικά, αλλά επειδή εκκρεμούν προσφυγές στα ελληνικά δικαστήρια, αφού οι προηγούμενες διοικήσεις δεν αναγνωρίζουν τα πανοτόκια. Και εδώ που τα λέμε, μπορεί να είναι και το μόνο πράγμα που έχουν δίκαιο.

Πήγε σήμερα ο Ζαγοράκης στον Παπακωνσταντίνου – όχι ο τραγουδιστής, μη μπερδευτεί κανένας φελλός – και του είπε τα εξής απλά πράγματα.

«Πήρα μία κατεστραμμένη Α.Ε. που σου απέδιδε – όταν θυμόταν – 600, 700 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Την αναβάθμισα, την έκανα ανταγωνιστική και τώρα έχεις πάρει 11εκατ. ευρώ σε τρία χρόνια. Δηλαδή κάπου στα 3,7 εκατ. ευρώ το χρόνο σε φόρους, Φ.Π.Α. και ΙΚΑ. Κοντά στο 500% αύξηση των εσόδων που είχες από αυτή την εταιρία. Για να μπορέσω να συνεχίσω να έχω ανταγωνιστική την εταιρία, θέλω να κάνεις έναν κομψό διακανονισμό που θα με βολέψει και θα σου αποδώσει τα ίδια κέρδη, ίσως και περισσότερα στο μέλλον. Τα 3,7 εκατ. ευρώ, μπορεί άνετα να γίνουν 5, 6, 7 και 10, αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που δημιουργούνται. Τα χρέη δεν τα έκανα εγώ για να πληρώσω το τίμημα με ακραία μορφή, αλλά τα έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις σε συνεργασία με τους συναδέλφους σου που αντί να έχουν ελεγκτικούς μηχανισμούς πετούσαν τον αετό τους κάθε μέρα πλην Καθαρής Δευτέρας. Κάνε μου αυτή την διευκόλυνση και θα είσαι κερδισμένος.

Επίσης, υπάρχει και το ηθικό σκέλος της όλης κατάστασης, αφού σε μία εποχή κρίσης, είμαι μία από τις ελάχιστες Α.Ε. που σε πληρώνει στην ώρα της». Μπορεί τα λεγόμενα του Ζαγοράκη να μην ήταν ακριβώς αυτά, αλλά αυτό ήταν το κλίμα και η επιχειρηματολογία του απέναντι στον Υπουργό.

Αν το κράτος σε αυτή τη κρίσιμη φάση για αυτό, είχε μία νοοτροπία εταιρίας – που πρέπει να έχει – θα έλεγε, μέσα είμαι, τι σε βολεύει. Αλλά όπως πάντα, ο τέταρτος Υπουργός που συνάντησε ο Ζαγοράκης δεν είχε στο μυαλό του να δώσει λύση σε ένα τόσο απλό και βολικό θέμα, αλλά είχε στο μυαλό του το πως θα κερδίσει χρόνο ενόψει Έκθεσης. Λες και το μπινελίκι που θα πέσει θα το ρίξουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Δεν υπάρχουν κοινωνικά στρώματα που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Έλα όμως που έτσι όπως τα έφερε η ζωή στην Έκθεση θα εμπλακούν τελικά και οι ΠΑΟΚτσήδες. Υπάρχει θέμα με τους πέντε που μπήκαν σήμερα φυλακή.

Έγιναν κάποια επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη στον Αγ. Αθανάσιο. Έγινε μία επίθεση με μολότοφ στον σύνδεσμο του Άρη, επενέβη η αστυνομία, αλλά στο τόπο του επεισοδίου δεν έγινε καμία σύλληψη.

Την άλλη μέρα το πρωί, πιάστηκαν οι δύο πρόεδροι των συνδέσμων της περιοχής, ρωτήθηκαν για το γεγονός και δεν ήξεραν τίποτα. Ξαφνικά, δύο πιτσιρικάδες 18χρονοί οπαδοί, πιάνονται από την αστυνομία και ξάφνου, λίγες ώρες μετά, άλλοι πέντε μαζεύονται από τα σπίτια τους.

Η αστυνομία επικαλέστηκε την μαρτυρία τους ενός πιτσιρικά, ότι υπέδειξε λένε στις φωτογραφίες που του έδειξαν από παλαιότερα επεισόδια, πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό που τελικά συνέλαβε η αστυνομία, ο έκτος ήταν ο πιτσιρικάς. Πάει ο πιτσιρικάς σήμερα στην ανακρίτρια και λέει πως υπέστη σωματική και ψυχολογική βία από την αστυνομία και θέλει να αναιρέσει την πρώτη του κατάθεση. Πρόκειται μάλιστα, για τον μοναδικό μάρτυρα της υπόθεσης.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας, υπολογίζουν την πρώτη κατάθεση και στέλνουν φυλακή, κρίνουν δηλαδή προφυλακιστέους, τους πέντε, οι οποίοι μάλιστα κατηγορούνται και για άλλα αδικήματα στο παρελθόν.

