Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εγώ με Ετέμπο είμαι ευχαριστημένος, φαινόταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα σε μια ομάδα με πολύ κακές επιλογές παικτών και προπονητών. Οι υψηλές παραστάσεις του φαινόταν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε:Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από τον στρουθοκαμηλισμό .
Μπορούμε πολύ εύκολα να πούμε ότι όλα βαίνουν τέλεια στην ομάδα, οι αξιολογήσεις των παικτών έχουνε συνεχώς 100% επιτυχία και για την κακή μας τη μέρα φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος αφού εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια
Στο μεταξύ δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει κάτι τέτοιο. Ούτε που να το υποστηρίζει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Minority4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Άντεξα να δω 10 λεπτά από το live του διδύμου.
Αν θυμάμαι καλά ο ένας είναι και μέλος στο φόρουμ οπότε μπορεί να διαβάζει...
Ντροπή ρε εσείς για τα κλικ. Αν δεν έχετε τίποτα να πείτε τι βγαίνετε και λέτε;
"Ναι μπορεί και ίσως", " ο Τόμας το προβάδισμα αλλά δεν είναι και σίγουρο".
"Ο βασικός φορ δεν θα είναι νταμάρι αλλά ούτε και κοντός", "προχωράνε οι υποθέσεις αλλά δεν είναι και σίγουρο ποτε θα ολοκληρωθούν", και για κερασάκι....ο Νίκος είπε..."εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τις μεταγραφές"

Άντε να δώσω και εγώ ένα στοιχείο....
Το φορ έχει 2 @@@ιδια, και μια ψ@λη και κατουράει όρθιος.
ΕΛΕΟΣ ρε!!
Και άντεξα μόνο 10 λεπτά
Εχουν γέλιο...πρέπει να τους εκνεύρισες, χαχαχ
Ετέμπο λένε για χαφ (εμμέσως πλην σαφώς) αλλά δεν το κόβω.
Ειπώθηκε κι απ'άλλους συναδέλφους τους.
Τι να κάνουν κι αυτοί, την δλειά τους...σίγουρα εδώ μέσα τα λαγωνικά γνωρίζουν περισσότερα.
Τι εννοείς τους εκνεύρισα; Σχολίασαν το ποστ;; Και τι είπαν δηλαδή; Υπεραμυνθηκαν το... ρεπορτάζ;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Να πω και την αμαρτία μου για τον Ετεμπο;
Αυτή η ταχύτητα και η δυναμικότητα πόσο μας έχει λείψει από το κέντρο;;

Πιστεύω με Ντουγκλας θα έκανε τρομερό δίδυμο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από τον στρουθοκαμηλισμό .
Μπορούμε πολύ εύκολα να πούμε ότι όλα βαίνουν τέλεια στην ομάδα, οι αξιολογήσεις των παικτών έχουνε συνεχώς 100% επιτυχία και για την κακή μας τη μέρα φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος αφού εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια
Αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ (λέω αν), τονίζοντας πως η φήμη που έβγαλαν οι ΑΡΔ (πως ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει και τον Ολιβέιρα και τον Τόμας) μπορεί και να μην ήταν πραγματική, δεν σημαίνει πως όλα βαίνουν τέλεια.
Βασικά καμία σχέση.
Είπα απλά πως μου δημιουργείται η απορία, πως γίνεται να μην πιστεύουμε τους ΑΡΔ για οτιδήποτε γράψουν, αλλά αυτή τη φήμη πως ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανανεώσει και τους δυο να την πιστεύουμε με κλειστά τα μάτια. Νομίζω δεν διαφωνείς σε αυτό.

Και να σου πω και το άλλο; Εγώ αν ο Τόμας έλεγε θέλω 400 (όσα παίρνει) για ακόμα 1+1, θα τον ανανέωνα.
Για έναν απλό λόγο. Δεν πιστεύω πως με 400κ θα βρουν κάποιον που να ξέρει περίπου πως παίζει η ομάδα στα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς. Ούτε πιστεύω πως θα βρουν δυο ως τότε. Δεν τους εμπιστεύομαι. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό πιστεύω.
Οπότε ναι, αν ήθελε το ίδιο συμβόλαιο για 1+1, θα του το έδινα, θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο πως σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχω τουλάχιστον έναν φορ στη προετοιμασία και θα έκανα τα πάντα να φέρω και τον βασικό μου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σουριναμέζος έγραψε:Εγώ με Ετέμπο είμαι ευχαριστημένος, φαινόταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα σε μια ομάδα με πολύ κακές επιλογές παικτών και προπονητών. Οι υψηλές παραστάσεις του φαινόταν
Η αλήθεια είναι ότι η μύγα μεσαστο γάλα ήταν ο Νταριντα που εκεί και αν φαίνονταν τα χρόνια του στην Μπουντεσλίγκα..
Αυτός πρέπει να είναι ο μπουσουλας μιας και η πιτσιρικαρια υπάρχει στην ομάδα. Φέρε Τάισον και Νταρινταδες με παραστάσεις να ανέβει η ποιότητα
kaput00

Δημοσίευση από kaput00 »

Σε Τουρκικό σάιτ διαβάζω μόλις, πως η αρχική τιμή της Τράμπζονσπορ για τον Σιώπη είναι... 4 εκατομμύρια.

