Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από pgetsos »

Απο Termini ειχα παει, θα του προτεινα λεωφορειο αλλα δε θυμαμαι ποιο ηταν :lol: :lol: :lol:

Θυμαμαι απο εκει ειχαμε φυγει και μια ευθεια ηταν το Πανθεον, οποτε σιγουρα τον βολευει πολυ περισσοτερο
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

pgetsos έγραψε:Απο Termini ειχα παει, θα του προτεινα λεωφορειο αλλα δε θυμαμαι ποιο ηταν :lol: :lol: :lol:

Θυμαμαι απο εκει ειχαμε φυγει και μια ευθεια ηταν το Πανθεον, οποτε σιγουρα τον βολευει πολυ περισσοτερο
Απο Τερμινι ναι,ισως.Αλλα απο εκει που ειναι θα πρεπει να παει με τα ποδια μεχρι Barberini η Spagna για να παρει τη linea A(την κοκκινη γραμμη),να παει Termini,να αλλαξει γραμμη(linea B,την μπλε),να παει Circo Massimo και μετα να περπατησει και θα βγει στην αριστερη μερια του Trastevere.Οση ωρα θα κανει να παει να παρει το μετρο και να φτασει Termini θα εχει ηδη φτασει και θα εχει χαζολογισει και γυρω γυρω και το νησακι στο ποταμι.Ναι ειναι σχεδον μια ευθεια το Πανθεον και δεν ειναι και μακρια.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Μ αυτα και μ αυτα ετσι μου ρχεται να τα διαολοστειλΩ ολα ,να κλεισω τη δουλεια και να παρω τη γυναικα να παω και γω Ρωμη για 2-3 μερες........Με φουντωνετε και θα κανω καμια τρελλα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ηταν οι πρωτες διακοπες μου με την κοπελα μου, χριστουγεννα. Μια βδομαδα γεματη, σε καλο ξενοδοχειο, με τα ψωνια μας κτλ συνολο (αεροπορικα (οχι ryanair, ηταν χειμωνας :lol: ), ξενοδοχειο και ολα μας τα εξοδα εκει) κατω απο 500 ο καθενας μας. Μετα ψαχναμε αλλους προορισμους (Πραγα, Γερμανια, Παρισι) και μου φαινοντουσαν ολα τοσο ακριβα...

Ωραια πολη και σχετικα οικονομικη για διακοπες απο Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Οικονομική.....Αν εχεις να ξοδεψεις σου βρίσκω 1εκ τρόπους να ξοδεψεις στη Ρώμη :mrgreen: :mrgreen: Η αληθεια ειναι οτι μπορεις να βρεις αρκετές ευκαιρίες.παντως ειναι πανέμορφη η Ρωμη(τον Αύγουστο ειναι ομως κόλαση γιατι εχει ζέστη και παρα πολυ υγρασία)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:lol: :lol: :lol:

Αφηνω την κοπελια 20 λεπτα στην Ποπολο; :roll:

Γενικα παντως εβρισκες φτηνα μερη με λιγο ψαξιμο (και λιγο tripadvisor..), δε μπορω να πω το ιδιο για αλλα μερη που εχω παει (πχ Ελβετια... :lol: )
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δεν ξερω για Πόπολο αλλα στο ....μπάνιο στο τζοναθανς δε γλίτωνε ουτε θηλυκιά γατα... :D
Ααααα Μπανε το νου σου στα πορτοφόλια σας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

(Να πω οτι οταν φτασαμε ρωμη, μια υπαλληλος στο αεροδρομιο, η υπευθυνη εισιτηριων στο λεωφορειο, ενας τουριστας στο λεωφορειο και ο receptionist (αφου ειπε μια καλημερα στα ελληνικα) μας ειπαν ολοι για τα πορτοφολια μας....)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

pgetsos έγραψε:Το μονο που μπορω να σκεφτω αρκετα κοντα ειναι προς Κοιλαδα-Πορτο χελι

