Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Μάλλον γι' αυτό δεν καιγόμαστε τόσο για νάρει και τρενάρουν τόσο οι διαπραγματεύσεις
Τον θέλουμε για κάλυψη του αντρίγια στα ... προσεχώς
Μπότο μη μασάς και στρίμωξε τους γερμαναράδες στη γωνία
Τώρα το δεκάρι είναι άλλο θέμα
Τον θέλουμε για κάλυψη του αντρίγια στα ... προσεχώς
Μπότο μη μασάς και στρίμωξε τους γερμαναράδες στη γωνία
Τώρα το δεκάρι είναι άλλο θέμα
Kurtic di fronte al bivio: Pisa o l’Arabia Torregrossa e De Luca sempre più vicini
Απο την ιταλικη εφημεριδα ''lanazione''.
Και αραβες στο παιχνιδι για Κουρτιτς.
Απο την ιταλικη εφημεριδα ''lanazione''.
Και αραβες στο παιχνιδι για Κουρτιτς.
Αυτος που το εγραψε σιγουρα διαβαζει το φορουμ γιατι χτες αυτον τον παικτη συζητουσαμε [FACE WITH TEARS OF JOY]psykoman έγραψε:Απλος διαβασα ενα δημοσιευμα οτι τον θελει ο Μποτο.
Μπορει να ειναι παπας...αλλα σαν παικτης δεν με χαλαει.
Παιζει να ειναι εναλλακτικη αν δεν κατσει ο κοντος.
Στα ιδια λεφτα ειναι για αγορα.
Αγαπητέ Αποστόλη κάνεις λάθος. Αφού σου το λέει ξεκάθαρα ο συνοπαδός ότι τα παιχνίδια θα είναι 40. Έχουμε αποκλειστεί ήδη από την Ευρώπη. Κακώς πάμε να παίξουμε με την Λέφσκι, τζάμπα θα κουραστούμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν παίζεις 60 παιχνίδια τη σεζόν δεν υπάρχει μία βασική 11άδα, αλλά δύο και χρειάζεσαι 20 παίκτες (πλην τερματοφύλακα) που να μπορούν να παίξουν ως βασικοί ανά πάσα στιγμή, γιατί δεν ξέρεις πότε θα τραυματιστεί ή θα τιμωρηθεί κάποιος παίκτης σου.
Blackgr4 έγραψε: Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για τίποτα. Τα μόνα βέβαια πράγματα στη ζωή είναι ο θάνατος και η.. εφορία.
Πιστεύω πάντως πως ο Αντρίγια θα ξεκινήσει ως βασικός σε πάνω από 40 ματς και αυτό διότι εύκολα 20-22 ματς δεν θα έχεις.
Όπως επίσης ξέρω πως ο Νάραϊ δεν έχει παίξει ποτέ του αριστερά.
-
Αν συμβαινει αυτο ειναι πολυ σοβαρο.aivas19 έγραψε:Αυτος που το εγραψε σιγουρα διαβαζει το φορουμ γιατι χτες αυτον τον παικτη συζητουσαμε [FACE WITH TEARS OF JOY]psykoman έγραψε:Απλος διαβασα ενα δημοσιευμα οτι τον θελει ο Μποτο.
Μπορει να ειναι παπας...αλλα σαν παικτης δεν με χαλαει.
Παιζει να ειναι εναλλακτικη αν δεν κατσει ο κοντος.
Στα ιδια λεφτα ειναι για αγορα.
Που θα γραφε και μια ψυχη αν ηταν εδω!
- sourmenetes
- Moderator
Μαλακιες περί φέρευρα και άσχετα φύγανε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβάζω συνεχώς...."είναι δυνατόν να δίνουμε 1,5 για το μπακ απ του Αντριγια;:"
Ταξιδέψτε πίσω κάποιους μήνες και αναλογιστείτε πόσες και πόσες φορές που ο Αντριγια είχε μπλοκάρει η τα είχε φτύσει ο αντικαταστάτης ήταν ο..... κανένας και αναγκαζόμασταν να βάζουμε Μουργκ.
Ναι είναι λογικοτατο να θες δύο "ισάξιους" παίκτες σε κάθε θέση όσο αυτό είναι εφικτό.
Εξάλλου αν αποκτηθεί ο Σοτελδο το πιο πιθανό σενάριο δεν είναι ο Κουαλιατα να είναι στο πάγκο; Το ίδιο ποσό έχει δωθεί και για αυτόν.
Μακάρι η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που όταν καποιος 11δατος δεν είναι στην μέρα του να γυρίζουμε με άνεση να κοιτάζουμε τον πάγκο χωρίς να μας πιάνει κατάθλιψη.
Και νομίζω ότι είμαστε κοντά σε αυτό.
Για τον Ναρει λοιπόν και μόνο η επιμονή του Μποτο σε αυτόν και μόνο σε αυτόν εμένα μου φτάνει
Ταξιδέψτε πίσω κάποιους μήνες και αναλογιστείτε πόσες και πόσες φορές που ο Αντριγια είχε μπλοκάρει η τα είχε φτύσει ο αντικαταστάτης ήταν ο..... κανένας και αναγκαζόμασταν να βάζουμε Μουργκ.
Ναι είναι λογικοτατο να θες δύο "ισάξιους" παίκτες σε κάθε θέση όσο αυτό είναι εφικτό.
Εξάλλου αν αποκτηθεί ο Σοτελδο το πιο πιθανό σενάριο δεν είναι ο Κουαλιατα να είναι στο πάγκο; Το ίδιο ποσό έχει δωθεί και για αυτόν.
Μακάρι η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που όταν καποιος 11δατος δεν είναι στην μέρα του να γυρίζουμε με άνεση να κοιτάζουμε τον πάγκο χωρίς να μας πιάνει κατάθλιψη.
Και νομίζω ότι είμαστε κοντά σε αυτό.
Για τον Ναρει λοιπόν και μόνο η επιμονή του Μποτο σε αυτόν και μόνο σε αυτόν εμένα μου φτάνει
Νομίζω ο Αντρίγια θα πάει και Μουντιάλ, οπότε χρειαζόμαστε βασικό δεξί εξτρέμ, έστω για κάποιο μικρό διάστημα. Δεν ξέρω πώς θα πάει το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά τον Νοέμβριο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
sourmenetes έγραψε:Μαλακιες περί φέρευρα και άσχετα φύγανε!
Μόνο το δικό μου ήταν οφσάιντ.
Άλλοι ξεκινάνε και μπαίνουν στα οφ.
Τέλος παντων...
- sourmenetes
- Moderator
Δε φύγανε μονο δικά σου!
-
Οι υποχρεωσεις των κλαμπ σταματανε 12-13 νοεμβριου και επανερχονται μια βδομαδα μετα το μουντιαλ το νωριτερο. Στην ελλαδα μαλλον 7 ιανουαριου.Magpies4 έγραψε:Νομίζω ο Αντρίγια θα πάει και Μουντιάλ, οπότε χρειαζόμαστε βασικό δεξί εξτρέμ, έστω για κάποιο μικρό διάστημα. Δεν ξέρω πώς θα πάει το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά τον Νοέμβριο.
- Shivaspace
αν ο κοντός ξέρει την μισή μπάλα απ τον άλλο βαψομαλλιά του εκουαδόρ, γίναμε!
αν και η σύντροφος έχει τα μισά κυβικά της όλγα, τοτε γίναμε στο τετράγωνο
αν και η σύντροφος έχει τα μισά κυβικά της όλγα, τοτε γίναμε στο τετράγωνο