Από αυτό, ας βγάλει κανείς τα συμπεράσματα του και ας αναπροσαρμόσει τις προσδοκίες του, σύμφωνα με τα ποσά που έχουμε διαβάσει και ακούσει μέχρι τώρα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αυτός εδώ πως θα μας φαινότανε; https://www.transfermarkt.com/jhonder-c ... ler/271256 https://youtu.be/4OvzMEDclk0 Νομίζω είναι και "παιδί" του Boto
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ήδη φθάσαμε τις 64 σελίδες, θα τις χιλιάσουμε!
Αλλά πολλή γκρίνια ρε αδέλφια. Και εγώ και όλη η παρέα που βλέπαμε τον τελικό, μετά την λήξη του ζητούσαμε να φύγει άμεσα ο Λουτσέσκου με όλο το γκρουπ, 7-8 παίκτες (γι' αυτούς που λέγαμε όχι άδικα), ο Μπότο, οι θυρωροί και ο κυλικειάρχης της Τούμπας, μαζί και τα γύρω μπαρ και εστιατόρια. Μετά δύο μέρες κάπως ηρεμήσαμε και ας γίνει και αυτό στο topic.
Όχι είχε κλείσει ο Μπενζεμά και ο ντε Μπρόινε, αλλά είπε ο Πρόεδρος πως είναι μεγάλοι και πρέπει να πάρουμε τον Χάαλαντ ή τον Μαρσιάλ με τον Καμαβινγκά, όχι διώχνουμε όσους φαίνονται ακριβοί και θέλουμε από τα πανέρια στο κλείσιμο της λαϊκής, όχι θα φέρουμε παίκτες που δεν τους ξέρει η μάνα τους...
Σίγουρα έχουμε αρνητικές εμπειρίες από τα τελευταία χρόνια, αλλά ας μην δηλητηριάζουμε το μέσα μας και το topic. Να δώσουμε χρόνο, να δούμε τις κινήσεις και τα ονόματα, το πότε θα κλειστούν και θα είναι εδώ και αν δούμε πάλι παίκτες από τα κάτω και αραχνιασμένα ράφια, από άγνωστες ομάδες Ουρουγουάης και Βολιβίας π.χ. ή αν δεν δούμε τίποτα μέχρι έναρξης προετοιμασίας, ας βγάλουμε χολή. Όχι όμως από τώρα, λίγη θετική αύρα, ένα καλό feng shui.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κοτσιδας γιατι αλλιως δεν μας βλεπω ομιλους.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ο ετεμπο προφανως και δεν ειναι κακος παιχτης ,απλα σε ενα διδυμο με τον αγκουστο πρωσοπικα δεν μπορω να αντιληφθω ποιος θα ειναι το 8 ,ο δημιουργος ,αυτος που θα παταει λιγο περισσοτερο την αντιπαλη περιοχη για να κανει νουμερα,ισως παμε λοιπον(αν ειναι αυτη η επιλογη) σε αλλαγη αγωνιστικου πλανου.

πιστευω οτι οι μπροστινοι τους και οι πλαγιοι τους(μπακ) η πρεπει να γινουν δυναμιτες και υπολογίσιμοι σε αριθμους η πρεπει να ερθουν τετοιοι ,αδυνατο να βρω το πως θα παρουμε ικανα νουμερα απο τα χαφ μας για να εχουμε υψηλους στοχους.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Βλεπω αρκετα παιδια να προβληματιζονται για το τι θα ερθει ....
Οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στο αν φυγει ο ταδε ..ποιος θα ερθει...και σε μερικες περιπτωσεις λεμε ας μεινει αυτη η θεση ως εχει...
Πιστευω καπως ετσι προεκυψε και το ''sign re malaka''.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ποιος Καμαβιγκα τωρα. Ουτε τα κορδονια του Μοντριτς δεν πρεπει να δενει. Ρε προεδρα ομαδα μοντελο της εκανες….λο. Ρε 4 φαγαμε. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τι ωραιος παικτης ομως ρε φιλε!!!

Εγω το ειπα. Φερτε Πριγιο για τα προκριματικα και μετα να αραζει στον παγκο μεχρι να μην μπορουν οι αλλοι. 5 κεφαλιες θα τις βαλει με τα χωρια που ζοριζομαστε. Χαρουμενος θα ειναι και αυτος. Εκτος αποστολης οταν ειναι θα πηγαινει σερβια, θα γυρναει θα κανει τις προπονησεις του και οταν τον χρειαζομαστε θα ειναι εκει. Σιγα τωρα τα 250-300 χιλιαρικα που θα θελει.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

psykoman έγραψε:Βλεπω αρκετα παιδια να προβληματιζονται για το τι θα ερθει ....
Οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στο αν φυγει ο ταδε ..ποιος θα ερθει...και σε μερικες περιπτωσεις λεμε ας μεινει αυτη η θεση ως εχει...
Πιστευω καπως ετσι προεκυψε και το ''sign re malaka''.
Ακριβως αυτο πρεπει να επαιξε. Εμεις παντως σιγουρα το παθαμε αυτο. Αφου τωρα που δνε παει αλλο τωρα ειμαστε ολοι μας εδω μεσα οκ στο να φυγουν τα παιδια μας τα γερικα.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

nunies4 δεν ξέρω αν διάβασαν αυτά που έγραψες, χαβά έκανα. :D
Πάντως κι άλλοι είχαν ανάλογες απορίες και εύλογα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”