+7sins έγραψε:Εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια……τρωγομαστε με τα ρουχα μας.
Απλα απλουστατα
Ο βασικος λογος ? τα 32 χρονια χωρις πρωταθλημα, και οι ελπιδες κάθε χρονο που στο τελος μενουν ελπιδες.
Το τελευταιο διαστημα πολλοι αν όχι οι περισοτεροι από εμας εκφραζουν ένα μουδιασμα μια ανησυχια. Ο καθενας με τον τροπο του, άλλος ηρεμα άλλος εκνευρισμενα και κάποιοι στα καγκελα.
Το αποτελεσμα γνωστο. Φαγωμαρα, τσακωμοι ο γνωστος σε ολους μας φαυλος κυκλος του ΠΑΟΚση.
Ένα μουδιασμα που κατά την γνωμη μου προκευψε από την την αλλαγη προπονητη. Αποφευγω να πω την λεξη παραιτηση η απολυση γτ δεν ειμαι σε θεση να ξερω τι εγινε. Μονο υποψιες μπορω να εχω αλλα σαν ΟΛΟΥΣ μας στις θεωριες συνομωσιας ειμαι μανουλα.
Και εμενα με στραβωσε αυτή η εξελιξη. Και δεν είναι που εφυγε Ο Βλαντο. Δεν θεωρω ότι είναι ενας τεραστιος προπονητης. Ειχε και αυτος τα ελατωματα του, εκανε τα λαθακια του ειχε και την στενοκεφαλια που χαρακτηριζει τους Γιουγκους.
Στραβωσα αδερφια γιατι ειχαμε βρει την ησυχια μας. Ξεραμε ότι εχουμε Λουμπος Βλαντο να κανουν τα κουμαντα ο Ιβαν να πληρωνει και οκ ο Γιωργακης να κανει τα κακομαθημενα του μερικες φορες.
Ειχαμε ησυχασει μαγκες. Και μαζι με μας ησυχασαν και τα απουδητηρια στο βαθμο που μπορουν, ειχανε βαλει και τονους νερο στο κρασακι τους τα Αρδακια και ολοι οι κατοικουντες στην Ιερουσαλημ…
Ειχαμε ησυχασει γιατι βλεπαμε προγραμμα συνεχεια και συνεπεια. Ναι παλι κριτικαραμε και γκρινιαξαμε και μανουριασαμε αλλα ειχαμε βρει την υγεία μας.
Μια υγεια που παμε να χασουμε παλι σιγα σιγα…
Φεραμε έναν προπονητη που κατά την γνωμη μου, σε περγαμηνες τουλαχιστον, είναι καλυτερος του Βλαντο. Επισης ο ανθρωπος μου φαινεται γατα και επαγγελματιας.
Και πεσαμε να τον φαμε για το 4-4-2. Ναι ρε σεις ουτε εγω πιστευω ότι μας ταιριαζει με τους παικτες που εχουμε αλλα απαγορευεται ενας νεος προποντητης να δοκιμασει νέο συστημα? Και δωστου οι ΑΡΔ να γραφουν (που βρηκαν παλι την υγεια τους για να την χασουμε εμεις) και δωστου και εμεις από πισω να σιγονταρουμε. Και που παει? και τι θα κανει? και θα μας χαντακωσει.
Ειπε ρε παιδια ποτε ότι θα παιξει μονο αυτό το συστημα? Γτ εγω δεν το διαβασα πουθενα στις δηλωσεις του.
Δηλαδη θα μας χαλασει να ξερει η ομαδα και άλλο ένα συστημα να ,μην ειμαστε τοσο προβλεψιμοι?
Και τελος παντων βλεπει ο ανθρωπος ότι δεν του βγαινει και τι κανει? Βγαινει και λεει το αλλαζω.
Και αρχιζει το ξηλωμα από το άλλο μανικι. Και κωλοτουμπας και αχυρανθρωπος και χωρις προσωπικοτητα.
