Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν νομίζω Τσε...che4 έγραψε: Ο ιβαν το έκανε αυτο για να ηρεμήσουν κάποιοι σαν εσένα αλλα άκου τι γίνετε το CAS θα εκδικάσει την υπόθεση αν τη δεχτεί σε δυο τρία χρόνια μην ξεχνάς η υπόθεση μεταλιστ φενερ πέρσι είχαν τρία χρόνια στην αναμονή
Επομένως αν εσύ νιώθεις καλά ότι ενδέχεται να δικαιωθεις το 2017 τον Αύγουστο εγώ δε νιώθω καλά και ο τουιτι στα τέτοια του
Δεν είναι ίδια περίπτωση!!!
Αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας για φέτος... είσαι σίγουρος για τον χρόνο που λες;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τρί 20 Μάιος 2014, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακαρι νικ
εγω ειμαι σιγουρος οτι θα δικαιωθουμε για το ποτε ομως ανησυχω με βασει τα περσινα....
εγω γιατρος ειμαι ρε παιδια ας μας πει ενας δικηγορος τοσους εχουμε εδω στο φορουμ
εγω ειμαι σιγουρος οτι θα δικαιωθουμε για το ποτε ομως ανησυχω με βασει τα περσινα....
εγω γιατρος ειμαι ρε παιδια ας μας πει ενας δικηγορος τοσους εχουμε εδω στο φορουμ
ΚΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝ!!!!!!
Υ.Γ. Μην ξεχνάμε και την αγωγή για διαφυγόντα κέρδη... αν δεν δικαιωθούμε έγκαιρα
Υ.Γ. Μην ξεχνάμε και την αγωγή για διαφυγόντα κέρδη... αν δεν δικαιωθούμε έγκαιρα

- paokovios1974
Για διευκρινισε λιγο πως την εννοεις την επανασταση και γενικα πως την εννοει την επανασταση καποιος σαν εσενα για να χρησιμοποιησω την εκφραση που χρησιμοποιησες για μενα.Περιμενωche4 έγραψε:Despe επανάσταση γιαυτο άλλωστε και Che
- paokovios1974
Πρωτα λεγατε οτι κανει μουγκα ο Σαββιδης και τωρα που τρεχει το θεμα με ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ λετε οτι δεν θα εχει κερδος για πειτε μου τελικα τι θελετε?
- paokovios1974
Παρτε το και δω για να γουσταρετε Είδηση στο BBC η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 20:12
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε
Είδηση στο BBC η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS
Μέχρι το BBC ασχολήθηκε με ην προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS και την τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΟ με την αφαίρεση των τριών βαθμών κάτι που του στέρησε το δικαίωμα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Μέχρι την Αγγλία έφτασε η είδηση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο CAS για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοσή του BBC sport «Ο ΠΑΟΚ κατέφυγε στο CAS, έπειτα από κάποια προβλήματα με τον κόσμο που τους στοίχισαν την έξοδο στο Champions League. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τιμώρησε το ελληνικό κλαμπ με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 40.700 λίρες (δηλαδή 50.000 ευρώ) πρόστιμο, για κάποια προβλήματα που υπήρξαν με τον κόσμο στον ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 15 Απριλίου στο γήπεδο της Τούμπας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε την θέση που δίνει την έξοδο στο Champions League, αφού ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στα πλέι οφ με διαφορά ενός βαθμού από τον ΠΑΟΚ».
Από gazzetta.gr
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 20:12
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε
Είδηση στο BBC η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS
Μέχρι το BBC ασχολήθηκε με ην προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS και την τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΟ με την αφαίρεση των τριών βαθμών κάτι που του στέρησε το δικαίωμα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Μέχρι την Αγγλία έφτασε η είδηση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο CAS για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοσή του BBC sport «Ο ΠΑΟΚ κατέφυγε στο CAS, έπειτα από κάποια προβλήματα με τον κόσμο που τους στοίχισαν την έξοδο στο Champions League. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τιμώρησε το ελληνικό κλαμπ με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 40.700 λίρες (δηλαδή 50.000 ευρώ) πρόστιμο, για κάποια προβλήματα που υπήρξαν με τον κόσμο στον ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 15 Απριλίου στο γήπεδο της Τούμπας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε την θέση που δίνει την έξοδο στο Champions League, αφού ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στα πλέι οφ με διαφορά ενός βαθμού από τον ΠΑΟΚ».
