Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω τι σας εχει πιασει με τους αρδ.Εχουμε καθημερινό κήρυγμα πλεον.Ενηλικοι ειμαστε, ας κάνει ο καθενας οτι νομίζει.Αυτη η προσπάθεια να πειστούν οι παντες.
Οταν σήμερα καποιος δεν μπορεί να σχηματισει αποψη για ολους που ασχολούνται με το ΠΑΟΚ κακο του κεφαλιου του.Είναι γνωστο στην εποχη του ιντερνετ τι σκοπο εχει ο καθενας.Κουραστικό ειναι να λεμε τα ιδια, και οχι μονο για κάποια θεματα που ενοχλουν μονο εμας.
Και επειδή πάντα το νόμισμα έχει 2 οψεις, στη μικρή θεσσαλονικη, δεν ξερω αν ηταν συμπτώσεις αλλα πάνω απο μια φορα πετυχα αρδ με στελέχη ν πινουν το φρεντακι τους.
Οπότε ας ηρεμήσουμε και ο καθενας ας λειτουργήσει με τη κριτική σκέψη του.
Τελος οι δηλώσεις και οι αντιδρασεις Ρασβαν για επιθετικό και λοιπες μεταγραφές είναι αρκετές.Οποιος θέλει τις βλεπει, τις αγνοεί η τις αξιολογεί.
Οταν σήμερα καποιος δεν μπορεί να σχηματισει αποψη για ολους που ασχολούνται με το ΠΑΟΚ κακο του κεφαλιου του.Είναι γνωστο στην εποχη του ιντερνετ τι σκοπο εχει ο καθενας.Κουραστικό ειναι να λεμε τα ιδια, και οχι μονο για κάποια θεματα που ενοχλουν μονο εμας.
Και επειδή πάντα το νόμισμα έχει 2 οψεις, στη μικρή θεσσαλονικη, δεν ξερω αν ηταν συμπτώσεις αλλα πάνω απο μια φορα πετυχα αρδ με στελέχη ν πινουν το φρεντακι τους.
Τελος οι δηλώσεις και οι αντιδρασεις Ρασβαν για επιθετικό και λοιπες μεταγραφές είναι αρκετές.Οποιος θέλει τις βλεπει, τις αγνοεί η τις αξιολογεί.
Ζαντός έγραψε:gamt έγραψε:Ουφ!!! ...μεταγραφική άπνοια!!!
Πείτε μου έναν καλό λόγο για να μην σκάσω επειδή καθυστερούμε ή επειδή πρέπει να κάνουμε υπομονή!
Τις ...προσδοκίες για άμεσες μεταγραφές 2ου φορ και χαφ εμείς μόνοι μας τις επινοήσαμε ή τις καλλιέργησε η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Και καθόμαστε στο φόρουμ και "σκοτωνόμαστε" μεταξύ μας για ΑΡΔ και sites κλπ.
Δηλαδή και μόνο που ο χοντρός και τα έντυπά του βρίζουν το αθηναικό dna ως site του Ιβάν, αλλά κι εγώ διαβάζοντάς το δεν είδα να είναι φανερά αντιπαοκτσήδικο, δεν ερκεί;
Δηλ ρε παίδες από που να αντλήσουμε πληροφορίες για την ποδοσφαιρική καψούρα μας; Από το CNN;
Εγώ θα διαβάζω τα πάντα, αν χρειάζεται να παραθέσω πηγή θα το κάνω κι εσείς αν θέλετε αντιπαρατεθείτε, κόψτε σχόλια, ή κάντε μια επιτροπή δεοντολογίας (τύπου "Μπόχουμ δέρνουμε;" της παλιάς διαφήμισης) και ορίστε ποια sites επιτρέπονται για την ενημέρωσή μας!
