UEFA Euro 2024
-
-
Re: UEFA Euro 2024
Και η άμυνα μέρος του ποδοσφαίρου είναι, μπράβο στους Τούρκους και στον τερματά για δύο μεγάλες αποκρούσεις
- Shivaspace
Βγαλαν τα ματια τους οι Αυστριακοι. Φιλοσοφος του ποδοσφαιρου και @@ καπλαμα. 90 λεπτα μεσα τον Αρναουτογλου που σημερα δεν το βαζε ουτε σε κενο τερμα. Απο ενα σημειο και μετα απλα χαλουσε οποια επιθεση περνουσε απο τα ποδια του.
Καλά οι τούρκοι δεν είναι για παρακάτω αλλά σήμερα επουδενί άξιζαν να περάσουν και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Όσο για τους Αυστριακούς, αυτοί έκαναν τα αδύνατα δυνατά να αποκλειστούν, όλα στραβά.
Σήμερα το ποδόσφαιρο (και στους δύο αγώνες) μας δείχνει γιατί ήταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς των σπορ...!
Σήμερα το ποδόσφαιρο (και στους δύο αγώνες) μας δείχνει γιατί ήταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς των σπορ...!
Οι Τουρκοι βαλαν δυο γκολ. Δεν ηταν 11 παικτες μεσα στην περιοχη και περιμεναν να παει το ματς στα πεναλτι. Ας προσεχαν οι Βιεννεζοι.
Ακριβώς.
Ναι μεν, αλλά δεν έκλεψαν το παιχνίδι.
Βάζω κ την απόκρουση του Σίνισεν στον Κλάους..
Ναι μεν, αλλά δεν έκλεψαν το παιχνίδι.
Κ εγώ όταν το είδα αυτό σκέφτηκα.Daskalos_4 έγραψε:Τι εβγαλε ρε μλκς ο κιπερ της Τουρκιας; Απο τις 5 τοπ αποκρουσεις που εχω δει ευκολα
Βάζω κ την απόκρουση του Σίνισεν στον Κλάους..
- john4serres
Save of the tournamentDaskalos_4 έγραψε:Τι εβγαλε ρε μλκς ο κιπερ της Τουρκιας; Απο τις 5 τοπ αποκρουσεις που εχω δει ευκολα
- Μπαρκαρούτσος
Και μέσα σε όλα τα άλλα κυκλοφόρησαν ευρέως φώτο του Μερίχ Ντεμιράλ να πανηγυρίζει τη χθεσινή νίκη - πρόκριση της τουρκίας επί της Αυστρίας με τον φασιστικό χαιρετισμό των γκρίζων λύκων. Οι Αυστριακοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός αλλά ο τούρκος ποδοσφαιριστής υπεραμύνεται της πράξης του και δηλώνει υπερήφανος.
Η ΟΥΕΦΑ θα επιληφθεί του περιστατικού και θα επιβάλει τις αρμόζουσες ποινές στην τουρκική ομάδα...?
Η ΟΥΕΦΑ θα επιληφθεί του περιστατικού και θα επιβάλει τις αρμόζουσες ποινές στην τουρκική ομάδα...?
Αν και με μεγάλη δόση τύχης ήμουν χιλια τοις εκατο σίγουρος ότι η Αυστρία θα χαιρετήσει.
Υπάρχει μια παράδοση που δεν μπορώ να θυμηθώ παραδείγματα γιατί βαριέμαι τώρα που οποία ομάδα σε πρώιμο στάδιο έχει το μπουστ ότι είναι η έκπληξη παίζει μπαλαρα και γενικώς συζητιέται έντονα με το που πέφτει πάνω σε μια οκ στα νοκ αουτ δεν μιλάω για μεγαθήριο αλλά για ομάδα επιπέδου Κροατία Τουρκίας κλπ χαιρετάει με συνοπτικές διαδικασιες
Υπάρχει μια παράδοση που δεν μπορώ να θυμηθώ παραδείγματα γιατί βαριέμαι τώρα που οποία ομάδα σε πρώιμο στάδιο έχει το μπουστ ότι είναι η έκπληξη παίζει μπαλαρα και γενικώς συζητιέται έντονα με το που πέφτει πάνω σε μια οκ στα νοκ αουτ δεν μιλάω για μεγαθήριο αλλά για ομάδα επιπέδου Κροατία Τουρκίας κλπ χαιρετάει με συνοπτικές διαδικασιες
Όχι άλλα οι Σέρβοι επιδεικνύουν φιλορωσική συμπεριφορά, οι Αυστριακοί είναι δικοί μας, στη σωστή πλευρά της ιστορίας.astral έγραψε:Με τους άλλους που φώναζαν για νεκρούς Σέρβους έγινε τίποτα?
- ΑποστόληςΑ
Πες τα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πού πας μωρή Αυστρία χωρίς Schwab και Murg;;;;
Και μετά φταίω εγώ που τους χαρακτήρισα σαν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.