Από gazzetta.gr
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με το αρ.15 παρ. 6 "Εκτεταμένα επεισόδια" του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, το οποίο προβλέπει βαρύτατες ποινές 70χιλ-200χιλ. , 2-3 αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση 3 βαθμών αν τα επεισόδια εγιναν εντός αγωνιστικού χώρου. Προϋπόθεση για εφαρμογή αυτού του αρθρου είναι α) Η συμμετοχή σημαντικού αριθμού προσώπων β) να λαμβάνουν χώρο στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή/και στις κερκίδες γ) τουλάχιστον απλή σωματική βλάβη εις βαρος των εμπλεκομένων.
Η επιμονή του γαυρου στον τραυματισμό των παικτών του αποσκοπούσε ακριβώς σε αυτό. Η απλή σωματική βλάβη δεν αποδεικνύεται απο κανένα εγγραφο των γιατρών του αγώνα. Οι καταγγελίες κατά του σεκιουριτι με αριθμό 59 που δήθεν χτυπησε τον Βαλντεζ αποδείχθηκαν ψευδείς. Ο συγκεκριμένος αριθμός σεκιούριτι ανήκει σε γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε αλλο χώρο του γηπέδου και όχι στην φυσούνα.
Αυτά ηταν μεσες ακρες και τα επιχειρηματα της νομικής υπηρεσιας της ΠΑΕ. Το σημαντικότερο επιχειρημα στο CAS/TAS θα είναι κατά την γνώμη μου οτι η ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε δεν μπορούσε να αφορά την ειδική κατάσταση των πλευ-οφ αλλά τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος. Επίσης δεν είναι δικονομικά όρθο να καθοριζεται η ποινή απο το Εφετείο και όχι απο την Πρωτόδικη Επιτροπή. Τα δυο αυτά επιχειρήματα πιστεύω οτι ευσταθούν και επαρκούν. Το CAS έχει αρμοδιοτητα να ερμηνεύει την "εθνική" αθλητική νομοθεσία αλλά όχι και να επιβάλει ποινές...οπερ σημαινει οτι απλά γνωμοδοτεί αν η ποινή που επιβλήθηκε είναι συννομη.
Και πάλι μπαινει θέμα αν η ΕΠΟ προτείνει το αυτοδιοίκητο σε περίπτωση αρνητικής απόφασης του CAS. Γιαυτό και η ΠΑΕ την καλεί απο τώρα να απαντησει αν δέχεται την αρμοδιότητα του CAS.
Ετσι εχει η κατασταση και ελπίζω να μην κουρασα.
Η επιμονή του γαυρου στον τραυματισμό των παικτών του αποσκοπούσε ακριβώς σε αυτό. Η απλή σωματική βλάβη δεν αποδεικνύεται απο κανένα εγγραφο των γιατρών του αγώνα. Οι καταγγελίες κατά του σεκιουριτι με αριθμό 59 που δήθεν χτυπησε τον Βαλντεζ αποδείχθηκαν ψευδείς. Ο συγκεκριμένος αριθμός σεκιούριτι ανήκει σε γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε αλλο χώρο του γηπέδου και όχι στην φυσούνα.
Αυτά ηταν μεσες ακρες και τα επιχειρηματα της νομικής υπηρεσιας της ΠΑΕ. Το σημαντικότερο επιχειρημα στο CAS/TAS θα είναι κατά την γνώμη μου οτι η ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε δεν μπορούσε να αφορά την ειδική κατάσταση των πλευ-οφ αλλά τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος. Επίσης δεν είναι δικονομικά όρθο να καθοριζεται η ποινή απο το Εφετείο και όχι απο την Πρωτόδικη Επιτροπή. Τα δυο αυτά επιχειρήματα πιστεύω οτι ευσταθούν και επαρκούν. Το CAS έχει αρμοδιοτητα να ερμηνεύει την "εθνική" αθλητική νομοθεσία αλλά όχι και να επιβάλει ποινές...οπερ σημαινει οτι απλά γνωμοδοτεί αν η ποινή που επιβλήθηκε είναι συννομη.
