Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Πάρτε έναν καλό επιτελικό που οργώνει και τίποτε άλλο. Έλεος. Τόσο απλά είναι. Σιγά το πρωτάθλημα που θέλετε και μεταγραφές. Οι μισες ομάδες διαλυμένες είναι.
Έτσι. Έναν επιτελικό θέλουμε και στην τελική αν δε βρούμε, ας παίξει ο Παναγιωτούδης. Θα θέλαμε και ένα εξάρι, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ίσως ένας ακόμα δανεικός παίκτης με μηδενικό συμβόλαιο για μπάλωμα προς το τέλος των μεταγραφών και τέλος.
Έτσι και αν υπάρξει καμιά χοντρή τρύπα ας πάρουμε παίκτη το Δεκέμβρη που θα ξέρουμε και τι λεφτά θα πάρουμε -αν πάρουμε- από Ευρώπη.
Τα πράγματα είναι απλά. Μη κοιτάτε το επίπεδο της ομάδας μας μόνο, αλλά κοιτάξτε γενικά και το επίπεδο ολόκληρου του πρωταθλήματος. Οι μισές ομάδες είναι ένα βήμα πριν την διάλυση και οι υπόλοιπες 2 επίπεδα κάτω, πλην του Ολυμπιακού φυσικά. Εμείς, εάν τελεσφορήσει θετικά η υπόθεση με την UEFA, θα είμαστε μια χαρά. Άλλωστε, ότι και αν γίνει, play off θα μπαίνουμε πάντα. Οπότε και έξοδος στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις είναι εξασφαλισμένη, αλλά και ένα μεγάλο ποσό αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους είτε είναι του Europa, είτε του Champions League.
Έτσι λοιπόν, καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε μια σφικτή οικονομική πολιτική, ώστε να καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε και να μην έχουμε ποτέ μπροστά μας τον κίνδυνο του αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Γιατί, μας χαλάει o Budimir και ο κάθε Budimir, για ρεζέρβα με λογικές αποδοχές; Δεν νομίζω.
Περάσανε ανεπιστρεπτί οι εποχές που φέρναμε παίκτες επιπέδου Garcia, Conceicao, Contreras. Αλλά και συμβόλαια όπως αυτά του Savini για αναπληρωματικό αριστερό μπακ και του Bizera για 4ο στόπερ...
Έτσι λοιπόν, καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε μια σφικτή οικονομική πολιτική, ώστε να καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε και να μην έχουμε ποτέ μπροστά μας τον κίνδυνο του αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Γιατί, μας χαλάει o Budimir και ο κάθε Budimir, για ρεζέρβα με λογικές αποδοχές; Δεν νομίζω.
Περάσανε ανεπιστρεπτί οι εποχές που φέρναμε παίκτες επιπέδου Garcia, Conceicao, Contreras. Αλλά και συμβόλαια όπως αυτά του Savini για αναπληρωματικό αριστερό μπακ και του Bizera για 4ο στόπερ...
μπουντιμιρ.....ειναι λιγο καλυτερος του σακη..που εχασε τη θεση του απο τον πληρεστερο κατσικοκερη....ανουσια χαζη και τζαπα λεφτα....προτιμω μπαγκουρα που να ι τρελος και υπαρχει περιπτωση μαζι με τη διακι μας τρελα να βγει..Ο σακης,,,συμγωνω με το ΓΙΑΠΑ για το υψος του δεν ειναι καλος ουτε στις κεφαλιες...και εχει ικανο συμβολαιο καλο ειναι να αποχωρησει ταχιστα...
Βεβαια να δουμε αν θα παιξουμε ευρωπη πρωτα....
Βεβαια να δουμε αν θα παιξουμε ευρωπη πρωτα....
