Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Το μπαρμπαδάκι που σε πάει στο τελευταίο αδιάβαστο ποστ, σε κάποια τόπικς δε δουλεύει και είναι πολύ σπαστικό...υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?
- sidpanos
έχασε το μέτρημα ρε ΠΑΟΚοβια...
απο τα χαμένα ποστ....
δεν πιστεύω οτι θα σε βγάζει στη σωστή σελίδα γτ δεν θα αποκατασταθούν και όλα...[προσ.εκτιμηση]
απο τα χαμένα ποστ....
δεν πιστεύω οτι θα σε βγάζει στη σωστή σελίδα γτ δεν θα αποκατασταθούν και όλα...[προσ.εκτιμηση]
Ρε παιδιά από τότε που άλλαξε ο σέρβερ έχω ένα θεματάκι.
Είμαι στο ότι να ναι, και τα ποστ φεύγουν με τεράστια ταχύτητα.
Για να τα προλαβαίνω, το f5 ή η ανανέωση πάνε σύννεφο.
Ε ενώ είμαι στη σελίδα 850 (παράδειγμα) και πατάω ανανέωση με πάει στη σελίδα 580...
Γιατί γίνεται αυτό;;;
ΥΓ: Πιστεύω ότι καλά κάναν οι μοντς και κλειδώσαν το τόπικ με τις ανακοινώσεις των συνδέσμων (παρ' ότι είμαι εναντίον των κλειδωμάτων), γιατί το ξευτελίσαμε το θέμα.
Θέλω όμως μια ενημέρωση. Το τόπικ έκλεισε προσωρινά για να ηρεμίσουν τα πνεύματα ή για αρκετό καιρό μέχρι να βγει ξανά ανακοίνωση;;
Είμαι στο ότι να ναι, και τα ποστ φεύγουν με τεράστια ταχύτητα.
Για να τα προλαβαίνω, το f5 ή η ανανέωση πάνε σύννεφο.
Ε ενώ είμαι στη σελίδα 850 (παράδειγμα) και πατάω ανανέωση με πάει στη σελίδα 580...
Γιατί γίνεται αυτό;;;
ΥΓ: Πιστεύω ότι καλά κάναν οι μοντς και κλειδώσαν το τόπικ με τις ανακοινώσεις των συνδέσμων (παρ' ότι είμαι εναντίον των κλειδωμάτων), γιατί το ξευτελίσαμε το θέμα.
Θέλω όμως μια ενημέρωση. Το τόπικ έκλεισε προσωρινά για να ηρεμίσουν τα πνεύματα ή για αρκετό καιρό μέχρι να βγει ξανά ανακοίνωση;;
- paok nafplio
ελα ρε γκικα γκρινιαρη κ μεις το παθαινουμε αυτο παταμε μετα το νουμερο της τελευταιας σελιδας κ τελειωσε το θεμα...πως κανεις ετσι..
ρε παιδιά δεν μπορώ να ποστάρω σε κεντρικά άρθρα στην αρχική σελίδα, μου βγάζει το όνομα
χρήστη εμποδίστηκε.. ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?

χρήστη εμποδίστηκε.. ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?

- Paokintepo
gika τσεκ δισ αουτ!!!!gika έγραψε:
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
από gash04 » Σάβ Μάιος 29, 2010 3:21 pm
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ξανά όταν θα έχουμε κάποια νεότερη ανακοίνωση απο την συντονιστική ή κάποιου συνδέσμου.
- paok4kyriakos
Οπ τι εγινε ρε σεις;
Έλειψα ένα μήνα (καλά ίσως και περισσότερο
) από το φόρουμ και το μαμήσατε;
Αυτά ειναι!
Έλειψα ένα μήνα (καλά ίσως και περισσότερο

Αυτά ειναι!

