Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν ξεσκιστει στο θέατρο και τις βουτιές και το μυαλό των παικτών είναι στο πώς θα ξεγελάσουν τον διαιτητή και τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές.Στην φούστια και την λαμογια.Ετσι έχουν μάθει.
Έτσι ξεφτυλιζονται όταν παίζουν Ευρώπη.Ρε Παοκάρα, κάνε τους να μυξοκλαινε πάλι φέτος, σήκωσε τα όλα.
Έτσι ξεφτυλιζονται όταν παίζουν Ευρώπη.Ρε Παοκάρα, κάνε τους να μυξοκλαινε πάλι φέτος, σήκωσε τα όλα.
Δεν υπάρχει κανένα πεναλτυ για μένα. Μιλάμε για την εσχάτη των ποινών . Λογικό σε αθλημα επαφής με στοπ καρέ να ακουμπάνε τα πόδια τους . Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλες τις επαφές να τις σφυρίζουν . Και το πάτημα του Οζντοεφ ενώ έκανε πάσα αν ήταν μέσα στην περιοχή μας με βαρ πεναλταρα θα λέγανε αλλά ξεφεύγουμε από την φύση του αθλήματος . Θα πρέπει να υπάρχει μια υποτυπώδης λογική . Και το πεναλτυ του βαζελου στον τελικό που έσκυψε ο αλλος και έβαλε το κεφάλι του στο παπούτσι του βιειρινια κάτι ανάλογο ειναι .Και δεν ειναι ελληνικό πρόβλημα. Και τα πεναλτυ που καταλογίστηκαν στον τελικό του Μουντιάλ βαρισια ήταν και προσωπικά πιστεύω ότι ειναι αστεία .
Η διαφθορά των διαιτητών και η αδικία έφερε το βαρ στην ζωή μας και το βαρ έχει αλλάξει την φύση του αθλήματος.
Σε έναν δίκαιο κόσμο ναι στο γκολ λαιν τεχνολοτζι. Ναι στο οφσάιντ με αυτόματες γραμμές αλλά για να επέμβει σε φάουλ πεναλτυ κλπ μου φαίνεται μλκια . Καταρχάς μπορεί ο συγκεκριμένος 100 τέτοια φάουλ κατά την διάρκεια του ματς να μην τα έδινε φάουλ γιατί ενδεχομένως αφηνε το παιχνίδι και δεν σφυρίζε όλη την ώρα . Αυτό επειδή γίνεται μέσα στην περιοχή και θα το δει από 100 καμερες γιατί να το δώσει;
Η διαφθορά των διαιτητών και η αδικία έφερε το βαρ στην ζωή μας και το βαρ έχει αλλάξει την φύση του αθλήματος.
Σε έναν δίκαιο κόσμο ναι στο γκολ λαιν τεχνολοτζι. Ναι στο οφσάιντ με αυτόματες γραμμές αλλά για να επέμβει σε φάουλ πεναλτυ κλπ μου φαίνεται μλκια . Καταρχάς μπορεί ο συγκεκριμένος 100 τέτοια φάουλ κατά την διάρκεια του ματς να μην τα έδινε φάουλ γιατί ενδεχομένως αφηνε το παιχνίδι και δεν σφυρίζε όλη την ώρα . Αυτό επειδή γίνεται μέσα στην περιοχή και θα το δει από 100 καμερες γιατί να το δώσει;
Το τι πρέπει η θα θέλαμε να γίνει μπορούμε να το συζητάμε θεωρητικά και σίγουρα θα συμφωνήσουμε πολύ εύκολα.
Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ανατροπή και όχι απλά επαφή για να είναι φάουλ και πέναλτι.
ΑΛΛΑ, εχει περάσει πάνω από το μισό πρωτάθλημα με αυτά (και χειρότερα) πέναλτι να δίνονται και να διαμορφώνουν τη βαθμολογία μονο για λίγους.
Όταν θα δοθεί εναντίον μας, θα βγει ο κάθε Ντέμης και θα πει "να ορίστε υπάρχει επαφή, γιατί γκρινιάζει ο γραφικός ο Λουτσέσκου".
Να τα παίρνουν όλοι, λοιπόν.
Εκτος αν βρούν τρόπο να πάρουν πίσω αυτά που έχουν ήδη δοθεί ...
Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ανατροπή και όχι απλά επαφή για να είναι φάουλ και πέναλτι.
ΑΛΛΑ, εχει περάσει πάνω από το μισό πρωτάθλημα με αυτά (και χειρότερα) πέναλτι να δίνονται και να διαμορφώνουν τη βαθμολογία μονο για λίγους.
Όταν θα δοθεί εναντίον μας, θα βγει ο κάθε Ντέμης και θα πει "να ορίστε υπάρχει επαφή, γιατί γκρινιάζει ο γραφικός ο Λουτσέσκου".
