Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Εγω αδυνατω να καταλαβω γιατι οποιοι λεμε οτι δεν μας αρεσαν οι μεταγραφες ακουμε ενα φτηνο ως απαντηση και υποτιμητικο: "Τι να κανουμε, δεν μπορουσαμε να δωσουμε 50 εκατομμυρια να παρουμε 11 καλυτερους." Ειναι ο ορισμος του "Δεν εχω διαθεση να βλεπω διαφορετικες απαντησεις, οποτε ευτελιζω την κουβεντα και συνεχιζω να λεω οτι εχω την ομαδα της χιλιετιας μονος μου."
Για τελευταια φορα λοιπον, η ομαδα ηθελε 3+1 παικτες πρωτης γραμμης. Εναν εξτρεμ, τουλαχιστον εναν χαφ κι απο την στιγμη που βγηκε ο Καντουρι ολα καλα, κι ενα αριστερο μπακ. Χρειαζονται, ταχα, 5 εκατομμυρια για τον καθενα? Καλα, εννοειται πως οχι. Ο Εσιτι που ισως ειναι η καλυτερη μας κινηση, κοστισε περι τα 3 εκατομμυρια, κι αλλα τοσα ο Αουγκουστο. Το αριστερο μπακ αν ηταν ο Κοεντραο θα ερχοταν ελευθερος, αν ειναι ο Αλμπορνοθ το ιδιο, και μιλαμε για παικτες οντως υψηλοτατου επιπεδου, καλυτερους απο τον Βιεϊρινια στα 34 του και με εναν career ending τραυματισμο. Και για εξτρεμ με 3-4 εκατομμυρια θα μπορουσαμε να κανουμε μια πολυ ψαγμενη κινηση, με εναν παικτη που ετοιμαζεται να ερθει απο πρωταθληματατα απο ενα κλικ καλυτερα εως ενα κλικ χειροτερα, και σε καλη ηλικια. Αυτα τα "βασικος παικτης κανει 5-10 εκατομμυρια" ισχυουν μονο για ομαδες που δεν εχουν σκαουτινγκ. Εμεις υποτιθεται οτι εχουμε το πιο οργανωμενο στην Ελλαδα. Ας αφησουμε λοιπον τα φτηνα επιχειρηματα, κι ας δουμε μηπως η ομαδα βιαζοταν, εισεπραξε ακυρα, ακουσε επιθυμιες παλιου και νεου προπονητη κλπ. Εκει υπαρχουν σαφως δικαιολογιες, οπως θα υπαρχουν και απαντησεις αν ο Στοχ πχ βαλει 15 γκολ και δωσει αλλες τοσες ασιστ ή αν ο Αουγκουστο παιξει απο φετος βασικοτατος.
Για τελευταια φορα λοιπον, η ομαδα ηθελε 3+1 παικτες πρωτης γραμμης. Εναν εξτρεμ, τουλαχιστον εναν χαφ κι απο την στιγμη που βγηκε ο Καντουρι ολα καλα, κι ενα αριστερο μπακ. Χρειαζονται, ταχα, 5 εκατομμυρια για τον καθενα? Καλα, εννοειται πως οχι. Ο Εσιτι που ισως ειναι η καλυτερη μας κινηση, κοστισε περι τα 3 εκατομμυρια, κι αλλα τοσα ο Αουγκουστο. Το αριστερο μπακ αν ηταν ο Κοεντραο θα ερχοταν ελευθερος, αν ειναι ο Αλμπορνοθ το ιδιο, και μιλαμε για παικτες οντως υψηλοτατου επιπεδου, καλυτερους απο τον Βιεϊρινια στα 34 του και με εναν career ending τραυματισμο. Και για εξτρεμ με 3-4 εκατομμυρια θα μπορουσαμε να κανουμε μια πολυ ψαγμενη κινηση, με εναν παικτη που ετοιμαζεται να ερθει απο πρωταθληματατα απο ενα κλικ καλυτερα εως ενα κλικ χειροτερα, και σε καλη ηλικια. Αυτα τα "βασικος παικτης κανει 5-10 εκατομμυρια" ισχυουν μονο για ομαδες που δεν εχουν σκαουτινγκ. Εμεις υποτιθεται οτι εχουμε το πιο οργανωμενο στην Ελλαδα. Ας αφησουμε λοιπον τα φτηνα επιχειρηματα, κι ας δουμε μηπως η ομαδα βιαζοταν, εισεπραξε ακυρα, ακουσε επιθυμιες παλιου και νεου προπονητη κλπ. Εκει υπαρχουν σαφως δικαιολογιες, οπως θα υπαρχουν και απαντησεις αν ο Στοχ πχ βαλει 15 γκολ και δωσει αλλες τοσες ασιστ ή αν ο Αουγκουστο παιξει απο φετος βασικοτατος.