....Δεν θα παρακολουθώ/επικαλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ με ...σημαίες βραζιλίας, αεροπλάνα και σχόλια "top talent";
Πάτε καλά;
Πώς ακριβώς καλλιέργησε τις προσδοκίες για 2ο φορ η Π.Α.Ε.;;
Με αυτούς πήραμε κύπελλο Κυριακή, αλλά Δευτέρα όλοι ψάχνατε καινούριους... Με Prijovic, Warda και Μυστακίδη σκάτε 8 Ιουλίου περισσότερο για μεταγραφές, παρά από την ζέστη...
Ο Γιωρίκας Σαββίδης έχει πει ξεκάθαρα "μην εμπιστεύεστε τους αρδ, η καλύτερη ενημέρωση είναι από εμάς τους ίδιους", αλλά όχι, μην εμπιστεύεσαι τον γιο του Σαββίδη που είναι στο Δ.Σ.! Εμπιστεύσου το συνάφι που έκλαιγε όταν κόπηκαν οι δωρεάν πτήσεις με την ομάδα στην προετοιμασία, αυτούς που αντλούν πληροφορίες από το φόρουμ, με όποιο κόστος, αυτούς που κράζουν στοχευμένα στελέχη/παίχτες κτλ...
Εσύ που πας καλά.
Από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου όλη την σεζόν (ακόμη και μετά τηνκατάκτηση κυπέλλου) και την δήλωση της ΠΑΕ ότι θα στηρίξει τα θέλω του προπονητή:
- Η ανάγκη του 2ου φορ υπάρχει από τον Γενάρη και ενισχύθηκε με την επιλογή δανεισμού του Κουλούρη!
- Η ανάγκη για χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ( π.χ. Βέρνμπλουμ) από τους υπάρχοντες στο ρόστερ!
- Η υπόθεση με τον Σρνα ή κι αυτό ήταν των αρδ;
Επίσης εγώ μίλησα για ποσταρίσματα του υιού Σαββίδη και όχι για ...αρδοποσταρίσματα!
Τέλος, επειδή οι δημοσιογράφοι δεν έχουν άμεση ενημέρωση από την ΠΑΕ όπως π.χ. τα non papers του χοντρού που ανεβαίνουν αυτούσια στα έντυπά του, αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε και να φιλτράρουμε τα πάντα!
Τι δεν καταλαβαίνεις; Και που δεν πάω εγώ καλά;
Και στο κάτω-κάτω γράφουμε απόψεις για μεταγραφές της ομάδας, στηρίζουμε τις επιλογές της ΠΑΕ και δεν θέλουμε αυτόκλητους υπερασπιστές!
Υ.Γ.
Μην μου πείτε ότι παραθέτω το κείμενο, το ξέρω αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι θα προλάβω να ποστάρω αμέσως παρακάτω!
tzoker έγραψε:Πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω τι σας εχει πιασει με τους αρδ.Εχουμε καθημερινό κήρυγμα πλεον.Ενηλικοι ειμαστε, ας κάνει ο καθενας οτι νομίζει.Αυτη η προσπάθεια να πειστούν οι παντες.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Σε λίγο καιρό θα νιώθω τρισευτυχισμένος με επιστροφή Κλάους και Σαμπο. ξέρουν την ομάδα, δε χρειάζονται περίοδο προσαρμογής και δε θα γκρινιάζουν αν δεν είναι πρώτες επιλογές. Εσείς;;
ΠΑΟΚ και δεν είμαι καλά...
ΠΑΟΚ και δεν είμαι καλά...
- kataramenos5
Παντως τα gtrends δειχνουν πολλα hit απο Αφρικη (κενυα κυριως). Η ο σφ ΠΑΟΚ Ζαμπια κανει πολυ καλη δουλεια σ ολη την ήπειρο ή......
https://thessports.gr/soccer/%ce%ad%ce% ... %bf%ce%ba/
Έκτακτο: Κοιτάει Κεσέρου ο ΠΑΟΚ!
O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και στην λίστα που έχει καταρτιστεί από τους υπεύθυνους της ομάδας βρίσκεται και ο Κλαούντιο Κεσέρου.
