Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- Παλαιολόγος
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
θυρα θυρα πρεπει να χτιζεται,μην την παθουμε οπως οι αεχτσηδες και παιζουμε καυτανζογλειο για τα επομενα δεκα χρονια
Πιστεύετε ότι δεν έχει γίνει προεργασία; Το θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει ο Σαββίδης διαδικασία για το γήπεδο και να είναι έρμαιο κάποιων κατοίκων τριγύρω, βαλτών κλπ. Πιο πιθανό να το μπλοκάρει το κατίκι Δομοκού παρά οι κατοίκοι. Έχω την αίσθηση ότι το θέμα έχει δρομολογηθεί, πιστεύω πολύ σε αυτήν την οικογένεια δε μου μυρίζει παπάς.
Αδερφέ μου, δεν είπα ότι θα το μπλοκάρουν, απλά θα προσπαθήσουν να το καθυστερήσουν!Kostas_g4 έγραψε:Πιστεύετε ότι δεν έχει γίνει προεργασία; Το θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει ο Σαββίδης διαδικασία για το γήπεδο και να είναι έρμαιο κάποιων κατοίκων τριγύρω, βαλτών κλπ. Πιο πιθανό να το μπλοκάρει το κατίκι Δομοκού παρά οι κατοίκοι. Έχω την αίσθηση ότι το θέμα έχει δρομολογηθεί, πιστεύω πολύ σε αυτήν την οικογένεια δε μου μυρίζει παπάς.
Όσο για τις προθέσεις της οικογένειας σαββιδη, δε νομίζω να αμφιβάλει κανείς γι αυτές.
Εδώ το πιο απλό, την πρώτη μέρα που ήρθε είχε αναφέρει το όνομα Μπερμπάτοφ.. λοιπόν τον έφερε..
Τι να συζητάμε τώρα..
Κ εγώ ξανά λέω το θέμα πιστεύω ότι έχει δρομολογηθεί για να κάνει η ΠΑΟΚαρα τη νέα τούμπα

Από τα λίγα που ανέβασε ο Γιώργης δε νομίζω ότι σκέφτονται κάτι σε στυλ allianz arena, αλλά κάτι σε στυλ allianz stadium (juve). Πρώτα πρώτα ταιριάζει στα χρώματα της ομάδας και επομένως αναδεικνύεται σε ένα "εύκολο" patern, που μπορεί να προσαρμοστεί και να εξειδικευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Έχει αυτό το project πολλά πράγματα που κολλάνε. Το allianz stadium έχει χωρητικότητα 41.000 θέσεις και υλοποιήθηκε στο χώρο που απελευθέρωσε η κατεδάφιση του θρυλικού delle Alpi. Επομένως βαδίζουμε σε παρόμοια κατασκευαστικά χνάρια, με δεδομένα και για την κατεδάφιση και για την ανέγερση και για το συνολικό κόστος (στην Ιταλία πήγε περίπου στα 150 εκ.). Βέβαια ο χώρος του οικοπέδου δεν είναι ο ίδιος καθώς το delle Alpi ήταν πολύ μεγαλύτερο γήπεδο από την Τούμπα. Λογικά θα πάμε σε κάτι "μικρότερο" και με λιγότερες ευκολίες ως προς τις εξωτερικές του γηπέδου υποδομές, Κάπως έτσι το βλέπω εγώ. Φωτάκια led εναλλασσόμενα και λοιπά μπιμπλίκια δε νομίζω ότι ταιριάζουν στην Τούμπα και δε με συναρπάζουν. Αν μπορέσουμε και αποκτήσουμε ένα γήπεδο έστω και υποδεέστερο από της Γιούβε θα ήμουν πολύ χαρούμενος. 35.000 θέσεις νομίζω είναι υπεραρκετές. Θα γεμίζει σε 5-6 παιχνίδια και στα υπόλοιπα θα έχει μια πληρότητα από 50-70%. Φωνή να σηκώνει και να μην έχουμε τα καραγκιοζιλίκια με τις ντουντούκες του γαύρου. Το γήπεδο το θέλουμε για να περνάμε όμορφα, να γουστάρουμε και να βοηθάει να παίρνουμε και παιχνίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 05 Σεπ 2018, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν εμπλακούν με κάποιο τρόπο κεφάλαια του ΕΣΠΑ θα είναι πολύ καλό γιατί, από την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, στα συγχρηματδοτούμενα έργα δεν είναι εύκολο ο κάθε "γείτονας" να προσβάλει τις αδειοδοτήσεις τους, καθώς απαιτούται υψηλότατα παράβολα για να ασκηθούν οι σχετικές προσφυγές.prax έγραψε:Αδερφέ μου, δεν είπα ότι θα το μπλοκάρουν, απλά θα προσπαθήσουν να το καθυστερήσουν!Kostas_g4 έγραψε:Πιστεύετε ότι δεν έχει γίνει προεργασία; Το θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει ο Σαββίδης διαδικασία για το γήπεδο και να είναι έρμαιο κάποιων κατοίκων τριγύρω, βαλτών κλπ. Πιο πιθανό να το μπλοκάρει το κατίκι Δομοκού παρά οι κατοίκοι. Έχω την αίσθηση ότι το θέμα έχει δρομολογηθεί, πιστεύω πολύ σε αυτήν την οικογένεια δε μου μυρίζει παπάς.
