Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PABLO GARCIA2
Re: Fernando Santos
εσύ φίλε μου κοιμάσαι και ονειρεύεσαι.....και με τα μάτια ανοιχτά.....
και γω δεν έχω σκοπό να σου χαλάσω το ύπνο σου γι' αυτό ασχολήσου με τίποτα άλλο γιατί αν επιμένεις πολύ μπορεί και να το κάνω....
και γω δεν έχω σκοπό να σου χαλάσω το ύπνο σου γι' αυτό ασχολήσου με τίποτα άλλο γιατί αν επιμένεις πολύ μπορεί και να το κάνω....
Στις ηττες παντα ειναι ο μοναδικος υπευθυνος, στις νικες ολα τα κανουν οι αλλοι και τυχαια γινονται οι αλλαγες!
Μεγαλε Φερναντο, αν σε πιστευα κατα 90% οταν πρωτοηρθες, τωρα σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη και θα σε λιβανιζω σε αυτο το forum! Γιατι εχω καμια 20αρια χρονια να δω τετοια φιλοσοφια ομαδας! Ακομα και με 4-3-3...

Μεγαλε Φερναντο, αν σε πιστευα κατα 90% οταν πρωτοηρθες, τωρα σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη και θα σε λιβανιζω σε αυτο το forum! Γιατι εχω καμια 20αρια χρονια να δω τετοια φιλοσοφια ομαδας! Ακομα και με 4-3-3...
δεν βριζω αλλα θα σχολιαζω οτι νομιζω αξιζει σχολιασμου ....αν δεν θελεις να σχολιαζουμε στειλε τις αποψεις σου με π.μ σε οποιον θελειςPABLO GARCIA έγραψε:εσύ φίλε μου κοιμάσαι και ονειρεύεσαι.....και με τα μάτια ανοιχτά.....
.....
- PABLO GARCIA2
αν λιβανίζοντας όχι μόνο τον Σάντος αλλά τον οποιονδήποτε στον ΠΑΟΚ νομίζεις ότι κάνεις καλό στην ομάδα keep walking this way.....
εγώ ούτε ο μπάτσος του forum είμαι για να σε σταματήσω, ούτε το αυτάκι θα σου τραβήξω να μην το κάνεις.
Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα δόξα τω θεό....δεν χρειαζόμαστε κι άλλους....
εγώ ούτε ο μπάτσος του forum είμαι για να σε σταματήσω, ούτε το αυτάκι θα σου τραβήξω να μην το κάνεις.
Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα δόξα τω θεό....δεν χρειαζόμαστε κι άλλους....
ρε συ πάμπλο με τα ΑΝ δε γίνεται... και εσύ πού το ξέρεις ότι το σύστημα θα ήταν το γνωστό?? μπας και είσαι ο Σάντος?? ή μήπως απλά εικάζεις??PABLO GARCIA έγραψε: 4-4-2 έπαιξε λόγω απωλειών Ιβιτς και Πάμπλο.Αν ήταν καλά αυτοί το σύστημα θα ήταν το γνωστό....
εσύ τί θα έκανες? θα τους έβγαζες στο ημίχρονο? καθόλου από ψυχολογία γνωρίζεις?? ή τα λες αυτά ελαφρά τη καρδία? για το μπαλάφα, όταν ένας παίκτης κάνει κάποια λάθη δεν τον βγάζεις αμέσως... ειδικά αν τα κάνει τόσο νωρίς. του φωνάζεις και τον ξυπνάς.. όσο για το χούτο, ακόμα παίρνει παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, πρώτη φορά ξεκίνησε, η κεφαλιά του που βγάζει ο κρέσιτς, όλοι οι υπόλοιποι τέρμες στην Ελλάδα θα το έτρωγαν, γιατί είναι καρφωτή και σκάει πριν ακριβώς τη γραμμή... α και να σου θυμίσω ότι αν τους έβγαζες πιο νωρίς, θα έμενες για πόσα λεπτά χωρίς αλλαγή, αφού είχες κάνει την πρώτη (παντελής) στο 30 και υπήρχε κίνδυνος με ένα τραυματισμό να μείνεις με 10.. σίγουρα θα το έκαναν οι του νιώνιου... δεν είναι δύσκολο...PABLO GARCIA έγραψε: αυτός ο Μπαλάφας τι καλό έκανε στο ματς-εκτός από ένα σουτ-και έμεινε τόση ώρα μέσα??Στην αρχή έκανε μετρημένες 4 απανωτές μ@λ@κίες και στις 2 απ' αυτές κοντέψαμε να φάμε γκολ.
