ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Obdulio »

Euno έγραψε:Εγω θεωρω πως βασικος πλεον στο κεντρο πρεπει να ειναι ο τσιγγαρας. Το παιδι για μενα ειναι ετοιμο. Θελει απλα παιχνιδια στα ποδια του. Ειναι ο μοναδικος μαζι με τον εσιτι για μενα που εχει εκρηκτικοτητα νευρο και καλη τεχνικη. Ο augusto παλι φαινεται να ειναι λιγο soft. Το παιχνιδι του βγαζει μια ηρεμια αλλα δεν εχει καθολου εκρηκτικοτητα που ειναι το βασικο πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
Για τον ελκαντουρι και σβαμπ απλα δεν κανουν για εμενα. Ειναι τοσο αργοι που σε κουραζουν. Δεν πας μπροστα με αυτους. Πολλες λαθος πασες και τσαπατσουλιες. Μετα το 60 η αποδοση τους πεφτει πολυ.

Οποτε εγω θα εβαζα στα χαφ τον τσιγγαρα, τον augusto και μια μεταγραφη.
Τούτο είναι από εκείνα τα ποστ με τα οποία διαφωνώ μέχρι και στο κόμμα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Euno έγραψε:Εγω θεωρω πως βασικος πλεον στο κεντρο πρεπει να ειναι ο τσιγγαρας. Το παιδι για μενα ειναι ετοιμο. Θελει απλα παιχνιδια στα ποδια του. Ειναι ο μοναδικος μαζι με τον εσιτι για μενα που εχει εκρηκτικοτητα νευρο και καλη τεχνικη. Ο augusto παλι φαινεται να ειναι λιγο soft. Το παιχνιδι του βγαζει μια ηρεμια αλλα δεν εχει καθολου εκρηκτικοτητα που ειναι το βασικο πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
Για τον ελκαντουρι και σβαμπ απλα δεν κανουν για εμενα. Ειναι τοσο αργοι που σε κουραζουν. Δεν πας μπροστα με αυτους. Πολλες λαθος πασες και τσαπατσουλιες. Μετα το 60 η αποδοση τους πεφτει πολυ.

Προφανώς όλα τα μάτια δε βλέπουν το ίδιο αλλά να πετάξει ο τωρινός Τσιγγάνας έξω από την ενδεκάδα Ελ Μαντούδι και Σβαμπ είναι εκτός πραγματικότητας...όχι ευκαιρία , ούτε υπόνοια δεν θα κάνουμε...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Και εγώ το ίδιο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ποιότητα τών τριών βασικών χάφ μας είναι δεδομένη. Απλά, όταν παίζουν καί οι τρείς μαζί υπάρχει πρόβλημα στο τρανζίσιον και στην πίεση στον αντίπαλο. Δεν μπορούν καί να κόβουν καί να ράβουν. Με έναν κόφτη, γρήγορο και με κράτημα μπάλας θα δούμε πολύ καλύτερο Καντουρί πχ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Έχει ο εσιτι καλή τεχνική;(ουτε ο ίδιος δεν πρέπει να το λεει) επίσης τον Αουγκουστο δεν τον λες σοφτ. Ελ καντουρι ξέρει μπάλα όσο λίγοι κ ο σβαμπ για ένα ιδανικό ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι αλλαγή πολυτελειας (όπως κάποτε ο Σάκχοφ) . Το μόνο που συμφωνώ είναι ότι ο τσιγγαρας φαινεται να έχει μέλλον κ χρειάζεται παιχνίδια. Ίσως 6 μήνες δανεικός κ βασικός σε κανα τυπου ατρόμητο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:

Τούτο είναι από εκείνα τα ποστ με τα οποία διαφωνώ μέχρι και στο κόμμα.
Ημουν σιγουρος :lol:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

https://www.sportime.gr/paok/to-sigklon ... -paok-vid/

ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ!
Αν και με δακρυα στα ματια.....
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ μας....
Άβαταρ μέλους
Мир

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Мир »

Με τον Τσιγγάρα δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα, αλλά δεν δείχνει όσα ο Τζόλης ή ο Μιχαϊλίδης.
Νωρίς, αλλά όταν σου λένε είναι 10αρη και τον γυρίσανε 6αρη, περιμένεις να δεις μια καλή μπαλια όταν είναι κοντα στην αντίπαλη περιοχή ή καμια τρυπλίτσα.
Δεν το έδειξε, όπως και δεν έδειξε ακόμα ότι εχει τα πνευμονία για το 6.
Το 8 δείχνει ότι μπορεί να υποστηρίξει δε μας χαλάει γιατί και εκεί άδειοι είμαστε, αλλά θέλει ματς το παλικάρι για να βγάλει ρυθμό.