Οι πέντε λένε πως έχουν άλλοθι, πηγαίνουν σήμερα με μάρτυρες στο δικαστήριο, οι οποίοι θα επιβεβαίωναν το ότι δεν βρίσκονταν στον Αγ. Αθανάσιο. Μάλιστα λένε μπροστά στην ανακρίτρια στα ίσια πως η αστυνομία τους έστησε γιατί θέλει να τους έχει χρεωμένους και για τις προηγούμενες κατηγορίες που έχουν φορτωθεί. Που και για εκείνες, δεν πιάστηκαν επ αυτοφώρω.

Μαζεύονται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα και φωνάζουν δικηγόρους. Τους δείχνουν τη δικογραφία, τους εξηγούν τι έγινε, κάποιοι έμαθαν και για τη διαδικασία και όλοι μαζί έχουν… χοροπηδήσει.

Εγώ δε λέω αν κάποιος είναι αθώος ή όχι, δεν μπορώ να ξέρω αν η αστυνομία θέλει να στήσει κάποιον ή όχι. Βλέπω κάποια κενά. Το θέμα βέβαια, δεν είμαι εγώ.

Άντε τώρα να πείσεις τους ΠΑΟΚτσήδες, πως δεν τους την έχουν στημένη. Δεν είναι βέβαια το πρώτο περιστατικό μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και αστυνομίας, αφού σχεδόν αποκλειστικά συλλαμβάνονται μόνο αυτοί στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα ξεφεύγει, αναμένεται να γίνει άλλη πορεία αύριο στο Κορδελιό, η αστυνομία έχει να αντιμετωπίσει το παγκόσμιο φεστιβάλ των αναρχικών που γίνεται στα πανεπιστήμια απέναντι από την Έκθεση, τους εξαντλημένους από τα νέα μέτρα μισθωτούς, τους συνταξιούχους που πάνε να τους φάνε μια ώρα αρχύτερα και θα προσπαθήσουν να αφήσουν τα εγκόσμια με ψηλά το κεφάλι, τους αδιόριστους καθηγητές, τους αγρότες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο κοινός νους.

Το τραγικό για εμένα, είναι πως μένω στη Καμάρα και θα φάω πάλι πολύ δακρυγόνο. Βέβαια, εγώ δεν είμαι κοροϊδίστικα στη φυλακή, άρα μάλλον θα πρέπει να πω και ένα ευχαριστώ.

Γκαζετα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εμφανίστηκε αλαζόνας

Δεν είναι η ισοπαλία αυτή που με έβγαλε από τα ρούχα μου σήμερα, αλλά ένα συστατικό που ουδέποτε είχαμε ως ομάδα. Την αλαζονεία. Εντάξει, μπορώ να δεχτώ πως ο αγωνιστικός χώρος είχε το μαύρο του το χάλι, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως ο αντίπαλος έπαιζε σε χαλί. Σε έναν αγώνα με ένα πολύ μέτριο αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αφήσει δύο βαθμούς. Και τους άφησε γιατί τον υποτίμησε. Μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όταν θα μπει σοβαρά σε ένα παιχνίδι, δεν θα χαραμίσει ένα 20λεπτό μέχρι να βρει που πατά και που βρίσκεται. Βέβαια, νομίζω πως μέτρησε και η επιλογή του Φιλομένο στη κορυφή της επίθεσης. Δεν έχει τα στοιχεία να παίξει τη θέση. Μόνο ως δεύτερος φορ μπορεί να παίξει και αυτό υπό προϋποθέσεις για το επίπεδο που είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως ήταν μία κακή μέρα όλης της ομάδας. Από τον Δερμιτζάκη μέχρι τον Βιεϊρίνια, από τον Λίνο μέχρι και τον Σαλπιγγίδη. Ο τελευταίος έχει μπλοκάρει και πρέπει να διώξει τις φοβίες του. Η φάση στο 11΄ήταν ότι πιο απλό να τελειώσει ένας μέτριος επιθετικός. Όχι ολόκληρος Σαλπιγγίδης. Η άποψή μου για την ομάδα σίγουρα δεν άλλαξε. Όμως η αλαζονεία που είδα μέσα στο γήπεδο σήμερα, είναι ένα στοιχείο που αν δεν το αποβάλουμε θα έχουμε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. . Η σφαλιάρα ήρθε νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός κάλυψε την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής με ένα αβαβά πέναλτι στον Βύντρα, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε τη πρώτη του νίκη. Από εκεί και πέρα είδα έναν προκλητικό διαιτητή, με αναλαμπή την αποβολή του Ουντόζι, αλλά εκεί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Ο Τσινιάρης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν έδωσε ούτε ένα σπόρι στον ΠΑΟΚ. Μέχρι την αποβολή του Ουντόζι έδινε συνεχώς μέτρα στον αντίπαλο με τα φαουλάκια, αλλά και την μη υπόδειξη φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ. Μετά την αποβολή, δεν άφησε να παιχτεί μπάλα, έδινε συνεχώς επιθετικά φάουλ στους φορ του ΠΑΟΚ και γενικά οδήγησε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Με λίγα λόγια, τα μηνύματα από Τσινιάρη, μόνο καλά δεν είναι. Όχι βέβαια πως ο Τσινιάρης δικαιολογεί την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ίσα – ίσα, ούτε ο Σπάθας δεν θα τη δικαιολογούσε σήμερα. Τα κεφάλια κάτω και τώρα το Μπριζ. Εκεί θα είμαστε σίγουρα σοβαροί.