Το ίδιο και με τον Χούτο..λίγα πράγματα για την ώρα που έπαιξε.
σου εξήγησα γιατί δεν έπρεπε να κάνει τόσο νωρίς τις αλλαγές... όσο για το αν είναι ευχαριστημένος με το χ, να σε ρωτήσω... εσένα το χ θα σε χαλούσε δηλαδή?? άσε πως ήρθε τελικά το διπλό... εδώ ο βάζελος στην έδρα του τον έσφαξε το νιώνιο για να πάρει το παιχνίδι... άσε που το ανακατεύω την τράπουλα είναι πολύ αόριστη έκφραση... κάνε κάποια πρόταση... προφανώς όμως αυτό κοστίζει...PABLO GARCIA έγραψε:στην αρχή του β' ημιχ. η ομάδα έπαιζε σαν υπνωτισμένη και ο Σάντος δεν έκανε κάτι για να ανακατέψει την τράπουλα γιατί προφανώς ήταν ευχαριστημένος με το Χ.
γι αυτό και είναι μεγάλος προπονητής... γιατί δε μασάει από τους οπαδούς και τις ορέξεις τους.. ε αφού λοιπόν δεν το χρειάζεται, δε τον πειράζει κιόλας... απλά είσαι ΑΝΤΡΑΣ όταν κράζεις στα άσχημα, αλλά έρχεσαι μετά και στα καλά του λες μπράβο...PABLO GARCIA έγραψε: Κατά τα άλλα σταματήστε το λιβανιστήρι σ' αυτόν γιατί δεν το χρειάζεται.
καλά ε αυτό είναι εντελώς ανυπόστατο... και εντελώς άστοχο... ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους, και αφού η πειθαρχία είναι απαραίτητη για να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλά, πρέπει να επιβάλλεται στον καθένα...PABLO GARCIA έγραψε: Και κάποιοι πιστεύω σήμερα να κατάλαβαν ότι ο Μπάκα δεν θα πρέπει να λείπει τουλάχιστον απ' την 18αδα ΠΟΤΕ γιατί παίκτης με το δολοφονικό του ένστικτο μέσα στην περιοχή δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς συμπεριλαμβανομένου.....
μπορώ να σου πω δεκάδες περιπτώσεις παικταράδων που δεν έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο λόγω απείθαρχου χαρακτήρα. κανένας παίκτης δε θα πρέπει να θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι στην αποστολή συνέχεια, πόσο μάλλον ο μπακαγιόκο...
και βέβαια ο κριτής για το ποιος θα μπει στην αποστολή είναι αποκλειστικά ο προπονητής...
ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανείς μας...
μόνο ο Σάντος που είναι ο προπονητής μας.
το να ψάχνεις να βρεις τα αρνητικά του παιχνιδιού μόνο και μόνο για να ψέξεις το Σάντος δηλώνει εμπέθεια... δεν καταλαβαίνω γιατί...
έκανα ώρα να απαντήσω στο κείμενό σου και ελπίζω να το δεις σαν θετική κριτική... και εύχομαι πραγματικά να αλλάξεις τις απόψεις σου για την ικανότητά του
PABLO τα περισσότερα post σου είναι ειρωνεία και υποδείξεις στα αλλα παιδιά το τι θα γραφουν.