Από την εποχη Μπαγεβιτς ακουω το τροπαρι. «καλοι οι Σερβοι αλλα στενοκεφαλοι και αγυριστα κεφαλια ρε πουστη μου..αυτο να μην ειχανε…»
Και βρηκαμε Σέρβο που δεν ειναι στενοκεφαλος και δεν δειχνει να χει κοληματα και στραβωνουμε παλι.
Και ουτε λιγο ουτε πολύ τον εχουμε διωξει πριν καν αρχισει. Ποιοι? Εμεις που λεμε ότι θελουμε πρπονητη τον ιδιο για χρονια αλλα την ιδια στιγμη δεν δινουμε ευκαιρια ουτε στο φιλικο. Είναι αυτό τωρα λογικη μαγκες??????
Την ιδια ακριβως στιγμη που τα παληκαρια του ΠΟΚ εχουν στον παγκο τους τους Μουρινιους ε?
Και πηραμε τον Μακ και τον Ρευ και τον Λεβεκ και ενώ υπο κανονικες συνθηκες θα πρεπε να πεταμε από την χαρα μας γκρινιαζουμε γτ δεν ερχονται ΧΘΕΣ οι παικταραδες οι υπολοιποι. Γτ ρε παιδια? Δεν ειπανε ότι θα φερουν ένα στοπερ και ένα χαφ ακομα? Δεν φαίνεται ξεκαθαρα πλεον ότι η ομαδα ψωνιζει από το αμεσως παρακατω από το πανω ραφι? Τι εχουμε παθει πια και δεν ειμαστε με τιποτα ευχαριστημενοι??? Δειχνει ο Σκιας μ@λ@κ@ς η βλακας? Το αντιθετο θα ελεγα και το ξερουμε ολοι.
Και ζηταμε από τον Ιβαν να σπρωξει και αλλα μυρια για μεταγραφες για να ειμαστε ευχαριστημενοι. Και ωραια τα λεμε εμεις με την απλα μας. Αλλα αμα τον ειχες στο τραπεζι απεναντι σου και γυρναγε και σου λεγε «εχω βαλει 100 εκατομυρια σου κανω μεταγραφες σου φτιαξα προπονητικο σου σχεδιαζω γηπεδο βοηθαω τον ΠΑΟΚ παντου αλλα εσυ δεν μπορεις να μου γεμισεις την ΤΟΥΜΠΑ?» τι θα απαντουσες αδερφε? Γιατι εγω θα εκανα μοκο.
Το μονο που του καταλογιζω είναι ότι φαινεται ακουει και δειχνει να εμπιστευτεται πολλους και καπου χανει την μπαλα τπτ άλλο.
Εγω παιδια θα του ζητουσα να προσλαβει έναν νομικο συμβουλο ακριβο και καλωδιωμενο, στον λογο μου. Γτ ο γαυρος με τον πλατανια βγηκε λαδι ουτε αγωνιστικη. Τι να τις κανει τις μεταγραφες ο γαυρος μετα? Στα π@@@ρια του όλα. Σκορπα εσυ λεφτα Ιβαν φαε στην πλατη το μισο χρονο την ΤΟΥΜΠΑ αδεια…..
Προτεινω σε ολους μας ηρεμια και αισιοδοξια.Δεν λεω υπομονη γτ εχουμε μπουχτισει τοσα χρονια. Αλλα ηρεμια και αισιοδοξια επιβαλεται.
Γιατι αλλιως μας βλεπω παλι να ψαχνουμε το ποιος σκοτωσε τον Κενεντυ και να γυρναμε στην αρρώστια όπως ισως κανουμε εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια…
=kataramenos5 έγραψε:7sins ωραιος.
