Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα ηθελα να κανω μια παρεμβαση για να μη σκατε οι περισσοτεροι κτλ κτλ..
Παιχτες που ηταν,ειναι και ισως μπορει να ειναι καποια ομαδα αλλαζουν σε ενα βραδυ.
Επειδη γνωριζω περιπτωσεις παιχτων που υποστηριζαν καποια ομαδα,μιλαμε για αρρωστακια,παιξανε καπου αλλου γιατι το εφερε η τυχη(π.χ.εγω μενω αθηνα αρα δεν μπορω να παιξω στον ΠΑΟΚ σε εφηβικη ηλικια) και αυτο που σου λενε ειναι "εγω ειμαι επαγγελματιας".Και τον επομενο χρονο παιζει καπου αλλου.

Οι 8 στους 10 ειναι παιδια που δε λογαριαζουν πολλα,παρα μονο το χρημα-τη γκομενα-το αμαξι κτλ κτλ...

Μην παιρνετε ως παραδειγμα την αγαπη τη δικη μας για την ομαδα.Οι περισσοτεροι παιχτες βλεπουν φραγκα και δοξα.

prist64 αδελφε καποια πραγματα δεν αλλαζουν...Οτι και να εκανε εντος αγ.χωρου παιχτης ομαδας που δηλωνει στο επισημο περιοδικο της βαζελας εγω ειμαι ΠΑΟΚ τελος,δε νομιζω να το εχει κανει αλλος.
Δε συζηταω για τα λαθη του και την αξια και το αν πηρε την μπαλα ή αν σκοραρε εναντιον μας...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

mpafos4 έγραψε:Ευτυχως που δεν παιζει ακομα ο Ανατολακης!....

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.....
Ναι,αλλα παιζει ο Λαζαριδης.
Τι λες, ψηνεσαι?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sourmenetes έγραψε:Θα ηθελα να κανω μια παρεμβαση για να μη σκατε οι περισσοτεροι κτλ κτλ..
Παιχτες που ηταν,ειναι και ισως μπορει να ειναι καποια ομαδα αλλαζουν σε ενα βραδυ.
Επειδη γνωριζω περιπτωσεις παιχτων που υποστηριζαν καποια ομαδα,μιλαμε για αρρωστακια,παιξανε καπου αλλου γιατι το εφερε η τυχη(π.χ.εγω μενω αθηνα αρα δεν μπορω να παιξω στον ΠΑΟΚ σε εφηβικη ηλικια) και αυτο που σου λενε ειναι "εγω ειμαι επαγγελματιας".Και τον επομενο χρονο παιζει καπου αλλου.

Οι 8 στους 10 ειναι παιδια που δε λογαριαζουν πολλα,παρα μονο το χρημα-τη γκομενα-το αμαξι κτλ κτλ...

Μην παιρνετε ως παραδειγμα την αγαπη τη δικη μας για την ομαδα.Οι περισσοτεροι παιχτες βλεπουν φραγκα και δοξα.

prist64 αδελφε καποια πραγματα δεν αλλαζουν...Οτι και να εκανε εντος αγ.χωρου παιχτης ομαδας που δηλωνει στο επισημο περιοδικο της βαζελας εγω ειμαι ΠΑΟΚ τελος,δε νομιζω να το εχει κανει αλλος.
Δε συζηταω για τα λαθη του και την αξια και το αν πηρε την μπαλα ή αν σκοραρε εναντιον μας...
Ο οποιοσδηποτε,ξεροντας οτι ,οταν και οπου,τελειωσει η καριερα του,Θα πρεπει να ζησει και να στησει
δουλειες,σε μια πολη,απο την οποια εφυγε σαν "κλεφτης",και τον βριζουν ανελλειπως,οι οπαδοι,
της μεγαλυτερης ομαδας της πολης,δεν ειπε και τιποτα σπουδαιο.
Απεναντιας,τον κωλο του προσπαθουσε να σωσει,γιατι επρεπε να γυρισει πισω.

Αν ηταν,Σερραιος ,ας πουμε,και η οικογενεια του εμενε στις Σερρες,και ηταν και η αραβωνιαστικια του
Σερραια,και τελειωνοντας την καριερα του,θα επεστρεφε να ζησει και να κανει οικογενεια στις Σερρες,
θα μπορουσα να το δεχτω,αλλα δεν ειναι ετσι.
Οποτε τι εκανε με τις δηλωσεις του?
Προετοιμαζε την επιστροφη του,για να γλυτωσει καταστασεις.

ΑΛΛΑ Ο Λ Α Ο Σ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ (δυστυχως για τον κοντο).
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Παικτης αβρααμ δεν υπαρχει.
Οπότε δεν χρειαζεται κουβεντα για τιποτε αλλο.

Τοσα σοβαρα σεντερ μπακ υπάρχουν, δεν μπορουμε να βρουμε ενα;
ΥΓ Το λαθος με τον Μαλεζα μπορει να διορθωθει ακομα και το Γεναρη. Ποτε δεν ειναι αργα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ο παίκτης στον οποίο αναφέρεστε.
Μπορεί να έχει βάλει κάποιους να πλησιάσουν την ομάδα, αλλά ...
Πέρα από την κατάστασή του αγωνιστικά, την ηλικία του και άλλα συναφή, υπάρχει και ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στην θέση αυτή και μάλιστα για έναν από τους πιο ορκισμένους γαύρους παίκτες που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