- pagotatzis
Τι ισχύει κατά σέναΑποστόληςΑ έγραψε:Γράφω τι ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Την άλλη φορά έγραφες δεν θα έρθει 6 αρι αλλά 8 αρι
Και τι ήρθε ;
6 αρι
Όλα καλά, καθένας γράφει αλλά να ξέρει ο κόσμος που διαβάζει πτι πάντα είναι
σκέψεις και γνώμες του καθένα
- sourmenetes
- Moderator
Δικαιωμα του καθενος να του αρεσουν ή οχι οι μεταγραφες.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω αδυνατω να καταλαβω γιατι οποιοι λεμε οτι δεν μας αρεσαν οι μεταγραφες ακουμε ενα φτηνο ως απαντηση και υποτιμητικο: "Τι να κανουμε, δεν μπορουσαμε να δωσουμε 50 εκατομμυρια να παρουμε 11 καλυτερους." Ειναι ο ορισμος του "Δεν εχω διαθεση να βλεπω διαφορετικες απαντησεις, οποτε ευτελιζω την κουβεντα και συνεχιζω να λεω οτι εχω την ομαδα της χιλιετιας μονος μου."
Το θεμα με καλυτερους παικτες δεν ειναι μονο το οικονομικο.ειναι και οτι δεν ερχονται ευκολα ελλαδα συν το ενδεχομενο που θα παιξει η ομαδα.
Το οτι κρινουμε ως καλες ή κακες τις μεταγραφες την ωρα που δεν εχει παιχθει επισημο ματς, για μενα ειναι ατοπο.
Καλες μεταγραφες βασει στατιστικων μπορουμε να βγαλουμε.βασει εικονας δεν μπορουμε να βγαλουμε γιατι δεν εχουμε εικονα.
Τα χρηματα που θα δαπανησεις ειναι σχετικα.δε με νοιαζουν προσωπικα ουτε οι επικοινωνιακες ηττες ή νικες.
Εγω θελω η ομαδα να ειναι καλα.
Και ολα στο γηπεδο.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Συμφωνω απολυτα, αλλα αν ειδες το ιδιο λεω κι εγω. Μπορει να φαγαμε χυλοπιτες, δεν ειναι κακο, ουτε παραλογο, ουτε φταιμε απαραιτητα (φταιμε αν καναμε λαθη στις διαπραγματευσεις, αλλα πιο πιθανο ειναι να φαγαμε ακυρο επειδη δεν πειθουμε ως ομαδα και πρωταθλημα). Αυτο που δεν δεχομαι ειναι οι a priori δικαιολογιες, οτι δηθεν δεν θελουμε τιποτα κι ειμαστε τελειοι κλπ κλπ, οταν καθε καλοκαιρι τα ιδια λεγονται, και καθε χειμωνα συζηταμε για τα κενα που ποτε δεν καλυπτουμε.
Κατα τ'αλλα σιγουρα θα φανουν στο γηπεδο ολα, εμενα η αρχικη μου εκτιμηση εχει να κανει με τις προτιμησεις του προπονητη, καθως και με το γεγονος οτι πολλοι απο τους ηδη υπαρχοντες (Βαρελα, Κρεσπο, Ματος, Μπισεσβαρ, Βιεϊρινια, Βερνμπλουμ) μπαινουν ή εχουν ηδη μπει στα ποδοσφαιρικα γεραματα, κι υπαρχει το αρκετα πιθανο ενδεχομενο τουλαχιστον καποιοι να ειναι χειροτεροι απο περσι. Θα δουμε ομως, οπως ειπα πονταρω πολυ και στο οτι η ομαδα θα στηριζεται πλεον ΠΟΛΥ περισσοτερο στην τακτικη και λιγοτερο στην ατομικη ποιοτητα.
