Διακοπές
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Σε προτείνω πάντως το https://www.airbnb.gr που με είχε προτείνει ο pgetsos μερικές μέρες πριν.. Για ακόμη πιο low-budget πράγματα και με στάνταρ γνωριμία με ντόπιο!
ευχαριστώ, δεν θα χρειαστεί, πληρώνουν άλλοι 
ΥΓ: για Σαλόνικα δεν θέλω να γνωρίσω ντόπιο, μου φτάνει το paokmania
ΥΓ: για Σαλόνικα δεν θέλω να γνωρίσω ντόπιο, μου φτάνει το paokmania
nikolasf έγραψε:Για πρωτη φορα εδω και μια 15αετια οι καλοκαιρινες μου διακοπες τιθενται εν αμφιβολω, γιατι μου παιρνουν το διπλωμα για υπερβαση οριου ταχυτητας στην Αττικη Οδο... Γ@μημενε Μπομπολα![]()
Δεν κάνω πλάκα, μια φορά το είχα κάνει έτσι στα Λεχαινά της Ηλείας και "έπιασε"...Πήγα και το παρέδωσα τον 20ήμερο που είχαμε συμφωνήσει...
Φυσικά δεν θα γράψεις για διακοπές αλλά για δουλειά, έτσι???
Σωστός Goran!
Το έχω κάνει κι εγώ επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους με γραπτή ένσταση και λειτούργησε.
Μου έσβυσαν την κλίση και από ότι κατάλαβα είναι στην ευχέρεια του Διοικητή.
Το έχω κάνει κι εγώ επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους με γραπτή ένσταση και λειτούργησε.
Μου έσβυσαν την κλίση και από ότι κατάλαβα είναι στην ευχέρεια του Διοικητή.
Χαχαχα...Εμένα που να με την σβήσει ο "καταπταυλακιώτης" ο τσοσμπά τόσο Π.Α.Ο.Κ. που με είδε???
Έστειλε "όργανο" απ το δικό μου τμήμα ο φούστης να με ζητήσει να πάω να το καταθέσω τότε που είχα πει ακριβώς, μην και ξεχνιόμουνα...
Έστειλε "όργανο" απ το δικό μου τμήμα ο φούστης να με ζητήσει να πάω να το καταθέσω τότε που είχα πει ακριβώς, μην και ξεχνιόμουνα...
- Chuck Norris
Ευχαριστώ Goran! δυστυχώς θα πάω για λίγες μέρες και με αρκετά μικρό μπάτζετ οπότε δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα δω όλα. Κυρίως για μαγαζιά ψάχνω μην μας κόψουν τελείως τον κωλο , αν και έχω ακούσει ότι είναι σχετικά νορμαλ οι τιμές
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- Παλαιολόγος
Καλά να περάσεις Chuck...Όμορφη εμπειρία (και) η Σκόπελος και γενικά απ τις φθηνές λύσεις...Chuck Norris έγραψε:Ευχαριστώ Goran! δυστυχώς θα πάω για λίγες μέρες και με αρκετά μικρό μπάτζετ οπότε δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα δω όλα. Κυρίως για μαγαζιά ψάχνω μην μας κόψουν τελείως τον κωλο , αν και έχω ακούσει ότι είναι σχετικά νορμαλ οι τιμές
Κλασικά, δωμάτιο, όσο πιο απομακρυσμένο απ την "χώρα", π.χ. προς Έλιος Κλίμα (αλλά όχι σε ένα 5άστερο που έχει εκεί
Μικρος εισαι τραβα σκιαθο να δεις κανα ζιβυ!!!! Σκοπελο πας οταν παντρευτεις!Chuck Norris έγραψε:Είναι κανείς που να έχει πάει σκόπελο , να μου πει 1-2 πραγματα?
Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί 
- Chuck Norris
Έχω πάει ηδη σκιαθο , φέτος διακοπές πάω με την κοπελιά εξου και η σκόπελοςsn0ufel4 έγραψε:Μικρος εισαι τραβα σκιαθο να δεις κανα ζιβυ!!!! Σκοπελο πας οταν παντρευτεις!Chuck Norris έγραψε:Είναι κανείς που να έχει πάει σκόπελο , να μου πει 1-2 πραγματα?
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί
Και μερικοί είχαμε...
Και δεν φταίει το χιούμορ..
Να τις φοβάστε τις κοπέλες που γελούν με τα κρύα ανέκδοτά σας...
Σόρρυ για το off-topic...
Σβήσε με κυρά μουυυυ...
Ευχαριστώ καρντάσια για τις συμβουλές.... Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι διακοπές ... Το αυτοκίνητο μου βγάζει όλη τη δουλειά γιατί πηγαίνω από μάθημα σε μάθημα από σχολή σε σχολή ... άσε που είμαι και ο μοναδικός οδηγός άρα και ταξιτζής της οικογένειας!
Ψάχνω τη λύση για λιγότερη ποινή = χρόνος απώλειας διπλώματος - Αν δεν βρω λύση θα ζητήσω χρονοσυμφωνία

Ψάχνω τη λύση για λιγότερη ποινή = χρόνος απώλειας διπλώματος - Αν δεν βρω λύση θα ζητήσω χρονοσυμφωνία
- sourmenetes
- Moderator