11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Doomlord4 έγραψε:Αστα να πάνε Tad.....
Dimg4 έγραψε:Ναι εχει παει πολυ στραβα. Το οτι ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον
Το ποδόσφαιρο είναι εμπόριο,οι οπαδοί όμως ποτέ δεν ήταν

Για 1000στή φορά,άλλο να θέλει ο παίκτης να φύγει και να μην μπορείς να τον κρατήσεις κι άλλο να το θέλεις ΕΣΥ ο οπαδός,πριν καν το θέλει ο παίκτης οριστικά και αμετάκλητα

Τραγική δήλωση το να ονειρεύεσαι υπερπαίκτη σε άλλη ομάδα

Δηλαδή για τον ΠΑΟΚ τι όνειρα έχεις

Και πως δηλ θα γίνει υπερομάδα ο ΠΑΟΚ το 40,αν πουλάει πάντα τους υπερπαίκτες τους

Πουλέν μου είναι ο Τζόλης,αλλα πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ τον βάζω
Πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ
Οπότε τα όνειρα μου για τον παίκτη είναι άμεσα συνδεδεμένα με την προσφορά του στην ομάδα
Όχι πως όταν φύγει δεν θα θέλω να πάρει 50 C.L
Αλλά ΟΝΕΙΡΟ δεν θα το χαρακτηρίσω κι όλας

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΟΚ

Κι αφού ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον, ε...σε 10 χρόνια ας γίνονται και μεταγραφές οπαδών
Σαν την Ιαπωνία που έχει φανκλαμπ παικτών

Ιαπωνία 2021

Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Καγκάουα
ΠΑΟΚ
Ε φέτος είμαι ΠΑΟΚ

Ελλάδα 2031

Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Τζόλης
Εξτρεμαδούρα
Ε φέτος είμαι Εξτρεμαδούρα
α καλα οκ, δε θα το συνεχισω κι ας προσβαλλεις γιατι λες οτι ναναι :roll:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

όταν φτάσει ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο, κάθε 1-2 χρόνια να βγάζει παίχτες από τις ακαδημίες του, οι οποίοι θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα καθιστώντας την ποδοσφαιρικά και οικονομικά ισχυρή,

τότε θα μπορούμε να λέμε ''αυτόν πούλα τον τώρα για να πιάσει πολλά φράγκα''.

Θυμάστε την Μπαρτσελόνα πριν χρόνια;
Από μια φουρνιά νεαρών, πετάχτηκαν οι Ινιέστα, Τσάβι, Μπουσκές, Μέσι, Πικέ.
Αυτή η φουρνιά, αποτέλεσε τον βασικό κορμό της ομάδος για τα επόμενα χρόνια, έως και σήμερα.
Θυμάστε εκείνα τα χρόνια πόσους παιχταράδες πούλησε η Μπάρτσα σε άλλες ομάδες;

Πάμε στο σήμερα.
Η Μπάρτσα έχει πολλά χρόνια να βγάλει παίχτες από την ακαδημία, επιπέδου πρώτης τους ομάδος.
Μετά από πολλά χρόνια, βγήκε ένας πιτσιρίκος (ένας μαυρούλης εξτρέμ) και εννοείται ούτε το συζητάνε.
Συνεχίζουν να πουλάνε παίχτες, αλλά παίχτες που δοκιμάστηκαν στην πρώτη ομάδα και δεν έπιασαν.
Αλλά για τον πιτσιρικά, ούτε κουβέντα.

Στον ΠΑΟΚ, πόσα χρόνια είχαμε να δούμε παίχτες από την ακαδημία;
Νομίζουμε μήπως πως έφτασε η ομάδα σε σημείο, κάθε χρόνο να βλέπουμε και κάποιον καινούριο να ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα;
Μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.
Έως να έρθει δεύτερος ''Τζόλης'' από πίσω, ο πρώτος να μείνει εκεί που βρίσκεται.
Όταν θα μπορούμε να διαθέσουμε τα χρήματα μιας μεγάλης πώλησης σε αγορά παίχτη-αντικαταστάτη του, τότε το συζητάμε.
Έως τότε, ούτε κουβέντα για πρόωρη πώληση.
Έχουμε καιρό. Ο Σαββίδης το είχε πει πριν χρόνια - δίνουμε έμφαση στις ακαδημίες, ώστε να παράγουμε παίχτες.
Είτε για εμάς, είτε για πωλήσεις.
Η παραγωγή μας θέλει χρόνο ακόμη για να καρποφορήσει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Dimg4 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Αστα να πάνε Tad.....
Dimg4 έγραψε:Ναι εχει παει πολυ στραβα. Το οτι ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον
Το ποδόσφαιρο είναι εμπόριο,οι οπαδοί όμως ποτέ δεν ήταν

