Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από K_geo »

άντε αρχίσαμε πάλι.... το λοιπόν του δλδ...
astronaut έγραψε:* Grexit ή συνέχιση της διαφθοράς το δίλημμα – Προφυλάκιση της εγκληματικής οργάνωσης -αλά χρυσή αυγή- ως πρώτο μέτρο ούτε που τους πέρασε απ’το μυαλό. αυτό το δίλλημα απο που απορρέει και πότε το εξέφρασε η παε; να σου πω εγώ. ΠΟΤΕ.

* Εγκαινίασε FanZone η παε για να διευκολύνει τους μακρυνούς – Είναι πασιφανές ότι ξέρουν καλά τον ΛΑΟ τού ΠΑΟΚ. εμένα μου άρεσε το φανζοουν. όπως και μερικούς ακόμα φίλους μου που πρβληματιζόμασταν για το κόστος των χλμ που πρέπει να κάνουμε όποτε ερχόμαστε θεσ.νίκη. εσένα αν δεν σου άρεσε, δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. πάλι.

* Τέλος ο Σπυρόπουλος – Γκαλίτσιο έλα να συνεχίσεις την παράδοση ο Γκαλίτσιος ΔΕΝ έπαιξε ΠΟΤΕ στον Παναθηναϊκό. αν το λές επειδή είναι Έλληνας... ε τοτε κάτι δεν πάει καλά./...

* Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι – Λένε οι κακές γλώσσες για τους φίλους τού Σπυρόπουλου

* Εκτός ποδοσφαίρου έθεσε ο εισαγγελέας τον Κομπότη – Ο Αρβανιτίδης μαγείρεψε πριν πεινάσει

* Μια γλάστρα, η οποία κυκλοφορεί στη Βέροια με ερυθρόλευκες φόρμες, δίνει 250 χιλιάρικα για ΤΔ – Φήμες λένε ότι ο Ζήσης, πλέον, είναι έτοιμος. αυτό είναι αναληθές και το λέω με 100% σιγουριά γιατί ρώτησα τον καταστηματάρχη του μαγαζιού που ντεμεκ τον είδαν. επίσης πάντα έλεγα ότι η βέροια πρέπει να είναι ένας..μικρός ΠΑΟΚ, καθώς έχει και εγκαταστάσεις άλλα είναι και πολύ κοντά στη θεσ.νικη.

* Ένα σενάριο θέλει Βρύζα, Ίβιτς, Σάλπι & Σπυρό στη Βέροια – Δάκρυσαν τα ρεβανί, δάκρυσε κι ο Καραμελίδης. δακρύσαμε και εμείς θα προσθέσω. αμάν κάναμε ο σπυρόπουλος να φύγει απο τον ΠΑΟΚ αν τον έχω κάθε μερα να κυκλοφορεί στις καφετέριες της πόλης, ε, θα τρελαθώ.... :lol:

* Μπλεγμένος στο κοριόπολις ο ΓΧ – Ευτυχώς τον απάλλαξε ο Πούλιος γιατί θα έμπαιναν ιδέες για τα πλέι ωχ. δεν ήταν μπλεγμένος, αλλά το όνομα του απλά αναφερόταν. μην δημιουργείς (πιστεύω όχι εσκεμμένα) ΨΕΥΤΙΚΕΣ εντυπώσεις για μέλη του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

* Ντέρμπι χαρακτήρισε το ματς με τα Γιάννενα ο ΓΧ – Κατά τ’άλλα η παε δηλώνει ότι στόχος είναι η 1η θέση στα πλέι ωχ. Ντέρμπι ήταν. έπαιζες με την ομάδα που είναι αήττητη σε όλα τα ματς με το τοπ-5 φέτος.

* Σαρώνει την Ελλάδα το τμήμα σκάουτινγκ – Πού’σαι ρε Άγγελε να σου χρεώσουν Μανούσους, Γοδόιδες & Μπαργκάνηδες. ο Γοδόυ είναι καλός παίχτης. μην τα ισοπεδώνεις όλα έτσι για να είχαμε να λέγαμε.

* Ρεκόρ εκτός έδρας νικών τις σεζόν ’97-’98, ’03-’04 & ’14-’15 – Ο Τσομπάνης δεν θα γίνει ποτέ Καρπουζάς ούτε η ομάδα του θα έχει 10+ τρόπους ανάπτυξης. και πολλά άλλα αρνητικά ρεκόρ όμως, θα προσθέσω....

