Γιώργος Δώνης

giapas

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε: .... Μην ακούς τον Ιάσονα! Αυτός θέλει να φέρει τον θείο του για προπονητή για να βολευτεί κι εκείνος!
Εντάξει ο Ιάσωνας είναι μέγας τραμπούκος , τον φοβήθηκε το μάτι μου χτες την ώρα που φάγαμε το γκολάκι !!! :lol: :lol:

Ελπίζω η ομάδα να τον διαψεύσει !
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Χωρικός έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:
dimbar έγραψε:"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω. Υπάρχει μια πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ που είναι συγκεκριμένη και που την ανέλυσα σήμερα. Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν την φιλοσοφία μας, στην Ελλάδα μπορεί να νομίζουν πως χτίζεται μια ομάδα σε μία μέρα. Αυτό δεν γίνεται, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και έχουμε ομοιογένεια. Τώρα τι έγινε παλιά με εμένα, δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ".

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις του κ.Δώνη στην αποψινή διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL, κάθε κριτική περισσεύει!

ΥΓ Και κάποιος να του πεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΄΄φίλους΄΄, έχει οπαδούς.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/dwnhs-ston-paok-egw-eimai-proponhths-kai-egw-apofasizw.1931544.html

Όταν παραθέτουμε δηλώσεις, παραθέτουμε και την πηγή μας. Link σε κώδικα.
DC

Αλλά δε φταις εσύ.......Ο Βρύζας φταίει και ο ερασιτεχνισμός του.Αυτά δε τα είπανε μεγαλύτεροι προπονητές από σένα.

Τον είδατε?Του κατσε η μπιλια απόψε και αμέσως έβγαλε γλωσίτσα....Τόσο καιρό οι παίχτες φταίγανε.Η κωλοφαρδία όμως σταματάει και δεν είναι κάθε μέρα τα Αγιανιού.Και όπως ήσουν κωλόφαρδος εσύ μπορούσε και ο Αστέρας να έχει βάλει μέσα τα δοκάρια κα να ήταν 2-3 πάλι .......εγωίσταρε.Ε ρε πουστη μου που πάμε και τους βρίσκουμε γαμώ τη τρέλα μου.....πόσο ψωνισμένος....μα πόσο.

Α και πούσε ............στον ΠΑΟΚ είμαστε ΟΠΑΔΟΙ .......................!
στο γήπεδο όμως δεν πηγαίνουν ούτε οι φίλοι ούτε οι οπαδοί ε;;;; παρτάλια γίναμε..μια Κούλα μαζεύει είκοσι χιλιάδες για πλάκα με ομάδα πρώτο φαβορί για μπουμ... και το ερπετό περισσότερο κόσμο εχει στο γήπεδο. Εμείς για καμια ανακοίνωση είμαστε μόνο.. και για κανένα σάιτ να λέμε τη μ@λακία μας

Πρώτον είναι λάθος να γενικεύεις και δεύτερον σύγκρινε τις τιμές των εισητηρείων και μετά κρίνε την προσέλευση του κόσμου και για να βγάλεις συμπέρασμα κάντο σε βάθος χρόνου.

Επίσης δεν καταλαβαίνω σε τι απαντάει το σχολιο σου, εκτός και αν θεωρείς λάθος να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ΟΠΑΔΟΥΣ και όχι φίλους.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

teod1980 έγραψε:Δε γίνεται σε κάθε 1 ημίχρονο να χάνουμε ή να χανόμαστε.
Τι διάολο, ένα ημίχρονο πρέπει να δεις για να τους δώσεις οδηγίες;
Νομίζω ότι δεν δίνει καμιά σοβαρή οδηγία στα αποδυτήρια.
Απλά οι λιγοι έμπειροι παίκτες που έχουμε βλέπουν τις αδυναμίες του αντιπάλου και πράτουν
ανάλογα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:shock: :shock: Τι άλλο θ ακούσουμε?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Σίγουρα καλύτερα από αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο από Έλληνα Σερ Άλεξ. :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αποστομωτική απάντηση και με επιχειρήματα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

αυτή είναι η μαγεία του διαδικτύου, ο οποιοσδήποτε, με επιχειρήματα ή μη, συνεισφέρει στην δημιουργία εντυπώσεων μέχρι και επαναστάσεων :mrgreen:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο (για το οποίο βρισκόμαστε και στο σάιτ), οι εντυπώσεις δημιουργούνται στο χορτάρι.Για τις επαναστάσεις δεν ξέρω αλλά μάλλον γεννιούνται στα τσιμέντα.

