ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
δηλαδη θα ερθει πελατης του Μεντες, απο την Μπενφικα; καλα θα παει αυτο 
μακρια απο Τσικινιο, μακρια απο καμμενα προτζεκτ Ζαμπα...
φερτε σοβαρους ποδοσφαιριστες με ορεξη για ποδοσφαιρο και οχι 25 χρονους κορεσμενους...
φερτε σοβαρους ποδοσφαιριστες με ορεξη για ποδοσφαιρο και οχι 25 χρονους κορεσμενους...
Αυτό από που προκύπτει πάλι?
Τον συγκεκριμένο πάντως τον θέλαμε και το καλοκαίρι αλλά προτίμησε τελευταία μέρα να πάει στη Μπράγκα
Τον συγκεκριμένο πάντως τον θέλαμε και το καλοκαίρι αλλά προτίμησε τελευταία μέρα να πάει στη Μπράγκα
Γιατί είναι Καμμένος ο 25 χρόνος τσικινιο.. πω πω τι έχουμε να ακούσουμε όταν φέρει παίκτες ο μποτο ..
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαχα...nunies4 έγραψε:Εσυ δεν ελεγες οτι ο κοβιντ μπορει να καθυστερει την αφιξη παικτη;sourmenetes έγραψε:Πάντως απ έξω βγήκε αυτό το σενάριο.
Abola
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τσικινιο εχει κοβιντ αυτην την στιγμη συμφωνα με το τρανσφερ....
Τοσο inside info ειχες;;;;;![]()
Εχεις δίκιο αλλά δεν ήταν για αυτον
- sourmenetes
- Moderator
Πότε πρόλαβε να κορεσθει ο εκάστοτε 25χρονος;Athens έγραψε:μακρια απο Τσικινιο, μακρια απο καμμενα προτζεκτ Ζαμπα...
Να ανταγωνιστούμε τι;;;; Για την Μπενφίκα Λισαβόνας μιλάμε;;gika έγραψε:Ποιος Τσικίνιο μωρέ; Από τη μία θέλουμε να κάνουμε ομάδα που να προχωράει στην Ευρώπη και από την άλλη θέλουμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια των ομάδων που πρέπει να ανταγωνιστούμε;
Έχουμε κουραστεί με Μουργκ και Μιτριτσάδες και ξερογλυφόμαστε για μετριότητες πλέον.
-
EugenePAOKI
Στο transfermarkt τον εχει μέχρι 30 Ιουνίου δανεικό. Άρα για να έρθει τώρα δύσκολα... το καλοκαίρι και βλέπουμε...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Μαζέψαμε το σκουπίδι της Μπενφίκα τον Ζιφκοβιτς κι έχει γίνει σημείο αναφοράς ως η καλύτερη μεταγραφή βάση κόστους-απόδοσης που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια.gika έγραψε:Ποιος Τσικίνιο μωρέ; Από τη μία θέλουμε να κάνουμε ομάδα που να προχωράει στην Ευρώπη και από την άλλη θέλουμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια των ομάδων που πρέπει να ανταγωνιστούμε;
Έχουμε κουραστεί με Μουργκ και Μιτριτσάδες και ξερογλυφόμαστε για μετριότητες πλέον.
Επίσης με την Μπενφίκα ποτέ δεν θα παίξουμε στο ίδιο επίπεδο. Δεν βοηθάει να κοροϊδευόμαστε με ψευδαισθήσεις μεγαλείου.
Καλή κίνηση θα είναι ο Τσικινιο, μακάρι να έρθει με μια εύλογη ρήτρα κι αν μας κάνει να δοκιμάσουμε μια φορά να αγοράσουμε και κανέναν δανεικό.
Κακό πράγμα η "ξερολίαση" και ακόμα χειρότερο όταν δεν το καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας απλός "ξερολας".
Άντε να πάρει μπρος το σύστημα να δούμε τι θα δούμε...
Φέρτε σκουπίδια κλάσης Ζιφκοβις...
Φέρτε ασόβαρους κορεσμένους σαν τον Ζιφκοβιτς...
Άντε να πάρει μπρος το σύστημα να δούμε τι θα δούμε...
Φέρτε σκουπίδια κλάσης Ζιφκοβις...
Φέρτε ασόβαρους κορεσμένους σαν τον Ζιφκοβιτς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 06 Ιαν 2022, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι το σκουπίδι της Μπράγκα. Αυτόν που τον έχουν έξι μήνες δανεικό, τον βάζουν μόνο ως αλλαγή και στο 6μηνο ψάχνουν να σπάσουν τον δανεισμό.nunies4 έγραψε:Να ανταγωνιστούμε τι;;;; Για την Μπενφίκα Λισαβόνας μιλάμε;;gika έγραψε:Ποιος Τσικίνιο μωρέ; Από τη μία θέλουμε να κάνουμε ομάδα που να προχωράει στην Ευρώπη και από την άλλη θέλουμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια των ομάδων που πρέπει να ανταγωνιστούμε;
Αν μαζεύουμε τα σκουπίδια από τέτοιες ομάδες ας μην ονειρευόμαστε προκρίσεις κόντρα σε ομάδες σαν την Κοπενχαγη και τη Μίντιλαντ.
Να μπουμε τοτε σφινα στην αποκτηση του Χααλαντ...Ο καλυτερος παικτης του ροστερ αυτη τη στιγμη ειναι ενας πρωην παραγκωνισμενος της Μπενφικα να θυμισω...
-
giliopoulos
Κλαιω που λες την Μπραγκα "τετοια ομαδα".gika έγραψε:
Αν μαζεύουμε τα σκουπίδια από τέτοιες ομάδες ας μην ονειρευόμαστε προκρίσεις κόντρα σε ομάδες σαν την Κοπενχαγη και τη Μίντιλαντ.
Γιατι τι νομιζεις ρε φιλε οτι ειμαστε??
Πραγματικα τι αμπαλιαση υπαρχει στο λαο ειναι τρομερο
φανταζομαι τι θα ελεγες οταν ηταν να ερθει ο αντριγια καμενο προτζεκτ και αυτος ?Athens έγραψε:μακρια απο Τσικινιο, μακρια απο καμμενα προτζεκτ Ζαμπα...
-
EugenePAOKI
Είμαι υπέρ των δανεικων τον Γενάρη. Φερτον δανεικό, άμα δέσει έδεσε. Αλλιώς δεν δεσμεύεσαι