* Επιτέλους βασικός ο Γκολάσα – Μετά τα Τσιμέντα τής Τούμπας δάκρυσε και το Τείχος των Δακρύων

* Ντιόγκο Αμάδο για ΠΑΟΚ γράφουν οι Πορτογάλοι – Μετά τα καρπούζια θα δοκιμάσουμε και τα πεπόνια τού Εστορίλ

* Για 7(!) χρόνια χτισίματος στο βόλεϋ μίλησε ο Τζακ – Αυτός που τον πληροφορεί αμέλησε να τον ενημερώσει ότι πέρσυ αλλάζαμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα

* Νταμπλ με συνοπτικές διαδικασίες η ΠΑΟΚΑΡΑ στο βόλεϋ - Σκέψου να είχε θωρακίσει το ΤΑΠ ο Ανδρέου με τον υιό Μαυρομάτη

* Ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει θα ασπαστεί τις δικές μας λογικές και όχι εμείς τις δικές του (Κυρκυρ, 24/4/2015, Ράδιο Θεσσαλονίκη) – Πάλυ οι σκατόψυχοι (sic) θα φταίνε όταν αποτύχει. σωστά το θέτει. σε καμία περίπτωση ένας τδ δεν μπορεί να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ χωρίς έλεγχο και σεβασμό στη λειτουργία και τις ιδιαιτερότητες της ομάδας. ειδικά του ΠΑΟΚ.

* Φιλικό ο ΠΑΟΚ με την εθνική 2004 για ιερό σκοπό – Το τραγούδι τής έναρξης θα είναι αφιερωμένο στο ιερό τοτέμ καί των δύο, τον Μπιλ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕΜ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ή κάνω λάθος;
[youtube]D9pj_w9YePI[/youtube]
μου φαίνεται 2 εβδομάδες δεν σου έμαθαν τπτ. συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο με αστήριχτες συνεχόμενες τυφλές κατηγορίες εναντίων όσων θές, παραποιώντας γεγονότα ή απομονώνοντας τα και παρουσιάζοντας τα εσφαλμένα. το νού σου. δεν ξαναπροειδοποιώ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ρε αστροναυτη ,μιλα με στοιχεια ρε μαστορα,ΟΛΑ τα μελη του ΠΑΟΚμανια ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕι ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
,αν ειναι και εγω που δεν γουσταρω τον αγγελο λεω οτι το παρεακι του εφαγε απο την ομαδα τον ιωσηφιδη για να βαλει το παρεακι του και το βραδυ κανει πιατσα στην γιαννιτσων,για να μην φαω μπαν δεν το εννοω, αλλα αν ο καθενας λεει οτι του κατεβει χωρις συνεπιες να λεω και εγω την μπαρουφα μου . :evil: επισης ο κγεο ειναι πιανολα και τον ειδα σε μιτιγκ με τον βρυζα και τον ιβιτς να τρωνε μπουγατσα με κρεμα στον κριαρα και ο κγεο να παιρνει εντολες για την γραμμη που πρεπει να επιβαλλει στο ΠΑΟΚμανια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κγεο πιανολα στην μπουγατσα βαζεις κανελλα?την κανελλωνεις την μπουγατσα
? :lol: :lol:

κανονικά είναι για σβήσιμο, αλλά έχε χάρη που μου αρέσει η κανέλλα στην κρέμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φουλ στις διαστημικές ************** πάλι :(:(

επεξεργάστηκε.Kgeo
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

https://www.youtube.com/watch?v=NiyUuTGhN0I
Κανε κάτι δημιουργικό αστροναυτη βουρτσισε τα δόντια σου :):)
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ρε συ k_geo, εκεί μας κατάντησαν, να βλέπουμε ντέρμπι το ματς με τα Γιάννενα στην Τούμπα. Κατάντια.
Το βλέπεις φυσιολογικό κιόλας. Κατάντια, στην Τούμπα ντέρμπι με τον πας. Κατάντια
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

K_geo έγραψε:άντε αρχίσαμε πάλι.... το λοιπόν του δλδ...
astronaut έγραψε:* Grexit ή συνέχιση της διαφθοράς το δίλημμα – Προφυλάκιση της εγκληματικής οργάνωσης -αλά χρυσή αυγή- ως πρώτο μέτρο ούτε που τους πέρασε απ’το μυαλό. αυτό το δίλλημα απο που απορρέει και πότε το εξέφρασε η παε; να σου πω εγώ. ΠΟΤΕ. Καμία παε δεν μπορεί να προφυλακίσει ή να εισηγηθεί προφυλάκιση. Μην μυγιάζεσ(τ)ε.