απορώ γιατί ο eorptol δεν ακολουθεί αυτό που κάνουμε οι υπόλοιποι και ασχολείται μαζί σου
απορώ γιατί ο eorptol δεν ακολουθεί αυτό που κάνουμε οι υπόλοιποι και ασχολείται μαζί σου
- PABLO GARCIA2
ρε συ petm θα με τρελλάνεις????
τα δικά μου post είναι ειρωνία?????και υποδείξεις?????
ή του άλλου που χαρακτηρίζει ασυναρτησίες και εμπάθειες τα όσα γράφω????
και σε ποιόν εγώ έκανα υποδείξεις στο τι θα γράφει????
ο καθένας για μένα έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει και φυσικά οι άλλοι να τον κρίνουν χωρίς να χαρακτηρίζουν ασυναρτησίες και εμπάθειες αυτά που λέει....και χωρίς να υποθέτουν φυσικά....
ακούς εκεί εγώ έκανα υποδείξεις.....και αυτό το λέτε άτομα που είμαι σίγουρος ότι πολύ θα θέλατε να πατάτε και τα κουμπάκια στο πληκτρολόγιο μου για να λέω αυτά που θέλατε.....γιατί η λέξη διάλογος και διαφωνία προφανώς είναι άγνωστες λέξεις για σας......όποιος εκφράζει κάτι διαφορετικό απ' αυτό που πιστεύεται είναι περίεργος.....
μήπως να πάρουμε και τον μπούλο απ' το forum όσοι λέμε κάτι διαφορετικό από σας για να κάνετε ένα διάλογο όλο ενδιαφέρον εσείς οι πιστοί σωματοφύλακες????
που έχετε και μυστικές συμφωνίες για το αν θα ασχολήστε και με ποιόν.....τώρα αν δεν θέλετε να ασχολήστε με μένα δεν με χαλάει καθόλου και το γιατί ο eorptol δεν το τηρεί πάνε ρώτα τον.....
όσο για τον dani....είπες πολλά και σ' όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις αλλά επειδή είναι αργά οι απαντήσεις μπορούν να περμένουν μέχρι αύριο......
τα δικά μου post είναι ειρωνία?????και υποδείξεις?????
ή του άλλου που χαρακτηρίζει ασυναρτησίες και εμπάθειες τα όσα γράφω????
και σε ποιόν εγώ έκανα υποδείξεις στο τι θα γράφει????
ο καθένας για μένα έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει και φυσικά οι άλλοι να τον κρίνουν χωρίς να χαρακτηρίζουν ασυναρτησίες και εμπάθειες αυτά που λέει....και χωρίς να υποθέτουν φυσικά....
ακούς εκεί εγώ έκανα υποδείξεις.....και αυτό το λέτε άτομα που είμαι σίγουρος ότι πολύ θα θέλατε να πατάτε και τα κουμπάκια στο πληκτρολόγιο μου για να λέω αυτά που θέλατε.....γιατί η λέξη διάλογος και διαφωνία προφανώς είναι άγνωστες λέξεις για σας......όποιος εκφράζει κάτι διαφορετικό απ' αυτό που πιστεύεται είναι περίεργος.....
μήπως να πάρουμε και τον μπούλο απ' το forum όσοι λέμε κάτι διαφορετικό από σας για να κάνετε ένα διάλογο όλο ενδιαφέρον εσείς οι πιστοί σωματοφύλακες????
που έχετε και μυστικές συμφωνίες για το αν θα ασχολήστε και με ποιόν.....τώρα αν δεν θέλετε να ασχολήστε με μένα δεν με χαλάει καθόλου και το γιατί ο eorptol δεν το τηρεί πάνε ρώτα τον.....
όσο για τον dani....είπες πολλά και σ' όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις αλλά επειδή είναι αργά οι απαντήσεις μπορούν να περμένουν μέχρι αύριο......