Να τα παίρνουν όλοι, λοιπόν.
Εκτος αν βρούν τρόπο να πάρουν πίσω αυτά που έχουν ήδη δοθεί ...
Συμφωνώ και επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει ας ελπίσουμε τουλάχιστον στα ντέρμπι να έχουμε δίκαιες διαιτησίες και όχι ανάλογες των ντέρμπι με βαζελο και Άρη όπου εκεί μας έσφαξαν με το γάντι .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως ειδικά στα κεκλεισμένων ντέρμπι, την φοβάμαι την διαιτησία.
Με κόσμο τουλάχιστον θα ήταν λίγο πιο μαζεμένοι.
Με κόσμο τουλάχιστον θα ήταν λίγο πιο μαζεμένοι.
O VAR δεν μπορεί να επέμβει σε περιπτώσεις φάουλ. Μόνο αν στο φάουλ συντρέχει περίπτωση κόκκινης κάρτας στον παίκτη που υποπίπτει στην παράβαση.
Η αεκ έρχεται αύριο χωρίς το βαρύ πυροβολικό της, τον Λιβάι και με τις γνωστές απουσίες λόγω Copa Africa. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλμέιδα θα κάνει και πάλι ευρύ rotation=ενδεκάδα άλλα αντί άλλων με κάτι Σιμάνσκι στα σέντερ μπακ, τον ανύπαρκτο Πιζάρο, Πόνσε, μέχρι και παίκτες που ούτε στην προπόνηση τους έχει.
Πού θέλω να πάω. Ευσεβείς πόθοι των οπαδών των πόκεμον και θα σας το πουν και οι φίλοι της ομάδας που ζουν στην Αθήνα, είναι το να πάρει η ομάδα τους το πρωτάθλημα, εύχονται ο α.ρ.η.ς. το κύπελλο (είδα ανάρτηση αεκτσή που εφόσον λέει αποκλειστούν αύριο εύχεται το κύπελλο στην συνοικία) και ο ΠΑΟΚ να τερματίσει τέταρτος και εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πόθοι των οπαδών τους και δεν ξέρω τι σκέπτονται οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους, αλλά σίγουρα το σενάριο αυτό δεν νομίζω να τους χαλάει την διάθεση. Αύριο το momentum παντοιοτρόπως (κούραση, απουσίες, ψυχολογία, φόρμα) θέλει το λήκι στην επόμενη φάση να αποκλείει ομάδα του big4 ύστερα από 45 χρόνια. Είχα πει μετά την κλήρωση ότι είχα λόγους να προτιμώ αεκ ή βάζελο ή γαύρο τώρα και να έχω στην συνέχεια το πρόγραμμα κυπέλλου που έχει ο νικητής του ζεύγους. Ειδικά με την κατάσταση του χαρτιού τώρα καλά θα ήταν. Ο τραυματισμός του Λιβάι δήθεν μου φαίνεται, πολύ περισσότερο αν παίξει την Κυριακή.
Πολλά πρόκειται να δούμε. Δεν είναι τυχαία η πρόσληψη της κοντομηλιάς στον γαύρο. Μετά από κάθε αγώνα και αν δεν αρέσει η διαιτησία στο λιμάνι, θα έχουμε απειλές για μηνύσεις και συλλήψεις, χώρια τα άσπρα POLO και τα ξέρω που μένεις. Με τι ψυχολογία θα σφυρίζουν; Οι ξένοι διαιτητές και VARιστες γιατί να έλθουν όταν θα απειλούνται από τον τραμπούκο της νομικής; Για ποιο λόγο να τους στείλει η ΟΥΕΦΑ, ειδικά όταν από τα μέσα του επόμενου μήνα το πρόγραμμα των διοργανώσεών της είναι υπερπλήρες; Ήδη βγήκε ρεπορτάζ που μας θέλει χωρίς ξένους κύρια στα play-off. Πάμε λοιπόν στους ευσεβείς τους πόθους με αίλινες και μόνο διαιτητές που όπως λένε και οι ίδιοι ξέρουν ποιοι είναι και που μένουν και σκεφτείτε τι θα γίνεται στα παιχνίδια του γαύρου και κατ' επέκταση και μακάρι να μην το δούμε, και στα δικά μας. Σκεφτείτε π.χ. διαιτητή που στο ΠΑΟΚ-οσφπ τον Φεβρουάριο θα μπει στο γήπεδο με την απειλή της μήνυσης και κράτησης. Τοξικότητα που όλοι ξέρουμε ποιον-ους θα ευνοήσει.