Για 1000στή φορά,άλλο να θέλει ο παίκτης να φύγει και να μην μπορείς να τον κρατήσεις κι άλλο να το θέλεις ΕΣΥ ο οπαδός,πριν καν το θέλει ο παίκτης οριστικά και αμετάκλητα

Τραγική δήλωση το να ονειρεύεσαι υπερπαίκτη σε άλλη ομάδα

Δηλαδή για τον ΠΑΟΚ τι όνειρα έχεις

Και πως δηλ θα γίνει υπερομάδα ο ΠΑΟΚ το 40,αν πουλάει πάντα τους υπερπαίκτες τους

Πουλέν μου είναι ο Τζόλης,αλλα πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ τον βάζω
Πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ
Οπότε τα όνειρα μου για τον παίκτη είναι άμεσα συνδεδεμένα με την προσφορά του στην ομάδα
Όχι πως όταν φύγει δεν θα θέλω να πάρει 50 C.L
Αλλά ΟΝΕΙΡΟ δεν θα το χαρακτηρίσω κι όλας

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΟΚ

Κι αφού ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον, ε...σε 10 χρόνια ας γίνονται και μεταγραφές οπαδών
Σαν την Ιαπωνία που έχει φανκλαμπ παικτών

Ιαπωνία 2021

Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Καγκάουα
ΠΑΟΚ
Ε φέτος είμαι ΠΑΟΚ

Ελλάδα 2031

Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Τζόλης
Εξτρεμαδούρα
Ε φέτος είμαι Εξτρεμαδούρα
α καλα οκ, δε θα το συνεχισω κι ας προσβαλλεις γιατι λες οτι ναναι :roll:
Όχι φίλε δεν λέω ότι να ναι
Αν σε προσβαλλα κάπου σου ζητώ συγνώμη
Δεν μου απαντάς όμως αν καταλαβαίνεις την διαφορά του να θέλει να φύγει ο παίκτης και να βιάζεσαι να τον δώσεις εσύ
Δεν μου απαντάς όμως αν καταλαβαίνεις την διαφορά του να προσφέρει 20 εκ ο παίκτης με ΠΩΛΗΣΗ
ΚΑΙ να προσφέρει 20 εκ ο παίκτης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gika έγραψε:Ο Τζόλης είναι πολυτέλεια για εμάς. Σαν να έχεις φεράρι σε ενα χωριό με χωματόδρομους σε εποχή λοκνταουν που δεν μπορείς να πας στην δίπλα πόλη να την περπατήσεις.

Το θέμα δεν ειναι αν θα δοθεί η φεράρι κάπου που θα πιάσει τόπο. Το θέμα είναι με τα ανταλλάγματα να ασφαλτοστρώσεις το δρόμο σου, να ανακαινίσεις το σπίτι σου, και να πάρεις ένα 4χ4 που θα ειναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του χωριού.

Είμαστε ο τύπος που τη βγάζει ίσα βάρκα ίσα νερά, και σε μια κλήρωση κέρδισε μια φεράρι. Να την κρατήσει, να την κάνει τι;
Γιάννη σου απαντάω γιατί ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις.

Αυτή η αναλογία που κανείς και το παράδειγμα που φέρεις, θα μπορούσε κάποιος να το δει ως ένα λογικό επιχείρημα, όμως δεν είναι καθόλου λογικό.

Γιατί αν όλα τα πράγματα αποτιμούνταν με ψυχρή λογική αριθμών, μηδέν συναίσθημα και κανένα όνειρο / οραματισμό, τότε....

Η μεγαλύτερη βλακεία στη ζωή είναι να είσαι οπαδός....και για σένα και για μένα.