ισως εχεις δικαιο τσαμπα ασχολουμε .....Petm έγραψε:PABLO τα περισσότερα post σου είναι ειρωνεία και υποδείξεις στα αλλα παιδιά το τι θα γραφουν.
δεν βγαζουμε ακρη .....
ας χαρουμε την νικη και συνεχιζουμε.......

Ok επειδή δεν γίνομαι κατανοητός περνώ τα 4 τελευταία σου post και αντίγραφw τις υποδείξεις σου σε αλλα meli του forum
"Κατά τα άλλα σταματήστε το λιβανιστήρι σ' αυτόν γιατί δεν το χρειάζεται"
"δεν έχω σκοπό να σου χαλάσω το ύπνο σου γι' αυτό ασχολήσου με τίποτα άλλο"
"αν λιβανίζοντας όχι μόνο τον Σάντος αλλά τον οποιονδήποτε στον ΠΑΟΚ νομίζεις ότι κάνεις καλό στην ομάδα keep walking this way.."
και τις ειρωνείες
"εσύ φίλε μου κοιμάσαι και ονειρεύεσαι.....και με τα μάτια ανοιχτά....."
"και γω δεν έχω σκοπό να σου χαλάσω το ύπνο σου........αν επιμένεις πολύ μπορεί και να το κάνω...."
"εγώ ούτε ο μπάτσος του forum είμαι για να σε σταματήσω, ούτε το αυτάκι θα σου τραβήξω να μην το κάνεις.Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα δόξα τω θεό"
"να κάνετε ένα διάλογο όλο ενδιαφέρον εσείς οι πιστοί σωματοφύλακες????"
επίσης όταν γραφεις δημοσια τι γνώμη σου για το ΠΑΟΚ να ξέρεις ότι θα δέχεσαι και κριτική για αυτά που γραφεις από τους άλλους που μετέχουν στη δημοσια συζήτηση. και αυτό ισχύει για όλους μας. το να χαρακτηρίζει κάποιος ασυναρτησίες και εμπάθειες αυτά που γραφεις δε σου πουλάει ειρωνεία ούτε σου λέει να μη τα γράψεις ούτε σου έσβησε κανένα post. σου λέει στα ίσια πως κριτικάρει αυτά που γραφεις.όπως και εγώ έκανα πιο πάνω. σου κάνω κριτική πως περνώ αυτά που γραφεις. αν θέλεις μπορείς να τα ξαναγράψεις και ξανά και ξανά και ξανά. κανένα πρόβλημα.
και εσύ μπορείς να βγείς τώρα και να πεις ότι αυτά που λέω είναι ασυναρτησίες. κανένα πρόβλημα (εδώ φαντάζεσαι ότι έχουμε μυστικές συμφωνίες μεταξύ μας και ότι θα θέλαμε να πατάμε τα κουμπάκια στο πληκτρολόγιο σου....). αλλα δεν έχεις το δικαίωμα va πεις σε κάποιον τι να γράψει η τι να μη γράψει.
"Κατά τα άλλα σταματήστε το λιβανιστήρι σ' αυτόν γιατί δεν το χρειάζεται"
"δεν έχω σκοπό να σου χαλάσω το ύπνο σου γι' αυτό ασχολήσου με τίποτα άλλο"
"αν λιβανίζοντας όχι μόνο τον Σάντος αλλά τον οποιονδήποτε στον ΠΑΟΚ νομίζεις ότι κάνεις καλό στην ομάδα keep walking this way.."
και τις ειρωνείες
"εσύ φίλε μου κοιμάσαι και ονειρεύεσαι.....και με τα μάτια ανοιχτά....."
"και γω δεν έχω σκοπό να σου χαλάσω το ύπνο σου........αν επιμένεις πολύ μπορεί και να το κάνω...."