Ο 31χρονος φορ της Λουντογκόρετς προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Βουλγαρία, αφού σε 42 αγώνες σημειώνοντας 28 τέρματα και μοιράζοντας 14 ασίστ.
Το αν τελικά γίνει κίνηση για την απόκτηση του, θα φανεί το προσεχές διάστημα, με την «επαφή» του με τα αντίπαλα δίχτυα να τον έχει βάλει στο «μπλοκάκι» των κυπελλούχων Ελλάδος, που άρχισαν να κοιτούν την περίπτωση του το τρέχον Σαββατοκύριακο.
Έτσι βάζουμε άρθρα. Απαγορεύονται τα σκέτα links.
O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και στην λίστα που έχει καταρτιστεί από τους υπεύθυνους της ομάδας βρίσκεται και ο Κλαούντιο Κεσέρου.
Ο 31χρονος φορ της Λουντογκόρετς προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Βουλγαρία, αφού σε 42 αγώνες σημειώνοντας 28 τέρματα και μοιράζοντας 14 ασίστ.
Το αν τελικά γίνει κίνηση για την απόκτηση του, θα φανεί το προσεχές διάστημα, με την «επαφή» του με τα αντίπαλα δίχτυα να τον έχει βάλει στο «μπλοκάκι» των κυπελλούχων Ελλάδος, που άρχισαν να κοιτούν την περίπτωση του το τρέχον Σαββατοκύριακο.
Ο κεσερου βάσει στατιστικών είναι μακράν ο καλύτερος από όσους έχουν ακουστεί.
Τώρα αν ισχύει και κυρίως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ, θα φανεί.
Υγ. Αυτό με τα Google trends πάλι τι είναι; Κάποιου είδους ένδειξη κρατικου ενδιαφέροντος; Αποκλείεται να μεταφράζεται σε οτιδήποτε σχετικό με αγωνιστικά θεματα
Τώρα αν ισχύει και κυρίως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ, θα φανεί.
Υγ. Αυτό με τα Google trends πάλι τι είναι; Κάποιου είδους ένδειξη κρατικου ενδιαφέροντος; Αποκλείεται να μεταφράζεται σε οτιδήποτε σχετικό με αγωνιστικά θεματα
Λέμε όλοι ότι αργήσαμε να καλύψουμε τα κενά που έχουμε και πάμε γυμνοί με ην βασιλεία. Αλλά όλοι λέμε ότι τα κενά που έχουμε είναι του αναπληρωματικού επιθετικού, του αναπληρωματικού αριστερού Μπακ της αντικατάστασης του τζαλμα και του Μακ, ενώ και τους δυο τους βγάζαμε σκαρτους πέρυσι και έχουν επιστρέψει Ουαρντα, Ενρίκε, Μυστακίδης, Λάμπρου οι οποίοι (ο πρώτος και ο τελευταίος) έκαναν την διαφορά πέρυσι και τι καλά να μην τους αφήναμε, αλλά φέτος είναι λίγοι.
Τέλος το μόνο κενό που θεωρούμε βασικό είναι της αντικατάστασης του τσιμιροτ όπου άφησε κενό τον Ιανουάριο που έφυγε, αλλά (χωρίς να λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης) το σερί πρωταθλητισμού το κάναμε χωρίς αυτόν και τον ζαμπρανο που λένε κάποιοι ότι μας λείπει.
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μαζί σας στο να βελτιώσουμε την ομάδα, θα μείνω εκτός(όχι απέναντι σαν εχθρός, απλά εκτός) όμως στην απαξίωση της.
Φιλικά πάντα, χωρίς να υποννοω ότι θέλετε το κακό της ομάδας. Απλά , στα δικά μου μάτια, παρασύρεστε από την αγάπη για την ομάδα.