* Εγκαινίασε FanZone η παε για να διευκολύνει τους μακρυνούς – Είναι πασιφανές ότι ξέρουν καλά τον ΛΑΟ τού ΠΑΟΚ. εμένα μου άρεσε το φανζοουν. όπως και μερικούς ακόμα φίλους μου που πρβληματιζόμασταν για το κόστος των χλμ που πρέπει να κάνουμε όποτε ερχόμαστε θεσ.νίκη. εσένα αν δεν σου άρεσε, δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. πάλι. Γνωστοί και φίλοι μοιράζονται τα έξοδα και προ φανζόουν. Ο έρμος στο τμήμα μάρκετινγκ τί φταίει να φορτωθεί την άδεια Τούμπα λόγω της αηδίας που προκαλεί η κουστωδία?

* Τέλος ο Σπυρόπουλος – Γκαλίτσιο έλα να συνεχίσεις την παράδοση ο Γκαλίτσιος ΔΕΝ έπαιξε ΠΟΤΕ στον Παναθηναϊκό. αν το λές επειδή είναι Έλληνας... ε τοτε κάτι δεν πάει καλά./...
Την παράδοση της μιζο-αμπαλοσύνης. Βλέπε Σπυρό & Τζαβελλίτα

* Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι – Λένε οι κακές γλώσσες για τους φίλους τού Σπυρόπουλου

* Εκτός ποδοσφαίρου έθεσε ο εισαγγελέας τον Κομπότη – Ο Αρβανιτίδης μαγείρεψε πριν πεινάσει

* Μια γλάστρα, η οποία κυκλοφορεί στη Βέροια με ερυθρόλευκες φόρμες, δίνει 250 χιλιάρικα για ΤΔ – Φήμες λένε ότι ο Ζήσης, πλέον, είναι έτοιμος. αυτό είναι αναληθές και το λέω με 100% σιγουριά γιατί ρώτησα τον καταστηματάρχη του μαγαζιού που ντεμεκ τον είδαν. επίσης πάντα έλεγα ότι η βέροια πρέπει να είναι ένας..μικρός ΠΑΟΚ, καθώς έχει και εγκαταστάσεις άλλα είναι και πολύ κοντά στη θεσ.νικη.
Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση που θες ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παράρτήμα(τα). Ούτε ότι θεωρείς τη γλάστρα αφεντικό.

* Ένα σενάριο θέλει Βρύζα, Ίβιτς, Σάλπι & Σπυρό στη Βέροια – Δάκρυσαν τα ρεβανί, δάκρυσε κι ο Καραμελίδης. δακρύσαμε και εμείς θα προσθέσω. αμάν κάναμε ο σπυρόπουλος να φύγει απο τον ΠΑΟΚ αν τον έχω κάθε μερα να κυκλοφορεί στις καφετέριες της πόλης, ε, θα τρελαθώ.... :lol:

* Μπλεγμένος στο κοριόπολις ο ΓΧ – Ευτυχώς τον απάλλαξε ο Πούλιος γιατί θα έμπαιναν ιδέες για τα πλέι ωχ. δεν ήταν μπλεγμένος, αλλά το όνομα του απλά αναφερόταν. μην δημιουργείς (πιστεύω όχι εσκεμμένα) ΨΕΥΤΙΚΕΣ εντυπώσεις για μέλη του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Είχε κανονικότατη (αν δεν με απατά σφόδρα η μνήμη μου) συζήτηση με τον Ζαβαντία. Αλλά ευτυχώς, αυτά που έλεγε στον Ζαβαντία, στη συγκεκριμμένη συζήτηση, ήταν σε λογικά πλαίσια.

* Ντέρμπι χαρακτήρισε το ματς με τα Γιάννενα ο ΓΧ – Κατά τ’άλλα η παε δηλώνει ότι στόχος είναι η 1η θέση στα πλέι ωχ. Ντέρμπι ήταν. έπαιζες με την ομάδα που είναι αήττητη σε όλα τα ματς με το τοπ-5 φέτος. Πφφφφφ, κόπι πέιστ «επιχείρημα». Ενημέρωσέ με για τα αντίστοιχα «επιχειρήματα» ενόψει Κομποτιακού προτού δώσει γραμμή η παε στα ΑΡΔ της.