του χρονου θα ψαχνουμε πως να τον αποδεσμευσουμε τον μπουντιμιρ
δεν εχει τιποτε να προσφερει στον ΠΑΟΚ.εδω δεν προσφερε τιποτε στον εργοτελη
οπως λενε και τα παιδια παραπανω αν δεν υπαρχουν χρηματα ας κανουν μια κινηση εκει που ποναμε και οχι σε θεσεις που δεν εχουμε προβλημα
στη επιθεση εχεις σαλπιγγιδη,αθανασιαδη,γιαννου και σακη που ολοι ειναι καλυτεροι απο τον μπουντιμιρ
γενικα εχουμε παιχτες στις εξεις θεσεις
-------------------κρεσιτς(ή γιακουμης που ειναι ταλενταρα)--------------
εττο---------------μαλεζας------κατσικας--------------------σταφυλιδης(λινο)
--------------γκαρσια(η σταφυλιδης)----λαζαρ--------------
-------------------μεταγραφη(ή φωτακης)--------------------------
γεωργιαδης--------------------------------------------------μεταγραφη
-------------------------------σαλπιγγιδης(αθανασιαδης)---------
και σε 4-4-2
-----------------------------κρεσιτς-------------------------------
εττο----------------μαλεζας-----------κατσικας--------------λινο
-------------------------σταφυλιδης---------------------------
γεωργιαδης--------------------------------------μεταγραφη
----------------------------μεταγραφη------------------------
---------------σαλπιγγιδης-----------αθανασιαδης-------------
δηλαδη γνωμη μου ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται δεκαρι και αριστερο εξτρεμ και θα εχει μια πολυ καλη ενδεκαδα
εξαρι δεν νομιζω γιατι μπορει να παιξει εκει και ο σταφυλιδης και μαλιστα πολυ καλα οπως εδειξε στο τελευταιο παιχνιδι
δεν εχει τιποτε να προσφερει στον ΠΑΟΚ.εδω δεν προσφερε τιποτε στον εργοτελη
οπως λενε και τα παιδια παραπανω αν δεν υπαρχουν χρηματα ας κανουν μια κινηση εκει που ποναμε και οχι σε θεσεις που δεν εχουμε προβλημα
στη επιθεση εχεις σαλπιγγιδη,αθανασιαδη,γιαννου και σακη που ολοι ειναι καλυτεροι απο τον μπουντιμιρ
γενικα εχουμε παιχτες στις εξεις θεσεις
-------------------κρεσιτς(ή γιακουμης που ειναι ταλενταρα)--------------
εττο---------------μαλεζας------κατσικας--------------------σταφυλιδης(λινο)
--------------γκαρσια(η σταφυλιδης)----λαζαρ--------------
-------------------μεταγραφη(ή φωτακης)--------------------------
γεωργιαδης--------------------------------------------------μεταγραφη
-------------------------------σαλπιγγιδης(αθανασιαδης)---------
και σε 4-4-2
-----------------------------κρεσιτς-------------------------------
εττο----------------μαλεζας-----------κατσικας--------------λινο
-------------------------σταφυλιδης---------------------------
γεωργιαδης--------------------------------------μεταγραφη
----------------------------μεταγραφη------------------------
---------------σαλπιγγιδης-----------αθανασιαδης-------------
δηλαδη γνωμη μου ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται δεκαρι και αριστερο εξτρεμ και θα εχει μια πολυ καλη ενδεκαδα
εξαρι δεν νομιζω γιατι μπορει να παιξει εκει και ο σταφυλιδης και μαλιστα πολυ καλα οπως εδειξε στο τελευταιο παιχνιδι
- paokmaniak
Θελουμε δεκαρι, αριστερο εξτρεμ,ΣΙΓΟΥΡΑ σεντερ φορ για αλλαγη, αμυντικο χαφ για αλλαγη και ίσως και τερματα
Αδερφε ronaldo στο 4-4-2 ο δωνης δεν βαζει εξτρεμ συνηθως,αλλα 3 αμυντικα χαφ, ο εναν καθαρος κοφτης(ΟΠΩς γκαρσια) κ δυο.χαφ που να εχουν πλαγια αμυνα(οπως βιτολο αριας).και εναν επιθετικο χαφ
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
αυτο που λες ειναι σιγουρο?
γιατι εγω βλεπω ειχε μπριτο και επσταιν στα ακρα
δεν ξερω βεβαια αν ηταν σε 4-5-1 η 4-4-2
παντως θα ειναι ενδιαφερον να δουμε πως θα παιξει το 4-4-2 ο δωνης
Στο 4-4-2 με ρόμβο που θέλει να παίξει ο Δώνης, από αυτά που έχω καταλάβει, είναι το σύστημα που έπαιζε η Ιταλία στο Euro. Δηλαδή, Garcia στον ρόλο του Pirlo, δίχως πολλά τρεξίματα και μαρκαρίσματα, απλά οργάνωση του παιχνιδιού. Οι ακραίοι στο 4-4-2 με ρόμβο, μπορούν να χαρακτηριστούν περισσότερο ως wide midfielders, αλλά συγκλίνοντας προς τα μέσα (πχ Sorlin) και όχι ως wingers (πχ Vieirinha). Αυτό τον ρόλο, μπορούν να τον παίξουν άνετα οι Φωτάκης και Lazar.
