Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Μειτέ τον είχες δανεικό με λογική ρήτρα που κι αυτήν την ρίξαμε στο μισό.
Και τι να λέει μια λογική ρήτρα !
Τίποτα ,αφού δεν καταφέραμε να τον φέρουμε !
Άρα ας έρθει και χωρίς ρήτρα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μαλακες αυτός ο Μποβε ποσο αγκρεσιβ είναι ; Πολύ τάκλιν πολύ δυναμισμός . Είναι παιχταράς το παλικάρι. Πολύ πολύ πολύ δύσκολο να ερθει. Αλλά αν έρθει έχω και παρατσούκλι: Τhe Centurion
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ginola υπάρχει κάτι νεότερο από το μέτωπο Μεϊτέ? Έχει βαλτώσει εντελώς η υπόθεση?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τρί 27 Αύγ 2024, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ισχύουν τα νουμερα για το 55% του ποδοσφαιριστή, τα δίνεις από τώρα, κάνεις και ένα 4ετες στον παίχτη και καυλωνει όλη η ασπρόμαυρη κοινότητα παγκοσμίως.
Επειδή όμως δε γίνεται (αν δεν ήταν Ιταλός, θα είχα μια ελπίδα) καλύτερα να μην χάνουμε χρόνο και να προχωρήσουμε μια εφικτή περίπτωση.
Ο παίχτης που θα έρθει, πρέπει οπωσδήποτε από 2/9 να είναι στη διάθεση του Λουτσεσκου, για να δουλέψει με την ομάδα την περίοδο της διακοπής.
Ο Μπακαγιοκο αν ερθει στον ΠΑΟΚ,θα μπορούσε κάποιος να τον πει περίπτωση Γκαρσία,λόγω θέσης,βιογραφικού και αντίστοιχης κατάστασης.
Αυτές οι περιπτώσεις είναι λαχεία.
Δεν ξέρω στην αρχή ήμουν θετικός, τώρα προτιμώ να εξαντληθούν τα περιθώρια για Μεϊτέ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από aivas19 »

Τζορμπα στο City:
Ο Κολει ειναι προχωρημενος θα ερθει. Πανε για ακομα εναν δεξι στοπερ.
Στα χαφ θεωρειται 5ος ο Θυμιανης και παμε για 1 χαφ μονο. Φαβορι ο Μπακαγιοκο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω δεν αντιλαμβανομαι γτ να παμε σε δανεισμο με ρητρα? Αν θες να το κανεις για λογιστικους λογους, κανε δανεισμο με υποχρεωτικη ρητρα. Δηλαδη θα συμφωνησει η Ρομα να παρει 6 μυρια για το 50% και εμεις το σκεφτόμαστε και θελουμε να τον τσεκαρουμε πρωτα? Δηλαδη αν ερθει και κανει παπαδες, το μας λεει οτι θα δεχθει να μεινει του χρονου? Αν οντως δεχεται τα 6 για το 50 ή 55% η Ρομα, τον παίρνεις απο τωρα. Δεν ειναι κανενα στοιχημα. Παιχταρα ειναι.
Τεσπα, σε καθε περιτοωση δεν δινω ουτε 0,5% να γινει η δουλεια και το θεωρω και λαθος να διαρρέουν τετοια ονοματα γτ θα απογοητευτεί ο κοσμος οταν θα χαλασουν.
Παντως αργουμε τρομερα. Πρεπει τουλαχιστον ενας να κλεισει σημερα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ρε συ Μπανε ξενερωσα με τον Μειτε...οκ επαγγελματιας ειναι και κοιταει οτι καλυτερο ειναι γι αυτον και την καριερα του και το καταλαβαινω...αλλα ξενερωσα...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα ο Μποβέ. Δεν βγάζει νόημα. Πρόκειται για υπέρβαση άνευ προηγούμενου αν γίνει.

Για να γίνει κουβέντα όμως, για τη μία στο μύριο πιθανοτητα, να πω και τη σκέψη μου... :shock:
Παιδιά, σοβαρά τώρα. Με αυτόν τον παίχτη σταματήστε να σκέφτεστε το οτιδήποτε. Ούτε θέσεις, ούτε ρήτρες, ούτε διάρκεια παραμονής. Να έρθει ένα χρόνο, να δούμε την ΠΑΟΚάρα των ονείρων μας και ας φύγει, ας θέλουμε άλλους 3 χαφ του χρόνου.
Σιγά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν θα σκεφτόμαστε πολύ μακροπρόθεσμα. Όλα γίνονται μπαμ μπαμ, πόσο μάλλον στο επίπεδο που έχει φτασει ο ΠΑΟΚ με όλα τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων πάνω του απ όλο τον κόσμο.

Εδώ δικό μας παιδί ο Κουλιεράκης και 2 χρόνια πρόλαβε να παίξει. Οι παιχταράδες σε τέτοιες ηλικίες ως 3 χρόνια θα μένουν σε μας. Οπότε για ένα χρόνο Μποβέ, μην το συζητάμε. Και πολύ είναι.

Μιλάμε για διαστημικό παίχτη για την Ελλάδα και για Ευρώπη τοπ. Με τρεξίματα που μόνο στο ύπνο μας έχουμε δει από χαφ μας. Καημό το έχω. Μποβέ και Καμαρά μαζί, το διανοήστε; Το περσινό κέντρο της Μπρυζ που δεν το βλέπαμε, το καταπινουν για πλάκα.