Τέλος το μόνο κενό που θεωρούμε βασικό είναι της αντικατάστασης του τσιμιροτ όπου άφησε κενό τον Ιανουάριο που έφυγε, αλλά (χωρίς να λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης) το σερί πρωταθλητισμού το κάναμε χωρίς αυτόν και τον ζαμπρανο που λένε κάποιοι ότι μας λείπει.
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μαζί σας στο να βελτιώσουμε την ομάδα, θα μείνω εκτός(όχι απέναντι σαν εχθρός, απλά εκτός) όμως στην απαξίωση της.
Φιλικά πάντα, χωρίς να υποννοω ότι θέλετε το κακό της ομάδας. Απλά , στα δικά μου μάτια, παρασύρεστε από την αγάπη για την ομάδα.
28 παίχτες έχουν πάει Ολλανδία και ψάχνουμε 2-3 μεταγραφές ακόμα. Όσοι δεν αντιλαμβανόμαστε ότι υφίσταται θέμα με δανεισμούς - αποδεσμεύσεις, αντίστοιχα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί καθυστερούν και οι νέες προσθήκες
Δυστυχώς δεν έγιναν κάποιες ελάχιστες αλλά απαραίτητες κινήσεις για το ματς με την Βασιλεία και έτσι άλλη μια χρονιά ευρωπαϊκά πάει στην τύχη. Θέλαμε μια παίχταρα στα χαφ και πιστευω ένα αριστερό μπακ με την προοπτική να ανεβει ο Βιρτζίνια μπροστά.
Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι για το ελληνικό πρωτάθλημα και την οποία πορεία μας στην Ευρώπη θα γίνουν τα καλύτερα. Αν πωλήθει ο πριγιοβιτς θα αποκτήσει σέντερ φορ καλύτερο του. Ειμαι σίγουρος ότι θα πάρει παίχταρα στα χαφ και προσωπικά θα ήθελα ένα καλό αριστερό μπακ.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα έχουν έλθει χατσεριδης, Ζάμπα, Κίτσιου, Λάμπρου, χαρίσης, ενρικε, μυστακιδης, γουαρντα. Επίσης περιμένουμε να δούμε μουλεν και Ελ κάντουρι. Δηλαδή 8+2 μεταγραφές!!! Συν Την βελτίωση κάποιων παικτών και της ομάδας.
Για τη Βασιλεία δεν ξέρω, αλλά για τα υπόλοιπα περιμένω μια ακόμη καλύτερη χρόνια και ακόμη καλύτερη μπάλα!!!
Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι για το ελληνικό πρωτάθλημα και την οποία πορεία μας στην Ευρώπη θα γίνουν τα καλύτερα. Αν πωλήθει ο πριγιοβιτς θα αποκτήσει σέντερ φορ καλύτερο του. Ειμαι σίγουρος ότι θα πάρει παίχταρα στα χαφ και προσωπικά θα ήθελα ένα καλό αριστερό μπακ.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα έχουν έλθει χατσεριδης, Ζάμπα, Κίτσιου, Λάμπρου, χαρίσης, ενρικε, μυστακιδης, γουαρντα. Επίσης περιμένουμε να δούμε μουλεν και Ελ κάντουρι. Δηλαδή 8+2 μεταγραφές!!! Συν Την βελτίωση κάποιων παικτών και της ομάδας.
Για τη Βασιλεία δεν ξέρω, αλλά για τα υπόλοιπα περιμένω μια ακόμη καλύτερη χρόνια και ακόμη καλύτερη μπάλα!!!
- giwrgos04dex
Πολυ καλη επιλογη ο ρουμανος. θα ξεκουρασει πριγιο μπορουν να παιξουν και εναλλαξ και σε καποια μαζι, απο 20 25 ματς ο καθενας μια χαρα.
και παμε για μεγαλο ονομα με το πασο μας στα χαφ. .
και παμε για μεγαλο ονομα με το πασο μας στα χαφ. .