Η μονη μου διαφωνια ειναι τα περι αισιοδοξιας.Δε βρισκω λογους πλεον να αισιοδοξω μετα απο τοσα χρονια(κι αυτο με σκοτωνει).Μπορει να καιγοταν το συμπαν γυρω μου αλλα ο ΠΑΟΚ ηταν αχτιδα φωτος ισως γιατι εκεινη η ομαδα του Σαντος μου δωσε την ελπιδα οτι μπορουμε.Οχι να παρουμε το πρωταθλημα αλλα να χτισουμε μια σοβαρη ομαδα που θα χει διαρκεια και θα γινεται καλυτερη χρονο με χρονο.μια ομαδα που θα εμπνεει σεβασμο εντος κι εκτος.Δυστυχως καθε χρονο πισογυριζουμε σαν τον Σισυφο και φτου κι απ την αρχη.
Παρεμπιπτοτντως ποιο τσακαλακι εγραψε το λημμα του Σισυφου στη wikipedia?![]()
![]()
"Ο Σίσυφος ήταν μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα της ελληνικής μυθολογίας. Δυνατό αλάνι της εποχής. Ο Σίσυφος ήταν ιδρυτής και βασιλιάς της αρχαίας Εφύρας, που στη συνέχεια ονομάστηκε Κόρινθος."
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE ... E%BF%CF%82
![]()
++++barlow4 έγραψε:μπραβο ρε 7sins.
καταραμενε γιατι να μην αισιοδοξεις ρε συ.
εγω διαπιστωσα μετα απο πολλα χρονια οτι δεν ασχολουμαι με τις μεταγραφες που ηταν αγαπημενο καλοκαιρινο χομπι.
ερχονται παικτες που δεν ειναι ελευθεροι.τρεχα βγαλε ακρη ποιον να φερεις.υπαρχει ανθρωπος που πληρωνει.δε βλεπουμε προσφυγες.δε διαλυεται η ομαδα μετα απο εξοντωτικες τιμωριες.ωραια πραματα.
ειναι ρε παιδι μου σαν να πιασαμε το τζοκερ.ετσι νοιωθω.χαλαρωσα.
η ομαδα καθε χρονο ενισχυεται και περισσοτερο.βασει προγραμματος.σιγα σιγα ενισχυση και βελτιωση.
οταν εχεις γουμενο πχ κ ολα καταρρεουν το καταλαβαινω να δινεις σημασια στην αποψη καθε παπαρα που εχει ενα μικροφωνο μπροστα του.ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.τωρα ομως γιατι να σε επηρεασει?ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει μεγεθος αποτομα και προφανως τα παπαγαλακια ειναι ανεπαρκη.τι εχει να σου προσφερει η γνωμη τους?τιποτα.αρα μας εχει μεινει το κουσουρι.ε οποιος δεν το καταλαβαινει εχει προβλημα ο ιδιος.οχι τα αρδ.αυτα παντα ιδια ηταν.
νομιζω το εχω ξαναπει.
εδω μεσα τουλαχιστον οσοι γραφουν ξερουν να γραψουν.εχουν ενα επιπεδο.μια συνθετη σκεψη.πως ειναι δυνατον να ανεχονται να τους επηρεαζουν μπουληδες αγραμματοι?καθολου εγωισμος?
τι να πω.να ορκιστω?πανε χρονια που δεν εχω ακουσει ραδιοφωνο.χρονια που δε διαβαζω αλλα sites(καμια φορα μονο sport24 για να δω για τους αλλους,οχι για τον ΠΑΟΚ).δεν εχω facebook,insta κλπ.νοιωθω οτι υποτιμω τον εαυτο μου αν ακουσω και διαβασω αυτους τους αστοιχειωτους.οχι επειδη ειμαι κανενα σπουδαιο πνευμα.αλλα δεν με χαραμιζω ρε φιλε για κολκες καμορες και δεν ξερω κ εγω πως λεγονται.
μια χαρα ειναι ο ΠΑΟΚ.πιο καλα απο ποτε.απορω γιατι δεν το βλεπουμε.