Ενα οικονομικο, οχι τοσο κοντα στη θαλασσα αλλα με πισινα για γρηγορο μπανιο ειναι αυτο στα 200€ 6 βραδια

Αυτοτο καμπινκ εχει και μπανγκαλοου, ειναι μπροστα σε ωραια παραλια (παμε συχνα απο Επιδαυρο για μπανιο), κοντα σε Τολο και Ναυπλιο για βολτα, 40€ η βραδια στα μπανγκαλοου (εχει και φωτογραφιες ναδεις πως ειναι)

Κατι αλλο ετσι φτηνο δε βλεπω :/

Το airbnb ειναι site οπου νοικιαζεις απο ιδιωτες, σε (συνηθως) πολυ καλες τιμες. Μπορεις να νοικιασεις ακομα και ενα κρεβατι ή καναπε στο σαλονι καποιου για ενα βραδυ αν ψαχνεις απλα καπου να μεινεις, μπορεις να νοικιασεις και ολοκληρο σπιτι. Αναλογα το μερος εχει πολλους, οποτε και χαμηλοτερες τιμες
Με αυτο το airbnb μαλλον θα κλεισω, πολυ καλο. Ευχαριστω Πετραν!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Έχετε κάποια δυνατή γνώμη (υπέρ ή κατά), από προσωπική εμπειρία, για κάποιο από το παρακάτω ξενοδοχεία, για solo business traveller :)

Andromeda

a.d. Imperial Palace

Augustos

Le Palace Art Hotel

Hotel El Greco

Δυστυχώς αυτό του Ιβάν υπερβαίνει το trip budget...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για το πρώτο έχω ακούσει ότι είναι γαμιστρο-ξενοδοχείο.

Όχι motel ή μπουρδελάκι, αλλά ενδείκνυται για ζευγάρια..

Δυστυχώς, δεν το έχω επισκεφτεί...

Πάντως αυτό και το El Greco νομίζω είναι σε καλές τοποθεσίες.. Δεν είμαι σίγουρος για το Θεοτοκόπουλο, το Andromeda σίγουρα.

Δεν θυμάμαι, έχει καιρό που τα έψαξα...για ευνόητους λόγους.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Είναι κανείς που να έχει πάει σκόπελο , να μου πει 1-2 πραγματα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ναι Chuck, αλλά όχι πρόσφατα...Ίσως πριν γεννηθείς...το 1995... :oops:

Σιγουράκι πάντως ότι καλύτερα με μηχανή παρά με αυτοκίνητο γιατί έχει πολύ ωραίες παραλίες στα βόρεια που δεν κατεβαίνει αυτοκίνητο, αλλά με κάνα enduro την παλεύεις εύκολα!!!

Πολύ πράσινο και ωραίες θάλασσες-παραλίες-βυθοί...Πανέμορφη...Σχετικά με την Σκιάθο πιο ήσυχο νησί...

Οπωσδήποτε να πεταχτείς και Αλόνησο αυθημερόν για τις φώκιες μονάχους μονάχους...

Πάνορμος, Αγνώντας (αν τα θυμάμαι καλά) οι πιο must και "φασαριόζικες" παραλίες, Μηλιά εκπληκτική, αλλά ήσυχη όπως και το Έλιος Κλίμα στα β/α του νησιού και πολλές no name στα βόρεια (μην πας καν αν φυσάει, ειδικά Αύγουστο, γιατί βγάζει κύμα μεγάλο), περισσότερο τις επισκέπτονται σκαφάτοι...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Για πρωτη φορα εδω και μια 15αετια οι καλοκαιρινες μου διακοπες τιθενται εν αμφιβολω, γιατι μου παιρνουν το διπλωμα για υπερβαση οριου ταχυτητας στην Αττικη Οδο... Γ@μημενε Μπομπολα :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ρομαν, Ανδρομέδα φαίνεται καλό και είναι σε έκπτωση, θενκς! :)

ΥΓ: χωρίς πρωινό :roll: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 13 Ιουν 2016, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”