* Σαρώνει την Ελλάδα το τμήμα σκάουτινγκ – Πού’σαι ρε Άγγελε να σου χρεώσουν Μανούσους, Γοδόιδες & Μπαργκάνηδες. ο Γοδόυ είναι καλός παίχτης. μην τα ισοπεδώνεις όλα έτσι για να είχαμε να λέγαμε. ΛΟΛ αυτός είναι η χαφάρα που θα πλαισιώσει τους Κάτσε-Χαρίση-Νομπόα

* Ρεκόρ εκτός έδρας νικών τις σεζόν ’97-’98, ’03-’04 & ’14-’15 – Ο Τσομπάνης δεν θα γίνει ποτέ Καρπουζάς ούτε η ομάδα του θα έχει 10+ τρόπους ανάπτυξης. και πολλά άλλα αρνητικά ρεκόρ όμως, θα προσθέσω.... Ναι, το μεγαλύτερό του μειονέκτημα είναι ότι με ασύμμετρο ρόστερ & με αρκετές σαρδέλες στη βασική 11άδα κάναμε πρωτοχρονιά στην κορυφή. Επιβάλλεται να φέρουμε κάποιον που θα κάνει 2-3 χρόνια να χτίσει ομάδα και θα τα εξηγεί ωραία στα πηγαδάκια με τους ΑΡΔς.

* Επιτέλους βασικός ο Γκολάσα – Μετά τα Τσιμέντα τής Τούμπας δάκρυσε και το Τείχος των Δακρύων

* Ντιόγκο Αμάδο για ΠΑΟΚ γράφουν οι Πορτογάλοι – Μετά τα καρπούζια θα δοκιμάσουμε και τα πεπόνια τού Εστορίλ

* Για 7(!) χρόνια χτισίματος στο βόλεϋ μίλησε ο Τζακ – Αυτός που τον πληροφορεί αμέλησε να τον ενημερώσει ότι πέρσυ αλλάζαμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα

* Νταμπλ με συνοπτικές διαδικασίες η ΠΑΟΚΑΡΑ στο βόλεϋ - Σκέψου να είχε θωρακίσει το ΤΑΠ ο Ανδρέου με τον υιό Μαυρομάτη

* Ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει θα ασπαστεί τις δικές μας λογικές και όχι εμείς τις δικές του (Κυρκυρ, 24/4/2015, Ράδιο Θεσσαλονίκη) – Πάλυ οι σκατόψυχοι (sic) θα φταίνε όταν αποτύχει. σωστά το θέτει. σε καμία περίπτωση ένας τδ δεν μπορεί να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ χωρίς έλεγχο και σεβασμό στη λειτουργία και τις ιδιαιτερότητες της ομάδας. ειδικά του ΠΑΟΚ. Ο ΤΔ επιβάλλεται να κάνει ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ στο ρόστερ. Ε, τώρα, αν κάποιοι θέλουν τον Σέλφι για στόπερ, τον Μεγαλέκο με την καμμένη φλάντζα για 6άρι & τον Τάκη για εξτρέμ, καλά θα κάνουν να προσλάβουν τον αδερφό τού Βλάνταν ή τον Κοντρέρας ή τον Νταμπίζα. Είναι δεδομένο ότι αυτοί οι τρεις θα σεβαστούν τη «λειτουργία» & τις «ιδιαιτερότητες» αυτών που διαχειρίζονται την παε.

* Φιλικό ο ΠΑΟΚ με την εθνική 2004 για ιερό σκοπό – Το τραγούδι τής έναρξης θα είναι αφιερωμένο στο ιερό τοτέμ καί των δύο, τον Μπιλ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕΜ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ή κάνω λάθος; ΛΟΛ αυτό το «ΈΧΟΥΜΕ» είναι όλο το ζουμί.
[youtube]D9pj_w9YePI[/youtube]
μου φαίνεται 2 εβδομάδες δεν σου έμαθαν τπτ. συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο με αστήριχτες συνεχόμενες τυφλές κατηγορίες εναντίων όσων θές, παραποιώντας γεγονότα ή απομονώνοντας τα και παρουσιάζοντας τα εσφαλμένα. το νού σου. δεν ξαναπροειδοποιώ.
Από δω και πέρα θα σ’αφήσω με την (ψευδ)αίσθηση της αποδόμησης.
Προσπάθησε, όσο μπορείς, να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου. Έχε για οδηγό την αντιπαράθεσή σου με τον Όλι περί Σπυρόπουλου.
Αν δεν το «αντέχομαι», να ρίξει ο Ντίνος οριστικό μπαν. Δεύτερο λογαριασμό ούτε έκανα ούτε πρόκειται να κάνω.