Φθάσαμε στο σημείο κάποιοι να μπερδεύουν την εικονική πραγματικότητα με τα αληθινά γεγονότα!!!!

:nairepaok:
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Η άλλη δήλωση είναι η καλύτερη βέβαια,
Ο Κουμαλό είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο αλτικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, δεν το λεω εγω το λέει η επιστήμη.
Η επιστήμη εδώ αφου το πει σηκώνει τα χέρια ψηλά Γιώργο μου αφού κατάφερες με τις επιλογές σου να έχει ο ΠΑΟΚ τον Κουμαλό πιο γρήγορο και πιο αλτικό αμυντικό.
Αυτό πως το κατάφερες μόνο ο Θεός το ξέρει ουτε η επιστήμη.
Φαντασου που εχεις καταντησει την ομαδα? Αυτο το κατασκεύασμα το νέο παιδί (25,5 παιδάκι είναι) που έπαιζε σε πιο χαλαρα πρωταθλήματα(της Νοτιας Αφρικής εννοεί γιατι στην Αγγλία δεν έπαιζε) θέλει πιστωση χρόνου (δανεικός ειναι με ουτε καν (ευτυχως) οψιον αγοράς και νοιώθει πιεσμένος και δεν μπορει να σταυρωσει πασα στα 3 μετρα, κανει πεναλτυ που δεν τον βρηκε πολυ(κατα το ολιγον εγκυος) ,και ο ΠΑΟΚ εχει φαει 4-5 γκολ απο σεντρα.
Βγαζεις και γλωσσα ,δεν λες που σε λυπηθηκε ο Θεος και δεν εχασες χθες.
Παντως αν τα εχεις στην Αθηνα χειμωνιατικα μην φερνεις ακομα ,εγω για το καλο σου το λεω να μην ξοδευεσαι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ποιός Δώνης (Μπόλονι θλασάκιας,Σαντος καρπουζάς ,Αγγελος τρελός κλπ κλπ) τώρα, ο Παοκτσής ξέρει πάντοτε καλύτερα. :shock:
Έ ρε Αλέφαντος που μας χρειάζεται..
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Πιστεύει κανείς ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει λεφτά για μεταγραφές τον Ιανουάριο και θα εμπιστευτεί να τις πραγματοποιήσουν οι Δώνης και Βρύζας???
Δεν νομίζω.Λογικά θα θέλει να τις κάνουν άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του.
Άνθρωποι-στελέχει που θα τα επιλέξει αυτός.
Και αυτοί οι δύο είμαι 99,999...% ότι ΔΕΝ είναι.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Αν ηθελεμεταγραφες θα εκανε τωρα.Δεν ελπίζω σσ κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα κριθει στο τελος της χρονιας...και αναλογα με το τι θα θελει να κανει το νεο αφεντικο απο του χρονου..θα κριθει και το μελλον του...

πρεπει να βρουμε λυση στην πιεση ψηλα...γιατι και με ατρομητο και χτες αποτυχαμε και θα το χρησιμοποιουν ολοι...μπορει ν α λυθει κπως με βιβιαν και με χαφ μπροστα απο τα σεντερ μπακ...
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

MANIAKOS έγραψε:Θα κριθει στο τελος της χρονιας...και αναλογα με το τι θα θελει να κανει το νεο αφεντικο απο του χρονου..θα κριθει και το μελλον του...
+100 απο μενα

απλα για να κριθει στο τελος οπως λες πρεπει πρωτα να μινει ως το τελος.
πρεπει να εχει την ΣΤΗΡΙΞΗ απο ολους μας ως το τελος!!

υ.γ. ακου απο πολους που λενε,
να φυγει γιατι δεν κανει κ αλλα τετοια....
μπορει καποιος να μας πει ποσο καλο για την ομαδα θα ηταν αν
εφευγε αυτη την στιγμη και
ποιος να ερθει στην θεση του????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να μείνει μέχρι τον Μάιο. Να πάρει την κούπα και να φύγει! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”