Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από arrwstos »

joshua έγραψε:Με το καλημερα που ηρθε ο Σαββιδης του προσφεραμε 3 αγωνιστηκες τιμωρια,για να προστατεψουμε τους συνοπαδους μας (μη χεσω),στην συνεχεια τα βαλαμε και μαζι του στην περιπτωση Γκαρσια,εφαγε αποδοκιμασιες για την περιπτωση Δωνη και προπηλακιστηκε στα πλει ωφ με ταυτοχρονη επιθεση σε παικτες της ομαδας,στην συνεχεια ημασταν με το χερι στη σκανδαλη γιατι θεωρουσαμε λιγο τον Ντομινγκος και τωρα κραζουμε γιατι δεν γουσταρουμε τον Σκονδρα...Ποσο λαλακες ειμαστε πια Θεε μου...
1) Για το ντου τα έχουμε πει τόσες φορές. Μάλλον δεν καθόσουν την 7 στο ματς με την Ραπίντ.
2)Αδίκως?
3)Οι αποδοκιμασίες σε ποιον έπρεπε να πάνε για την περίπτωση Δώνη? Στον μπακάλη της γειτονιάς ή στον ιδιοκτήτη της ομάδας?
4)Συμφωνώ, αν είναι δυνατόν αυτά που γινόντουσαν με άλλους στο τιμόνι να γίνονται στον Σαββίδη με τόσο λίγο χρόνο στην ομάδα.
5)Λίγοι δεν γουστάρανε Ντομίνγκος, απ' όσο μπορώ να κρίνω με το φτωχό μυαλό μου.
6)Όταν θα θέλεις για συνεργάτη σου στην δουλειά αυτόν που όσο ήταν στην αντίπαλη εταιρία σου έβρισε ό,τι είχες και δεν είχες τότε θα θέλω κι εγώ Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ. Άντε και πολλή αξία του δώσαμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΓΙα σκονδρα δεν κτλαβαινω το προβλημα...και μλκς να ναι σαν ανθρωπος...σκασιλα μου....ενστασεις για την ποδ αξια τπου ναι...αν και εγω τον πιστευω πολυ...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

joshua έγραψε:Με το καλημερα που ηρθε ο Σαββιδης του προσφεραμε 3 αγωνιστηκες τιμωρια,για να προστατεψουμε τους συνοπαδους μας (μη χεσω),στην συνεχεια τα βαλαμε και μαζι του στην περιπτωση Γκαρσια,εφαγε αποδοκιμασιες για την περιπτωση Δωνη και προπηλακιστηκε στα πλει ωφ με ταυτοχρονη επιθεση σε παικτες της ομαδας,στην συνεχεια ημασταν με το χερι στη σκανδαλη γιατι θεωρουσαμε λιγο τον Ντομινγκος και τωρα κραζουμε γιατι δεν γουσταρουμε τον Σκονδρα...Ποσο λαλακες ειμαστε πια Θεε μου...
Ηθελα να ηξερα αν εβγαινες τελευταιος στα Playoff τι θα εγραφες....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να φυγει ο Σαββιδης φυσικα που τολμα να παιρνει αποφασεις χωρις να κανει τουλαχιστον μια δημοσκοπηση πριν...
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

inpaok.com

Ο ΠΑΟΚ εκτός όλων των άλλων, περιμένει να κερδίσει και από τις γνωριμίες που διαθέτει ο νέος προπονητής του. Ο Ολλανδός είναι διάσημος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σπουδαίες διασυνδέσεις, πολύ καλές γνωριμίες και ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν στον Δικέφαλο ελπίζουν να μπορέσουν να προσελκύσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με την βοήθεια και του Χουμπ Στέφενς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok από την Γερμανία, ο 59χρονος τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές, που θέλει να φέρει στους ασπρόμαυρους και ιδιαίτερα με έναν, έχει κάνει ήδη τηλεφωνική επαφή.

Πρόκειται για παίκτη της Μπουντεσλίγκα, πρωτάθλημα το οποίο ο Στέφενς γνωρίζει πάρα πολύ καλά μιας και τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα του, δούλεψε στη Γερμανία.

