11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από plato6 »

Steenage εχθές κάπου διάβασα σε μία φυλλάδα ότι χώνουν πολύ χρήμα σε αυτήν την ομάδα(καισεσπορ πως λέγετε τέλος πάντων)...

πάρτε και ένα πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα που δεν έχει πετύχει ούτε ένα άρθρο για τον ΠΑΟΚ ...
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=11

ότι και να γράψουν μην μασάτε από τίποτα!!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ρε Kareena, έλεος... τα νεφρά μου...

Nigrita4 η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά φίλε...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Steenage έγραψε:
Hideguti έγραψε:Λοιπον, επειδη ο Μουσλιμοβιτς θα επαιζε βασικος σε Γκέι-Βαζελο με τα ματια κλειστα (για το ΑΕΚ δεν συζηταμε), αφηστε σας παρακαλω τα καλοκαιρια, τις φυγες και τις προσφορες, τα ποσα λεφτα θα μας δωσουν, ποσα θα παρουμε, ποιον καλυτερο θα φερουμε κτλ

Προσωπικα εχω να δω τετοιο φορ απο τοτε που επαιζαν ο Κωστικος με τον Δημοπουλο. Εχει κανει απλως ενα μετριο μηνα ο ανθρωπος και παρα το γεγονος οτι σε αυτο το διαστημα δεν σκοραρει κανει ενα σωρο αλλες δουλειες στο γηπεδο.

Μακαρι να μεινει πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ ο Ζλαταν. Και το αξιζει και τον χρειαζομαστε.

Για αυτο cool down...

Θα μας δώσουν κασέρι αξίας 5000000 ευρώ.

+1000 τον θελει λενε η Καισερισπορ ... :lol: :lol:
Με τι θα τον παρουνε με σπορια ?
Η ρητρα του ειναι 5.000.000
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

khaledfreepaok έγραψε:εγω εχω μια απορια.γιατι περιμενε μεχρι το 92 για να παρει καρτα?
Για να μη τον βγάλει νωρίτερα :) :) !
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Το θέμα του γκόλ είναι καθαρά ψυχολογικό...
Όταν ένας επιθετικός δεν έχει κάνει κανα δυό καλά παιχνίδια,θεωρει ότι για να επανέρθει στις καλές εμφανίσεις πρέπει να σκοράρει κιόλας...αυτό έρχεται κυρίως σαν πίεση απο την κερκίδα που νομίζει ότι σκοπός του επιθετικού ειναι μόνο να σκοράρει!
Αυτό είναι λάθος για 2 λόγους..
1)μπορεί να κάνει και άλλες δουλειες μέσα στο γήπεδο που δεν φαίνονται με γυμνο μάτι(π.χ.όταν βγήκε ο Ζλάταν στο ματς με την λαρισα δεν ύπηρχε καθόλου πίεση ψηλά ασχέτως αν στον γήπεδο ήταν και Χούτος και Μπάκα..)
2)Αγχώνεται πάρα πολύ με αποτέλεσμα να χάνει πολύ εύκολα γκόλ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και η μη παρουσια του σε 2 ματς πιστεύω ότι θα τον ηρεμήσουν και στα πλευ οφ θα είναι ο μουσλι του πρώτου γύρου!
Σε τρυπάκια του αν θα πωληθει και με πόσα δεν νομίζω ότι πρέπει να μπαίνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και εν όψει πλευ οφ... :D
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αστεια πραγματα γραφτηκαν τελευταια εδω μεσα...

Οπως και να 'χει...αν ειναι να φυγει ας παει στο καλο, οχι μονο αυτος αλλα και ολοι οι αλλοι... Ας φερει/ουν μονο τα χρηματα...

Ο ΠΑΟΚ ειναι μονο ο ΠΑΟΚ, και κανενας Μουσλι, Γκαρσια, Κοντρερας, Βερον κλπ...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Μακαρι να μην φυγει.Τον παω πολυ αυτον τον ανθρωπο.Μου δειχνει οτι παιζει ΚΑΙ για τη φανελα.Συμφωνω με οσους λενε οτι κανει 1000 δουλειες μεσα στο γηπεδο.Αν δεν κανω λαθος προχτες επαιξε 10αρι καμια 20αρια λεπτα συνολικα στο ματς.Τουλαχιστον αφου δεν μπορει να βαλει γκολ , προσπαθει να βοηθησει την ομαδα αλλιως και αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε.