"εγώ ούτε ο μπάτσος του forum είμαι για να σε σταματήσω, ούτε το αυτάκι θα σου τραβήξω να μην το κάνεις.Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα δόξα τω θεό"
"να κάνετε ένα διάλογο όλο ενδιαφέρον εσείς οι πιστοί σωματοφύλακες????"
επίσης όταν γραφεις δημοσια τι γνώμη σου για το ΠΑΟΚ να ξέρεις ότι θα δέχεσαι και κριτική για αυτά που γραφεις από τους άλλους που μετέχουν στη δημοσια συζήτηση. και αυτό ισχύει για όλους μας. το να χαρακτηρίζει κάποιος ασυναρτησίες και εμπάθειες αυτά που γραφεις δε σου πουλάει ειρωνεία ούτε σου λέει να μη τα γράψεις ούτε σου έσβησε κανένα post. σου λέει στα ίσια πως κριτικάρει αυτά που γραφεις.όπως και εγώ έκανα πιο πάνω. σου κάνω κριτική πως περνώ αυτά που γραφεις. αν θέλεις μπορείς να τα ξαναγράψεις και ξανά και ξανά και ξανά. κανένα πρόβλημα.
και εσύ μπορείς να βγείς τώρα και να πεις ότι αυτά που λέω είναι ασυναρτησίες. κανένα πρόβλημα (εδώ φαντάζεσαι ότι έχουμε μυστικές συμφωνίες μεταξύ μας και ότι θα θέλαμε να πατάμε τα κουμπάκια στο πληκτρολόγιο σου....). αλλα δεν έχεις το δικαίωμα va πεις σε κάποιον τι να γράψει η τι να μη γράψει.
Η διαχειριση του "προβληματικου" παικτη Μπακαγιοκο φανηκε οτι ηταν ΑΨΟΓΗ. Σε ενα αλλο σεναριο, ο Μπακα οχι μονο δε θα εμπαινε και θα εβαζε 2 γκολ χθες, αλλα θα ειχε μπει στο ψυγειο, εχοντας κανει την ομαδα ρδελομπου. Τα 2 γκολ του Μπακαγιοκο χθες ειναι και εργο Σαντος.
- PABLO GARCIA2
Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα σας? Οτι δεν αντέχετε άποψη διαφορετική απ' τη δική σας και μόλις εμφανιστεί μία τέτοια σπεύδετε να την χαρακτηρίσετε ασυναρτησία και εμπαθή αυτόν που τη γράφει...αν νομίζεις ότι με τέτοιους χαρακτηρισμούς μπορείς να κάνεις διάλογο ή ότι αυτός που τα ακούει αυτά δεν θα ανταπαντήσει - όπως και έκανα- είσαι γελασμένος.
Μπορείς να αντικρούσεις αυτά που λέει κάποιος και με άλλους τρόπους-όπως έκανε ο dani-no problem.
Αλλά όταν ακούς ειρωνίες απαντάς με ειρωνίες.
Και επειδή ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε καλό είναι να είμαστε πιό προσεκτικοί σε ότι γράφουμε.....άλλωστε φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούμε-το καλό του ΠΑΟΚ.
Μην ψάχνετε εχθρούς του ΠΑΟΚ εκεί που δεν υπάρχουν......
Μπορείς να αντικρούσεις αυτά που λέει κάποιος και με άλλους τρόπους-όπως έκανε ο dani-no problem.
Αλλά όταν ακούς ειρωνίες απαντάς με ειρωνίες.
Και επειδή ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε καλό είναι να είμαστε πιό προσεκτικοί σε ότι γράφουμε.....άλλωστε φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούμε-το καλό του ΠΑΟΚ.
Μην ψάχνετε εχθρούς του ΠΑΟΚ εκεί που δεν υπάρχουν......
Όταν γράφουμε σε μία δημόοσια σηζήτηση πρέπει να δεχόμαστε και την άποψη και τού άλλου και να μήν διαφονούμε γιατί διαφων΄η μαζι μας,δημοκρτία δεν σημένει με το έτσι θέλω να με αναγκάσεις να δεχτώ μια άποψη.
