Και τι να λέει μια λογική ρήτρα !ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Μειτέ τον είχες δανεικό με λογική ρήτρα που κι αυτήν την ρίξαμε στο μισό.
Τίποτα ,αφού δεν καταφέραμε να τον φέρουμε !
Άρα ας έρθει και χωρίς ρήτρα
Και τι να λέει μια λογική ρήτρα !ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Μειτέ τον είχες δανεικό με λογική ρήτρα που κι αυτήν την ρίξαμε στο μισό.
Το προβλημα δεν ειναι ποιος θεωρειται πεμπτος αλλα ποιος θεωρειται 3ος. Τεραστια πτώση ποιοτητας απο ενα πιθανο διδυμο Μειτε Καμαρα στο διδυμο Σβαμπ Οζντοεφ.aivas19 έγραψε:Τζορμπα στο City:
Ο Κολει ειναι προχωρημενος θα ερθει. Πανε για ακομα εναν δεξι στοπερ.
Στα χαφ θεωρειται 5ος ο Θυμιανης και παμε για 1 χαφ μονο. Φαβορι ο Μπακαγιοκο
ονείρωξηfigurehead4 έγραψε: Καημό το έχω. Μποβέ και Καμαρά μαζί, το διανοήστε; Το περσινό κέντρο της Μπρυζ που δεν το βλέπαμε, το καταπινουν για πλάκα.
Τρέλα με Τότι ,κανονική ! Καψούρα με DDR . Πήγα και ολυμπικο για ματς τσουλου! Το τελευταίο ήταν με Ρεάλ 0-2 (ροναλντο σκόρερ) νομίζω τελευταίο ματς του τοττι στην Ευρώπη .aivas19 έγραψε:DAMON ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;; Για αυτο σε πηγαινα απο την αρχη.DamoN έγραψε:Καλός ο Bove? Τώρα βρήκα να μην παρακολουθώ την ομάδα μου στην Ιταλία
Ον Τοπικ: παιδια ο Μποβε ειναι αλλη κλαση. Σιγουρα ολοι θα κριθουν στο γηπεδο αλλα θεωρω οτι θα τον λατρεψει ο Λουτσε. Μακαρι να ερθει και του χρονου βλεπουμε.
psykoman έγραψε:Ρε συ Μπανε ξενερωσα με τον Μειτε...οκ επαγγελματιας ειναι και κοιταει οτι καλυτερο ειναι γι αυτον και την καριερα του και το καταλαβαινω...αλλα ξενερωσα...
Ετσι...η ολη φαση ειναι ξενερωτηobanebane έγραψε:psykoman έγραψε:Ρε συ Μπανε ξενερωσα με τον Μειτε...οκ επαγγελματιας ειναι και κοιταει οτι καλυτερο ειναι γι αυτον και την καριερα του και το καταλαβαινω...αλλα ξενερωσα...
Και εγώ, όχι τόσο με τον παίχτη αλλά με την όλη υπόθεση, έκλεισε,κλείνει,χαλάει, έρχεται,ναυάγιο, κόπηκε, επαναπροσέγγιση.
Πραγματικά πολύ εκνευριστικό,από την άλλη αν επιμένει ο προπονητής, προτιμώ την ικανοποίηση του και ας έχει χαλάσει τους πάντες αυτή η υπόθεση.