Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πάντως βλέποντας τα ονόματα, παρατηρώ ότι υπάρχουν εκεί μέσα άτομα που αν μη τι άλλο τόσο καιρό εδώ μέσα έχουν δείξει ότι είναι χαμηλών τόνων και δεν μπαίνουν σε μη σοβαρές συζητήσεις. Δεν θέλω να το κάνω πιο συγκεκριμένο αλλά όλοι ξέρουμε.
Αυτό το γεγονός από μόνο του, πιστεύω ότι δείχνει την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε με την υπόθεση Σάλπι....
Αυτό το γεγονός από μόνο του, πιστεύω ότι δείχνει την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε με την υπόθεση Σάλπι....
Ναι, αλλά έτσι θα μειωθούν οι αριθμοί των ποστς τους και δεν θα τους πει τα μυστικά του ο Φαντομάς.gash04 έγραψε:Απο τα κάτωθι μέλη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Διαγράφηκαν ορισμένες δημοσιεύσεις.
Υ.Γ. Αν στείλω αυτήν την λίστα σε κάποιους παλιούς "φίλους" και "συμφορουμίτες" μου και δούνε ότι λείπω, θα σκίσουν τα διπλώματά τους. Του πούστη. Για ένα κούτελο ζούμε.
Μήπως να με σβήνατε κι εμένα κανένα; (εκείνο που έστειλα τον gika στο S/M)
Ο χρήστης gika αποβλήθηκε για τον επόμενο μήνα.
Εύχομαι καλές διακοπές.
Εύχομαι καλές διακοπές.
Έχεις πμ. Παρεξήγησες. Μην πράξεις τίποτα περαιτέρο μέχρι να διαβάσεις το πμ.
Πολλά τόπικ είναι κατεστραμμένα.
Θα γίνει μια νέα εκκαθάριση.
Τα ποστ σας ενδέχεται να μειωθούν και άλλο.
Θα γίνει μια νέα εκκαθάριση.
Τα ποστ σας ενδέχεται να μειωθούν και άλλο.
- ilias4_koufalia
Γίνονται μεταφορές τόπικ σε νέες θεματολογίες για μεγαλύτερη ευκινησία και ευκολότερη αναζήτηση κάποιου θέματος.
- PAOKfanAthens
Γιατι το οργανωσατε το φορουμ;Νιωθω οπως οταν η μανα μου,μου συγυριζει το δωματιο....Μετα δεν βρισκω τιποτα! 

Έχουμε ακόμα δουλειά μπόλικη!

Ποιο πολύ για τον free που παραπονιόταν ότι του έσβηνα τόπικ!
Τώρα θα μπορείτε να ανοίγετε ότι θέλετε και να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι σε ορισμένα πράγματα.
Παράδειγμα στην ενότητα μμε δεν είναι ανάγκη να μιλάμε για τον 103εφεμ στην ίδια ενότητα με τα σπόρια του Βοργιά.
Μπορούν να γίνουν ξεχωριστά.
Τα ρετρό όλα στην θέση τους.
Η μουσική ταξινομημένη κλπ κλπ.
Κάπως έτσι θα γίνει απο πάνω μέχρι κάτω.
Μια και βρήκαμε παππά, στις παραθέσεις γιατί δεν φαίνονται τα στοιχεία του αρχικού ποστ; (ημερομηνία, ώρα)
Επίσης, θέλω να προθεστε μερικά γαμώτικονς ακόμα. Όπως την παλινδρομική κίνηση της γροθιάς (ψωλοβάρεμα) καθώς και ενα με φάσκελο-α.
Επίσης, θέλω να προθεστε μερικά γαμώτικονς ακόμα. Όπως την παλινδρομική κίνηση της γροθιάς (ψωλοβάρεμα) καθώς και ενα με φάσκελο-α.
Η φάση θυμίζει σήμερα εδώ μέσα σαν να κερδίσαμε τον γάβρο στο Καραιτάβλι!
Θα ανοίξω την πολιτισμένη συζήτηση να μαλώσουμε με κάποιον δεν είναι κατάστα αυτή!
υγ

Θα ανοίξω την πολιτισμένη συζήτηση να μαλώσουμε με κάποιον δεν είναι κατάστα αυτή!

υγ

το τοπικ με το κρικετ ποτε θα το ανοιξετε ????? αντε καλοκαιριασε ...λαιμαι.
Oπως αναφέρεις το προηγούμενο παράδειγμα, μπορώ να σε πω ότι και το τόπικ "ο κόσμος παίζει μπάσκετ", μπορείς να το βγάλεις από τον κάδο της ανακύκλωσης και να το πας στην ενότητα του μπάσκετ!gash04 έγραψε:![]()
![]()
![]()
γαμώ τα σχόλια!!!
Έχουμε ακόμα δουλειά μπόλικη!![]()
Ποιο πολύ για τον free που παραπονιόταν ότι του έσβηνα τόπικ!
Τώρα θα μπορείτε να ανοίγετε ότι θέλετε και να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι σε ορισμένα πράγματα.
Παράδειγμα στην ενότητα μμε δεν είναι ανάγκη να μιλάμε για τον 103εφεμ στην ίδια ενότητα με τα σπόρια του Βοργιά.
Μπορούν να γίνουν ξεχωριστά.
Τα ρετρό όλα στην θέση τους.
Η μουσική ταξινομημένη κλπ κλπ.
Κάπως έτσι θα γίνει απο πάνω μέχρι κάτω.