Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν άργησαν καθόλου αμέσως μόλις έληξαν τα play of εγινε την κατάλληλη στιγμή
δεν εχει γινει γνωστο (τουλαχιστον δεν το εχω βρει εγω) τι ακριβως θα ζητησουμε στο CAS..πιθανολογω ακυρωση της τιμωριας και επιστροφης των βαθμων ή (επικουρικα οχι διαζευκτικα- στη χειροτερη περιπτωση δλδ
) αφαιρεσης των βαθμων απο το πρωταθλημα του χρονου... και ΟΧΙ μεγαλυτερη τιμωρια δε μπορουν να μας ριξουν επειδη μονο και μονο προσφυγαμε στο CAS.. σε αποφαση που κρινει εφεση ισχυει η αρχη οτι η τιμωρια μετα την εφεση δεν επιτρεπεται να ειναι μεγαλυτερη απο την αρχικη.. με τον ΠΑΟΚ αλλαζουν ομως αρκετα νομικα ζητηματα οποτε κραταω παντα τις επιφυλαξεις μου 

- angelheart
- Επικοινωνία:
Με αφορμή την προηγούμενη ανακοίνωση
1 Όλες τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε και διαβάσαμε (και) εδώ μέσα, τοποθετήσεις ότι η ΠΑΕ "δεν κάνει τίποτα" για τους 3 βαθμούς που μας ΕΚΛΕΨΑΝ. Το τι είδα να γράφεται ας μη το σχολιάσω καλύτερα. Είναι ΕΚΤΟΣ πραγματικότητας τα σχόλια αυτά, και κυρίως γραμμένα από ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
2 Για όποιον έχει την ΚΟΙΝΗ λογική, είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ, ότι στην Ελλάδα, άλλο αρμόδιο όργανο ΔΕΝ υπάρχει. Νομικά δλδ ΔΕΝ μπορείς να πας σε κάποιον άλλον να βρεις το δίκιο σου. Αυτό που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσες να κάνεις, είναι να αμφισβητήσεις ΓΕΝΙΚΑ την εγκυρότητα/αρμοδιότητα της επιτροπής εφέσεων. Αυτό είχε νόημα όμως ΜΟΝΟ πριν την απόφαση και όχι μετά. ΔΕΝ το παίζω καν νομικός, αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο από τα μαλλιά το σεναριο να ξεκινήσεις τέτοια τερτίπια (να αμφισβητείς αρμοδιότητες κτλ) εντός Ελλάδος. Τερτίπια είναι αυτά και τίποτα παραπάνω. Να βρεις το δίκιο σου έτσι πολύ χλωμό. Εχθρούς καινούριους να δημιουργήσεις, το μόνο σίγουρο
3 Κάποιος σωστά (ΣΩΣΤΑ) θα πει οτι
--"ρε φίλε είναι ποτέ δυνατόν αυτή η συγκεκριμένη επιτροπή (με τα συγκεκριμένα μέλη) να βγάλει απόφαση που να προστατεύει ΓΕΝΙΚΑ τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου ;" (διάλεξα ΠΟΛΥ προσεκτικά τις λέξεις μου).
Όχι είναι η απάντηση. ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση.
--"ωραία τότε γιατί πήγαμε εκεί ; '
γιατί σύμφωνα με την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και τους κανόνες που ΚΑΙ εμείς ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ, δεν υπήρχε άλλος έτσι και αλλιώς. Εκεί θα πηγαίναμε.
--"καλά και αν αυτοί βγάλουν μια απόφαση που δεν έχει καν λογική ;
τότε ή κάθεσαι και τον τρως ή πας στο CAS. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Σε αυτούς να ΞΑΝΑΠΑΣ, δεν έχει νόημα. Τι να πούνε δλδ ; ότι αυτό που πριν 20 μέρες είπαν ότι είναι σωστό, τώρα είναι λάθος ; υπάρχει έστω ΜΙΑ πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο ;
4 Αφού λοιπόν είχαν πάρει την απόφαση να πάνε στο CAS, ΚΑΛΑ έκαναν και εντός Ελλάδος δεν πήγαν σε κανέναν άλλον.ΔΕΝ υπάρχει άλλος έτσι και αλλιώς. ΠΟΛΥ καλά έκαναν επίσης και τόσο καιρό ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ(=ΔΕΝ μιλούσαν) να τελειώσουν τα πλέι οφ. Όσο παιζόταν αυτά, πολλά (ΠΟΛΛΑ) μπορούσαν να συμβούν, όπως συνέβησαν κιόλας και τα είδαμε (πέναλτι στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ λεπτό σε μας, γκολ του ΠΑΟ καθαρό επιθετικό που μετράει αέρα μπάνα κτλ).