πραγματικά είστε ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ
παω στοιχημα οτι ειστε απο αυτους που παίρνουν τηλέφωνα στα ράδια της σαλονίκης και δίνετε λόγο ζωής σε ανυπαρκτους!
καλα ρε σεις
σκεφτεστε το τί λετε;
δεν εχετε καταλάβει ακόμα ότι τα μπερεκέτια με αυτές τις αηδίες τέλειωσαν;
δεν καταλαβαίνετε οτι τετοιες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ απο εδω και περα ουτε καν τις σκεφτονται;
δεν ειδατε τι παιχτες πήραμε; τι παιχτες διώξαμε; ποιοί δεν δεχτηκαν να έρθουν και ποιούς απορρίψαμε;
ειναι δυνατόν κάποιος να μην έχει ηδη αντιληφθει την νοοτροπία νέος η σε καλή ηλικία διψασμενος και με απόσταση απο την λίγδα της ελλάδας;
θα ειναι τεράστιο πισωγύρισμα για την πολιτική αυτή αν ερθουν αβραμηδες, μαλεζαδες η άλλοι παίχτες τέτοιου τύπου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καταρχην ενας το εγραψε για τον γαβρααμ και γραφετε λες και το εγραψε ολο το φορουμ,σε οτι με αφορα μιλησα για τα χαρακτηριστικα που εχει ο ποδοσφαιριστης και λειπουν πολυ απο τον ΠΑΟΚ.
Με λιγα λογια θελω εναν στοπερ γρηγορο και δυνατο,χωρις αυτο να σημαινει οτι θελω να ερθει ο Παπαδοπουλος.
Φανταστειτε δηλαδη να ερχοταν στην ομαδα τι ειχε να γινει,κουλαρετε λιγο και αφηστε την καταστροφολογια στην ακρη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Χιλια δυο του εχουμε καταλογισει του κοντου και εγω μαζι σας αλλα να λεμε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ κατα τη γνωμη μου ειναι αλητεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τέλος τα off-topic..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

βρε ας κοψουν τις μακακιες και τα πισματα και να φερουν τον μαλεζα στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Τι Μαλεζάς και Αβραάμ λέτε ρε παιδιά... ας είμαστε λίγο σοβαροί!

Καλύτερα τον Σκόνδρα CB... πάμε παρακάτω...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Χρειάζεται να ακούμε και κάτι στιλ Αβραάμ για να ανάβει λίγο το φόρουμ :lol: :lol: . Αν θέλεις πάντως τρύπημα στον γαύρο χτύπα του ένα μεταγραφικό στόχο (καλό) όπως τον Κάμπελ μιας που θέλουμε εξτρέμ ή χτύπα του το καλυτερο ταλέντο της Κ20, έτσι για θέμα ψυχολογίας. Το να πάρεις παλέμαχους δε λέει τίποτα. Πάρε Τοροσίδη όταν ήταν 26 να τσούξει. Τάξε του τεράστιο μισθό 1 χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο και πείσε τον να μην υπογράψει και να περιμένει το εξάμηνο. Εκεί τον τρυπάς και πονάει όσο τίποτα άλλο. Ο Μαλεζάς μου φαίνεται λίγος μεν, καλύτερος του Κατσικά δε. Προσωπικά μια καλή μεταγραφή είναι η μη ανανέωση του Κατσικά. Ας αποδείξει όλη τη χρονιά με αυτές τις απολαβές ότι το αξίζει. Μέχρι τώρα δεν έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Αν το δείξει τον Μάιο, ας μείνει. Δε νομίζω να μη μπορέσουμε να κρατήσουμε τέτοιο κελεπούλι. Άσε που θα είναι αχάριστο από πλευράς του που τον κάναμε παίκτη δίνοντας τόσες ευκαιρίες. Πάντως η αίσθηση που έχω μέχρι τώρα για τα μεταγραφικά είναι θετικά. Μου βγάζει μια καλή αύρα η ομάδα με Άγγελο - Αγγελίδη πρόεδρο. Πέρα από αυτό ο Άγγελος ποτέ δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να φέρουν καραγκιόζηδες και υπερτιμημένους. Δεν ξέρω σήμερα αν είναι υπερτιμημένος ο βιεϊρίνια λόγω ηλικίας και εθνικής, αλλά είναι ο μόνος που θέλω με κλειστά μάτια από αυτούς που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Αυτη η ταναπου η περηφάνια μας ειναι που μας κανει ανω κατω ολη την ωρα. Καποιος πεταει ενα ονομα που του το ειπε ο κουρεας της γειτονιας του ο οποιος το εμαθε απο εναν ταριφα που πηδαγε μια πελάτισσα του η οποια πηγε σε εναν γιατρο που αντι για εμπολα της διεγνωσε πάμπολλα και την παρέπεμψε σε εναν γνωστο του ο οποιος καβλ@ντιζε με την τεταρτη ξαδρρφη μιας καθαριστριας της τουμπας και γινομαστε ταναπου μεταξυ μας....δεν μαθαμε ακομα οτι απο τα ονοματα που βγαινουν στην φορα στο τελος δεν ερχεται κανενας? Γιατι πρεει να γινομαστε ανω κατω με σεναρια επιστημονικης φαντασιας ρε που..στη μου?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

GiorgosAtha έγραψε:Τι Μαλεζάς και Αβραάμ λέτε ρε παιδιά... ας είμαστε λίγο σοβαροί!

Καλύτερα τον Σκόνδρα CB... πάμε παρακάτω...
κοιτα φιλε... επειδη εμεις δεν ειμαστε σοβαροι θελουμε μαλεζα
εσυ που εισαι σοβαρο παιδι μεινε με τον κατσικα και τον σκονδρα. εκτος και αν νομιζεις οτι η ομαδα ειναι διατεθειμενη να ξοδεψει κανα μυριο για αμυντικο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΟΧΙ άλλον αργό αμυντικό!!!!!

τρώμε μόνιμα κόντρες και παίζουμε πολύ ψηλά στα περισσότερα ματς

πάρτε ΕΝΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟ αμυντικό επιτέλους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”