Sent from my iPhone using Tapatalk
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

τσιγγαρας παικταρας- σβαμπ καντουρι αλλαγες- μουργκ αλλαγη-αρα ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΕΣΑ 2 ΧΑΦ ( ΑΦΟΥ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ) ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΑΦ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕς ΔΕΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΚΑΡΙ : με γκολ και καλη πασα και σουτ εξω απ τη περιοχη που σου λειπει και 28-30 χρονων ψημενος.
Και ενα 8 ρι οχι 6 αρι που λενε μερικοι ,
τελειωσαν τα εξαρια πλεον σε ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο , 8 ρι φαση μισιτς να παταει περιοχη και με γκολ. ΘΕΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΠ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ!!
Ο δουβικας φαινεται παικταρας δυνατος και γρηγορος και τσαμπουκαλεμενος! αν ειναι φτηνος να ερθει!!
αρα θελεις 4 παικτες οποως λενε ολοι αλλα ΕΜΠΕΙΡΟΥς ΨΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ LEADERS !! με τετοια ψυχολογια δηλ . αντε βρες τους.....μ οχι 23 χρονους που ψαχνονται!!!
Ο γαβρος δεν ειναι χαζος που εφερε τους παπουδες και παιζουν μια χαρα ! Και ο γκαρσια οταν ειρθε πρεπει να ηταν 31
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

επιτελικο χαφ θελουμε οπωσδηποτε, εκει που χασαμε Πελκα και Μπισεσβαρ
8-10ρι
τα χωρια στην λιγδα τα καθαριζεις με εναν παιχτη να εχει το απροβλεπτο, την καθετη, το κρατημα μπαλας
αυτο λειπει απο την ομαδα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Απ ότι φαίνεται ο Δουβίκας έχει κλείσει, πολύ καλή κίνηση νομίζω απ τα λίγα που έχω δει...μέσα σε λίγους μήνες από αλλαγή στη Τρίπολη θα διεκδικεί 11άδα σ εμάς, για να δούμε αν θ ανέξει τη φανέλα, ο Τσόλακ ακούγεται πως φεύγει και θα ναι τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο.
Μετά απ ότι είδαμε αυτό το 4μηνο ότι δεν θα πάρουμε 6-8άρι σαν ανέκδοτο μοιάζει. Τουλάχιστον να δώσουμε 1 μύρριο στον Αλαφούζο + κάποιον δανεικό και να χτυπήσουμε Αλεξανδρόπουλο.
Να κοιτάξουμε και τον Πινακά του Κούγια, επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στοιχεία και ούτε 20 χρονών
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τον Τσολακ δε θα εχουμε προβλημα να τον δωσουμε παρα τα 0 γκολ. Δεν εχει αρκετες συμμετοχες για να χαλασει η εικονα του, θα φυγει δανεικος με οψιον λογικα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και γω για τον Τσολακ πιστεύω θα τσιμπήσει καμία Κροάτικη και τον δανείσουμε.
Διεθνής φορ ειναι..
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

pisakaipoupoula έγραψε:Απ ότι φαίνεται ο Δουβίκας έχει κλείσει, πολύ καλή κίνηση νομίζω απ τα λίγα που έχω δει...μέσα σε λίγους μήνες από αλλαγή στη Τρίπολη θα διεκδικεί 11άδα σ εμάς, για να δούμε αν θ ανέξει τη φανέλα, ο Τσόλακ ακούγεται πως φεύγει και θα ναι τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο.
Μετά απ ότι είδαμε αυτό το 4μηνο ότι δεν θα πάρουμε 6-8άρι σαν ανέκδοτο μοιάζει. Τουλάχιστον να δώσουμε 1 μύρριο στον Αλαφούζο + κάποιον δανεικό και να χτυπήσουμε Αλεξανδρόπουλο.
Να κοιτάξουμε και τον Πινακά του Κούγια, επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στοιχεία και ούτε 20 χρονών
Με εντυπωσίασε φέτος ο Δουβίκας αλλά επειδή ακουγόταν το όνομά του χρόνια πίστευα ότι ήταν πιο μεγάλος. Στα 21 του με τέτοιες εμφανίσεις είναι έγκλημα να μην ασχοληθείς. Το μόνο που με ανησυχεί είναι τι θα γίνει με Τσόλακ κι αν πρέπει να αποδυναμώσουμε τον Βόλο. Δανεισμός Τσόλακ σ αυτούς ώστε να μάθει το πρωτάθλημα και να γράψει νούμερα δεν παίζει ας πούμε; :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι ρε μαγκες τι συζηταμε, 21 χρονων ελληνας φορ με τοσο ταλεντο και θρασος δε γινεται να μην αποκτηθει. Και να μη σου βγει στο 100% (που αποκλειεται) εχει παλι πολλα συν η αποκτηση του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”