Όσο για τις προθέσεις της οικογένειας σαββιδη, δε νομίζω να αμφιβάλει κανείς γι αυτές.
Εδώ το πιο απλό, την πρώτη μέρα που ήρθε είχε αναφέρει το όνομα Μπερμπάτοφ.. λοιπόν τον έφερε..
Τι να συζητάμε τώρα..
Κ εγώ ξανά λέω το θέμα πιστεύω ότι έχει δρομολογηθεί για να κάνει η ΠΑΟΚαρα τη νέα τούμπα
Josh για την ΑΕΚ υπήρχε και παραϋπήρχε θέμα και για αυτό, με πολλά ζόρια, μετά από χρόνια καθυστέρηση ώστε να βρεθεί στο αρμόδιο πόστο ΑΕΚτζής υπουργός, πέρασε με νομοθετική ρύθμιση ο αποχαρακτηρισμός από δασική έκταση ενός μέρους του ¨οικοπέδου". Μετά από αυτό προφανώς και κλείδωσε η απόρριψη των σχετικών προσφυγών που αναμένονταν να ασκηθούν και οι οποίες όντως πήγαν άπατες.joshua έγραψε:Αυτα απτονται της περιβαλλοντικης μελετης που στη δικη μας περιπτωση δεν υπαρχει πατημα,οχι οτι υπηρχε στης κουλας για αυτο και απορριφθηκε, αλλα αντε εκει υπηρχε και ενα αλσος στην τουμπα τι ακριβως θα αλλαξει, πια χλωριδα και πια πανιδα εκτος αυτης των σκουληκιων θα πειραχτει?
Ως μεγαλύτερο πρόβλημα βλέπω την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία.Ειναι η μόνη που μπορεί πραγματικά να κολλήσει το έργο.Αλλου δεν βλέπω θέμα.
40000 θεσεις! Απαραίτητα. Το νέο γήπεδο πόλος έλξης. Κάτι 30000 Πλας που ακούω και βλέπω να γράφονται με ευκολία, τα θεωρώ απαραδεκτα
Να ξεσκαλωσεις θέλουμε παραπάνω κι να γίνουμε κι το πρώτο ελληνικό γήπεδο στην νέα αυτή εποχή που θα φιλοξενήσει τελικό ευρωπαϊκού τροπαίου!rainmaker έγραψε:Έχω σκαλωσει στις 36000 χωρητικότητα.
Δε ξέρω γιατι
Να ρωτήσω κάτι. Δεν μπορούν να υπάρχουν κερκίδες ορθίων; Με αυτόν τον τρόπο η ίδια κερκίδα θα χωράει περισσότερο κόσμο. Όπως ήταν παλιά. Μας υποχρέωσε κάποιος νόμος αν θυμάμαι καλά να βάλουμε καθίσματα. Αλλά μήπως μπορούμε να πιέσουμε να αλλάξει αυτός ο νόμος φέρνοντας ως επιχείρημα τα γήπεδα της Γερμανίας π.χ. Allianz Arena;
Η τούμπα γινετε σήμερα 59 ετών χρόνια πολλά με ανανεωμένη όμορφη όψη....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλημερα,seaman έγραψε:Josh για την ΑΕΚ υπήρχε και παραϋπήρχε θέμα και για αυτό, με πολλά ζόρια, μετά από χρόνια καθυστέρηση ώστε να βρεθεί στο αρμόδιο πόστο ΑΕΚτζής υπουργός, πέρασε με νομοθετική ρύθμιση ο αποχαρακτηρισμός από δασική έκταση ενός μέρους του ¨οικοπέδου". Μετά από αυτό προφανώς και κλείδωσε η απόρριψη των σχετικών προσφυγών που αναμένονταν να ασκηθούν και οι οποίες όντως πήγαν άπατες.joshua έγραψε:Αυτα απτονται της περιβαλλοντικης μελετης που στη δικη μας περιπτωση δεν υπαρχει πατημα,οχι οτι υπηρχε στης κουλας για αυτο και απορριφθηκε, αλλα αντε εκει υπηρχε και ενα αλσος στην τουμπα τι ακριβως θα αλλαξει, πια χλωριδα και πια πανιδα εκτος αυτης των σκουληκιων θα πειραχτει?