5 Θα μας δικαιώσει το CAS ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Που να ξέρω κιόλας ; ΔΕΝ το βρίσκω απίθανο (ίσα ίσα). Φρόντισαν μάλιστα οι της επιτροπής εφέσεων, με τον ΤΡΟΠΟ που πήραν την απόφαση, να έχουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. Βασικά οι της επιτροπής εφέσεων έχουν γράψει ΜΟΝΟΙ τους την προσφυγή μας στο CAS (να 'ναι καλά τα παιδιά). Αυτό που είναι όμως το δυσκολότερο είναι να προλάβει το CAS να βγάλει απόφαση έγκαιρα, ώστε να παίξουμε ενδεχομένως εμείς προκριματικά ΤσουΛου (ΘΥΜΙΖΩ --> Άλλες ημερομηνίες).
ΥΓ : Να πω ότι περιμένω να δω σχόλια του στυλ "έκανα λάθος που τους έκραζα", θα πω ψέμματα. Συνήθισα πια.
1 Όλες τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε και διαβάσαμε (και) εδώ μέσα, τοποθετήσεις ότι η ΠΑΕ "δεν κάνει τίποτα" για τους 3 βαθμούς που μας ΕΚΛΕΨΑΝ. Το τι είδα να γράφεται ας μη το σχολιάσω καλύτερα. Είναι ΕΚΤΟΣ πραγματικότητας τα σχόλια αυτά, και κυρίως γραμμένα από ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
2 Για όποιον έχει την ΚΟΙΝΗ λογική, είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ, ότι στην Ελλάδα, άλλο αρμόδιο όργανο ΔΕΝ υπάρχει. Νομικά δλδ ΔΕΝ μπορείς να πας σε κάποιον άλλον να βρεις το δίκιο σου. Αυτό που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσες να κάνεις, είναι να αμφισβητήσεις ΓΕΝΙΚΑ την εγκυρότητα/αρμοδιότητα της επιτροπής εφέσεων. Αυτό είχε νόημα όμως ΜΟΝΟ πριν την απόφαση και όχι μετά. ΔΕΝ το παίζω καν νομικός, αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο από τα μαλλιά το σεναριο να ξεκινήσεις τέτοια τερτίπια (να αμφισβητείς αρμοδιότητες κτλ) εντός Ελλάδος. Τερτίπια είναι αυτά και τίποτα παραπάνω. Να βρεις το δίκιο σου έτσι πολύ χλωμό. Εχθρούς καινούριους να δημιουργήσεις, το μόνο σίγουρο
3 Κάποιος σωστά (ΣΩΣΤΑ) θα πει οτι
--"ρε φίλε είναι ποτέ δυνατόν αυτή η συγκεκριμένη επιτροπή (με τα συγκεκριμένα μέλη) να βγάλει απόφαση που να προστατεύει ΓΕΝΙΚΑ τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου ;" (διάλεξα ΠΟΛΥ προσεκτικά τις λέξεις μου).
Όχι είναι η απάντηση. ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση.
--"ωραία τότε γιατί πήγαμε εκεί ; '
γιατί σύμφωνα με την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και τους κανόνες που ΚΑΙ εμείς ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ, δεν υπήρχε άλλος έτσι και αλλιώς. Εκεί θα πηγαίναμε.