Και πάλι μπαινει θέμα αν η ΕΠΟ προτείνει το αυτοδιοίκητο σε περίπτωση αρνητικής απόφασης του CAS. Γιαυτό και η ΠΑΕ την καλεί απο τώρα να απαντησει αν δέχεται την αρμοδιότητα του CAS.
Ετσι εχει η κατασταση και ελπίζω να μην κουρασα.
paokovios1974 έγραψε:Για διευκρινισε λιγο πως την εννοεις την επανασταση και γενικα πως την εννοει την επανασταση καποιος σαν εσενα για να χρησιμοποιησω την εκφραση που χρησιμοποιησες για μενα.Περιμενωche4 έγραψε:Despe επανάσταση γιαυτο άλλωστε και Che
ρε παοκοβιε σου ειπα μην αρπαζεσαι να μαλωσεις ..... δε θα ξαναγραψω για παοκομετρα ..... καποιος σαν εσενα εννοω καποιος που πιστευει ακομα στον ιβαν .... εγω δεν τον πιστευω πλεον τι να κανουμε δε με πειθει πλεον αυτο ειναι ολο .... νιωθω οπως με τον ευαγγελιστη .... και τελικα κανατε ολοι κολοτουμπα ..... μακαρι αυτη τη φορα να κανω εγω γιατι ειναι πιο σημαντικο
τωρα το τι ειναι επανασταση ειναι σχετικο εγω παντως δε θα στηριζα μετα απο τετοιο φτυσιμο φανατικα και με δηλωσεις την κυβερνηση....καταλαβες ποσο απεχει απ την επανασταση ετη φωτος....
εγω παντως γιατι εχω την ιδια καψουρα με ολους σας εδω μεσα και το ξερετε θελω να προειδοποιησω για τα χειροτερα αν και εννοειται οτι δε θελω να ερθουν
- paokovios1974
Κανενα προβλημα λοιπον αν θελεις να παιξεις το ρολο της κασσανδρας εγω εχω γραψει για ποιο λογο ειμαι σιγουρος ΠΛΕΟΝ για τον Ιβαν ψαξε στα ποστ μου το αναλυω πολλες φορες"οπως συνηθιζω αλλωστε"Απο κει και περα το κοβω εδω μαζι σου, να ξερεις οτι δεν φορτωσα, πλεον στην ηλικια μου ειμαι πολυ "απλα "με τετοια θεματα και δεν εκνευριζομαι, απολογουμε αν βγαζω...τσατιλα 

- desperando
- Επικοινωνία:
α
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 20 Μάιος 2014, 21:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
επανάσταση με 3000 κοσμο δεν γινετε.che4 έγραψε:Despe επανάσταση γιαυτο άλλωστε και Che
και αυτο δεν ειναι θεμα του σαββιδη αλλα του λαου του ΠΑΟΚ
- desperando
- Επικοινωνία:
επανάσταση με 3000 κοσμο δεν γινετε.che4 έγραψε:Despe επανάσταση γιαυτο άλλωστε και Che
desperando έγραψε:επανάσταση με 3000 κοσμο δεν γινετε.che4 έγραψε:Despe επανάσταση γιαυτο άλλωστε και Che
δεν εχεις αδικο αλλα επανασταση με τα φραγκα που σου κοστισε ο σπυρο γινετε τοσα θελουν οι αρδ της πολης για να μας ξεσικωσουν

επισης επανασταση με στηριξη τυφλα στην κυβερνηση με δηλωσεις δε γινετε οταν σε φτυνουν αυτο ειναι θεμα ιβαν και οχι κοσμου
- paokovios1974
Τωρα συγνωμη που θα επεμβω παλι αλλα οποιος νομιζει οτι ο Σαββιδης στηριζει τυφλα την κυβερνηση βρισκεται σε λαθος δρομο,ο Σαββιδης στηριζει τυφλα τα συμφεροντα του.