50. Filipe Soares

Ιάσονας

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Για να ειμαι σαφης εγω δεν κατηγορω τον Λουτσεσκου ουτε θελω να φυγει, ουτε πιστευω πως φταιει επειδη χυθηκε ο καφες μου.
Επισης ποτε κανεις δεν ειπε πως στο 433 τα χαφ δεν μαρκαρουν.
Αυτο που ειπα ειναι πως ο Σοαρες ειναι χαφ που δεν πρεπει να πλησιαζει το 6 (ή και το 8 στο 4231 του ΠΑΟΚ) γιατι δεν ειναι σε καμια περιπτωση ο παικτης που θα παρει την πρωτη πασα απο τα στοπερ δεν ειναι καλος σε αυτο. Αντιθετα πιστευω πως αν τον κρατησουν ως αναπληρωματικο δεκαρι και μονο σε αυτη τη θεση εχει να δωσει στην ομαδα ειδικα αν εχει πισω του εναν παικτη με τα στοιχεια του Νταντας και εναν σκληρο και γρηγορο μεσο σαν τον Νταγκλας. Η αποκτηση του Πελκα θα καθισταβτην παρουσια του μη απαραιτητη γιατι και ο Πελκας δινει τα ιδια περιπου στοιχεια στη θεση στην ομαδα (ταχυτητα πιεση) με τα ιδια περιπου αρνητικα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπορεί ο Νταντάς να έχει μεγαλύτερο ταβάνι, την δεδομένη όμως στιγμή ο Σοάρες είναι πιο χρήσιμος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογούνται ούτε στο ελάχιστο τα χρήματα που δαπανήθηκαν γι' αυτόν.

Πλην της περιπτώσεως που θα υπήρχε σοβαρή μεταγραφική πρόταση γι΄ αυτόν, εγώ θα τον κρατούσα. Με μια μεταγραφή από το πάνω ράφι συν τους Αγκούστο, Τσιγγάρα, Φελίπε και Σβαμπ θα είχαμε μια γραμμή με ποιότητα και ποσότητα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω παλι το αντιθετο πιστευω. Οτι ο Φελιπε εχει μεγαλυτερο ταβανι απο τον Νταντας. Τα τεχνικα κομματια μπορουν να δουλευτουν. Τα σωματικα οχι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν εχω δει απολυτως τιποτα απο τον Νταντας που να με κανει να πιστεψω οτι δεν εχει πιασει το ταβανι του. Στον ΠΑΟΚ ναι ισως και να μπορει παραπανω αμα κρινουμε απο τα καλυτερα του παιχνιδια και στιγμες. Αλλα σαν παικτης γενικως δε εχει δειξει σημαδι οτι μπορει να εξεληχθει σε καποιο τομεα.
pavlaras k

Δημοσίευση από pavlaras k »

icue έγραψε:Εγω παλι το αντιθετο πιστευω. Οτι ο Φελιπε εχει μεγαλυτερο ταβανι απο τον Νταντας. Τα τεχνικα κομματια μπορουν να δουλευτουν. Τα σωματικα οχι.
Και τα δυο μπορούν να δουλευτούν, βλέπε καντέ, ή ακόμα βλέπε μέχρι και σιώπη ( το γεγονός οτι τους έβαλα στην ίδια πρόταση μάλλον καταστρέφει την ακεραιότητα μου). Αλλά καταλαβαίνω τι λες, το θέμα είναι είτε δουλειά στη τεχνική είτε στο σώμα, αυτό που μετράει είναι ποιός είναι πραγματικά πρόθυμος να δουλέψει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το post εγκρίηθκε τώρα, συγγνώμη εκ μέρους της Mod Team.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Έχει προσόντα να γίνει ένα ποιοτικό 8άρι από αυτά που βλέπουμε.
Χθες ήταν καλός με τον Βόλο όταν μπήκε αλλά θα πούμε παίζαμε με τον Βόλο αλλά εμένα προσωπικά είναι στιγμές που λέω ας μείνει το παιδί να πάρει ευκαιρίες να δούμε στο <Καλό το Καλύτερο> για τα 3σχεδόνΧαρτια που δώσαμε από την άλλη λέω ας βρεθεί ομάδα να τον δώσει ο Boto δε βλέπω εξέλιξη να πιάσει το Up παίχτης.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Μου αρέσει πάρα πολύ ο παίκτης. Έχει έκρηξη και σουτ. Ας τον δοκιμάσει στα εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο παίκτης αν προσαρμοστεί (και πνευματικά) στο παιχνίδι που θέλει ο Λουτσεσκου μπορεί να γίνει η χάφαρα που ψάχναμε χρόνια.
Πίστευα ότι μπορούσε. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πλέον. Μακάρι να τον πιστεύει ο Λουτσεσκου και να τον δουλέψει στην προετοιμασία. Και φυσικά να δουλέψει ο ίδιος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή δεν πιστεύω ότι θα γίνει μεταγραφή χαφ... ευκαιρία του να μας δείξει ότι αξίζει
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δεν ξέρω αλλά έχει κάτι από Μισιτς, εκει στο 8 με πολύ δουλειά, κάτι μπορεί να γίνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τεο ο Μισιτς ηταν κομπιουτερ με μετρημενες επαφες, σωστες πασες και φοβερα χτυπηματα, τακτικα αψογος αν και λιγοτερο αθλητικος. Αλλο στυλ ο Φιλιπε
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Mattias_g4 έγραψε:Μου αρέσει πάρα πολύ ο παίκτης. Έχει έκρηξη και σουτ. Ας τον δοκιμάσει στα εξτρεμ.
:arrow: Το έχω σκεφτεί και αυτό για Winger ίσως εκεί αποδώσει καλύτερα έχει έκρηξη και σουτ καλό
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

theo-drama έγραψε:Δεν ξέρω αλλά έχει κάτι από Μισιτς, εκει στο 8 με πολύ δουλειά, κάτι μπορεί να γίνει.
Εμένα γιατί μου δεν φαίνεται ότι δεν έχει κανένα απο τα ( αρκετά) προτερήματα του Μίσιτς.
Εϊτε μιλάμε για το εγκεφαλικό κομμάτι , που ο Μίσιτς εβλεπε το γήπεδο καλύτερα απο τον καθένα και σχεδόν πάντα ήξερε τι θα κάνει είτε για το παικτικό, που είχε σε πολύ καλό επίπεδο πάσα - σέντρα και σουτ.
Αθλητικά υπερτερεί μόνο, αλλά και πάλι παίζει τόσο απρόσεχτα και με τα χέρια που είναι κίνδυνος θάνατος.
Γενικά έχει κλείσει ενάμιση σχεδόν χρόνο στην ομάδα και δεν έχει δείξει κάτι που να σε κάνει να ελπίζεις.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

συνεχιζω να πιστευω οτι αυτο το παιδι ΔΕΝ γινεται να μην παιξει μπαλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”