--"καλά και αν αυτοί βγάλουν μια απόφαση που δεν έχει καν λογική ;
τότε ή κάθεσαι και τον τρως ή πας στο CAS. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Σε αυτούς να ΞΑΝΑΠΑΣ, δεν έχει νόημα. Τι να πούνε δλδ ; ότι αυτό που πριν 20 μέρες είπαν ότι είναι σωστό, τώρα είναι λάθος ; υπάρχει έστω ΜΙΑ πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο ;
4 Αφού λοιπόν είχαν πάρει την απόφαση να πάνε στο CAS, ΚΑΛΑ έκαναν και εντός Ελλάδος δεν πήγαν σε κανέναν άλλον.ΔΕΝ υπάρχει άλλος έτσι και αλλιώς. ΠΟΛΥ καλά έκαναν επίσης και τόσο καιρό ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ(=ΔΕΝ μιλούσαν) να τελειώσουν τα πλέι οφ. Όσο παιζόταν αυτά, πολλά (ΠΟΛΛΑ) μπορούσαν να συμβούν, όπως συνέβησαν κιόλας και τα είδαμε (πέναλτι στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ λεπτό σε μας, γκολ του ΠΑΟ καθαρό επιθετικό που μετράει αέρα μπάνα κτλ).
5 Θα μας δικαιώσει το CAS ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Που να ξέρω κιόλας ; ΔΕΝ το βρίσκω απίθανο (ίσα ίσα). Φρόντισαν μάλιστα οι της επιτροπής εφέσεων, με τον ΤΡΟΠΟ που πήραν την απόφαση, να έχουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. Βασικά οι της επιτροπής εφέσεων έχουν γράψει ΜΟΝΟΙ τους την προσφυγή μας στο CAS (να 'ναι καλά τα παιδιά). Αυτό που είναι όμως το δυσκολότερο είναι να προλάβει το CAS να βγάλει απόφαση έγκαιρα, ώστε να παίξουμε ενδεχομένως εμείς προκριματικά ΤσουΛου (ΘΥΜΙΖΩ --> Άλλες ημερομηνίες).
ΥΓ : Να πω ότι περιμένω να δω σχόλια του στυλ "έκανα λάθος που τους έκραζα", θα πω ψέμματα. Συνήθισα πια.
- thanos-xanthi
την κατάλληλη στιγμή έγινε
ξεκωλιάστε τους τώρα
να το φυσαει και να μη κρυωνει το ανθρωπακι ο σαρρης και ο χοντρουλης
μακαρι να γινει κατι
ξεκωλιάστε τους τώρα
να το φυσαει και να μη κρυωνει το ανθρωπακι ο σαρρης και ο χοντρουλης
μακαρι να γινει κατι
angel με τις 2 τουρκικες περσι στα προκριματικα το cas δεν ειχε επικυρωσει τη διαδικασια ασφαλιστικων μετρων,με αποτελεσμα να παιξουν κανονικα ως ισχυροι και εμεις να πεσουμε στο γκρουπ των ανισχυρων? Αυτο ειχε γινει την ημερα της κληρωσης απ οτι θυμαμαι...Γιατι να μη γινει και τωρα μ εμας αντιστοιχα? 

Μπράβο στην ΠΑΕ για τις κινήσεις της, είναι δε ακόμη καλύτερες από ότι τις περίμενα καθώς απευθύνεται κατευθείαν στο CAS ενώ η έγκληση προς την επο να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή δείχνει στρατηγικά μελετημένη και με περιθώρια ενεργειών. Σωστή επίσης και η έγκληση για μη επικύρωση της βαθμολογίας των πλειοφ.
Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν τα παρατάει, όπως πίστευαν πολλοί ότι είναι τελειωμένη υπόθεση οι -3, και δεν αφήνει αναπάντητη την επίδειξη δύναμης που προσπαθεί να περάσει ο μαριδάκης με τα όργανα του βάζοντας σοβαρά προβλήματα στον αυθαίρετο τρόπο λειτουργίας της επο.
Αισθάνομαι ότι οι κινήσεις της ΠΑΕ δικαιώνουν με το παραπάνω τις προσδοκίες μου για κυνήγι της υπόθεσης όσο δεν πάει, με ικανοποιούν και με καλύπτουν απόλυτα. Εύγε. Νιώθω πολύ

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν τα παρατάει, όπως πίστευαν πολλοί ότι είναι τελειωμένη υπόθεση οι -3, και δεν αφήνει αναπάντητη την επίδειξη δύναμης που προσπαθεί να περάσει ο μαριδάκης με τα όργανα του βάζοντας σοβαρά προβλήματα στον αυθαίρετο τρόπο λειτουργίας της επο.
