Περιμένεις αύριο κάτι... Θα περιμένεις πολλά αύριο φίλε..Fawkes έγραψε:Το χειρότερο δεν είναι ο αποκλεισμός. Ούτε η εμφάνιση. Ούτε ότι για αυτούς του παίκτες που φέραμε δώσαμε λεφτά.
Το χειρότερο είναι ότι αρκετοί εδώ μέσα ζητάνε να φύγει ο Λουτσεσκου. Ο μοναδικός από τον οποίο έχουμε κάτι να περιμένουμε από αύριο
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
-
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
-
Σταμάτησα να βλέπω τον αγώνα μόλις αποβλήθηκε ο Αουγκούστο-απόδοση 1,05 στο να πάρει κόκκινη.
Πενήντα χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ και αυτό το σημερινό δεν το άντεξα. Μας παίζουν με 3 σέντερ μπακ και παίζουμε χωρίς σέντερ φορ επί 70΄και με μισό εξτρέμ. Βαφτίζει αριστερό εξτρέμ το δεκάρι και δεκάρι το οκτάρι. Δεξί μπακ-χαφ ο Άντρια, σέντερ μπακ ο Σβαμπ (!!!) και το ίδιο ποδόσφαιρο εγώ και μήνες με 10 πάσες από την άμυνα για να κάνουμε build-up, α ξέχασα έχουμε όμως 81% κατοχή. Σε 16 αγώνες από τον Απρίλιο μόνο μια νίκη σε αδιάφορο αγώνα και 10 ήττες και χωρίς να κάνουμε φάσεις σε κανένα αγώνα. Και η ομάδα εμμονικά στο 4-2-3-1 λες και δεν υπάρχει άλλο σύστημα.
Ασυλία τέλος, να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι ανεξαιρέτως. Ο άλλος πήρε σέντερ φορ με guts και πάει λέει και για τον Μίνα και εμείς δεν τον θέλουμε, είναι κατηγορούμενος και παίζουμε με Ολιβέιρα στα πιτς, τον Ισπανό που δεν είναι φορ και έχει 2 γκολ σε 45 αγώνες. Ε, ας πούμε μια φορά πως υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητος.
Δεν αντέχω πέρασα τα 60, δεν θα χαλάσω και την υγεία μου. Εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο!
Πενήντα χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ και αυτό το σημερινό δεν το άντεξα. Μας παίζουν με 3 σέντερ μπακ και παίζουμε χωρίς σέντερ φορ επί 70΄και με μισό εξτρέμ. Βαφτίζει αριστερό εξτρέμ το δεκάρι και δεκάρι το οκτάρι. Δεξί μπακ-χαφ ο Άντρια, σέντερ μπακ ο Σβαμπ (!!!) και το ίδιο ποδόσφαιρο εγώ και μήνες με 10 πάσες από την άμυνα για να κάνουμε build-up, α ξέχασα έχουμε όμως 81% κατοχή. Σε 16 αγώνες από τον Απρίλιο μόνο μια νίκη σε αδιάφορο αγώνα και 10 ήττες και χωρίς να κάνουμε φάσεις σε κανένα αγώνα. Και η ομάδα εμμονικά στο 4-2-3-1 λες και δεν υπάρχει άλλο σύστημα.
Ασυλία τέλος, να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι ανεξαιρέτως. Ο άλλος πήρε σέντερ φορ με guts και πάει λέει και για τον Μίνα και εμείς δεν τον θέλουμε, είναι κατηγορούμενος και παίζουμε με Ολιβέιρα στα πιτς, τον Ισπανό που δεν είναι φορ και έχει 2 γκολ σε 45 αγώνες. Ε, ας πούμε μια φορά πως υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητος.
Δεν αντέχω πέρασα τα 60, δεν θα χαλάσω και την υγεία μου. Εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο!

Τι να παραιτηθεί ο Λουτσεσκου, ήρεμα. Φέραμε ένα σωρό παικτες, πολλους νεαρούς ανέτοιμους, που να προλάβει ο άλλος να κάνει ομάδα; Υπομονή.
Τώρα είμαστε όλοι μέσα στα νεύρα μας αλλά οι σημαντικές αποφάσεις απαιτούν ηρεμία.
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι με επιθετικό έναν εξτρέμ από την Β Γερμανίας. Εκεί τελειώνει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για την ομάδα.
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports´
Ε, πως δεν το αναιρεί...Με 2-0 από τον πρώτο αγώνα, είναι σχεδόν τελειωμένη πρόκριση...Πως θα προκριθείς με 1 ευκαιρία?Μπορείς να μου πεις?Εννοώ πως είτε με διαιτησία είτε χωρίς, η προκριση ήταν χαμένη...Rexaris έγραψε:Το ενα δεν αναιρεί το άλλο.proedros έγραψε:Ποια σφαγή ρε φίλε?ΜΙα ευκαιρία έκανες σε 180 λεπτά...Rexaris έγραψε:Ο αρχηγός δεν είναι μ@λ@κ@ς, θα έχει σίγουρα δίκιο με το κοράκι.
Το οποίο (άσχετα με το χάλι μας) έπαιξε ακριβώς σαν κάτι έλληνες διαιτητές που ξέρουμε:
Κίτρινη για διαμαρτυρία από τα αποδυτήρια, φόρτωμα μόνο τού ΠΑΟΚ με κίτρινες παρότι ήταν η ομάδα με 80% κατοχή, υπερβολική δεύτερη κίτρινη για να μας αφησει με 10, αμέσως μετά για ξεκάρφωμα η πρώτη κίτρινη σε αντίπαλο και κερασάκι δεύτερη αποβολή με διπλή κίτρινη.
Τρεις κίτρινες για διαμαρτυρία.
Κλασική σφαγή, το μόνο που δεν ξέρω είναι για ποιόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόλις πουλήσουμε Κούρτιτς και Αουγκούστο θα είμαστε μια χαρά και το Μαράκι ικανοποιημένο.xrisitsapa έγραψε:Ελάτε τώρα να μιλήσουμε για sustainability
- τσιριγωτης
Αποστόλη να τον βλέπω δεν μπορώ. Είναι εδώ και 2 χρόνια ένας μέτριος ξένος που παίρνει πάνω από 1 μυριο. Δεν έχει τίποτα σύγχρονο σε ποδοσφαιριστη. Τίποτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ!

- PAOK_Antarctica
Αλλαγή γκειμ τσειντνζερ ένα 18χρονο.chrisg4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι με επιθετικό έναν εξτρέμ από την Β Γερμανίας. Εκεί τελειώνει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για την ομάδα.
Αλλά φταίει ο Λουτσος
Ήρεμοι ήμασταν όταν τους φέραμε όλους αυτούς.Rexaris έγραψε:Τώρα είμαστε όλοι μέσα στα νεύρα μας αλλά οι σημαντικές αποφάσεις απαιτούν ηρεμία.
-
Λουτσεσκου χάσαμε από χειρότερη ομάδα από εμάς γιατί ήθελες να κάνεις τον σεφ ...
Δεν ξέρω ποιος πρέπει να νοιώθει πιο άβολα σήμερα. Ο Ραζβαν η ο Μποτο;
Οτι κιαν λεμε δεν κανεις τετοια χαζομαρα για ενα φαουλ στο κεντρο. Αφηνεις 15 λεπτα την ομαδα με 9.