Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
giapas

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από giapas »

Κανείς δεν είναι ανάγκη να φωνάξει κάτι για να αποδείξει οτιδήποτε.

Τα παραπάνω που βρέθηκαν , τα βρίσκουν ΚΑΘΕ φορά που γίνεται ντου σε συνδέσμους όλων των ομάδων ( εκτός αν έχει πέσει σύρμα απο πριν). Αυτό δε σημαίνει τίποτα ή σημαίνει τα πάντα. Τίποτα με την έννοια ότι αντίστοιχα υπάρχουν και σε άλλες ομάδες εδώ και δεκαετίες. Τα πάντα με την έννοια ότι είναι σίγουρα αξιόποινα και σε οποιαδήποτετε ευνομούμενη χώρα του κόσμου θα κοβόταν απο τη ρίζα τέτοιες συμπεριφορές.

Αν το κράτος ξύπνησε και είπε να κάνει κάθαρση , ξύπνησε αργά και σε λάθος πλευρό. Πχ τα χανούμια που διέκοψαν το συμβούλιο της λιγκας ενεργούσαν αυτόνομα? Όχι βάση σχεδίου? Αυτοί δεν ήταν "συμορία" ? Δε φόραγαν κράνη και κουκούλες? Όταν οι γαυροβάζελοι δίνουν ραντεβού θανάτου(πχ Παγκράτι πριν κάποια χρόνια που έκαψαν 2 οικοδομικά τετράγωνα) εκεί δεν είναι συμμορίες? Δεν έχουν μολοτοφ εκεί? Δε κυνηγιούνται με μπάτσους? Δεν έχουν λειζερ? Η μήπως εκείνοι δε κάνουν κανα μπαφο και τη βγάζουν με κοκακολιτσα και περιε? Εκεί δεν υπάρχουν απροσδιόριστες λευκές ουσίες?

Έχουν καταντήσει ανυπόφορα κοινότυπες , εκνευριστικές και προβλέψιμες αυτές οι επιχειρήσεις "σκούπα" της τρισένδοξης Ελληνικής Αστυνομίας.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

«Η έρευνα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 190 αστυνομικοί. Συνελήφθησαν 34 άτομα και αναζητούνται ακόμη 57 άτομα. Από βίντεο και καταθέσεις στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες.

[youtube]sUr8qVpjV6g[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε συ DC no offense, και χωρίς να είμαι δικηγόρος κανενός, αλλά λίγο ελαστικότητα ρε συ στα μπαν..
Ας πούμε σβήσε τους χαρακτηρισμούς απλά με προειδοποίηση..
Κάποιοι ίσως έχουν φίλους και συγγενείς μέσα αυτή τη στιγμή.. και ίσως λογικό να ξεφεύγουν..
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

σωστος ρε παρολε
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Parolos έγραψε:
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Τώρα θα είμαι αντι-ΠΑΟΚτσής αν δεν φωνάξω "λευτεριά στα αδέλφια μας";;
NAI.
Αστεία πράγματα..

Στο νοτιά γίνονται συρράξεις με καλάσνικοφ.. σε αθηναϊκούς συνδέσμους βρήκαν όπλα και χειροβομβίδες..
Τα χανούμια κάνουν ντου στην ΕΠΟ και δεν κουνιέται φύλλο..
Οι γαύροι κάνουν ντου σε θέατρο και το κάνουν ολοκαύτωμα..

Κι εδώ βρήκαν κουζινομάχαιρα και δυναμιτάκια.. και στη μπουζού 80 άτομα.. 80!!!!!!!!!!!

Αφήστε τις εξυπνάδες κατά μέρους..
Και η λύση είναι να μείνουν αυτοί ελεύθεροι ή να μπούνε και οι υπόλοιποι μέσα;; Σίγουρα είναι μεγάλη πουστι@ της ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβε μόνο οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι κατά της στοχοποίησης, όπως επίσης δεν έκρινα κανέναν εκ των προτέρων, αλλά βλέπω τι βρήκανε στους συνδέσμους και στα σπίτια τους. Ποιος μου λέει ότι μέσα σε αυτούς δεν είναι και όσοι μπουκάρανε στο γήπεδο στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο ή πέρυσι με την κούλα. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο του χουλιγκανισμού και από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Αν οι κατηγορίες είναι άδικες όπως με τους 6 πριν ένα χρόνο βεβαίως και να αγωνιστώ για τη δικαίωση τους. Αλλά όχι όταν στου αλλουνού το σπίτι βρίσκουνε πιστόλι (υποθέτω παράνομα, γιατί αν έχει άδεια οπλοφορίας τότε πάσο...) εγώ να φωνάζω "λευτεριά στον αδερφό μας" μόνο και μόνο επειδή είναι ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Το οτι συνελαβαν οπαδους του ΠΑΟΚ καθολου τυχαιο δεν ηταν.
Εφοσων δεν συλλαβεις καποιον σε επεισοδια εκεινη την ωρα, μετα δεν μπορεις να το αποδειξεις.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

τιποτα σοβαρο δεν βρεθηκε μεσα στους συνδεσμους ....απλα γινετε μια γενικευση γυρω απο τον ΠΑΟΚ για να θεωρηθει εγκλιματικη οργανωση .