καλα λεω εγω οτι το μεγαλυτερο δωρο του φλαμπουραρη ηταν το γηπεδο που τους το χαρησε και οχι το πρωταθλημα περσυ...
- ΑποστόληςΑ
Τι συγκρίνεται ρε; Το άλσος με την Τούμπα;prax έγραψε:καλημερα,seaman έγραψε:Josh για την ΑΕΚ υπήρχε και παραϋπήρχε θέμα και για αυτό, με πολλά ζόρια, μετά από χρόνια καθυστέρηση ώστε να βρεθεί στο αρμόδιο πόστο ΑΕΚτζής υπουργός, πέρασε με νομοθετική ρύθμιση ο αποχαρακτηρισμός από δασική έκταση ενός μέρους του ¨οικοπέδου". Μετά από αυτό προφανώς και κλείδωσε η απόρριψη των σχετικών προσφυγών που αναμένονταν να ασκηθούν και οι οποίες όντως πήγαν άπατες.joshua έγραψε:Αυτα απτονται της περιβαλλοντικης μελετης που στη δικη μας περιπτωση δεν υπαρχει πατημα,οχι οτι υπηρχε στης κουλας για αυτο και απορριφθηκε, αλλα αντε εκει υπηρχε και ενα αλσος στην τουμπα τι ακριβως θα αλλαξει, πια χλωριδα και πια πανιδα εκτος αυτης των σκουληκιων θα πειραχτει?
καλα λεω εγω οτι το μεγαλυτερο δωρο του φλαμπουραρη ηταν το γηπεδο που τους το χαρησε και οχι το πρωταθλημα περσυ...
Πάτε καλά;
Το άλσος είναι χαρακτηρισμένο ως δασική έκταση και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε κατασκευή. Η Τούμπα δεν είναι δασική έκταση. Για όσους ξέρουν από έργα, αν πέσεις σε έκταση χαρακτηρισμένη ως δασική την πάτησες. (το ίδιο και αν βρεθούν αρχαία, έστω και ένα ασήμαντο κομμάτι αγγείου...)
- ΑποστόληςΑ
Παρεμπιπτόντως σήμερα η Τούμπα έχει γενέθλια: Εγκαινιάστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1959.
Έγινε πολύ πριν το Φλαμπουράρη και όχι επί συριζανέλprax έγραψε:καλημερα,seaman έγραψε:Josh για την ΑΕΚ υπήρχε και παραϋπήρχε θέμα και για αυτό, με πολλά ζόρια, μετά από χρόνια καθυστέρηση ώστε να βρεθεί στο αρμόδιο πόστο ΑΕΚτζής υπουργός, πέρασε με νομοθετική ρύθμιση ο αποχαρακτηρισμός από δασική έκταση ενός μέρους του ¨οικοπέδου". Μετά από αυτό προφανώς και κλείδωσε η απόρριψη των σχετικών προσφυγών που αναμένονταν να ασκηθούν και οι οποίες όντως πήγαν άπατες.joshua έγραψε:Αυτα απτονται της περιβαλλοντικης μελετης που στη δικη μας περιπτωση δεν υπαρχει πατημα,οχι οτι υπηρχε στης κουλας για αυτο και απορριφθηκε, αλλα αντε εκει υπηρχε και ενα αλσος στην τουμπα τι ακριβως θα αλλαξει, πια χλωριδα και πια πανιδα εκτος αυτης των σκουληκιων θα πειραχτει?