14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Εντάξει πολλές φορές η εικόνα ξεγελάει. Υπάρχουν επίσης αθλητές που βάζουν εύκολα βάρος στην κοιλιά. Όσο για το συμβόλαιο του και πρέπει και θα ανανεωθεί. Μετά το εκατομμύριο του Ολιβέιρα δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ θέμα ανανέωσης αφού μπορούμε σίγουρα να καλύψουμε τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, που ακούγονται για κοντά στο εκατομμύριο.
- john4serres
Εδώ ρε αδερφέ ο ροναλντο ήταν χοντρός όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην εθνική Βραζιλίας. Παραπάνω κιλά έχει όπως και ο αντρε. Ήταν με διαφορά ο MVP σου περυσι; Κάρφωσε όταν η φάση έκαιγε όλους στα πλει οφ; Και να ξέρετε κάτι τελείως καλοπροαίρετα οι ποδοσφαιριστές από κοντά είναι σαν πουλιά . Όταν βάζουν κανα κιλό παραπάνω αμέσως φαίνεται. Θα τα χάσει όπως και περυσι….και τα λεφτά παραπάνω τα ζητάει γιατί με 500 έκανε παπαδες και άλλοι με 1 και 1.2 άντε να μην πω καλύτερα .tad έγραψε:Απαράδεκτος απλά οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει παραπάνω κιλά ...
μιλάμε για το υψηλότερο επίπεδο σε επαγγελματίες που παίρνουν πάρα πολλά χρήματα ... δεν γίνεται να εμφανίζεσαι με λάθος βάρος ...
εφόσον ανανεώσει πρέπει να υπάρχει ρήτρα και πρόστιμο ... αυτό ισχύει για όλους τους παίχτες ... στους ποδοσφαιριστές αυτό είναι σαν να αργεί άλλος επαγγελματίας στην δουλειά ή να κάνει χαβαλέ ...
σε πληρώνω για να είσαι εδώ 100% όχι 70% ή 80% ...
υποσ.
αυτή είναι η μόνιμη μου τρέλα και με βιερίνια ... δηλαδή αφού γύρισες για πιο λόγο όταν παίζεις εδώ δεν είσαι στεγνός όπως όταν έπαιζες στην βόλφμπουργκ ? εμείς τι είμαστε δηλαδή ... μαλακες ?
Δεν θα διαφωνήσω συα άλλα που έγραψες,απλά θα σταθώ μόνο στο παραπάνω.rainmaker έγραψε:.
Με τη διαφορά ότι ο Αντελίνο έπαιρνε τότε 300 χιλιάρικα, όχι 1 μύριο και να απαιτεί και παραπάνω για να δεχτεί να μείνει εδώ.
Όλοι έως σήμερα γνωρίζουμε ότι ο παίκτης έκλεισε με μισθό 500 χιλιάδες,εσύ γνωρίζεις κάτι διαφορετικό ?
Άρα η σωστή έκφραση
Με τη διαφορά ότι ο Αντελίνο έπαιρνε τότε 300 χιλιάρικα, όχι μισό μυριο και να απαιτεί και τα διπλά για να δεχτεί να μείνει εδώ.
Με τη διαφορά ότι ο Αντελίνο έπαιρνε τότε 300 χιλιάρικα, όχι μισό μυριο και να απαιτεί και τα διπλά για να δεχτεί να μείνει εδώ.
Χοντρός ξεχοντρος εφόσον πάρεις Ολιβέιρα με 1,1Μ ο Αντριγια ως ο καλύτερος παίχτης της ομάδας αυτή τη στιγμή αξίζει το 1 και παραπάνω.
Έτσι είναι πως να το κάνουμε.
Επίσης αποκλείεται να είναι "στ @@ του".
Μιλάμε για επαγγελματία 200%.
Το αν πήρε 3 κιλά και φαίνονται κλαιν μαιν, είναι και 1,69.