υγ. η ομαδα του σαντος δε θα μπορουσε να εχει διαρκεια.ολος ο κορμος ηταν μεγαλης σχετικα ηλικιας.αργα η γρηγορα θα επρεπε να ανανεωθει.και με τα μεσα που ειχε ο ΠΑΟΚ τοτε αυτο μονο με τρελη κωλοφαρδια θα μπορουσε να επιτευχθει.που να βρεις ολη αυτην την ικανοτητα και χαρακτηρα μαζεμενα σε νεους παικτες.
Που και να μιλούσε.paokovios1974 έγραψε:«Καλύτερα να μην μιλάει πολύ ο Στανόγεβιτς και να δουλέψει»
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 20:04 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Add new comment
«Καλύτερα να μην μιλάει πολύ ο Στανόγεβιτς και να δουλέψει»
Από metrosport.gr:Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Καλυτερα να μην μιλατε πολυ και σεις και να το ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Δέν γίνεται γιατί μετά θα τους βρούνε τσιμεντομένους στον πάτο κάπιου λιμανιού, ή θα στείλουν τα δάχτυλα τους με πακέτο στούς επόμενους....Alastor έγραψε:Πολυ σωστος ο 7sins,απλα στο θεμα προσληψης νομικου συμβουλου δεν νομιζω να βοηθησει σε πολλα.τους δικαστες πρεπει να αγορασει ο Ιβαν, αλλιως χαιρι δεν θα βρει.νομιζετε ο πρεζεμπορας κανει οτι γουσταρει επειδη εχει καλους νομικους συμβουλους? Τους ιδιους τους δικαστες εχει,ακομα και χωρις δικηγορο να εμφανιστει παλι υπερ του θα βγει η υποθεση. Εδω δεν ειχε παει να καταθεσει με αιτιολογηση τις αυξημενες επιχειρηματικες υποχρεωσεις.Θα μπορουσε καλλιστα να πει πως παντρευεται η ξαδερφη του και να το ειχαν δεχτει.Οποτε τι νομικους συμβουλους μου λετε
Γιατι ρε Κεν εδω και 7 χρονια απο τοτε που εφυγε ο δον Φερναντο βλεπω καθε χρονια το ιδιο εργο.Ιδιο κι απαραλλακτο .Ξερω πως θα παει η χρονια, ξερω οτι θα με σφαξουν, ξερω τι θα γινει το Μαρτιο,ξερω πως το καλοκαιρι θ αρχισω παλι απ την αρχη.barlow4 έγραψε:καταραμενε γιατι να μην αισιοδοξεις ρε συ.
Το θεμα δεν ειναι ο Στανο νομιζω το χω ξαναγραψει.Πιστευω οτι ειναι καλυτερος του Βλαντο και το γεγονος οτι παραδεχεται τα λαθη του ,οτι δεν ειναι ξεροκεφαλος,πιστευω οτι ειναι σημαντικο προσον για ενα προπονητη.Τ αλλα ολα θα φανουν στο χορτο εν καιρω.7sins έγραψε:Στραβωσα αδερφια γιατι ειχαμε βρει την ησυχια μας. Ξεραμε ότι εχουμε Λουμπος Βλαντο να κανουν τα κουμαντα ο Ιβαν να πληρωνει και οκ ο Γιωργακης να κανει τα κακομαθημενα του μερικες φορες.
Ειχαμε ησυχασει μαγκες. Και μαζι με μας ησυχασαν και τα απουδητηρια στο βαθμο που μπορουν, ειχανε βαλει και τονους νερο στο κρασακι τους τα Αρδακια και ολοι οι κατοικουντες στην Ιερουσαλημ…
Ειχαμε ησυχασει γιατι βλεπαμε προγραμμα συνεχεια και συνεπεια. Ναι παλι κριτικαραμε και γκρινιαξαμε και μανουριασαμε αλλα ειχαμε βρει την υγεία μας.