95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από constadine »

Μπήκε και ρήτρα ,μη υποχρεωτική, 18 + 2 εκατ. μπόνους για το 85% των δικαιωμάτων του
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατά τη γνώμη μου πολύ αμφιλεγόμενη απόφαση και ένδειξη ότι ο Ρασβαν δεν αξιολογεί σωστά τον παίκτη.

Σσν οπαδός δε συγκρίνω καν την αίσθηση του να έχω ως 3ο επιθετικό ένα δικό μας παιδί από τις ακαδημίες και να λαχταράω να τον δω σε μισότελειωμενα κι ευκολα παιχνίδια, με το να έχω κάποιον χ-ψ τίμιο-εργατικό μισθοφόρο επιθετικό με έμφαση στο πρεσινγκ.

Απογοητευτική εξέλιξη.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο μπραντον πάντως μπ ο μισθοφόρος δεν είναι. Αίμα φτύνει μέσα στο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ήθελα πολύ να τον δω φέτος στην ομάδα, αλλά δεν πειράζει, υπομονή έναν χρόνο.
Καλή επιτυχία στον μικρό! Πρώτα από όλα υγεία και έπειτα τα μυαλά στο κεφάλι.
Έχει μοναδική ευκαιρία, να μάθει δίπλα σε έναν από τους καλύτερους φορ των τελευταίων 30 χρόνων
:pano:
icue

Δημοσίευση από icue »

giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου πολύ αμφιλεγόμενη απόφαση και ένδειξη ότι ο Ρασβαν δεν αξιολογεί σωστά τον παίκτη.

Σσν οπαδός δε συγκρίνω καν την αίσθηση του να έχω ως 3ο επιθετικό ένα δικό μας παιδί από τις ακαδημίες και να λαχταράω να τον δω σε μισότελειωμενα κι ευκολα παιχνίδια, με το να έχω κάποιον χ-ψ τίμιο-εργατικό μισθοφόρο επιθετικό με έμφαση στο πρεσινγκ.

Απογοητευτική εξέλιξη.
Απο την στιγμη που θα παρεμενε τριτος στην καλυτερη ο Τζιμας, καλυτερα να παρει παιχνιδια στα ποδια του.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γιατί, υπάρχει ρήτρα υποχρεωτικων αγωνων; ξέρουμε αν τον ζητάνε για 1ο ή για 2ο;

Επίσης αν πέρυσι πήρε πχ 500 λεπτά, με πιο πολλά παιχνίδια φέτος ή έστω τα ίδια δε θα περιμέναμε να πάρει τα διπλάσια στα πλαίσια της ανάπτυξης του παίκτη;
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Τι σημαίνει μη υποχρεωτική ρήτρα? Έτσι μπήκε για να μπει δηλαδή?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ασφαλώς έχουν σημασία τα λεπτά συμμετοχής αλλά δεν είναι μόνον αυτό. άλλη χώρα, γερμανική σχολή. ένας χρόνος, στην ηλικία του μικρού υπερ αρκετός για να χτίσει το σώμα του, να παίξει ελεύθερα, να διδαχθεί από τον προπονητή του που ήταν άριστος επιθετικός.
υγεία κι όλα θα πάνε καλά!!! για κείνον και για μας!!!! γούμενο δεν έχουμε στην προεδρία. ξέρει ποιο είναι το κοινό όφελος, ο ιβάν
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Σεβομαι το συναισθημα και την οπτικη του καθενος, αλλα...
Η ομαδα, ως οργανισμος, εχει δειξει οτι ξερει να λειτουργει και να ακολουθει ενα πλανο*.
Αυτη τη στιγμη το πλανο λεει, το Χ περιουσιακο μας στοιχειο (Τζιμας), θα το διαχειριστουμε ετσι.
Και ενω εχουμε παρει το πιο κοχονατο πρωταθλημα περσι, που ακομα και ο σαματα να ειχε μισο αγωνιστικο λεπτο λιγοτερο μπορει να πηγαινε διαφορετικα και να μην το σηκωναμε, διαβαζω οτι αδικηθηκε ή δεν αξιολογηθηκε καλα ο μικρος. Ξερω γω ρε μαγκες, κατι δεν μου κολλαει.
Δειξτε λιγο εμπιστοσυνη σε αυτο που γινεται, ακομα και αν εκ του αποτελεσματος δεν εξελιχθει οπως θελουμε.

Προσωπικα παντως, κρινω θετικοτατη αυτην την εξελιξη, γιατι αφενος προμηνυει βαρβατη μεταγραφη στη θεση του φορ, αφετερου η Β γερμανιας ειναι ενα εξαιρετικο και απαιτητικο πρωταθλημα και πληροι εν γενει ολες τις προϋποθεσεις για την εξελιξη ενος παικτη (ανταγωνισμος, επαγγελματισμος, σωστες εγκαταστασεις κτλ κτλ).

*Αναφερομαι στον γενικοτερο σχεδιασμο και οχι μονο σε οσα συμβαινουν στην α ομαδα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

adamroxas, υπάρχει περίπτωση να θεωρώ τη στρατηγική της διοίκησης σωστή , επιτυχημένη και να την εμπιστεύομαι αλλά ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο θέμα να θεωρώ ότι ο προπονητής ( και κατ'επέκταση η διοίκηση) κάνει λάθος ;

Είναι παράδοξο ;
Δηλαδή είτε σε όλα συμφωνούμε , είτε σε όλα διαφωνούμε ; Μέση οδός μπορεί να υπάρξει ;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν ξέρω αν η επιλογή της Νυρεμβεργης είναι καλή, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό στην εξέλιξη του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του Τζιμα να παει στα 18 του εκτός Ελλάδας και οικογένειας.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

constadine έγραψε:Μπήκε και ρήτρα ,μη υποχρεωτική, 18 + 2 εκατ. μπόνους για το 85% των δικαιωμάτων του
Δηλαδή οι δικοί μας θεωρούν ότι έχει μεγαλύτερο ταβάνι ο Φωτάρας στα 24 του. Μάλιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 25 Ιουν 2024, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι δεν πηγαινε σχολειο; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] ακομα και αυτο αμφισβητειτε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”