1) Για το ντου τα έχουμε πει τόσες φορές. Μάλλον δεν καθόσουν την 7 στο ματς με την Ραπίντ.joshua έγραψε:Με το καλημερα που ηρθε ο Σαββιδης του προσφεραμε 3 αγωνιστηκες τιμωρια,για να προστατεψουμε τους συνοπαδους μας (μη χεσω),στην συνεχεια τα βαλαμε και μαζι του στην περιπτωση Γκαρσια,εφαγε αποδοκιμασιες για την περιπτωση Δωνη και προπηλακιστηκε στα πλει ωφ με ταυτοχρονη επιθεση σε παικτες της ομαδας,στην συνεχεια ημασταν με το χερι στη σκανδαλη γιατι θεωρουσαμε λιγο τον Ντομινγκος και τωρα κραζουμε γιατι δεν γουσταρουμε τον Σκονδρα...Ποσο λαλακες ειμαστε πια Θεε μου...
2)Αδίκως?
3)Οι αποδοκιμασίες σε ποιον έπρεπε να πάνε για την περίπτωση Δώνη? Στον μπακάλη της γειτονιάς ή στον ιδιοκτήτη της ομάδας?
4)Συμφωνώ, αν είναι δυνατόν αυτά που γινόντουσαν με άλλους στο τιμόνι να γίνονται στον Σαββίδη με τόσο λίγο χρόνο στην ομάδα.
5)Λίγοι δεν γουστάρανε Ντομίνγκος, απ' όσο μπορώ να κρίνω με το φτωχό μυαλό μου.
6)Όταν θα θέλεις για συνεργάτη σου στην δουλειά αυτόν που όσο ήταν στην αντίπαλη εταιρία σου έβρισε ό,τι είχες και δεν είχες τότε θα θέλω κι εγώ Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ. Άντε και πολλή αξία του δώσαμε.