Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Τα λεφτά πάντως είναι ήδη πολλά , και καλά θα κάνουμε να έχουμε και εναλλακτικές
- Dimitris_L4
Κ χατζηδιακος εχει δρομο ακομα λεει ...δεν τα βρισκουμε με τον ιδιο στο ποσο συμβολαίου κ με τους Δανους... καλα μπηκε ο μηνας, με 2 υποθεσεις που πηγαιναν πολυ καλα (ελεγαν)..
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GianD την Τετ 01 Ιούλ 2026, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author vasgias for the post (total 4):
- aivas19, Ριαν_Καπαγιαννιδης, rockcity4, margas
- FreeWatcher
Έλεος με τους Κουλιανούς. Αποδεικνύεται καθημερινά εδώ κ χρόνια ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ!!! Γιατί επιμένετε ρε παιδιά με δαύτους?
Του Γιαννούλη καθόλου δε με καίει. 4 αριστερά μπακ έχω. Άσε που προσωπικά πιστεύω ότι ήδη ξεπεράσαμε το ταβάνι για παίχτη 30φεύγα με 4.5 εκατομμύρια. Έως τέλη Αυγούστου να πάει δε με καίει.
Με τα ΧΑΦ τι θα γίνει???
Εκεί καιγόμαστε!
Του Γιαννούλη καθόλου δε με καίει. 4 αριστερά μπακ έχω. Άσε που προσωπικά πιστεύω ότι ήδη ξεπεράσαμε το ταβάνι για παίχτη 30φεύγα με 4.5 εκατομμύρια. Έως τέλη Αυγούστου να πάει δε με καίει.
Με τα ΧΑΦ τι θα γίνει???
Εκεί καιγόμαστε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τετ 01 Ιούλ 2026, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
Επειδη δινουμε 3,5εκ + 1εκ για τον Γιαννουλη δεν σημαινει οτι τα δινουμε και για αλλους...astral έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 08:26 Τα λεφτά πάντως είναι ήδη πολλά , και καλά θα κάνουμε να έχουμε και εναλλακτικές
ΠΑΟΚ εισαι το εχουμε δει σε πολλες περιπτωσεις αυτο...
Το εχουμε τοσο δεδομενο για τον Γιαννουλη επισης που αν χτυπα ξυλο χαλασει αμφιβαλω αν εχουν προχωρημενη αλλη ενναλακτικη....
Καλα ο Κουλιανος το ειπε παιδια. Δε λες οτι πεφτει και μεσα συχνα. + Οτι ειναι και σε ενα ραδιοφωνο το οποιο σταζει μελι για την ομαδα ποδοσφαιρου. Πουλαει το να "χαλαει" μεταγραφη. Και αυτοι πουλανε και την ψυχη τους για νουμερα.
Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
- These users thanked the author obanebane for the post:
- FreeWatcher
Από ότι λένε, όχι.Demir έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 08:59 Δηλαδή το πρόβλημα είναι τα 500.000 παραπάνω ; Είναι δυνατόν ;
Εμείς δίνουμε 3.5 + 1 μπόνους και αυτοί θέλουν 4.5 + ? μπόνους.
Οπότε σίγουρα θέλουν, επιπλέον 1 + το μπόνους ποσό.
Εγώ παραμένω δύσπιστος πάντως.