29. Antonio Čolak
- john4serres
- PAOK_Antarctica
- bersekeros
Re: 25. Antonio Colak
Σε αυτό που έβαλες, εγώ βλέπω έναν να κάνει σουτ (δεν ξέρω εάν είναι ο Αντώνης) και να αποκρούει ο τερματοφύλακας αλλά στο ριμπάουντ ένας άλλος να σκοράρει.
Αυτό είναι ασσίστ;
Αυτό είναι ασσίστ;
- PAOK_Antarctica
Λογικά τον κρατουν φρέσκο...
Ήταν κ πολλά τα φιλικα...
Παντως κ άλλες ομαδες αποτυγχάνουν σε επενδύσεις τους αλλά αυτό που γίνεται σε εμας δεν συμβαίνει πουθενά.
Μουλεν βρέθηκε χωρις ομάδα κ το ιδιο μ φαίνεται να συμβεί με Αντώνη κ Εσιτι...
Μιλάμε σούμα 8 μύρια διχως τα συμβόλαια τους...
Πόσους Γιαννούληδες χρειαζόμαστε;
Ήταν κ πολλά τα φιλικα...
Παντως κ άλλες ομαδες αποτυγχάνουν σε επενδύσεις τους αλλά αυτό που γίνεται σε εμας δεν συμβαίνει πουθενά.
Μουλεν βρέθηκε χωρις ομάδα κ το ιδιο μ φαίνεται να συμβεί με Αντώνη κ Εσιτι...
Μιλάμε σούμα 8 μύρια διχως τα συμβόλαια τους...
Πόσους Γιαννούληδες χρειαζόμαστε;
- bersekeros
Άντερσον: “Έχουμε εντυπωσιαστεί από τον Τσόλακ”
Είμαι σίγουρος ότι είναι ο κατάλληλος σέντερ φορ για την μεγάλη και ιστορική ομάδα σας από το Μάλμε.
Ρε λες;
Και καλό παιδί και μεγάλη παικτάρα ο Αντώνης, κυρ Άντερσον.Ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της ομάδας, Αντόνιο Τσόλακ, που αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Τσόλακ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του την Κυριακή στο πρωτάθλημα, με τον Κροάτη να μοιράζει και την πρώτη του ασίστ.
Το πέρασμα του από τον Δικέφαλο δε στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο η παρουσία του στη Μάλμε του δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Ο Άντερσον αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον επιθετικό από την Κροατία, λέγοντας πως τα πρώτα δείγματα, που έχει δώσει είναι θετικά αλλά θα περιμένουν και το επόμενο διάστημα για να βγει ασφαλές συμπέρασμα.
Όσα είπε αναλυτικά:
“Είναι ρεαλιστικό κι αρκετά εφικτό να συμβεί. Υπάρχουν ωστόσο πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.
Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει”. (paok24)
Είμαι σίγουρος ότι είναι ο κατάλληλος σέντερ φορ για την μεγάλη και ιστορική ομάδα σας από το Μάλμε.
Ρε λες;
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
Το Σουηδικό πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά ημιεπαγγελματικό. Αγορά με καλά χρήματα από Μάλμε μόνο στα όνειρά μας. Πιστεύω πως αυτό που ελπίζουμε είναι να πάει καλά και να αγοραστεί από ομάδα εκτός Σουηδίας.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δεν πειράζει. Ας βάλει τουλάχιστον κάποια γκολ, ώστε να επιστρέψει σ' εμάς πιο απελευθερωμένος.
Αιντεεεε ρε το κάρφωσε ο Τσόλακας απέναντι στην Εστερσουντ

Ευκολο γκολάκι πάντως, πέρασε τον τερματά ο συμπαίκτης του και αυτός ήταν δίπλα να την σμπρώξει

Ευκολο γκολάκι πάντως, πέρασε τον τερματά ο συμπαίκτης του και αυτός ήταν δίπλα να την σμπρώξει