εβαλαν μεχρι και 50ρη με θεματα υγειας μεσα .
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Να το θέσω αλλιώς.

Τι μου λέει εμένα ότι αυτά όντως τα βρήκανε στα σπίτια τους και στους συνδέσμους? Κατανοώ τα κινητά, κράνη, τσεκούρι, κουζινομάχαιρα, μπουκάλια, κινηγετικά μαχαίρια (απαραίτητα σε κυνηγετική εξόρμηση-μπορείς να τα αγοράσεις στην λαική!!!!).

Για τα παλούκια θα πω ότι είναι κατανοητό γιατι υπήρχαν. Και για να μην παρεξηγηθώ είναι η αυτοάμυνα. Εδώ στους συλλόγους των φοιτητικών σχολών υπάρχουν αυτά τα αντικείμενα για κάθε ενδεχόμενο. Εκτός εάν περιμένει κάποιος ότι η αστυνομία θα είναι εκεί για να σε σώσει και να μην χρειαστεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Οι φωτοβολίδες για τους αγώνες, όπως και οι κροτίδες, ασχέτως αν συμφωνώ ή όχι.

Αστυνομικό πηλίκιο μπορείς να αγοράσεις, πχ ιασωνίδου με εγνατία είχα δει ένα μαγαζάκι, δεν ξέρω αν έχει ακόμη πηλικια. Επίσης περάσανε τα καρναβάλια!!!!

Αυτά που με βάζουν σε σκέψεις είναι οι σιδερογροθιές και τα ναρκωτικά. Όπως είπα όμως και πιο πριν, δεν θα είναι η πρώτη φορά που εφμανίζονται από το πουθενά μέσα σε τσάντες και τσέπες.
rabbitweed

Δημοσίευση από rabbitweed »

άντε μάγκες στην επόμενη στραβή να κάνουμε και σαν PAOKmania ένα πανό να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Γκοτζαμάνη...
το γαμήσαμε και ψόφησε.
αντί να βγάζετε μερικοί ευχαρίστηση ή αγαλίαση που επιτέλους μπήκε το μαχαίρι στο κόκκαλο με τον "δολοφονικό ρόλο" των συνδέσμων καλό θα ήταν να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. οι ίδιες οι αστυνομικές αρχές (οι μπάτσοι για όποιον δεν κατάλαβε that is) λένε ότι στους ΣΦ δε βρέθηκε τπτ, στα ντου στα σπίτια μαζέψαν ότι μαζέψαν ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΝ, ΑΝ βρήκαν όπλο σε σπίτι ενός γιατί εξισώνεται με τους υπόλοιπους; και όλοι τεχνηέντως κάτω από την ομπρέλα συνδεσμίτης του ΠΑΟΚ; Αν ήταν μέλος στην τοπική οργάνωση πχ, του ΚΚΕ (συριζα, νδ πασοκ, ότι θέτε βάλτε) θα μπουζουριάζαν όλην την τοπική οργάνωση την αντίστοιχη; ΑΝ βρήκαν και ναρκωτικά στο σπίτι κάποιου σημαίνει ότι όλος ο οπαδικός κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κολλημένος; κατανοείτε τι διαβάζετε; κατανοείτε ότι υπάρχει μια περίπτωση ρε παιδί μου (μία αφήστε λέμε...) να παίρνει η μπάλα κόσμο απλά επειδή ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ που γιγαντώνει ο ΠΑΟΚ; χωρίς να έχει κάνει τπτ ποτέ που να επισύρει κατηγορίες;
είναι γελοίο να υπάρχει ΕΣΤΩ και ΕΝΑ ποστ εδώ μέσα που να εννοεί ότι με το σκηνικό που περιγράφηκε "αποδόθηκε δικαιοσύνη και ευτυχώς που έγινε και να βάλουν μυαλό". ΤΡΑΓΙΚΟΣ... υπανθρωπισμός.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ασχέτως εάν κριθούν αθώοι ή ένοχοι κάποιοι και δεν το εξετάζω σε αυτό στο συγκεκριμένο ποστ, για να μην παρεξηγούμε.