Ας γυρίσω τώρα, πλευρό να μην πιαστώ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:Τζορμπα στο City:
Ο Κολει ειναι προχωρημενος θα ερθει. Πανε για ακομα εναν δεξι στοπερ.
Στα χαφ θεωρειται 5ος ο Θυμιανης και παμε για 1 χαφ μονο. Φαβορι ο Μπακαγιοκο

Εικόνα
Το προβλημα δεν ειναι ποιος θεωρειται πεμπτος αλλα ποιος θεωρειται 3ος. Τεραστια πτώση ποιοτητας απο ενα πιθανο διδυμο Μειτε Καμαρα στο διδυμο Σβαμπ Οζντοεφ.
Ειδικα δε αν ερθει ο Μπακαγιοκο π δεν ξερεις αν θα επανελθει τοτε ρισκαρεις επικίνδυνα με εναν μολις χαφ.
Να φερεις Μποβε και να πεις τελος,.παει κ ερχεται, αλλα οχι Μπακαγιοκο κ τελος.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

figurehead4 έγραψε: Καημό το έχω. Μποβέ και Καμαρά μαζί, το διανοήστε; Το περσινό κέντρο της Μπρυζ που δεν το βλέπαμε, το καταπινουν για πλάκα.
ονείρωξη
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

aivas19 έγραψε:
DamoN έγραψε:Καλός ο Bove? Τώρα βρήκα να μην παρακολουθώ την ομάδα μου στην Ιταλία
DAMON ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;; Για αυτο σε πηγαινα απο την αρχη.

Ον Τοπικ: παιδια ο Μποβε ειναι αλλη κλαση. Σιγουρα ολοι θα κριθουν στο γηπεδο αλλα θεωρω οτι θα τον λατρεψει ο Λουτσε. Μακαρι να ερθει και του χρονου βλεπουμε.
Τρέλα με Τότι ,κανονική ! Καψούρα με DDR . Πήγα και ολυμπικο για ματς τσουλου! Το τελευταίο ήταν με Ρεάλ 0-2 (ροναλντο σκόρερ) νομίζω τελευταίο ματς του τοττι στην Ευρώπη .
Έκοψα γιατί είδα πράσινα κασκόλ βαζελου αρκετούς στην curva sud και να μιλάνε ελληνικά .
Στα δικά μας σαν όνομα τον ξέρω γιατί τον είχαν σαν διάδοχο του DDR .Απλά δεν τον εδώ παρακολουθήσει ή αμα τον είδα σε κανα ματς δεν μου έκανε εντύπωση. Στα δικά μας τώρα !
Εδώ που φτάσαμε αν είναι να πάρουμε κάποιον για να πάρουμε, καλύτερα τον μικρό . Με προβληματίζει ο δανεισμός αλλά από την άλλη με αυτόν και Μαντυ το κέντρο αποκτά ταχύτητα και δύναμη για να φτιάξουμε τις πέμπτες μας . Όποτε γιατί όχι; Εφόσον χάλασε οριστικά του Μειτε . Στο τέλος τέλος ας γίνει και μια υπέρβαση οικονομικά του τυπου δίνεις 6 και τον πουλάς 10 και αλλά 10 παίρνει η ρομα .φαση πινεδα - κουλα
black death

Δημοσίευση από black death »

Κι ο bakayoko θα καλυψει τη θεση για χρονια; Παίχτης 30 χρονων που βασιζεται στη δυναμη και τα πνευμονια;
Μην τρελαθουμε, ο μποβε ειναι μεγαλο μπαμ. Βεβαια οσο για αυτα περι ψησιματος, ετοιμος παίχτης είναι, 22 χρόνων. Περσι επαιξε 50 παιχνιδια ενω ο bakayoko δυσκολευοταν στη λοριαν. Δεν ξερω τι πήγε στραβα στη ρωμη και φευγει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

psykoman έγραψε:Ρε συ Μπανε ξενερωσα με τον Μειτε...οκ επαγγελματιας ειναι και κοιταει οτι καλυτερο ειναι γι αυτον και την καριερα του και το καταλαβαινω...αλλα ξενερωσα...

Και εγώ, όχι τόσο με τον παίχτη αλλά με την όλη υπόθεση, έκλεισε,κλείνει,χαλάει, έρχεται,ναυάγιο, κόπηκε, επαναπροσέγγιση.
Πραγματικά πολύ εκνευριστικό,από την άλλη αν επιμένει ο προπονητής, προτιμώ την ικανοποίηση του και ας έχει χαλάσει τους πάντες αυτή η υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Εντωμεταξυ καθε φορα που γινεται αναφορα το ονομα του Μπακαγιοκο εδω το μυαλο μου παει εδω:

[youtube]yMMqQgFRo4c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
psykoman

obanebane έγραψε:
psykoman έγραψε:Ρε συ Μπανε ξενερωσα με τον Μειτε...οκ επαγγελματιας ειναι και κοιταει οτι καλυτερο ειναι γι αυτον και την καριερα του και το καταλαβαινω...αλλα ξενερωσα...

Και εγώ, όχι τόσο με τον παίχτη αλλά με την όλη υπόθεση, έκλεισε,κλείνει,χαλάει, έρχεται,ναυάγιο, κόπηκε, επαναπροσέγγιση.
Πραγματικά πολύ εκνευριστικό,από την άλλη αν επιμένει ο προπονητής, προτιμώ την ικανοποίηση του και ας έχει χαλάσει τους πάντες αυτή η υπόθεση.
Ετσι...η ολη φαση ειναι ξενερωτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”