Ο φριγκερ νομίζο είναι ελεύθερος έαν δεν κάνο λάθος....
Ξεχνάμε φένετε ότι... Η ομάδα έχει 15 παίχτες που πέριση δεν υπήρχαν στήν ομάδα απο τούς 27 πού είναι παρόντες αυτ'η τη στιγμη δηλαδή τα 3/4 είναι καινούργει παίχτες έχει την ομάδα 2 με 49 βαμθούς και παραπονίομαστε, ναι συμφονώ ο παοκτσής έχει απαιτήσης αλλά μην ξεχνάμε ότι δίωξαμε κάπιες (σαρδέλες) και πήραμε καλήτερους παίχτες και πάλη μας πηράζει ο σάντος.
Εάν μας άφηναν καποια ανθρώπινα λάθη να έχουμε παράπανω βαθμούς πάλι θα γκρινίαζατε, κα έγω θα ήθελα κάπιον άλλον στη θέση του σάντοε αλλά απο την στιγμή που τελίκα πέριση το σεπτέβρι ανέλαβε και πυστευω θα μας κάνει ένα σωσό ευρωπαικό club εγώ τον εμπιστεύοε απόλητα.
Δεν θέλει να ήμαστε εγάθετει με κάοια άτομα κάνενας σάντος και κάνενας που είναι μέσα στης διοικήσης δεν είναι πιο ΠΑΟΚ απο κανέναν.
Στήρηξη και αγάπη χρειάζετε η ομάδα και όχι πολέμο τα συμφέροντα κάπιον μακρία απο μας
Ο φριγκερ νομίζο είναι ελεύθερος έαν δεν κάνο λάθος....
Ξεχνάμε φένετε ότι... Η ομάδα έχει 15 παίχτες που πέριση δεν υπήρχαν στήν ομάδα απο τούς 27 πού είναι παρόντες αυτ'η τη στιγμη δηλαδή τα 3/4 είναι καινούργει παίχτες έχει την ομάδα 2 με 49 βαμθούς και παραπονίομαστε, ναι συμφονώ ο παοκτσής έχει απαιτήσης αλλά μην ξεχνάμε ότι δίωξαμε κάπιες (σαρδέλες) και πήραμε καλήτερους παίχτες και πάλη μας πηράζει ο σάντος.
Εάν μας άφηναν καποια ανθρώπινα λάθη να έχουμε παράπανω βαθμούς πάλι θα γκρινίαζατε, κα έγω θα ήθελα κάπιον άλλον στη θέση του σάντοε αλλά απο την στιγμή που τελίκα πέριση το σεπτέβρι ανέλαβε και πυστευω θα μας κάνει ένα σωσό ευρωπαικό club εγώ τον εμπιστεύοε απόλητα.
Δεν θέλει να ήμαστε εγάθετει με κάοια άτομα κάνενας σάντος και κάνενας που είναι μέσα στης διοικήσης δεν είναι πιο ΠΑΟΚ απο κανέναν.
Στήρηξη και αγάπη χρειάζετε η ομάδα και όχι πολέμο τα συμφέροντα κάπιον μακρία απο μας
Ολοι λετε "ο Σαντος με τον μπακα τα βρήκαν κτλ κλ"...
Ο σαντος στο γκολ τον πλάκωσε στις φαπες/.....τη βρήκαν..???
χαχα
Ο σαντος στο γκολ τον πλάκωσε στις φαπες/.....τη βρήκαν..???

αμ το αλλο. τον ειδατε τον βερον που τον αρχισε στις κλωτσιες????μαλλον τον ειχε τσατισει. ευτυχως που δεν επαιζε ο παμπλο γιατι θα τον αρχιζε στα μπουκετα..

- georgedoulk
Ο Σάντος δεν είναι προπονητής που ενδιαφέρεται για την γνώμη της εξέδρας. Ούτε δέχεται παρεμβάσεις απο την διοίκηση. Ούτε μασάει απο προπαγάνδα εφημερίδων.