Αυτό το σύστημα, νομίζω πως μας ταιριάζει, διότι χρειάζεται να έχεις επιθετικογενή μπακ, που εμείς διαθέτουμε. Για παράδειγμα, με τον Sznaucner δεν μπορούσαμε να το παίξουμε.
Επίσης δεν μπορείς να το παίξεις με δυο καθαρούς επιθετικούς. Ο ένας πρέπει να είναι πιο περιφερειακός όπως ο Cassano και ο Di Natale. Και νομίζω πως γι' αυτό τον ρόλο, προορίζει τον Σάλπι ο Δώνης.
Αυτό το σύστημα, νομίζω πως μας ταιριάζει, διότι χρειάζεται να έχεις επιθετικογενή μπακ, που εμείς διαθέτουμε. Για παράδειγμα, με τον Sznaucner δεν μπορούσαμε να το παίξουμε.
Επίσης δεν μπορείς να το παίξεις με δυο καθαρούς επιθετικούς. Ο ένας πρέπει να είναι πιο περιφερειακός όπως ο Cassano και ο Di Natale. Και νομίζω πως γι' αυτό τον ρόλο, προορίζει τον Σάλπι ο Δώνης.
-
ακριβως, το συστη θα ειναι καπως ετσι
κρεσιτς(γιακουμης)
ετοο μαλεζας κουμαλο(κατσικας) σταφ
γκαρσια
φωτακης λαζαρ
μεταγραφη
σαλπι(γεωργιαδης)
κλαους
φωτακης λαζαρ εσωτερικοι μεσοι δλδ η αν αποκτηθει και καποιος για μπακ απ. γεωργιαδης προοριζεται για δευτερος επιθετικος η οταν θα γυρναει σε 4-3-3
κρεσιτς(γιακουμης)
ετοο μαλεζας κουμαλο(κατσικας) σταφ
γκαρσια
φωτακης λαζαρ
μεταγραφη
σαλπι(γεωργιαδης)
κλαους
φωτακης λαζαρ εσωτερικοι μεσοι δλδ η αν αποκτηθει και καποιος για μπακ απ. γεωργιαδης προοριζεται για δευτερος επιθετικος η οταν θα γυρναει σε 4-3-3

Όπου Pirlo, βάλτε Garcia, στην θέση του De Rossi ο Lazar και στην θέση του Marchisio ο Φωτάκης. Στην θέση του Montolivo, πιστεύω πως το ενδεικτικότερο παράδειγμα παίκτη είναι ο Ivic πριν 2 χρόνια, αλλά και ο Ibagaza... Από τον Ελληνικό χώρο, δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό τον ρόλο.
Σιγουρα μπορει να θεωρουντε εξτρεμ αλλα τους εβαζε αμυντικα χαφ,και οι λογοι ειναι αυτοι που σου ανεφερα παραπανω,δηλαδη η πλαγια αμυνα που χρειαζετε για τι 4-4-2 χωρις επιθετικα πλαγια μπακ δεν γινετε(οπως σωστα ειπε και ο kondoras),ετσι αυτοι επειδη είναι πλαγιοι χαφ μαρκαρουν καλα στην γραμμη,ετσι καλυπτουν κενα(αυτο χασαμε με την φυγη vitolo),συν οτι μπορει να αλλξει το 4-4-2 σε 4-5-1 χωρις να κανει αλλαγεςronaldo έγραψε:αυτο που λες ειναι σιγουρο?
4-4-2 με καθαρο ρομβο παιζοταν παλιοτερα,ενα αμυν χαφ ενα επιθετικο και δυο πλαγιους,αλλαφαντασου οτι τοτε τους πλαγιους μπακ τους ειχαν καρφωμενους να μην κουνηθουν,σαν συο σναουτσνερ,και οι αμυντ χαφ αμπαλλι ξυλοκοποι,
Χωρις παρεξηγηση αλλα δν γνωριζω αγγλικες ορολογιες τι ειναι wide midfielders?
Φιλε κονδορα ετσι ακριβως ειναι τα πραματα συμφωνω σχεδον ολα μαζι σου,μονο μια επιφυλαξη οτι λαζαρ και φωτακης μπορεινα ειναι καλοι στον ρομβο με 4-4-2 σαλπι 20 γκολ για πλακα,
Παιδια δν θελω να το παιξω εξυπνος μην με παρεξηγξσετε απλως μοιράζομαι μερικες γνωσεις μου
-