Αυτο ομως που με εκνευριζει αφανταστα σ' αυτον ειναι τα κοντρολ και ο χειρισμος της μπαλας ειδικα οταν εχει την αναγκη να ξερμακαριστει ή οταν βρισκεται αναμεσα σε πολλους παικτες.Βεβαια νομιζω οτι παιζει ρολο και ο σωματοτυπος του σ' αυτο (αν και ο Ουγγρος γκουρου της μπαλας ειναι ο πλεον αρμοδιος να μας αποσαφηνισει καθε αμφιβολια περι αυτου).Γι αυτο και ειπα σε αλλο ποστ οτι τετοια σεντερ φορ - στραικερ δεν ειναι του γουστου μου.Προτιμω πιο κοντοσομους παιχτες , πιο ευελικτους , με τριπλα κτλ.

Τι θελω να πω....Μην περιμενετε απο τον Ζλαταν να περναει 10 παιχτες με ανεπαναληπτες τριπλες.Ειναι σαν να ζητατε απο εναν ελεφαντα να κινηται σαν τζαγκουαρ.Κι οσο για τα γκολ θα ρθουν κι αυτα.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Platon έγραψε:Αστεια πραγματα γραφτηκαν τελευταια εδω μεσα...

Οπως και να 'χει...αν ειναι να φυγει ας παει στο καλο, οχι μονο αυτος αλλα και ολοι οι αλλοι... Ας φερει/ουν μονο τα χρηματα...

Ο ΠΑΟΚ ειναι μονο ο ΠΑΟΚ, και κανενας Μουσλι, Γκαρσια, Κοντρερας, Βερον κλπ...
Πλατωνα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Μπορουμε να τους πουλησουμε και ολους, να παρουμε πολλα χρηματα και να αγορασουμε αλλους. Θα κανουμε ομαδα ετσι? Ο Τεο ειπε στην συνεντευξη τυπου οτι με τον ερχομο τοσων πολλων νεων παικτων στην ομαδα φετος θα ηταν πολυ δυσκολο να δημιουργηθει κατευθειαν μια ομαδα με συνοχη και πως οτι καταφεραμε φετος, μεχρι στιγμης, ειναι, υπο αυτο το πρισμα, πολυ σημαντικο. Αν λοιπον, μετα απο μια μολις χρονια αρχισουμε να διωχνουμε τους πρωτοκλασατους που ανεφερες τα πραγματα θα γινουν πολυ δυσκολοτερα. Το θεμα ειναι να χτισουμε πανω τους, οχι να αρχισουμε να χτιζουμε εκ του μηδενος.

Στο ονομα της εναντιωσης εναντια στην προσωπολατρεια εχει αρχισει, εστω ασυνειδητα και αθελητα, μια μειωση των προσωπων που εχουνε προσφορα στην ομαδα. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο ο ΠΑΟΚ οπως το λες. Ο ΠΑΟΚ των 70'ς ηταν και ο Κουδας, ο Σαραφης, ο Ιωσηφιδης, ο Γουναρης, ο Τερζανιδης, ο Παριδης, ο Γκουερινο κτλ. Ο ΠΑΟΚ των 80'ς ηταν και ο Σκαρταδος, ο Αλαβαντας, ο Δημοπουλος, ο Κωστικος, ο Δαμανακης κτλ. Που θα ηταν ο ΠΑΟΚ σημερα αν δεν ειχε τετοιους παικτες εκεινες τις δυο δεκαετιες??

Υπαρχει μια διαλεκτικη σχεση μεταξυ του συλλογου αυτου καθ'εαυτου,της δυναμικης που διαθετει, και με τους ανθρωπους που στελεχωνουν τον συλλογο (διοικηση-προπονητης παικτες). Δεν πρεπει να απομονωνεται ουτε το ενα ουτε το αλλο στοιχειο αυτης της σχεσης. Αν καταληξουμε να ειμαστε αδιαφοροι για το ποιοι ποδοσφαιριστες στελεχωνουν την ομαδα, γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ, τοτε θα καταληξουμε να ειμαστε μια μικρη ομαδα.