paok24

το εγραψα και εγω συμφωνω απολυτα...πληρωσαμε την αλαζονεια μας και καλο ειναι τα κεφαλια μεσα απο εδω και περα και δουλεια δουλεια δουλεια...παλι καλα που ηρθε νωρις αυτη η σφαλιαρα για να βαλουμε μυαλο...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εκπληκτική ποδοσφαιρική ανάλυση και πάλι από τον σταύρο. chapeau ... ... ... ...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Η αλήθεια είναι πως ενοχληθήκαμε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αφήσει τους δημοσιογράφους που ακολουθούν την ομάδα παντού, να παρακολουθήσουν 15 λεπτά από κάθε προπόνηση επί Βελγικού εδάφους.

Οφείλουμε πάντως, να παρουσιάσουμε το τι ακριβώς ισχύει στη περίπτωση και πως ακόμα και σε αυτό το θέμα υπάρχει μία παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ. Διακριτική τουλάχιστον, αφού αφήνει περιθώρια επιλογής της στρατηγικής της σε κάθε ομάδα.

Σε επίπεδο κανονισμών, ο ΠΑΟΚ έχει την επιλογή αυτή, αφού η ΟΥΕΦΑ έχει δώσει οδηγία για το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά…
Από τις 48 ομάδες που συμμετάσχουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι σαράντα – μέσα σε αυτές και ο ΠΑΟΚ – έχουν επιλέξει το τέταρτο, αλλά υπάρχουν επτά που έχουν ενημερώσει πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραστούν οι δημοσιογράφοι σε ολόκληρη την προπόνηση. Κάτι που η ΟΥΕΦΑ το αφήνει ως επιλογή στις ομάδες.

Αυτές οι επτά ομάδες που δεν εμφανίζουν καμία φοβία και αφήνουν τους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις, είναι οι Ζάλσπουργκ, Ραπίντ Βιέννης, Λεβερκούζεν, Χετάφε, Αϊντχόβεν, Ουτρέχτη και Ρόζενμπουργκ.

Η μία που περισσεύει, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απλά ενημέρωσε πως δεν θα κάνει προπόνηση.

Ο λόγος που γίνεται αυτή η κουβέντα, έχει να κάνει με το επίπεδο προβολής του ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Για όλους εμάς που θα είμαστε στο Μπριζ ως αποστολή, δεν θα μας χαλούσε να λιώσουμε στις βόλτες και να κάνουμε τουρισμό. Δεν θα μας χαλούσε να μην πάμε καν στις προπονήσεις και να τα μάθουμε όλα από το τηλέφωνο, κάτι που γίνεται και στη καθημερινότητά μας.

Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που την χρηματοδοτεί το κοινό της και ηθικά απαγορεύεται να κλείνει τις πόρτες στον οποιοδήποτε. Πόσο μάλλον σε όσους παλεύουν καθημερινά για να βελτιώσουν το προφίλ του.

PAOK24

:shock: :o

τι αλλο θα ακουσουμε σ αυτη τη πολη... αφου μας βγαλανε στα προκριματικα του τσουλου οι αρδ μας, τωρα βελτιωνουν και το προφιλ της ομαδας.... βρε ουστ... :evil:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Kόλκας έγραψε:... Δεν θα μας χαλούσε να μην πάμε καν στις προπονήσεις και να τα μάθουμε όλα από το τηλέφωνο, κάτι που γίνεται και στη καθημερινότητά μας.

PAOK24
αυτό πού το πας? :evil:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

και να μη μου ρχεται στο μυαλο ποιον θα μπορουσε να παρει..... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ελεος ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε κολκα για χαλαρωστε ολοι αλαζωνας λετε εμφανιστηκε ο ΠΑΟΚ στην τριπολη αλλα και εσεις πολυ αλαζωνεια
δειχνετε τελευταια απλα ενημερωνετε εργο παραγει η ομαδα του ΠΑΟΚ οχι τα ΜΜΕ .....μην μπερδευεστε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”