Φιλικά & ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ

** Ασε τα παιδιά να εκφράζονται. Κάπου πρέπει να διοχετεύουν τα νεύρα τους.
Εγώ θα είμαι κύριος προς όλους. Πρόμις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γενικότερες ερωτήσεις:

- Τι γίνεται με τα χρέη της Π.Α.Ε. τελικά;
- Υπάρχουν πραγματικά επαφές Σαββίδη - Κ.Α.Ε.; Τι θα γίνει την επόμενη χρονιά;
- Ποιους βάζει περισσότερο ο επίσημος Coach Της Άνοιξης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.;
- Ο Σούλης βάζει Λιάπη και Κώττα, ή ακόμη κάνει ότι δεν τους βλέπει;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι σκοτιζεσε με τα χρέη ρε Ρομάν σύμφωνα με τον συνωμοσιολογο του φόρουμ και τα δέκα να πληρώσει ο Ιβάν και τι έγινε ? Πάλι οι νεφελιμ θα κυβερνάνε τον ΠΑΟΚ :):):):) από ότι λένε την δευτέρα γίνετε η αίτηση για ρύθμιση και μέχρι τεταρτη δίνετε η επιταγή 10.400.000 .....
τσιριγώτης

Πάντως λάθος ή παράλογες απαντήσεις, δεν δίνει ο διαστημάνθρωπος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μάγκες, προκαταβολικά ζητάω συγνώμη για το..πάπλωμα που απλώνεται παρακάτω.

λοιπόν... αεράνθρωπε που αερολογείς και είτε δεν θέλεις, είτε δεν κατανοείς.
Καμία παε δεν μπορεί να προφυλακίσει ή να εισηγηθεί προφυλάκιση. Μην μυγιάζεσ(τ)ε.
όντως. προέτρεξα. σε αυτό δεν έχεις άδικο. είναι και η... κακιά σου η φήμη που περιπλέκει τα πράγματα. :lol: δυστυχώς, είναι το μόνο στο οποίο, δεν έχεις άδικο...
Γνωστοί και φίλοι μοιράζονται τα έξοδα και προ φανζόουν. Ο έρμος στο τμήμα μάρκετινγκ τί φταίει να φορτωθεί την άδεια Τούμπα λόγω της αηδίας που προκαλεί η κουστωδία?
και τι σχέση έχει αυτό, με το ότι εσύ χωρίς λόγο και αιτία τσαμπουνάς μια εξυπνάδα περι fanzone? περιμένουν απο αυτό να γεμίσει τη Τούμπα; όχι. περιμένουν απο αυτό να φέρει νέο κόσμο και νέους "πελάτες"; όχι. το μόνο που κανουν είναι να έχουν δημιουργήσει μια εφαρμογή, που βοηθάει, έστω λίγους -για την ώρα-. επειδή μάλλον δεν έχεις κάνει ταξίδια απο ή σε επαρχία, να ξέρεις, την πεντάδα στο αμάξι μην την θεωρείς πάντα δεδομένη. ειδικά αν δεν ανήκεις ή θέλεις να ταξιδεύεις με κάποιο σύνδεσμο για τον α ή β λόγο. και ξαναλέω, εσύ γιατί τσαμπουνάς αυτό το πράγμα; να σου πω γιατί πιστεύω εγώ; για να κράξεις. και μόνο αυτό.
Την παράδοση της μιζο-αμπαλοσύνης. Βλέπε Σπυρό & Τζαβελλίτα
και απο που και πως θεωρείς δεδομένο το ότι θα έρθει ο εν λόγω παίχτης; (Γκαλίτσιος). ένα ρεπορτάζ και αν το έγραψε. επίσης, παίζει δεξί μπακ αν δεν κάνω λάθος, οπότε 99% μιλάμε για μια ακόμα αρδια. εσύ όμως γιατί το τσαμπουνάς και τούτο; γιατί πιάνεσαι απο μια αρδια για να γράψεις μια εξυπνάδα; να σου πω γιατί πιστεύω εγώ; για να κράξεις. και μόνο αυτό.
Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση που θες ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παράρτήμα(τα). Ούτε ότι θεωρείς τη γλάστρα αφεντικό.
εδώ αρχίζεις και μου τα χαλάς λίγο αλλά θα αναφερθώ αργότερα σε αυτό.

πρώτον, τον καρυπίδη, όπως παλαιότερα και τον αρβανιτίδη, τους έχω/είχα πελάτες. ξέρω αρκετά για αυτούς και το πώς έγινε η όλη ιστορία θα σε στεναχωρήσω, αλλά η γλάστρα, είναι ΤΟ αφεντικό.... ο άλλος πάει, άστον.... πλέον τρέχει και δεν φτάνει....

δεύτερον, ποιος μίλησε για παραρτήματα; η βέροια κατ' εμέ, ή καλύτερα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει μια ομάδα (ιδανικά στη β΄) όπου θα μπορεί όχι να στέλνει δανεικούς φυσικά (εκτός αν όπως είπα είναι στη β'), αλλά να δίνει τη δυνατότητα σε μελλοντικά στελέχη του τεχνικού τιμ να παίρνουν εμπειρίες εκεί. επίσης, η βέροια θα μπορούσε να είναι ένας τροφοδότης ταλέντων για τον ΠΑΟΚ. αλλά αυτό είναι άλλη, πολύ μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει και με μία δική μου αντίληψη και γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής και ξεφεύγει αρκετά απο τα του ΠΑΟΚ... οπότε.. άστο...