Η περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν είναι απλή, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την οικονομική δυνατότητα να… το παλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της μεταγραφής και μέσω του Στέφενς ελπίζει να τα καταφέρει.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

νομιζω εκτος θεματος εισαι φιλε... αστο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

epitropos έγραψε:http://inpaok.com/112047/%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%83%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B1/

Ο ΠΑΟΚ εκτός όλων των άλλων, περιμένει να κερδίσει και από τις γνωριμίες που διαθέτει ο νέος προπονητής του. Ο Ολλανδός είναι διάσημος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σπουδαίες διασυνδέσεις, πολύ καλές γνωριμίες και ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν στον Δικέφαλο ελπίζουν να μπορέσουν να προσελκύσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με την βοήθεια και του Χουμπ Στέφενς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok από την Γερμανία, ο 59χρονος τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές, που θέλει να φέρει στους ασπρόμαυρους και ιδιαίτερα με έναν, έχει κάνει ήδη τηλεφωνική επαφή.

Πρόκειται για παίκτη της Μπουντεσλίγκα, πρωτάθλημα το οποίο ο Στέφενς γνωρίζει πάρα πολύ καλά μιας και τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα του, δούλεψε στη Γερμανία.

Η περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν είναι απλή, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την οικονομική δυνατότητα να… το παλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της μεταγραφής και μέσω του Στέφενς ελπίζει να τα καταφέρει.
Ενδιαφέρον ,ποιος ειναι άραγε ;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Armagedonas έγραψε:άμα ήταν κανένας παικταράς,θα τα παραβλέπαμε αυτά
Λάθος κάνεις.
MANIAKOS έγραψε:ΓΙα σκονδρα δεν κτλαβαινω το προβλημα...και μλκς να ναι σαν ανθρωπος...σκασιλα μου....ενστασεις για την ποδ αξια τπου ναι...αν και εγω τον πιστευω πολυ...
Διαφωνώ, ο μ@@@@ς θα σου δημιουργεί συνέχεια προβλήματα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

IBAN έμαθα θες 10άρι επιπέδου CL... ακόμη να τον κλείσεις??

Manuel Lanzini το 10άρι της RIVER 20 χρονών.. μένει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
http://www.transfermarkt.co.uk/en/manue ... 35853.html

[youtube]1GhAMiWtscY[/youtube]

Αντε Ιβάν.. που είμαστε??
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

kataramenos5 έγραψε: Διαφωνώ, ο μ@@@@ς θα σου δημιουργεί συνέχεια προβλήματα
Έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ο Σκόνδρας?Η για κάτι που έκανε θα στιγματιστεί...Ας ειμαστε ρεαλιστές ο Σκόνδρας είναι πολύ καλή επιλογή...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μου αρεσει που καποιοι νομισαν οτι επειδη εχουμε προπονητη και επενδυτη, δε θα βρισκαμε τροπο να "πλακωνομαστε " μεταξυ μας :lol: :lol: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ο σισοκό πιστεύω θα είναι πολύ καλή κίνηση.
Καταρχήν είναι η πρώτη φορα που θυμάμαι στη ζωή μου να παίρνουμε τον καλύτερο παίκτη του βάζελου της προηγούμενης χρονιάς. Αυτό και μόνο δείχνει πολλά.