Και κατι αλλο που εχει να κανει με τον Μουσλιμοβιτς. Ειναι τοσο κακο που το γηπεδο φωναζε το ονομα του?? Μετα απο τοσα παλτα που εχουμε δει στην θεση του σεντερ φορ τα προηγουμενα χρονια, το να χαμογελασει το χειλακι μας και να φωναξουν καποιοι Ζλαταν-Ζλαταν ειναι τοσο λαθος?? Θα ειχανε δικιο, οσοι υποστηριζουν οτι ειναι λαθος, αν βλεπαμε στο γηπεδο ή μαθαιναμε απο το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ, οτι ο Μουσλιμοβιτς εχει καβαλησει το καλαμι. Ειλικρινα τον τελευταιο ενα-εναμισι μηνα που ο Βοσνιος δεν σκοραρει, εχει δει κανενας εναν αδιαφορο παικτη μεσα στο γηπεδο που παιζει για την παρτη του και μονο??
Isaak the Greek έγραψε:Μακαρι να μην φυγει.
Αυτο ομως που με εκνευριζει αφανταστα σ' αυτον ειναι τα κοντρολ και ο χειρισμος της μπαλας ειδικα οταν εχει την αναγκη να ξερμακαριστει ή οταν βρισκεται αναμεσα σε πολλους παικτες.Βεβαια νομιζω οτι παιζει ρολο και ο σωματοτυπος του σ' αυτο (αν και ο Ουγγρος γκουρου της μπαλας ειναι ο πλεον αρμοδιος να μας αποσαφηνισει καθε αμφιβολια περι αυτου).
Με ψιλοτρομαζουν κατι τετοια πραγματα. Καταλαβαινω πως οτι λες Ισαακ το λες με τις καλυτερες των προθεσεων, αλλα εγω γκουρου του ποδοσφαιρου δεν ειμαι. Γκουρου ειναι ο Φεργκιουσον και ο Μουρινιο. Υπαρχουν καλυτεροι και χειροτεροι απο μενα εδω μεσα σε οτι αφορα την αναλυση ενος ποδοσφαιρικου αγωνα του ΠΑΟΚ. Οποτε μην περιμενεις απο μενα την τελικη ετυμηγορια για την αξια του Μουσλιμοβιτς. Σκεψου μονος σου πανω στο ζητημα....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χιντε το εγραψα σκεπτομενος οτι δεν ειναι δυνατον ο ΠΑΟΚ να εξαρταται μονο απο ενα Μουσλι, Βερον, Γκαρσια κλπ. Ο ΠΑΟΚ ειναι υπερανω ολων κι ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω.
Δεν αναφερομαι σε αυτα που εγραψε ο αδερφος Ouzo παραπανω, αλλα μιλαω γενικα.

Η προσωπολατρεια ποτέ μα ποτέ δεν εκανε καλο σε κανενα και ειδικα σε μας (δες Σαλπιγγιδης, παλιοτερα Κουδας). Πρεπει να καταλαβουμε οτι ολοι αυτοι ειναι επαγγελματιες, κοιτανε το συμφερον τους και πολυ καλα κανουν. Σημερα ειναι εδω αυριο καπου αλλου. Εμεις ειμαστε ομως παντα εδω, και ειμαστε αυτοι που πικραινομστε και στεναχωριομαστε.

Δεν εχω κανενα προβλημα με το Μουσλι ή το Βερον ή καποιους αλλους θεους της ομαδας μας (με την καλη εννοια παντα και διχως δοση ειρωνιας). Αυτοι φερνουν αλλωστε τον κοσμο στα γηπεδα κι απο αυτον τον κοσμο ζει ο συλλογος...

Μακαρι να μεινουν ολοι αυτοι και του χρονου και να πλαισιωθουν και απο αλλους ισαξιους και καλυτερους. Εγω δεν το θελω???? Αλλα εαν καποιος θελει να φυγει...ας παει στο καλο, οποιος κι αν ειναι αυτος.