το θέμα είναι γιατί εσύ το γράφεις αυτό, την ίδια ώρα που υπονοείς ότι ο αρβανιτίδης είναι πίσω απο την παε βέροια και άρα ο καρυπίδης που βρίσκεται στο μπουθ του Ιβάν, είναι βρώμικος και άρα ο Ιβάν κάνει παρέες με βρώμικους καιάρα κάνει τον ΠΑΟΚ να φαίνεται βρώμικος κτλ κτλ... να σου πω γιατί πιστεύω εγώ; για να κράξεις και να βάλεις φυτίλια. και μόνο αυτό.
Είχε κανονικότατη (αν δεν με απατά σφόδρα η μνήμη μου) συζήτηση με τον Ζαβαντία. Αλλά ευτυχώς, αυτά που έλεγε στον Ζαβαντία, στη συγκεκριμμένη συζήτηση, ήταν σε λογικά πλαίσια.
αφού ήταν σε λογικότατα πλαίσια, γιατί το αναφέρεις; θεωρείς ότι πχ ο Βαρουφάκης δεν μιλάει με τον Νταϊσετέτοιο στο τηλ.; ότι ο Αγγελίδης δεν μίλησε πχ με το γκιρτζίκη ποτέ στο τηλ.; ότι ο Μέσσι δεν μιλάει στο Ρονάλντο; ότι ο Τσίπρας δεν έχει πιει καφέ στη Βουλή με χ.αυγίτη; ότι η Ζωή η πρόεδρος δεν έχει πιεί καφέ στη Βουλή με τον Άδωνι; ναι, απίστευτες συνομιλίες μπορούν να συμβούν.

το θέμα είναι, εσύ γιατί το τσαμπουνάς αυτό; γιατί είχε κάτι το περίεργο; εσύ ο ίδιος, λές όχι, λές λογικά πλαίσια. γιατί γράφεις κατι υπονοόντας μάλιστα ότι είμαστε τυχεροί που δεν έγινε κατι "άλλο" και θα είχαμε θέμα στα..πλει
όφφ; να σου πω εγώ τι πιστεύω; ότι το κάνεις για να κράξεις και να βάλεις φυτίλια. για αυτό και μόνο.
Πφφφφφ, κόπι πέιστ «επιχείρημα». Ενημέρωσέ με για τα αντίστοιχα «επιχειρήματα» ενόψει Κομποτιακού προτού δώσει γραμμή η παε στα ΑΡΔ της.
πρώτον, για γραμμές και αρδ, αλλού. και οι ειρωνίες και οι υποδείξεις αλλού.

δεύτερον (καί φίλε Τσιριγώτη), η Μπάγερν φέτος, υποδέχτηκε τη Γκλάντμπαχ. το μάτς έληξε διπλό. το μάτς ήταν ΝΤΕΡΜΠΙ. γιατί; γιατί απλά η Γκλάντμπαχ, μπορεί να μήν είναι αμάν το όνομα (που είναι) αλλά έχει καλή ομάδα φέτος. ΝΤΕΡΜΠΙ. πέρα απο ονόματα, οπαδούς και ιστορία. μόνο ομάδες. μόνο αγωνιστική φόρμα και χαρακτηριστικά.
ΛΟΛ αυτός είναι η χαφάρα που θα πλαισιώσει τους Κάτσε-Χαρίση-Νομπόα
αυτό δεν είναι απάντηση σε αυτό που σου είπα. μόνο ειρωνία. αλήθεια, ο Τετέ,βασικός (και αυτός) αλλά στον Πλατανιά που παλεύει για τη σωτηρία του, δεν είναι χειρότερος;
Ναι, το μεγαλύτερό του μειονέκτημα είναι ότι με ασύμμετρο ρόστερ & με αρκετές σαρδέλες στη βασική 11άδα κάναμε πρωτοχρονιά στην κορυφή. Επιβάλλεται να φέρουμε κάποιον που θα κάνει 2-3 χρόνια να χτίσει ομάδα και θα τα εξηγεί ωραία στα πηγαδάκια με τους ΑΡΔς.
ναι. αλλά κάναμε και καρναβάλια στα τάρταρα....