Αισθάνομαι ότι οι κινήσεις της ΠΑΕ δικαιώνουν με το παραπάνω τις προσδοκίες μου για κυνήγι της υπόθεσης όσο δεν πάει, με ικανοποιούν και με καλύπτουν απόλυτα. Εύγε. Νιώθω πολύ

Μην τους αδικείται. Είναι τόσο δυνατή η προπαγάνδα του γκει που καταφέρνει να διαπερνά ακόμη και δικούς μας καλλιεργώντας την απογοήτευση και την αποδοχή της τιμωρίας.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
- paokovios1974
Για να δω φοραει κανεις παντελονια απο αυτους που χλευαζαν τον Ιβαν η κοκοκο,ενα συγνωμη αρκει προς το παρων
Λοιπόν φίλε παοκοβιε επειδή το γράφεις σε πολλά τοπικ και εγώ είμαι απ αυτούς που πλέον πιστεύω ότι ο ιβαν δεν και αρχίζει να χαιρεταει θα σου πω τη γνώμη μουpaokovios1974 έγραψε:Για να δω φοραει κανεις παντελονια απο αυτους που χλευαζαν τον Ιβαν η κοκοκο,ενα συγνωμη αρκει προς το παρων
Ο ιβαν το έκανε αυτο για να ηρεμήσουν κάποιοι σαν εσένα αλλα άκου τι γίνετε το CAS θα εκδικάσει την υπόθεση αν τη δεχτεί σε δυο τρία χρόνια μην ξεχνάς η υπόθεση μεταλιστ φενερ πέρσι είχαν τρία χρόνια στην αναμονή
Επομένως αν εσύ νιώθεις καλά ότι ενδέχεται να δικαιωθεις το 2017 τον Αύγουστο εγώ δε νιώθω καλά και ο τουιτι στα τέτοια του
Άλλες αντιδράσεις έχει κάποιος που θέλει να ειναι ηγέτης του λαού του ΠΑΟΚ
Στεναχωριέμαι που πρέπει να διαφωνώ με αδέρφια αλλα νομίζω ότι αυτο ειναι το φόρουμ και έτσι πρέπει να εκφράζουμε τις διαφωνίες μας ....χωρίς παοκομετρα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Καλα αφού αρχίζει και χαιρεταει ο Ιβαν γιατι να κανει κινησεις για να μας ηρεμήσει ; Σε μια πρόταση γράφεις δυο αντικρουόμενα πραγματα Che 4 ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 20 Μάιος 2014, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είσαι πολύ μπροστά.che4 έγραψε:Λοιπόν φίλε παοκοβιε επειδή το γράφεις σε πολλά τοπικ και εγώ είμαι απ αυτούς που πλέον πιστεύω ότι ο ιβαν δεν και αρχίζει να χαιρεταει θα σου πω τη γνώμη μουpaokovios1974 έγραψε:Για να δω φοραει κανεις παντελονια απο αυτους που χλευαζαν τον Ιβαν η κοκοκο,ενα συγνωμη αρκει προς το παρων
Ο ιβαν το έκανε αυτο για να ηρεμήσουν κάποιοι σαν εσένα αλλα άκου τι γίνετε το CAS θα εκδικάσει την υπόθεση αν τη δεχτεί σε δυο τρία χρόνια μην ξεχνάς η υπόθεση μεταλιστ φενερ πέρσι είχαν τρία χρόνια στην αναμονή
Επομένως αν εσύ νιώθεις καλά ότι ενδέχεται να δικαιωθεις το 2017 τον Αύγουστο εγώ δε νιώθω καλά και ο τουιτι στα τέτοια του
Άλλες αντιδράσεις έχει κάποιος που θέλει να ειναι ηγέτης του λαού του ΠΑΟΚ
Στεναχωριέμαι που πρέπει να διαφωνώ με αδέρφια αλλα νομίζω ότι αυτο ειναι το φόρουμ και έτσι πρέπει να εκφράζουμε τις διαφωνίες μας ....χωρίς παοκομετρα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε
- desperando
- Επικοινωνία:
τσε μπορεις να πεις ποιες θα έπρεπε να ήταν οι κινήσεις του Ιβάν στο συγκεκριμένο ζήτημα?
εσυ δηλαδή αν ήσουν ο Ιβάν τι θα έκανες ?
εσυ δηλαδή αν ήσουν ο Ιβάν τι θα έκανες ?