Κατα τ'αλλα σιγουρα θα φανουν στο γηπεδο ολα, εμενα η αρχικη μου εκτιμηση εχει να κανει με τις προτιμησεις του προπονητη, καθως και με το γεγονος οτι πολλοι απο τους ηδη υπαρχοντες (Βαρελα, Κρεσπο, Ματος, Μπισεσβαρ, Βιεϊρινια, Βερνμπλουμ) μπαινουν ή εχουν ηδη μπει στα ποδοσφαιρικα γεραματα, κι υπαρχει το αρκετα πιθανο ενδεχομενο τουλαχιστον καποιοι να ειναι χειροτεροι απο περσι. Θα δουμε ομως, οπως ειπα πονταρω πολυ και στο οτι η ομαδα θα στηριζεται πλεον ΠΟΛΥ περισσοτερο στην τακτικη και λιγοτερο στην ατομικη ποιοτητα.
Προφανως και ειναι γνωμη του καθενα αλλα ειναι νομιζω αρκετα ασφαλες να πει καποιος οτι εχουμε αποδυναμωθει αριστερα με τον τραυματισμο Βιερινια...Η χρονια περσι βγηκε με διαθεσιμους Βιερινια,Γιαννουλη,Τοσκα για τη θεση και τωρα εχουμε μονο Γιαννουλη και μη μου πει κανενας για Ροντριγκο αριστερα,αυτο ηταν ανακαλυψη των δημοσιογραφων και το εγκαταλειψε γρηγορα και ο Φερειρα.pagotatzis έγραψε:Τι ισχύει κατά σέναΑποστόληςΑ έγραψε:Γράφω τι ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Και τι ήρθε ;
6 αρι
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ τη γνώμη γράφω! Τι άλλο θα έγραφα; Απόψεις ανταλλάσσουμε εδώ μέσα. Για 6ρι η 8ρο δεν έγραψα ποτέ τι θα έρθει, γιατί δεν το γνωρίζω. Κάποια στιγμή γράφαμε τι θέλουμε να έρθει, αν εννοείς αυτό.pagotatzis έγραψε:Τι ισχύει κατά σέναΑποστόληςΑ έγραψε:Γράφω τι ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Και τι ήρθε ;
6 αρι
Κι όσοι λένε ότι το ρόστερ είναι φουλ τώρα, θα είναι οι πρώτοι που θα λένε για τρύπες στην πρώτη γκέλα. Πιο πολύ δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Ριαν.
- ΑποστόληςΑ
Η πληρότητα του ρόστερ εξαρτάται από τους στόχους της ομάδας. Για ομίλους Ch.L. έχουμε θέμα στο αριστερό μπακ, σ' αυτό νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι.
- black_star_ninja
Ενα ροστερ ποτε δεν ειναι φουλ. Ειναι φουλ το ροστερ της Μπαρτσα ή της Σιτι? Το θεμα ειναι να γινονται μεταγραφες στα κενα που διαπιστωνουμε. Απο τη στιγμη που προπονητης, διοικηση και τδ αποφασισαν να περιμενουν ενα αριστερο μπακ, προσπαθωντας να καλυψουν τα κενα με αυτους που εχουμε, γνωριζουν το ρισκο.. Εμεις παραπονιομαστε ουτως ή αλλως συνεχεια. Κ ο κοεντραο να ερχοταν καποιοι θα γκρινιαζαν γιατι δεν εχει κανει προετοιμασια, γιατι ακουει τη γυναικα του, κλπ.. Εδω γκρινιαζαμε στην πρωτη συνεντευξη βιερινια, που λεγαμε οτι το πουκαμισο ειναι πολυ στενο και εχει στρογγυλεψει καπως και θα φυγει κανενα κουμπι..