Και όλα αυτά επειδή δουλεύει μεθοδικά, έχει εμπιστοσύνη στις δικές του επιλογές, το ξέρει το αντικείμενό του και αγαπάει τη δουλεία του.
Οταν οι εφημερίδες του υποδεικνύουν ποιο σύστημα να παίξει και εμείς απο πάνω φωνάζουμε "κάνε αλλαγές" , καλό είναι να θυμόμαστε οτι αυτός ο ανθρωπος θεωρείται απο το ίδιο το συνάφι του ως ένας απο τους πιο διαβασμένους και πιο καταρτισμένους στα θέματα τακτικής και θεωριας του ποδοσφαίρου. Γιαυτό και τον καλούν να δώσει διαλέξεις στα σεμινάριά τους!
Το πόσο μεθοδικός είναι το απέδειξε παίρνοντας ένα ρόστερ που αποτελούταν απο "σαρδέλες" (Κνολ, Μπαϊανο, Χαραλάμπους, Λάκη, Βαγγελή, Σάλμον και τον περσυνό πρώτο σκόρερ (!) Παντελή) και αναμορφώνοντάς το τελείως. Από αυτούς μόνο Λάκης και Παντελής είναι ακόμα στην ομάδα και αυτούς μέσα στο 2009 ζήτημα να τους δούμε άλλη μια φορά.(Χωρίς να παραγνωρίζουμε την δουλεία της διοίκησης, στις μεταγραφές τελικός υπεύθυνος είναι αυτός).
Αν τελίκα κάνουν καριέρα παίκτες όπως οι Κυριακίδης, Μαλεζάς, Αραμπατζής, Γεωργίου, Μπαλάφας (που δεν το βλέπω), Αθανασιάδης ακόμα και ο Δάρλας που αναστήθηκε, σε αυτόν θα το χρωστάνε. Θα πρέπει να τον κάνουνε εικόνισμα και κάθε βράδυ να προσεύχονται στον Αγιο Φερνάντο.
Όταν ένας προπονητής τιμωρεί κάποιον παίκτη (δικαίως) για 2 μήνες, τον βάζει αλλαγή, ο παίκτης σκοράρει και αντί να το παίξει βεντέτα ή να πουλήσει οπαδιλίκι και να παει στον κόσμο, τρέχει να αφιερώσει το γκολ στον προπονητή του και να τον αγκαλιάσει τότε καταλαβαίνεις για ποσό μεγάλο προπονητή μιλάμε και τι σεβασμό εμπνέει στους παίκτες του!
Ποιος παίκτης του Σάντος νυν ή πρώην έχει μιλήσει ποτέ άσχημα γιαυτόν? Προσωπικότητες όπως ο Τέο, ο Ντέμης, ο Βρύζας, ο Ντέκο, ο Κονσεϊσάο, ο Κοντρέρας και ο Πάμπλο Γκαρσία τον σέβονται και τον πιστεύουν. Στην τελική οταν πάει ο Βρύζας να προσεγγίσει έναν παίκτη για μεταγραφή, του λέει "Προπονητής στην ομάδα είναι ο Φερνάντο Σάντος" όχι ο Τάκης ο Λεμονής, ούτε ο Λάκης ο Αναστασιαδης, ούτε ο Γιάννος ο Μαντζουράκης. Μην νομίζεται οτι αυτό δεν παίζει ρόλο για έναν μεγάλο παίκτη (βλέπε Κονσεϊσάο, Βεϊρίνια).
Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα.
Επειδή ξέρω πως ίσως το παράκανα με την "Αγιογραφία" του Σάντος να ξεκαθαρίσω οτι ούτε προσωπικά τον ξέρω ούτε πατέρας μου είναι. Κάθε αντιθετη άποψη δεκτή, αρκεί αυτά που λέω να τα ανατρέψει, όχι να ρίχνει λάσπη και συνθήματα.