βασικά, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. ο Άγγελος, δεν είναι ο Προπονητής που μπορεί να σου κάνει ομάδα. τουλάχιστον όχι πλέον. γιατί παλαιότερα -πολύ- μπορούσε. πλέον το ποδόσφαιρο όμως έχει αλλάξει άρδην! ναι, ομάδα δεν κάνεις σε ένα χρόνο. ούτε σε δύο. και ναι. καλό είναι ο Προπονητής να μπορεί σε πηγαδάκια να εξηγεί στα αρδ τι παίζει, ξες γιατί; γιατί είναι ΑΜΠΑΛΟΙ. αλλά αν εσύ το παίζεις περίπτωση, γίνονται και ΗΛΙΘΙΟΙ και γράφουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. πες μου τώρα εσύ, ποιος είναι ο μάγκας ο Προπονητής και ποιος δεν κάνει για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

αλλά να σου πω γιατί πιστεύω ότι τα λές αυτά; για να κράξεις και να βάλεις φυτίλια. και για αυτό και μόνο.
Ο ΤΔ επιβάλλεται να κάνει ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ στο ρόστερ. Ε, τώρα, αν κάποιοι θέλουν τον Σέλφι για στόπερ, τον Μεγαλέκο με την καμμένη φλάντζα για 6άρι & τον Τάκη για εξτρέμ, καλά θα κάνουν να προσλάβουν τον αδερφό τού Βλάνταν ή τον Κοντρέρας ή τον Νταμπίζα. Είναι δεδομένο ότι αυτοί οι τρεις θα σεβαστούν τη «λειτουργία» & τις «ιδιαιτερότητες» αυτών που διαχειρίζονται την παε.
ωραία πας να το γυρίσεις, αλλά σου έχω ξαναπεί. ΔΕΝ.

ο ΚυρΚυρ, ξεκάθαρα μιλάει για το ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί στα οικονομικά θέλω της ομάδας, στις απαιτήσεις των οπαδών (ή μήπως όχι;) αλλά και στις ανάγκες του μεγαλομετόχου (πχ τρόπαιο). ναι, όλα αυτά είναι λογικές δικές μας, που ο τδ θα πρέπει να προσαρμοστεί. είναι πολύ εύκολο κάποιος να το κατανοησει, απορώ πως δεν το έκανες....

και κάτι ακόμα. βασικά, μια ερώτηση. αν ο τδ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ στο ρόστερ, γιατί κράζαμε βρύζα;;;; :lol: :lol: :lol:

να σου πω γιατί πιστεύω ότι το γράφεις έτσι όμως τώρα; ίσως γιατί το μόνο που θελεις είναι να κράζεις και να βάζεις φυτίλια;;
ΛΟΛ αυτό το «ΈΧΟΥΜΕ» είναι όλο το ζουμί.
αυτό και δεν το κατανόησα (χαμηλότερης νοημοσύνης όπως έχεις πεί..) αλλά και δεν με καλύπτει σαν απάντηση σε αυτό που ξεκάθαρα σε ρώτησα. πιστεύεις ότι εμείς, σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, έχουμε τον γαγκατση σαν τοτέμ; ξες γιατί; γιατί εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ, πάντα πιστεύω ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΠΑΟΚ. και άρα όταν λες για ιερό τοτέμ του ΠΑΟΚ, λές για ιερό τοτέμ και των οπαδών του ΠΑΟΚ. περιμένω εξηγήσεις.

και τέλος:
Από δω και πέρα θα σ’αφήσω με την (ψευδ)αίσθηση της αποδόμησης.
Προσπάθησε, όσο μπορείς, να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου. Έχε για οδηγό την αντιπαράθεσή σου με τον Όλι περί Σπυρόπουλου.
Αν δεν το «αντέχομαι», να ρίξει ο Ντίνος οριστικό μπαν. Δεύτερο λογαριασμό ούτε έκανα ούτε πρόκειται να κάνω.

Φιλικά & ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ

** Ασε τα παιδιά να εκφράζονται. Κάπου πρέπει να διοχετεύουν τα νεύρα τους.
Εγώ θα είμαι κύριος προς όλους. Πρόμις.
όχι. και ας πετάς ειρωνίες και ντεμεκ μαγκιές απο το πληκτρολόγιο, δεν θα με νευριάσεις. :lol: πάντως, αυτό που γράφεις για τον συγχωρεμένο τον Ολιβάρες, είναι άδικο. άλλωστε εγώ και τότε αλλά και πιο πρόσφατα έχω εκφραστεί για αυτό το γεγονός... τεσπα. δεν το σχολιάζω περαιτέρω αυτό. :(

ούτε θα μπορέσεις να μου δημιουργήσεις κάποιου είδους "προφίλ" με το να βάζεις λόγια στο...πληκτρολόγιο μου γράφωντας (έντεχνα δεν λεω) μια για παραρτήματα, μία για αρδ, μία για γκαγκάτση κτλ κτλ. η θέση μου πάντα ήταν και θα είναι ξεκάθαρη και με κεφαλαία γραμμένη στην υπογραφή μου.