Κενο αριστερα εχουμε για ολες τις διοργανωσεις και το ειπε και ο Μπρανκο κατα τη παρουσιαση Φερειρα, οταν δηλωνε πως ξεραμε οταν ξεκινουσε η μεταγραφικη περιοδος οτι υπαρχει κενο στα χαφ και πισω αριστερα.Μονο λογο για τη καθυστερηση μπορω να βρω στην επιμονη για Κοεντραο οπως εχουν πει και αλλοι φιλοι,ανεξαρτητα αν συμφωνω η οχι με την τακτικη.
Ο ένας γράφει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κανουμε μεταγραφές γιατί μπορεί να τραυματιστεί και ο ένας παίχτης και ο άλλος παίχτης ...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Συμφωνω απολυτα, αλλα αν ειδες το ιδιο λεω κι εγω. Μπορει να φαγαμε χυλοπιτες, δεν ειναι κακο, ουτε παραλογο, ουτε φταιμε απαραιτητα (φταιμε αν καναμε λαθη στις διαπραγματευσεις, αλλα πιο πιθανο ειναι να φαγαμε ακυρο επειδη δεν πειθουμε ως ομαδα και πρωταθλημα). Αυτο που δεν δεχομαι ειναι οι a priori δικαιολογιες, οτι δηθεν δεν θελουμε τιποτα κι ειμαστε τελειοι κλπ κλπ, οταν καθε καλοκαιρι τα ιδια λεγονται, και καθε χειμωνα συζηταμε για τα κενα που ποτε δεν καλυπτουμε.
Εσυ Ριαν γράφεις ότι ο 30χρονος Μπισεσβαρ παίζει σοβαρά να ειναι χειρότερος απο πέρσι λόγω ηλικίας ...
Πραγματικά λυπάμαι για και για τα επιχειρήματα αλλα και για τον τρόπο παρουσίασης ...
Καταλαβαίνω την αγωνία σας για ακομα καλύτερες κινήσεις ... αλλα απο αυτό το σημείο μέχρι να γράφεται ότι ο Κρεσπο και Βαρέλα γέρασαν και θα ειναι χειρότεροι με ξεπερνάει
Ελπίζω Ριαν να μην το πιστεύεις πραγματικά ποδοσφαιρικά αυτό που έγραψες. Γιατί έχεις γενικά καλές ποδοσφαιρικές απόψεις. Απο όλους όσους γράφεις μόνο ο Βιεϊρίνια ειναι αμφίβολος και αυτός λόγω τραυματισμού και όχι λόγω ηλικίας.
Μόλις πέρσι ο 33χρονος έκανε παπάδες και σου έδωσε πρωταθλημα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λογικό νομίζω είναι να περιμένουμε τον κοεντραο.. ας μην γελιομαστε.. παιχταρα, σε καλή ακόμα ηλικία, ελεύθερος και με νορμάλ μισθό αλλά και Πορτογάλος (καλό για τον coach).. έχει νομίζω όλο το πακέτο.. και από την στιγμή που δεν έχει και κάτι καλύτερο σε πρόταση και προοπτική οι πιθανότητες είναι υπερ μας!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Για το 6 αρι μου είχες απαντήσειΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ τη γνώμη γράφω! Τι άλλο θα έγραφα; Απόψεις ανταλλάσσουμε εδώ μέσα. Για 6ρι η 8ρο δεν έγραψα ποτέ τι θα έρθει, γιατί δεν το γνωρίζω. Κάποια στιγμή γράφαμε τι θέλουμε να έρθει, αν εννοείς αυτό.pagotatzis έγραψε:Τι ισχύει κατά σέναΑποστόληςΑ έγραψε:Γράφω τι ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Και τι ήρθε ;
6 αρι
Αν θες ψαξτο
Τεσπα όλα καλά
Το έγραψα για να μην παρεξηγούν μερικοί που διαβάζουν
Καθένας λέει μια γνώμη μια σκέψη
Εδώ δεν ξέρουν οι Αρδ εμείς θα ξέρουμε
Εδώ και δυο μέρες εδώ μέσα έπεσε τέτοια Μίρλα και κλάψα λες και στα φιλικά σερνόμαστε και μας φύγανε 5 βασικοί προχθές ... έλεος