Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
όλος τυχαίως παίκτες που έφυγαν για τα εξωτερικά σχετικά νέοι η μεγάλωσαν σε μια σχολή εξωτερικού!
Τζαβελας...Pr.Jon έγραψε:όλος τυχαίως παίκτες που έφυγαν για τα εξωτερικά σχετικά νέοι

xxxxxxxx
αυτός δεν έφυγε ποτέ...πάντα εδώ ήταν με το πνεύμα(??) του
αυτός δεν έφυγε ποτέ...πάντα εδώ ήταν με το πνεύμα(??) του
Υπάρχουν και Έλληνες παίχτες που με τη δουλειά τους έχουν κάνει μεγάλη για τα ελληνικα δεδομενα καριερα και αλλοι που κανουν ακομα. Κυριακος παπαδοπουλος....παπασταθοπουλος....γιαννακοπουλος...νταμπιζας....και αρκετοι ακομα. Τα παντα ειναι θεμα νοοτροπιας παιδια. Παιχτες που βαριουνται να προπονηθουν η που αραζουν στο συμβολαιο υπαρχουν τοσο ελληνες οσο και ξενοι. Εχουμε δει στον ΠΑΟΚ πολλους!!
Εγω στην ομαδα θελω και ελληνες με σωστη νοοτροπια αλλα και αντιστοιχους ξενους!Τωρα αν ειναι να ερθει καμια υπερπαιχτουρα ...ε ας το παιξει και λιγο βαρυ πεπονι!! Αυτα παντου γινονται.
Εγω στην ομαδα θελω και ελληνες με σωστη νοοτροπια αλλα και αντιστοιχους ξενους!Τωρα αν ειναι να ερθει καμια υπερπαιχτουρα ...ε ας το παιξει και λιγο βαρυ πεπονι!! Αυτα παντου γινονται.
Martens σήμερα το απογευματάκι στην καρολου ντηλ με την οικογένεια 

-
Ρε σεις μου λετε κατι απιθανους τυπου γιαννακοπουλου που εχουν κανει καριερα σε αστειες ομαδες. Μεχρι στιγμης με επιβεβαιωνετε οτι κανενας ελληνας δεν εχει παει ποτε σε κορυφαια ομαδα του εξωτερικου. Ισως ειμαστε η μονη χωρα στην ευρωπη μαζι με αλβανια που δεν εχει βγαλει πραγματικα τοπ ποδοσφαιριστη
- PAOK_Antarctica
giliopoulos έγραψε:Ρε σεις μου λετε κατι απιθανους τυπου γιαννακοπουλου που εχουν κανει καριερα σε αστειες ομαδες. Μεχρι στιγμης με επιβεβαιωνετε οτι κανενας ελληνας δεν εχει παει ποτε σε κορυφαια ομαδα του εξωτερικου. Ισως ειμαστε η μονη χωρα στην ευρωπη μαζι με αλβανια που δεν εχει βγαλει πραγματικα τοπ ποδοσφαιριστη
Σοβαρά τώρα;
Βρύζας...stephanos έγραψε:Τζαβελας...Pr.Jon έγραψε:όλος τυχαίως παίκτες που έφυγαν για τα εξωτερικά σχετικά νέοι
- ΑποστόληςΑ
Υποψήφιος για Barcelona στη θέση του άμπαλου Αργεντίνου Javier Mascherano, αυτού που κατάφερε στο πρώτο λεπτό του τελικού με Γιουβέντους, να κάνει δύο σημαντικά λάθη:stephanos έγραψε:Τζαβελας...Pr.Jon έγραψε:όλος τυχαίως παίκτες που έφυγαν για τα εξωτερικά σχετικά νέοι
1. Να δώσει πάσα στον αντίπαλο (άσχετα αν ο άμπαλος Βιδάλ έχασε την ευκαιρία) και
2. Να μη μπορέσει να κοντρολάρει τη μπάλα και να την βγάλει κόρνερ, αμέσως μετά.
- desperando
- Επικοινωνία:
παπασταθοπολος ΜΙΛΑΝ και επειτα μεταγραφη στην φιναλιστ του τσου λου.giliopoulos έγραψε:Ρε σεις μου λετε κατι απιθανους τυπου γιαννακοπουλου που εχουν κανει καριερα σε αστειες ομαδες. Μεχρι στιγμης με επιβεβαιωνετε οτι κανενας ελληνας δεν εχει παει ποτε σε κορυφαια ομαδα του εξωτερικου. Ισως ειμαστε η μονη χωρα στην ευρωπη μαζι με αλβανια που δεν εχει βγαλει πραγματικα τοπ ποδοσφαιριστη
εκτος αν θεωρεις οτι κορυφαιες ομαδες ειναι μονο οι μπαρτσα-ρεαλ και μπαγερν
O παπασταθόπουλος έφθγε 20-21 χρονών επειδή κατάλαβε οτί στο ελλαδιστάν μάλλον θα ήταν δανεικός σε κανένα εργοτέλη με καμιά 10 κόκκινες πριν πάει στον γαύρο και μηδέν κόκκινες μετά. Και αν αποφάσιζε να πάει στα 26 θα έπαιρνε κόκκινη ματς παρά μάτς όπως η άλλη η απάτη (Για τα λεφτά του πάντα) ο μανωλάς ο οποίος άργησε να βελτιωθεί επειδή εδώ μόνο έτρεχε και βαρούσε!
- Black&White
Ο Παπασταθόπουλος ήταν βασικός στην ΑΕΚ όταν έφυγε. Αυτό για το dna είναι μεγάλη μαλακία. Και στο μπάσκετ πριν το 87 τα ίδια θα λέγατε . Άσε που κερδίσαμε και euro στο ππδόσφαιρο.
-
Μα ειπα για επιθετικο και μεσο οχι για αμυντικο. Αμυντικους εχουμε βγαλει καλους αλλα στην τεχνικη υστερουμε. Και γιατι ειναι μαλακια ρε φιλε αφου αυτη ειναι η αληθεια. Δες τι παιχταραδες εχει βγαλει η γειτονικη σερβια βουλγαρια ρουμανια. Για να μην πω για βελγιο που θα μου πεις οτι εχουν υποδομες κτλ κτλ. Το αφηνω στην ακρη.. Αλλα για ποιο λογο να μην το λεμε δηλαδη? Ελληνας ποδοσφαιριστης και τεχνικη ειναι 2 ακρα αντιθετα πως να το κανουμε.
- Καπετάνιος
Για τον Νομπόα είχαμε κανένα νέο ρεπορτάζ; Νομ7ζω πως όχι ε;
Καλό αυτό!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό αυτό!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Τι; Δεν ειναι τοπ επιθετικος παγκοσμιου επιπεδου ο Μητρογλου; Θα πεσει φωτια να μας καψει!!!!giliopoulos έγραψε:Μα ειπα για επιθετικο και μεσο οχι για αμυντικο. Αμυντικους εχουμε βγαλει καλους αλλα στην τεχνικη υστερουμε. Και γιατι ειναι μαλακια ρε φιλε αφου αυτη ειναι η αληθεια. Δες τι παιχταραδες εχει βγαλει η γειτονικη σερβια βουλγαρια ρουμανια. Για να μην πω για βελγιο που θα μου πεις οτι εχουν υποδομες κτλ κτλ. Το αφηνω στην ακρη.. Αλλα για ποιο λογο να μην το λεμε δηλαδη? Ελληνας ποδοσφαιριστης και τεχνικη ειναι 2 ακρα αντιθετα πως να το κανουμε.

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk