Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Γιατί είναι κακός ο βραζιλιάνος;
Αν είχε καλύτερα νούμερα στο σαμπιονα στα 26 του υπήρχε περίπτωση να είναι εφικτή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ;
Εγώ αυτό που θέλω οι παίχτες που θα έρθουν να έχουν παρακολουθήθει καιρό και να μην είναι απλές προτάσεις μάνατζερ,τελευταίας στιγμής.
Έχω εμπιστοσύνη στον Ίβιτς,όσο είναι στον πάγκο, παλτά τυπου Μαντουρο,Βίβιαν,Κουμαλο δεν εχουμε δει και ουτε πρόκειται.
Αν είχε καλύτερα νούμερα στο σαμπιονα στα 26 του υπήρχε περίπτωση να είναι εφικτή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ;
Εγώ αυτό που θέλω οι παίχτες που θα έρθουν να έχουν παρακολουθήθει καιρό και να μην είναι απλές προτάσεις μάνατζερ,τελευταίας στιγμής.
Έχω εμπιστοσύνη στον Ίβιτς,όσο είναι στον πάγκο, παλτά τυπου Μαντουρο,Βίβιαν,Κουμαλο δεν εχουμε δει και ουτε πρόκειται.
Εμενα συμπαθής μιυ φανηκε ο Βραζιλιάνος
Γρήγορος κ μπουκαδορος σουτάρει κ με αριστερο κπς
Χώνεται στα Μπακ
Δεν ενθουσιάστηκα αλλα πλεον με τη στέρηση ολοι καλοι μου φαίνονται
Χώνεται στα Μπακ
- paokmaniak
Sorry που θα στο χαλασω αλλα στη Ντερμπι με 1,4 πηγε στη Ντερμπυ κ ουτε π εχει ακουμπησειDemir έγραψε:τι εννοεις να μην βγει καμαρα?? γιατι αυτος πουληθηκε με 4-5 εκ στην αγγλια.... εγγλημα που δεν τον κρατησαμε,ενω παρακαλαγε ο ανθρωπος και πηρανε δανεικο τον τρελολισε.....
μην δεις τι εκανε περσυ στην ανζε...
MANIAKOS έγραψε:Εμενα συμπαθής μιυ φανηκε ο Βραζιλιάνος
Χώνεται στα Μπακ
ταίριαζε με το άσμα;
- buffalobill4
η γαλλια παντως ειναι αγορα που θα πρεπει να στοχευσουμε. οι παιχτες που παιζουν στη γαλλια ως επι το πληστον ειναι εξαιρετικοι τακτικα. ο συγκεκριμενος μου φαινεται παντως γρηγορος. τωρα θα μου πεις κλαιν μαιν βιντεακια. ε αυτο ειδα αυτο λεω
καλα λαθος για τα λεφτα αλλα στην ανζε ηταν εντυπωσιακος ...και τοτε ηταν κ ψηλα στην βαθμολογια...μετα επεσε ...
Ξεκινησα τα ρακομελα ηδη...pilotos έγραψε:joshua έγραψε:Kαλα αν τελικα αποκτησουμε αυτον ως αντιΡοντριγκεζ ριξτε μου μπαν εκεινη την μερα και για κανα μηνα γιατι πολυ πολιτισμενος ημουν τον τελευταιο καιρο και δεν θα μου βγει σε καλο...![]()
![]()
![]()
Να σε στείλω τσίπουρα;
H διοικηση ξέρι κάτι θα είδε αν φέρνει αυτό που ειπε ο Κostas_Peraia4 και σαν αδερφια όχι τίποτα αρδ που λένε το κοντο τους κ το μακρύ τους να το υποστιρίξουμε απο το να λέμε δεν "βλεπω απο τα videakia κ πολλα απ αυτον κτλπ".
Και ο ΜΑΚ ήρθε απο τυν Νυρεμβέργη έπαιζε κ ήρθε σε εμας κ αναστήθηκε, ο Ροντρίγκες επίσης από την Elche.
Tέλος πάντον απόψεις με γεγονότα υπάρχουν εμεις σαν ΠΑΟΚ πρέπει να υποστιρίξουμε ότι φέρουν θα είδαν περισσοτερα απ εμας δεν έκαναν Scouting χθες αν δεν έκατσε κάποια 1η επιλογή που βλέπω ήταν ο Leonardo(Partizan)
και θελαν 5 χαρτιά κ 2,5 να πάμε σε 2-3ες καταστάσεις.

Και ο ΜΑΚ ήρθε απο τυν Νυρεμβέργη έπαιζε κ ήρθε σε εμας κ αναστήθηκε, ο Ροντρίγκες επίσης από την Elche.
Tέλος πάντον απόψεις με γεγονότα υπάρχουν εμεις σαν ΠΑΟΚ πρέπει να υποστιρίξουμε ότι φέρουν θα είδαν περισσοτερα απ εμας δεν έκαναν Scouting χθες αν δεν έκατσε κάποια 1η επιλογή που βλέπω ήταν ο Leonardo(Partizan)
και θελαν 5 χαρτιά κ 2,5 να πάμε σε 2-3ες καταστάσεις.
- buffalobill4
γεια σου κομανταντε.che4 έγραψε:γεια σου μπιλ
φέρνει λιγο σε τιτίκα η. οφ φαίνεται εμένα
γαλλια και τα τελευταια χρονια ισπανια ειναι εξαιρετικες αγορες για παιχτες οσο και αν ξερω πως με τη δευτερη ουτε ζωγραφιστη δεν τη θες
Odi έγραψε:Αφήστε να μαντέψω..Λογικά τον βγάλαμε ήδη παλτό.
τιτίκα
παλτό σε λιγο που θα μπουν οι μεγάλες δυνάμεις
pilotos έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Εμενα συμπαθής μιυ φανηκε ο Βραζιλιάνος
Χώνεται στα Μπακ
ταίριαζε με το άσμα;
Απο δυτικό πρωταθλημα ειναι παντως