Και όλα αυτά επειδή δουλεύει μεθοδικά, έχει εμπιστοσύνη στις δικές του επιλογές, το ξέρει το αντικείμενό του και αγαπάει τη δουλεία του.
Οταν οι εφημερίδες του υποδεικνύουν ποιο σύστημα να παίξει και εμείς απο πάνω φωνάζουμε "κάνε αλλαγές" , καλό είναι να θυμόμαστε οτι αυτός ο ανθρωπος θεωρείται απο το ίδιο το συνάφι του ως ένας απο τους πιο διαβασμένους και πιο καταρτισμένους στα θέματα τακτικής και θεωριας του ποδοσφαίρου. Γιαυτό και τον καλούν να δώσει διαλέξεις στα σεμινάριά τους!
Το πόσο μεθοδικός είναι το απέδειξε παίρνοντας ένα ρόστερ που αποτελούταν απο "σαρδέλες" (Κνολ, Μπαϊανο, Χαραλάμπους, Λάκη, Βαγγελή, Σάλμον και τον περσυνό πρώτο σκόρερ (!) Παντελή) και αναμορφώνοντάς το τελείως. Από αυτούς μόνο Λάκης και Παντελής είναι ακόμα στην ομάδα και αυτούς μέσα στο 2009 ζήτημα να τους δούμε άλλη μια φορά.(Χωρίς να παραγνωρίζουμε την δουλεία της διοίκησης, στις μεταγραφές τελικός υπεύθυνος είναι αυτός).
Αν τελίκα κάνουν καριέρα παίκτες όπως οι Κυριακίδης, Μαλεζάς, Αραμπατζής, Γεωργίου, Μπαλάφας (που δεν το βλέπω), Αθανασιάδης ακόμα και ο Δάρλας που αναστήθηκε, σε αυτόν θα το χρωστάνε. Θα πρέπει να τον κάνουνε εικόνισμα και κάθε βράδυ να προσεύχονται στον Αγιο Φερνάντο.
Όταν ένας προπονητής τιμωρεί κάποιον παίκτη (δικαίως) για 2 μήνες, τον βάζει αλλαγή, ο παίκτης σκοράρει και αντί να το παίξει βεντέτα ή να πουλήσει οπαδιλίκι και να παει στον κόσμο, τρέχει να αφιερώσει το γκολ στον προπονητή του και να τον αγκαλιάσει τότε καταλαβαίνεις για ποσό μεγάλο προπονητή μιλάμε και τι σεβασμό εμπνέει στους παίκτες του!
Ποιος παίκτης του Σάντος νυν ή πρώην έχει μιλήσει ποτέ άσχημα γιαυτόν? Προσωπικότητες όπως ο Τέο, ο Ντέμης, ο Βρύζας, ο Ντέκο, ο Κονσεϊσάο, ο Κοντρέρας και ο Πάμπλο Γκαρσία τον σέβονται και τον πιστεύουν. Στην τελική οταν πάει ο Βρύζας να προσεγγίσει έναν παίκτη για μεταγραφή, του λέει "Προπονητής στην ομάδα είναι ο Φερνάντο Σάντος" όχι ο Τάκης ο Λεμονής, ούτε ο Λάκης ο Αναστασιαδης, ούτε ο Γιάννος ο Μαντζουράκης. Μην νομίζεται οτι αυτό δεν παίζει ρόλο για έναν μεγάλο παίκτη (βλέπε Κονσεϊσάο, Βεϊρίνια).
Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα.
Επειδή ξέρω πως ίσως το παράκανα με την "Αγιογραφία" του Σάντος να ξεκαθαρίσω οτι ούτε προσωπικά τον ξέρω ούτε πατέρας μου είναι. Κάθε αντιθετη άποψη δεκτή, αρκεί αυτά που λέω να τα ανατρέψει, όχι να ρίχνει λάσπη και συνθήματα.