τέλος, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση τότε με το σπυροπουλο με αυτό που γίνεται με εσένα. ο Ολιβάρες ήταν γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚ.

:nairepaok:
τσιριγώτης

Το ότι η γκλαντμπαχ πήρε διπλό από τη μπαγερ δε λέει κάτι. Έπρεπε να ρωτήσεις τους οπαδούς της εάν το έβλεπαν ντέρμπι. Λογικά βέβαια δε θα χαλαστηκαν κιόλας με την ήττα γιατί σε ένα ντέρμπι το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό,οπότε οι της μπαγερ δε προβληματιστηκαν γιατί ήταν ήττα εντόςππρογράμματος, ελέω ντέρμπι βέβαια.
Χωρίς ειρωνεία το παραπάνω. Απλά εάν είναι ντέρμπι το ματς ΠΑΟΚ -πας στην Τούμπα, είναι κατάντια
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αυτοί που με την δίνουν είναι οι λεγόμενοι "ξυπνητζηδες" που έχουν την περιουσία αλήθεια και ξέρουν τα πάντα για το τι γίνεται στην παε και προσπαθούν να ξυπνήσουν εμας τα "πρόβατα" π.χ αεροναύτης ,που λένε τα πάντα για τους πάντες αλλά κλασικά χωρίς στοιχεία που αμα τους στριμωξεις για το που το άκουσαν θα σε πουν "το είπε ο ραπτοπουλος η ο καμορας.Κγεο είδες οι ρουφιανοι μου έπεσαν μέσα για την κανέλλα στην μπουγάτσα για αυτό πρόσεχε "ace is watching you" :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"ξυπνητζηδες" πολύ σωστή λέξη όχι έξυπνοι ξυπνητζιδες .....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τσιριγώτης έγραψε:Το ότι η γκλαντμπαχ πήρε διπλό από τη μπαγερ δε λέει κάτι. Έπρεπε να ρωτήσεις τους οπαδούς της εάν το έβλεπαν ντέρμπι. Λογικά βέβαια δε θα χαλαστηκαν κιόλας με την ήττα γιατί σε ένα ντέρμπι το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό,οπότε οι της μπαγερ δε προβληματιστηκαν γιατί ήταν ήττα εντόςππρογράμματος, ελέω ντέρμπι βέβαια.
Χωρίς ειρωνεία το παραπάνω. Απλά εάν είναι ντέρμπι το ματς ΠΑΟΚ -πας στην Τούμπα, είναι κατάντια
καφενείο είναι, άρα η θεωρητική κουβέντα εδώ είναι μια χαρά...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ:;

μια έρευνα στο διαδίκτυο πιο πολύ θα...μπερδέψει κάποιον παρά θα τον δώσει κάποια λύση.

άλλοι λένε ότι είναι οι τοπικές διαμάχες (Local rivalries) , άλλοι λένε ότι είναι τα ματς που έχουν "καυτή ατμόσφαιρα" και πηγαίνει ο κόσμος άλλοι λένε ότι είναι η three horse race :lol: :lol: , κάποιοι τέλος, λένε ότι είναι οι αγώνες εκείνοι που έχουν αμφίρροπο αποτέλεσμα...

σαφώς, απο ότι καταλαβαίνεις, εγώ το θέτω στην τελευταία αυτή άποψη/οπτική.

αν είναι κατάντια τώρα, το να θεωρείτε ντέρμπυ με τα γιάννενα. δεν διαφωνώ. αλλά το ίδιο κατάντια θεωρώ το να είναι ντέρμπι με τον αστέρα, με τον ατρόμητο, μέσα στη ξάνθη, μέσα στον πας γιάννενα...

αυτό όμως, δεν αλλάζει ούτε αλλοιώνει το γεγονός, ότι στην παρούσα φάση, το ματς με τον πας, είναι ντέρμπυ, αν κανείς συνυπολογίσει τη φόρμα και την απόδοση των ομάδων. ναι, κατάντια για τον ΠΑΟΚ αλλά και επιτυχία για τον πας.

δεν διαφωνώ.

άλλωστε ο ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου, μπαίνει στο τηγάνι, κάνει το 0-4 και γυρνάει άπλας θεσ.νίκη.....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παίδες, λίγο με τους χαρακτηρισμούς παρακαλώ. δεν γίνεται κάθε φορά να πρέπει να επεξεργάζομαι σχόλια σας. ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”