Συμφωνω με τα λεγομενα σου οτι πουλωντας ολους αυτους και παιρνοντας αλλους στη θεση τους δεν κανεις ομαδα. Δεν ειναι ομως αυτο το νοημα των γραπτων μου.
Ισως για τους νεους ΠΑΟΚτσηδες η ταυτιση με τα προσωπα να ειναι η αιτια που υποστηριζουν την ομαδα μας ή καλυτερα το συλλογο μας. Αλλα για εμας τις "παλιες καραβανες" δεν ισχυει αυτο ετσι. Οχι τωρα πια. Ισως καποτε στις μερες μας να γιναμε ΠΑΟΚ επειδη επαιζε στην ομαδα ο Κουδας, ο Παριδης, ο Ιωσηφιδης, ο Κωστικος, αλλα τωρα ολα αυτα εχουν δωσει τη θεση τους σε αλλες αξιες τις οποιες οι νεοτεροι ισως αδυνατουν ακομη να τις καταλαβουν.

Δε θελω να φυγει ο Μουσλι και κανενας Μουσλι που το αξιζει. Δε θα κλαψω ομως, αν το καλοκαιρι την κανει. Εκλαψα για τον Κωστικο οταν πηγε στο γαυρο και για τον Δημοπουλο οταν πηγε στο βαζελο. Γιατι τοτε κι οχι τωρα??? Γιατι τοτε ισως δεν καταλαβαινα ακομη τι σημαινει ΠΑΟΚ...

Απο επιχειρηματικης πλευρας, ισως συμφερει τον ΠΑΟΚ αν φυγει ο Μουσλι και μπουν καποια εκατομυρια στο ταμειο. Αρκει βεβαια το κενο του να καλυφθει επαξια απο καποιον αλλο. Η οικονομικη εξυγειανση ειναι αλληλενδυτη με την αγωνιστικη εξυγειανση ομως. Κι αυτο ειναι ενα λεπτο σημειο που θελει τον καταλληλο χειρισμο απο τη διοικηση. Και νομιζω πως το ξερει αυτο, τοσο ο Ζαγορακης οσο κι ο Βρυζας.

Ο λαος εχει αναγκη τους ηρωες του για να σε ακολουθησει. Με την καλη εννοια παντα. Ο λαος ομως τεινει πολλες φορες να υπερενθουσιαζεται και να φτανει στα ακρα. Και θετικα και αρνητικα.

Εγω προτιμω μια μεση κατασταση. Θελω παντα να ξερω ποιος ειμαι, που θελω να φτασω, πως μπορω να το πετυχω. Και πανω απο ολα να εχω επιγνωση των πραγματικων δυνατοτητων μου.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μαζί σου 1000%
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, η ετυμηγορία του Σάντος ήταν να τον αφήσει εκτός με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανσερραικό, οπότε νομίζω ότι έχοντας μπροστά του 15 ημέρες θα μπορέσει να ξεκουραστεί και να αποβάλει οποιαδήποτε συμπτώματα κούρασης και άγχους είχαν εμφανιστεί, ειδικά από τη στιγμή που ούτε στην Εθνική της Βοσνίας δεν εκλήθη!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ διάβασα σε διαφορα sites ότι κλήθηκε πάντως.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ναι, έχεις δίκιο Γιάννη..
Όντως εκλήθη ο Μούσλι από τον προπονητή της Εθνικής του για τα παιχνίδια της Βοσνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ..

Πάντως τις ευκαιρίες του για ανάσες θα τις έχει σίγουρα, τόσο κατά τη διάρκεια των εορτών, όσο και μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, όπου θα έχει αρκετό διάστημα μπροστά του να πάρει τις ανάσες του!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Σίγουρα ο Μουσλίμοβιτς και ο κάθε Μουσλίμοβιτς δεν είναι υπεράνω του ΠΑΟΚ, όταν όμως βλέπουμε ότι κάτι αξίζει, γιατί να το απαξιώσουμε μόνοι μας; Από εκεί και πέρα, αν πάρουμε 5 εκ. στο χέρι και μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε, θα του πούμε ευχαριστώ και θα τον στείλουμε με τις ευχές μας για καλό υπόλοιπο καριέρας. Το θέμα είναι αν μπορούμε να βρούμε έναν τέτοιο επιθετικό που να τον σηκώνει κιόλας ο προϋπολογισμός της ομάδας...

Σήμερα σε αθηναϊκή εφημερίδα είδα ότι κλήθηκαν αυτός, ο Κοντρέρας, ο Κλάους και ο Χαλκιάς.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως όπως και να έχει σε 2 mats θα λείψει οποτε έχει καιρό να ξεκουραστεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”