Federacion έγραψε:δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, επιρρεπείς σε τρομερα και ανοητα λάθη σεντερ μπακ δεν θέλεις.
Παρόλαυτα, προχτες ήταν πολύ καλος (για τα μέτρα του) εως και (τυχερα) καλός.
Συγγνωμη αλλα εχω πειστει τόσο πολύ για την ανικανότητα του, που δεν με πείθεi με 1 καλή εμφανιση.
Ε ας το ξαναπώ αφου bono το πηρες πισω, για να μη τον ματιαξω
Bulo Cirillo.
Οχι φίλε μου δεν το πήρα ακριβώς πίσω,για τον απλούστατο λόγο πως συμφωνώ με όσα γράφεις.
Δεν κρίνεται κανείς από μιά εμφάνιση,ούτε από 2 θα έλεγα....το παν είναι η σταθερότητα και όταν μιλάμε για ομάδες επιπέδου τα λάθη και οι κακές εμφανίσεις πρέπει να είναι ελάχιστα.
Πριν 2 σελίδες λοιπόν αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να πουλήσει τσαμπουκά και τίποτε άλλο,να τρέξει πρώτος στους πανηγυρισμούς,οι 40αρες μπαλιές κατέληγαν στις κερκίδες,μάρκαρε με τα μάτια και τα λάθη διαδεχόταν το ένα το άλλο.
Αυτά βλέπαμε τότε αυτά λέγαμε,όπως άλλα είδαμε προχθές και άλλα είπαμε....δεν νομίζω να είναι κανένας μαζόχας και να κράζει παίκτες που βγάζουν μάτια.
Η κρίση που κάνεις για ένα ή δύο ματς προφανώς έχει διαφορά απ' την κρίση που κάνεις για την συνολική χρησιμότητα ενός παίκτη και αυτό είναι μάλλον δύσκολο για ορισμένους να το καταλάβουν.
Οταν θα σταθεροποιηθεί σε εμφανίσεις σαν την προχθεσινή τότε το συνολικό πρόσημο γι' αυτόν θα γίνει θετικό.