Πού θέλω να πάω. Ευσεβείς πόθοι των οπαδών των πόκεμον και θα σας το πουν και οι φίλοι της ομάδας που ζουν στην Αθήνα, είναι το να πάρει η ομάδα τους το πρωτάθλημα, εύχονται ο α.ρ.η.ς. το κύπελλο (είδα ανάρτηση αεκτσή που εφόσον λέει αποκλειστούν αύριο εύχεται το κύπελλο στην συνοικία) και ο ΠΑΟΚ να τερματίσει τέταρτος και εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πόθοι των οπαδών τους και δεν ξέρω τι σκέπτονται οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους, αλλά σίγουρα το σενάριο αυτό δεν νομίζω να τους χαλάει την διάθεση. Αύριο το momentum παντοιοτρόπως (κούραση, απουσίες, ψυχολογία, φόρμα) θέλει το λήκι στην επόμενη φάση να αποκλείει ομάδα του big4 ύστερα από 45 χρόνια. Είχα πει μετά την κλήρωση ότι είχα λόγους να προτιμώ αεκ ή βάζελο ή γαύρο τώρα και να έχω στην συνέχεια το πρόγραμμα κυπέλλου που έχει ο νικητής του ζεύγους. Ειδικά με την κατάσταση του χαρτιού τώρα καλά θα ήταν. Ο τραυματισμός του Λιβάι δήθεν μου φαίνεται, πολύ περισσότερο αν παίξει την Κυριακή.
Πολλά πρόκειται να δούμε. Δεν είναι τυχαία η πρόσληψη της κοντομηλιάς στον γαύρο. Μετά από κάθε αγώνα και αν δεν αρέσει η διαιτησία στο λιμάνι, θα έχουμε απειλές για μηνύσεις και συλλήψεις, χώρια τα άσπρα POLO και τα ξέρω που μένεις. Με τι ψυχολογία θα σφυρίζουν; Οι ξένοι διαιτητές και VARιστες γιατί να έλθουν όταν θα απειλούνται από τον τραμπούκο της νομικής; Για ποιο λόγο να τους στείλει η ΟΥΕΦΑ, ειδικά όταν από τα μέσα του επόμενου μήνα το πρόγραμμα των διοργανώσεών της είναι υπερπλήρες; Ήδη βγήκε ρεπορτάζ που μας θέλει χωρίς ξένους κύρια στα play-off. Πάμε λοιπόν στους ευσεβείς τους πόθους με αίλινες και μόνο διαιτητές που όπως λένε και οι ίδιοι ξέρουν ποιοι είναι και που μένουν και σκεφτείτε τι θα γίνεται στα παιχνίδια του γαύρου και κατ' επέκταση και μακάρι να μην το δούμε, και στα δικά μας. Σκεφτείτε π.χ. διαιτητή που στο ΠΑΟΚ-οσφπ τον Φεβρουάριο θα μπει στο γήπεδο με την απειλή της μήνυσης και κράτησης. Τοξικότητα που όλοι ξέρουμε ποιον-ους θα ευνοήσει.
- Montrealiotis
Πως θα τεθεί κάποιος υπό κράτηση;; Επειδή το ζητάει ο Κουγιας; Φασαρία για την φασαρία κάνει ο κοντός.
Αντε τραβα ρε α4,που και εγω ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ λογω νοβα,να μου λες τετοιες διπλωματικες αηδιες,οταν πριν λιγο καιρο μιλουσες για τον Ρασβαν κανα τεταρτο και οτι χωριζει την Ελλαδα κλπ κλπ,και τωρα που οι αλλοι βγαζουν ανακοινωσεις καθε τεταρτο,κανεις τη κοτα.aivas19 έγραψε:Αλλος ενας πωλητης αντικειμενικοτητας που κατηγορει αλλους οτι διχαζουν. Περαστικα και σε αυτον
Ντέμης Νικολαΐδης για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στον Βέρμπιτς, αλλά εγώ δεν θα το έδινα»
Σιγα που θα το εδινες ρε χαρτινε
'Η θα τα λες για ολους στα ισια η' για κανεναν.Φορα παντελονια.
Δύσκολο το θεωρείς αδελφέ; Στην Ελλάδα ζούμε, σε χώρα στην οποία η ανεξαρτησία, η διαφάνεια και η ηθική της δικαιοσύνης βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από την Ρουάντα. Οι απειλές και μόνο είναι αρκετές για να δημιουργήσουν αρνητική ψυχολογία.Montrealiotis έγραψε:Πως θα τεθεί κάποιος υπό κράτηση;; Επειδή το ζητάει ο Κουγιας; Φασαρία για την φασαρία κάνει ο κοντός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τρί 16 Ιαν 2024, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βολεμένος κι αυτός. Όλα τα λαμόγια έχουν την ίδια συμπεριφορά. Αισχροί όλοι.
Αεί στα διάλα.
Αεί στα διάλα.
-
papwolf
Τι να το κάνεις το βόλεμα άμα είναι να σε κάνει κερατά ο Μπισμπίκης...!!!