Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Ο γάβρος πήρε προπονητή απλά δεν το ανακοινώνει γιατί τα πρόβατα του γάβρου θα κάνουν πως αναστατώνονται.Τον Κετσμπάγια πήρε φίλε απλά δεν το ανακοινώνει ακόμη.

τοτε εχω την εντυπωση πως μολις αναλαβει επισημα και θελει τον κουτσια
θα τον παρει
αν οχι βλεπουμε
θα τον παρει
αν οχι βλεπουμε
To μεγαλυτερο ταλεντο στην Ελλαδα τραβωντας κουπι σε ολο το Αιγαιο φτανει στον Θερμαικο...ΘΑ γινει μεγαλο πουλεν ο πιτσιρικας..
- xristosnikomidia
- xristosnikomidia
- PAOKSaLoNiCa
Είναι ένα μεγάλο αίνιγμα..να έχουμε παει διακοπες ομως παιδια..δεν θελω να χάσω τις διακοπές μου για να τρεχω στα αεροδρόμια

Δε νομίζω αδελφέ....20 Ιούνη θα αρχίσει η προετοιμασία....οπόταν μέχρι 15 Ιούνη όσες κλείσαν θα ανακοινωθούν....
Κάποιες τελευταίες θα γίνουν πιο μετά απ'όσο άκουσα....

Κάποιες τελευταίες θα γίνουν πιο μετά απ'όσο άκουσα....
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=920
28 Μαϊου 2008 υπάρχουν σχόλια στο PAOKmania σχετικά με την πρώτη δήλωση του Χαλκιά στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Άρα κοντός ψαλμός για τις φετινές ανακοινώσεις.
28 Μαϊου 2008 υπάρχουν σχόλια στο PAOKmania σχετικά με την πρώτη δήλωση του Χαλκιά στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Άρα κοντός ψαλμός για τις φετινές ανακοινώσεις.
-
TransferManiac
Λοιπόν, επειδή θα βγω έξω μιας και γιορτάζει η γκόμενά μου - τρελό λαγωνικό- νωρίς το πρωί σας έχω ένα κουίζ για τον παίκτη που θα κλείσουμε σύντομα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TransferManiac την Πέμ 21 Μάιος 2009, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKfanAthens
- paok kerkyra
ααααααχχχχχχχχ ρε σαδιστή τράνσφερ τι μας κάνει ελπίζω να αξίζει το ξενυχτι που θα μας κάνεις

TransferManiac έγραψε:Λοιπόν, επειδή θα βγω έξω μιας και γιορτάζει η γκόμενά μου - τρελό λαγωνικό- κατά το ξημέρωμα σας έχω ένα κουίζ για τον παίκτη που θα κλείσουμε σύντομα...
να την χαίρεσαι φιλε transfermaniac...τα χρονια μου πολλά!