Γεια σας Realcon,
Λάβατε αυτό το μήνυμα γιατί παρακολουθείτε το θέμα, "World Cup 2010" στο κλπ, κλπ, κλπ !!!
Μετά κάνω ερώτηση στον ευατο μου και λέω... Κώστα έχεις φόρουμ που σου λέει τι είδες. Γιατί ΕΣΥ μπορεί να έχεις πάθει αλσχαιμερ και να μην θυμάσαι σε πιο θέμα έχεις παει και διαβαζες τι.
Μα είναι αρρώστια η κατάσταση να διαγραφω συνέχεια μαιλ.
Είχε πει για νέο λογαριασμό ο Γκικα.
Άλλη λύση δεν υπάρχει. Είναι πολλές φορές που διαβάζω τα αδέρφια χωρίς να απαντώ.
Σας παρακαλώ αν μπορείτε να κάνετε κάτι.
Δουλεύετε σκληρά. Το ξέρω δεν είστε υποχρεωμένοι να λύνεται τα πάντα εδώ.
Το κάνετε αφιλοκερδώς και αυτό με κάνει να είμαι πιο προσεκτικός στην κάθε απαίτηση μου.
Να είστε καλά ο Θεος να είναι μαζί σας.
Αδελφικα και ΠΑΟΚτσήδικα.
Λάβατε αυτό το μήνυμα γιατί παρακολουθείτε το θέμα, "World Cup 2010" στο κλπ, κλπ, κλπ !!!
Μετά κάνω ερώτηση στον ευατο μου και λέω... Κώστα έχεις φόρουμ που σου λέει τι είδες. Γιατί ΕΣΥ μπορεί να έχεις πάθει αλσχαιμερ και να μην θυμάσαι σε πιο θέμα έχεις παει και διαβαζες τι.
Μα είναι αρρώστια η κατάσταση να διαγραφω συνέχεια μαιλ.
Είχε πει για νέο λογαριασμό ο Γκικα.
Άλλη λύση δεν υπάρχει. Είναι πολλές φορές που διαβάζω τα αδέρφια χωρίς να απαντώ.
Σας παρακαλώ αν μπορείτε να κάνετε κάτι.
Δουλεύετε σκληρά. Το ξέρω δεν είστε υποχρεωμένοι να λύνεται τα πάντα εδώ.
Το κάνετε αφιλοκερδώς και αυτό με κάνει να είμαι πιο προσεκτικός στην κάθε απαίτηση μου.
Να είστε καλά ο Θεος να είναι μαζί σας.
Αδελφικα και ΠΑΟΚτσήδικα.
Όταν ποστάρεις ξετίκαρε απο τις επιλογές ποιο κάτω απο την υποβολή το κουτάκι που λέει
Να ενημερωθώ μόλις υπάρξει απάντηση σε αυτή την δημοσίευση
Επίσης απο το email που σου έρχεται μπες μέσα σε αυτό και σου λέει κάπου αν δεν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση που να πατήσεις για να απενεργοποιηθεί.
Πατάς εκεί που δίνει το λινκ και αυτό είναι.
Να ενημερωθώ μόλις υπάρξει απάντηση σε αυτή την δημοσίευση
Επίσης απο το email που σου έρχεται μπες μέσα σε αυτό και σου λέει κάπου αν δεν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση που να πατήσεις για να απενεργοποιηθεί.
Πατάς εκεί που δίνει το λινκ και αυτό είναι.
Απο τα κάτωθι μέλη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
georgedoulk,Alienaras,zoomgr,WestBlock4,kolokotronis_4,gash04,Makiss4444,niko70,Petm,Enide,Bono4,
Jermaine,
fonias4,Bansky,mpafos4,bakunin4,anger4a,ampalaeos,tigon4,gika,bob,salonikiosg4,city_boy,eortpol,
emeisaspsirizoume4,federation,ezln_gate4,marley4,paokathens,Dimisk,kos,Pepermint.
Διαγράφηκαν ορισμένες δημοσιεύσεις.
Κάποια μέλη τα οποία είναι γνωστά στην κοινότητα του φόρουμ μας θα πρέπει να είναι ποιο προσεχτικοί στις εκφράσεις τους ή στις αντιπαραθέσεις τους σε συζητήσεις για θέματα γύρω απο τον ΠΑΟΚ με άλλους συνοπαδούς.
Κάποια άλλα μέλη που δεν είναι τόσο τακτικά θα πρέπει να είναι ακόμα ποιο προσεχτικοί για την συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του φόρουμ.
Όλοι οι κανόνες λειτουργίας που εσείς συμφωνείτε κατά την εγγραφή σας στο παρακάτω Link
http://www.paokmania.gr/terms-of-use.html
υγ
Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει ευχαριστώ για την κατανόηση.
georgedoulk,Alienaras,zoomgr,WestBlock4,kolokotronis_4,gash04,Makiss4444,niko70,Petm,Enide,Bono4,
Jermaine,
fonias4,Bansky,mpafos4,bakunin4,anger4a,ampalaeos,tigon4,gika,bob,salonikiosg4,city_boy,eortpol,
emeisaspsirizoume4,federation,ezln_gate4,marley4,paokathens,Dimisk,kos,Pepermint.
Διαγράφηκαν ορισμένες δημοσιεύσεις.
Κάποια μέλη τα οποία είναι γνωστά στην κοινότητα του φόρουμ μας θα πρέπει να είναι ποιο προσεχτικοί στις εκφράσεις τους ή στις αντιπαραθέσεις τους σε συζητήσεις για θέματα γύρω απο τον ΠΑΟΚ με άλλους συνοπαδούς.
Κάποια άλλα μέλη που δεν είναι τόσο τακτικά θα πρέπει να είναι ακόμα ποιο προσεχτικοί για την συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του φόρουμ.
Όλοι οι κανόνες λειτουργίας που εσείς συμφωνείτε κατά την εγγραφή σας στο παρακάτω Link
http://www.paokmania.gr/terms-of-use.html
υγ
Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει ευχαριστώ για την κατανόηση.
gash, υπάρχει περίπτωση να μπορώ να ξέρω ποιά σβήστηκαν. Καμμία παρεξήγηση, να δω που ήμουνα off...