- navigator11
Με το "μπλοκάκι" και ότι άρχισαν να κοιτούν την περίπτωσήτου το τρέχον ΣΚ έκλαψα από τα γέλια!ioanmits έγραψε:https://thessports.gr/soccer/%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b5%cf%83%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%ba/

Ok δεν έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές αλλά πραγματικά δε βλέπω τον τόσο μεγάλο λόγο ανησυχίας να μην έχουμε το αναπληρωματικό φορ και το αναπληρωματικό αριστερό μπακ στα παιχνίδια με τη Βασιλεια.
Μην ξεχνάμε επισης ότι η βασιλεια στα χαρτιά είναι πιο αποδυναμωμένη από ότι εμείς σε σχέση με το τέλος της σεζόν.
Καμία ομάδα πλην από αυτεσ των πρωταθλημάτων που είναι σε εξέλιξη δεν θα παρουσιαστεί με το τελικό της ρόστερ μέσα Ιουλίου.
P.s Ο Κεσερου μου φαίνεται πολύ καλή λύση για αναπληρωματικό φορ, έμπειρος με καλή επαφή με τα δυχτια καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του και πιστεύω «διαχειρίσιμος» στο να δεχτεί να έχει το ρόλο του 2ου σε αυτή τη φάση της καριέρας του (κάτι που δε ξέρω ποσό θα συνέβαινε με παίκτη τύπου Πουκι πχ)
Μην ξεχνάμε επισης ότι η βασιλεια στα χαρτιά είναι πιο αποδυναμωμένη από ότι εμείς σε σχέση με το τέλος της σεζόν.
Καμία ομάδα πλην από αυτεσ των πρωταθλημάτων που είναι σε εξέλιξη δεν θα παρουσιαστεί με το τελικό της ρόστερ μέσα Ιουλίου.
P.s Ο Κεσερου μου φαίνεται πολύ καλή λύση για αναπληρωματικό φορ, έμπειρος με καλή επαφή με τα δυχτια καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του και πιστεύω «διαχειρίσιμος» στο να δεχτεί να έχει το ρόλο του 2ου σε αυτή τη φάση της καριέρας του (κάτι που δε ξέρω ποσό θα συνέβαινε με παίκτη τύπου Πουκι πχ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Κυρ 08 Ιούλ 2018, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα hits χτυπάνε από Αφρική τις μέρες που παίζουμε τα φιλικά και μπαίνουν διάφορα πειρατικά από κει, οπότε αν βλέπεις τα τρέντς σε βάθος χρόνου σου αλλοιώνουν την εικόνα. Σήμερα πάντως εμφανίζουν κινητικότητα από Σουηδία. Επέστρεψε η οικογένεια μπλούμ πίσω ή είναι κάτι άλλο;kataramenos5 έγραψε:Παντως τα gtrends δειχνουν πολλα hit απο Αφρικη (κενυα κυριως). Η ο σφ ΠΑΟΚ Ζαμπια κανει πολυ καλη δουλεια σ ολη την ήπειρο ή......

Btw έβγαλε πριν λίγο ένα άρθρο το σδνα για προσιτές περιπτώσεις από μουντιάλ και έπεσε το μάτι μου σε αυτόν που παίζει και την θέση του αριστερού μπάκ και του κεντρικού μέσου που ψάχνουμε ενώ η κύρια θέση του είναι αριστερός εξτρέμ, πολυεργαλείο δηλαδή σε θέσεις που θέλεις:
https://www.transfermarkt.de/rafal-kurz ... ler/191895
Πάνω από όλα είναι ελεύθερος, αριστεροπόδαρος και προερχόμενος από πολύ καλή σεζόν με 18 ασσίστ !!!
Το χαφ ομως επρεπε να το εχουμε. Οποιος μας τρεχει, τελος το πανηγυριriegel έγραψε:Ok δεν έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές αλλά πραγματικά δε βλέπω τον τόσο μεγάλο λόγο ανησυχίας να μην έχουμε το αναπληρωματικό φορ και το αναπληρωματικό αριστερό μπακ στα παιχνίδια με τη Βασιλεια.