Θεωρώ ότι η ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί δικαστηκώς κατά της αστυνομικής διεύθυνσης θεσσαλονίκης για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν είναι δυνατόν να δηλώνουν ότι χρησιμοποιθήκαν οι Σ.Φ. όταν δεν βρέθηκε τίποτα στα οικήματα και να διασήρουν την τιμή ολόληρου του οπαδικού κινήματος του Π.Α.Ο.Κ.
ν
Όπως είπαν οι προλαλήσαντες, επειδή κάποιος είναι κακοποιός,π.χ. βαποράκι, και εργάζετε ως σερβιτόρος δεν είναι όλοι οι σερβιτόροι βαποράκια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σπίτι μου έχω σε συρτάρι, 3-4 κινητά από επιδοτήσεις. (εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, η γυναίκα και η κόρη μου)
Έχω τουλάχιστον 5 κράνη, ούτε που ξέρω πόσα άδεια μπουκάλια κρασιού και ούτε ξέρω πόσα μαχαίρια και σουγιάδες. Κάνω κάμπινγκ ρε παιδιά. Τι να κάνω;
Βλέπω και μαχαίρι για υποβρύχιο ψάρεμα στις φωτό. Έχω και 2 τέτοια.
Και τσεκούρι έχω για τα δέντρα του κήπου μου.
Τι να πω .... κάποια πράγματα είναι περίεργα. Αρχίζω να νιώθω ένοχος.

Δεν μιλάω για τα πυροβόλα όπλα ή τα ναρκωτικά.
Υποθέτω ότι κάποιες συλλήψεις-προσαγωγές είναι αβαβά και μάλλον έγιναν επειδή είχαν κάποια γνωριμία με αυτούς που είχαν τον βαρύ οπλισμό.
Ας περιμένουμε.

Εδώ ΔΕΝ είμαστε δικαστήριο για να καταδικάσουμε ή να αθωώσουμε τον οποιονδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

DC έγραψε:Σπίτι μου έχω σε συρτάρι, 3-4 κινητά από επιδοτήσεις. (εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, η γυναίκα και η κόρη μου)
Έχω τουλάχιστον 5 κράνη, ούτε που ξέρω πόσα άδεια μπουκάλια κρασιού και ούτε ξέρω πόσα μαχαίρια και σουγιάδες. Κάνω κάμπινγκ ρε παιδιά. Τι να κάνω;

ΚΑΚΟΠΟΙΕ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

DC έγραψε:Σπίτι μου έχω σε συρτάρι, 3-4 κινητά από επιδοτήσεις. (εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, η γυναίκα και η κόρη μου)

Δεν μιλάω για τα πυροβόλα όπλα ή τα ναρκωτικά.
Υποθέτω ότι κάποιες συλλήψεις-προσαγωγές είναι αβαβά και μάλλον έγιναν επειδή είχαν κάποια γνωριμία με αυτούς που είχαν τον βαρύ οπλισμό.
Ας περιμένουμε.

Εδώ ΔΕΝ είμαστε δικαστήριο για να καταδικάσουμε ή να αθωώσουμε τον οποιονδήποτε.
Εγώ έχω το G3 στο σπίτι καθ' ότι έφεδρος.Μετράει για να με πάνε μέσα???Έχω και κάτι μαχαίρια πρόχειρα...
:pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δεν ειπες, εχεις και σκουποξυλο?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο νομος περι συστασης και δρασης εγκληματικης οργανωσης ειναι αλλος ενας νομος τερατουργημα των ελληνων νομοθετων που το υπονοουμενο πνευμα του ειναι ο περιορισμος-καταστολη συλλογικων δρασεων.αυτο συμβαινει γιατι θεωρειται διαρκες εγκλημα και συνεπως ειναι αυτοφωρο οποιαδηποτε στιγμη.συνεπως μπορει να γινει συλληψη οποτεδηποτε.αρα οποιαδηποτε συλλογικη δραση δεν ειναι του ερυθρου σταυρου και της γυναικας του πετρελαιά ειναι εν δυναμει εγκληματικη οργανωση.
ειναι τοσο αθλιος νομος που τα πινακια των δικαστηριων εχουν γεμισει απο κατηγορουμενες εγκληματικες οργανωσεις που ξεκινανε απο 3-4 ατομα και φτανουν δεκαδες.στην πραξη συνηθως αποτυγχανεται να αποδειχθει οτι προκειται για οργανωση γιατι συστατικη προυποθεση της οργανωσης ειναι να υπαρχει ιεραρχια και διακριτος ρολος των μελων της.
αν αυτα τα 80 ατομα που συνεληφθησαν εχουν συνειδηση της ιεραρχιας της οργανωσης,του συγκεκριμενου σκοπου που πρεπει να επιτευχθει και του συγκεκριμενου ρολου που εχει το καθε μελος δε μιλαμε για εγκληματικη οργανωση αλλα για τις ερυθρες ταξιαρχιες.
ειναι τοσο ασαφης και ηλιθιος ο νομος αυτος που στην τελικη με το στανιο θα δεσουν καποια λιγα ατομα με κακουργηματα και θα τα συρουν στα δικαστηρια για χρονια αφου πρωτα προφυλακιστουν μεχρις εξαντλησεως των χρονικων περιθωριων.
βεβαια δεν αποκλειεται να τετραγωνιστει για μια ακομα φορα ο κυκλος.στην ελλαδα ειμαστε αλλωστε που οποιος δεν ψηφισει το νεκρο δικοματισμο θελει να δει τη χωρα να διαλυεται.ετσι!απο βιτσιο ρε αδερφε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”