Σχετικά με τον βλάκα σκόνδρα(όταν δημόσια και μπροστά στα μάτια μου, αποκάλεσε πουτάνες και βούλγαρους εμάς, μπορώ να τον αποκαλώ βλάκα), πιστεύω οτί για τον ΠΑΟΚ που έρχεται δεν κάνει. Δε μου λέει κάτι το οτί δεν υπάρχει καλύτερος έλληνας στη θέση και δε τον κάνει καλό παίκτη αυτό. Και πέρα από τα αγωνιστικά πιστεύω οτί ευτυχώς ή και δυστυχώς πολλοί δε θα ξεχάσουν τη συμπεριφορά του και αυτό θα τον επηρεάσει πολύ αρνητικά και δε θα αποδώσει και αυτά που μπορεί.
Άμα χαλάσει προσωπικά θα πανηγυρίσω.
Αυτά. Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ. Τα γούστα έρχονται.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δυο απλές κουβέντες... ΕΥΤΥΧΩΣ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπότε θελει να αποκτήσει έναν παίκτη δεν αφουγκράζεται τη γνώμη του κόσμου (ή πιο σωστά "τις γνώμες" μιας και η άποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα, ο καθένας έχει απο μια)... Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Κατσουρανη... Μπείτε στο topic του να δείτε τι γραφοταν όταν τον αποκτήσαμε... "Ποιος Κατσουρανης, τελειωμενος, παλτό, χειμερινή κολεξιόν, μπαχαλακιας, σκουπίδι του βαζελου" και δεν ξέρω και εγω τι άλλο... Αυτή τη στιγμη ο Κατσουρανης αναγνωρίζεται ως ένας απο τους δυο καλύτερους παίκτες μας την περισινη σεζόν... Να θυμίσω ποιον άλλον, τον Ίβιτς, τον Μπακαγιοκο που μονο δεν τους δειραμε που τον πήρανε και μετα θέλαμε να τους δειρουμε που δεν τον κρατησανε...; Ρολιστες όπως ο Αναστασακος που δεν θέλαμε ούτε το όνομα του να ακούμε και οπότε μπήκανε μέσα μας έβγαλαν ασπροπροσωπους...; Τα παραδείγματα ειναι πολλα, υπάρχουν πολλοί ακόμα... Εμένα προσωπικα δεν μου αρέσει ο Σιλντεφελντ, στον απο κάτω δεν αρέσει ο Σκονδρας, στον απο πάνω ο Φυτανιδης, στον παραπάνω ο Σισοκο και στον πιο παραπάνω ο Γιοβανοβιτς...! Τι να γίνει τωρα, να κάνουμε γκάλοπ στο site της ΠΑΕ (με poll στην κεντρική...) ποιον θελουμε και ποιον όχι...; Καταρχήν και να ήθελαν να μας ακούσουν, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε μεταξύ μας... :lol:
Η ουσία ειναι ότι αν το τεχνικό τιμ κρίνει ότι του κάνει ο παίκτης (ο οποιος παίκτης) θα αποκτηθεί χωρίς ούτε κάν να ληφθεί υπόψιν η άποψη του arisk, του moican, του parasandalou (που είσαι ρε μορφή??), του panosm, του LatinLover, του Μπαμπη του Σουγιά, του Κωτσου του δωδεκαδαχτυλου και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων... Οπότε γι'αυτο υπαρχει το φόρουμ, για να λέμε τις απόψεις μας εδώ και να εκτονωνομαστε και τελειώνει το θεμα... Καλημέρα...! :D

Υ.Γ. Βρε τσιναρια εκει στην ΠΑΕ ανακοινωστε καμία μεταγραφή μα έχουμε να ασχολούμαστε, δεν περνάει η μέρα και τρωγομαστε μεταξύ μας...! Αντε λέμε... ;)
Υ.Γ.2 Αν δεν ανακοινώσει η ΠΑΕ προτείνω να βάλουμε τον Moican με το ζόρι να μας ανακοινώσει αυτός καμία να έχουμε κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθούμε... :D
Υ.Γ.3 Πω ρε φίλε φαφλατας, ξεκίνησα για δυο απλές κουβέντες και έγραψα έκθεση ιδεών...! ΠΑΟΚ είσαι... :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Btw οι χοντρουληδες24 λένε σήμερα το πρωί ότι οι Φυτανιδης-Σκονδρας θα ειναι οι πρώτες μεταγραφές που θα ανακοινώσει η ΠΑΕ άμεσα... Της Π0υt@ν@Σ θα γινει εδώ μέσα... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο πρωτοσέλιδό της η live sport γράφει ότι οι Φυντανίδης, Σκόνδρας, Σισοκό και Ελ Αταουρί (ή όπως αλλιώς λέγεται) έχουν ήδη κλείσει και θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”