Φέτος 48 παιχνίδια, ατελείωτα χιλιόμετρα από περιοχή σε περιοχή, 40 καθαρά 90λεπτα.
14 γκολ και 8 ασσίστ.
1Μ για αυτόν τον παίχτη είναι steal.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι πως να το κάνουμε.
Επίσης αποκλείεται να είναι "στ @@ του".
Μιλάμε για επαγγελματία 200%.
Το αν πήρε 3 κιλά και φαίνονται κλαιν μαιν, είναι και 1,69.
Φέτος 48 παιχνίδια, ατελείωτα χιλιόμετρα από περιοχή σε περιοχή, 40 καθαρά 90λεπτα.
14 γκολ και 8 ασσίστ.
1Μ για αυτόν τον παίχτη είναι steal.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτως ή άλλως ο βασικός λόγος που δεν τον λατρεύω ως παίκτη δεν είναι τα κιλά του
Και διακόσια κιλά να βάλει, αλλού είναι οι μεγαλες ενστάσεις μου.
Απλά όταν προστίθενται ΚΑΙ τα κιλά, τότε παραγινεται το θέμα
Προσοχή ξαναλέω ούτε άχρηστο τον θεωρώ ούτε να φύγει ντε και καλά θέλω. Αλλά όχι δεν πιστεύω ότι είναι Ο παικταρας που θα γράψει ιστορία.
Έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά πάρα πολύ περιορισμένο ρεπερτόριο κινήσεων, αυτό έλεγα εξ αρχής αυτό λέω και τώρα
Το τελευταίο διήμερο τον είδαμε να κλωτσαει ύπουλα ένα συμπαίκτη στην προπόνηση και να έχει βάλει βαρος οπότε επέτεινε την αρνητική μου εντύπωση
Δατς ολ
Και διακόσια κιλά να βάλει, αλλού είναι οι μεγαλες ενστάσεις μου.
Απλά όταν προστίθενται ΚΑΙ τα κιλά, τότε παραγινεται το θέμα
Προσοχή ξαναλέω ούτε άχρηστο τον θεωρώ ούτε να φύγει ντε και καλά θέλω. Αλλά όχι δεν πιστεύω ότι είναι Ο παικταρας που θα γράψει ιστορία.
Έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά πάρα πολύ περιορισμένο ρεπερτόριο κινήσεων, αυτό έλεγα εξ αρχής αυτό λέω και τώρα
Το τελευταίο διήμερο τον είδαμε να κλωτσαει ύπουλα ένα συμπαίκτη στην προπόνηση και να έχει βάλει βαρος οπότε επέτεινε την αρνητική μου εντύπωση
Δατς ολ
- ΑποστόληςΑ
Η δική μου άποψη είναι ότι πολύ σωστά βγήκε MVP της περασμένης χρονιάς. Και δημιουργεί και σκοράρει και μαρκάρει.
Θα τον ανανεωσουμε αυτον ή δεν μας περισσευει ενα μυριο για τον παιχταρα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αν δεν παίζει τίποτα περίεργο με τον ιδιόρρυθμο πατέρα-μανατζερ του δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχει ανανεώσει ακόμη. Ήταν με διαφορά ο πιο κομβικός μας παίχτης την περσινή σεζόν. Σε όλα τα μεγάλα ματς ήταν εκεί. Δεν γίνεται να κάνουμε το λάθος και να τον χάσουμε σαν ελεύθερο όπως το έκαναν Παρτιζάν και Μπενφίκα.
Εκτός φυσικα αν δεν εχουμε να δώσουμε λεφτα για τον παιχταρα...
Ισως θελουμε να τα δωσουμε σε Ολιβειρες
Ισως θελουμε να τα δωσουμε σε Ολιβειρες
25 σήμερα ο παικταράς.
Χρόνια του πολλά και πολλά χρόνια εύχομαι στην ΠΑΟΚαρα
Χρόνια του πολλά και πολλά χρόνια εύχομαι στην ΠΑΟΚαρα