Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πολλές είναι οι φορές που έχω συμφωνήσει μαζί σου οπλάρχηγέ μου.
Εντάξει είναι παιχταράδες, όπως όμως κι εκείνος ο ταλαίπωρος ο συμπαίκτης τους που μπήκε το χειμώνα στο νοσοκομείο κι από το τότε δεν τον ξανακούσαμε...
απλα σκεφτειτε ομως οτι ειναι φυσικο να κουραζονται πιο γρηγορα οι αντιπαλοι τους που ειναι αναγκασμενοι να κυνηγαν συνεχεια μια μπαλα παρα οι ιδιοι οι οποιοι με την εξαιρετικη τεχνικη τους μπορουν να εχουν τεραστια κατοχη και να δημιουργουν συχνα φασεις χωρις να φτυνουν αιμα. και στο κατω κατω δεν ειδα κανενα μεσσι η κανενα βιγια να τρεχουν ασταματητα πανω κατω απο την αρχη ως το τελος. ποσες φορες παρατηρησα σημερα παικτες της μπαρτσα να κοβουν ταχυτητα προκειμενου να παρουν ανασες.
οποτε δεν μου φαινεται και τοσο περιεργο ενας ποδοσφαιριστης να εχει κρατησει δυναμεις ως το τελος και να τρεχει πανω κατω.
black death έγραψε:
Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει στατιστικά χιλιομέτρων. Θυμάμαι στο 5-1 με το βάζελο, ο βάζελος είχε κάνει περισσότερα χιλιόμετρα!
ετσι. πως γινεται σχεδον σε καθε ματς να τρεχουν λιγοτερα χιλιομετρα απο τον αντιπαλο αλλα να ναι αυτοι οι ντοπε δεν το καταλαβαινω.
αλλα μαλλον ειναι χαρακτηριστικο μας οτι καλο βλεπουμε να το απαξιωνουμε.
εγώ θάλεγα ότι δεν τρέχουν καθόλου, μαρκάρουν με τηλεματική τους αντιπάλους αναπτύσοντας ισχυρά απωστικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία εντός του αγωνιστικού χώρου.
- η fcb σήμερα πρέπει να υποψίασε και τους πιο ανυποψίαστους θεατές ότι κάτι συμβαίνει εκεί βαθειά στα αποδυτήρια των ψευτοεπαναστατών. 90 λεπτά ασφυκτικό πρέσινγκ στα 3/4 του γηπέδου και μου λέτε οτι αυτό βγαίνει από την προπόνηση????
στο τέλος της σεζόν μετά από κοντά 100 παιχνίδια σύνολο???
θα ξεχάσουμε και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε!
ο πολύς ο κοσμάκης, τρώει το σανό που του πασάρουν, το σανό του πρωταθλητή, του καλύτερου, του πρώτου, του ακαταμάχητου, του αήττητου.....
γιατί ο απλός ο φίλαθλος ξέρει ότι επί προσωπικού, δεν είναι πρωταθλητής, δεν είναι ο καλύτερος, δεν είναι ο πρώτος, δεν είναι ακαταμάχητος, δεν είναι αήττητος.
πούλα ταύτιση με το άριστα και άστους να κοιμούνται!
πάρε λοιπόν ένα "ουρανοκατέβατο" εξωπραγματικό (???) σύνολο αδρά αμοιβομένων πειραματόζωων, πούλα λίγο ψευτοεπαναστατικότητα και ψευτοφιλανθρωπία και είσαι τέλειος.
Η παραβιομηχανία της ουέφα και της φίφα είναι αυτή τη στιγμή (μέσα στην κρίση) από της πιο κερδοφόρες του κόσμου. δεν ξέρει τι θα πει κρίση γιατί θύματα υπάρχουν δισεκατομμύρια, σώβρακα και φανέλες να φαν και οι κότες.
παιδιά κάνουν αυτοί? ή τώρα διανύουν περίοδο ατεκνίας....
να περάσει κανά χρόνος, να καθαρίσουν οι όρχεις και μετά βουρ για τους απογόνους.
παλιά καλή συνταγή
Προφανώς βλέπαμε διαφορετικό ματς. Στο ξεκίνημα η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έπαιζε ψηλά και σε διαστήματα είδα τη Barca να περιμένει ακόμα και πίσω απ' το κέντρο (γι' αυτό και δεν ξέμεινε από δυνάμεις στο 70', όπως πχ. στα ματς με την Άρσεναλ εκτός).
Αλλά εντάξει δεν πρόκειται να σου αλλάξω άποψη. Συνέχισε με τα βγαλμένα απ' τη σφαίρα της φαντασίας επιχειρήματα σου.
Αλλά ετοιμάσου να δεις όλες τις ομάδες να προσπαθούν να πρεσάρουν έτσι. Πολλοί το δουλεύουν ήδη (πχ. ο μεγάλος Καπέλο στην εθνική Αγγλίας).
καλά μην κάνεις έτσι, λες και σου θίξαμε την γκόμενα!!!
μία ισπανίδα σπυριάρα π@@@τανίτσα είναι με καλά κουνήματα, μην τρελλαίνεσαι
ααα παίρνει και ντεπόν για τον πονοκέφαλο
εσύ για αυτούς ξέρεις πολλά και αφιερώνεις χρόνο,
αυτοί για τον ΠΑΟΚ πόσα θέλησαν ή θέλουν να μάθουν??