Χάνεις χρόνο σε κάτι που δεν σου προσφέρει χρήματα, αλλά αντίθετα βάζεις χρήματα, χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου, παρακολουθείς άλλους που βγάζουν εκατομμύρια, ενώ εσύ βγάζεις πενταροδεκάρες μπροστά τους και όχι μόνο....

Χαλάς τη διάθεσή σου, ενίοτε τη φτιάχνεις και χαίρεσαι - αλλά γιατί χαίρεσαι εν τέλει αφού δεν κερδίζεις και τίποτα. Άσε που μπορεί να πάθεις και κανένα πρόβλημα υγείας και μετά να αναρωτιέσαι για ποιο λόγο και τι νόημα έχει όλο αυτό.

Όμως δεν είναι έτσι, ο οπαδός είναι οπαδός και όποιος δεν το νιώθει αυτό, δεν μπορεί να κάνει κριτική στον οπαδό. Γιατί η αγάπη για την ομάδα, για ο,τι αντιπροσωπεύει δεν έχει να κάνει αυστηρά με τους αριθμούς. Έχει να κάνει με την ψυχή και το συναίσθημα.

Αν ήταν έτσι ψυχρά τα πράγματα, ο Κούδας δεν έπρεπε να μείνει ποτέ στον ΠΑΟΚ, γιατί τότε ο Κούδας ήταν πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και καλύτερα θα ήταν για την καριέρα του να πάει στο σιχαμένο σωματείο.

Πιο πολλά λεφτά θα κέρδιζε και πιο πολλά πρωτάθληματα και κύπελλα θα έπαιρνε.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Κούδα και εκείνη την ομάδα που χτίστηκε γύρω του, θα ήταν ίσως και στη θέση της γριάς στη σημερινή εποχη.

Όμως υπήρχε ο Παντελακης που είχε όραμα και κράτησε τον Κούδα και έγινε ο ΠΑΟΚ ότι έγινε.

Εμείς είμαστε οπαδοί με όραμα για την ομάδα.

Φτύστε και ξεράστε, σας παρακαλώ τον κυνισμό και την στείρα οικονομετρία από τη ζωή σας.

ΥΓ Να μην φτάσουμε ποτε σε σημεία κυνικότητας να λέμε πχ ότι οι γέροι αφού δεν προσφέρουν τίποτα παραγωγικό και μόνο παίρνουν συνταξεις, ε τότε δεν τους χρειαζόμαστε.... Δεν θα γίνουμε ρομπότ.

ΥΓ4 Πριν 200 χρόνια κάποιοι τρελοί έκαναν μια επανάσταση. Αν ήταν λογικοί, έπρεπε να κάτσουν στα αυγά τους. Είχαν ένα όραμα. Να είναι ελεύθεροι.
Αν τα έβλεπαν κυνικά και με βάση τα χάλια που καταντησαμε τώρα...δεν έπρεπε να είχαν κάνει τίποτα και να ήταν το site σημερα, το Besiktas mania ξέρω γω????
Όχι βέβαια.
ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

+1926 !!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

doomlord, bersekeros,

Mε 20 χαρτιά σε αγορές, φτιάχνεις ομάδα που θα χτυπάει πρωτάθλημα την ώρα που μόνο με Τζόλη είμαστε 15 βαθμούς από την κορυφή.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το πρωτάθλημα σε συνδιασμό με πρόκριση σε ομίλους, για να σου φέρει ο οποιοσδήποτε παίκτης 20Μ αγωνιστικά. Οπότε νομίζω ότι αυτό πρέπει να το ξεχάσουμε.

Προτιμώ να αγοράσουμε Κρμεντσικ (4 εκ), έναν εξτρέμ σαν τον Γκαρσία της ΑΕΚ (2.5 εκ), ένα σωστό παίκτη στο 6 (πχ. Τσίμιροτ 3.5 εκ), έναν τερματά με καλά νούμερα ως βασικός σε καλή ομάδα της χώρας του (4 εκ), ένα στοπερ να πλαισιώσει τον Ίνγκασον (3 εκ) και ένα αρ. μπακ (3 εκ), το καλοκαίρι, χάνοντας τον Τζόλη, παρά να συνεχίσω με Νινούα, Περέιρα, Μιχάι, Τσόλακ και Τσιγγάρα βασικούς, για να μπορέσω να κρατήσω τον Τζόλη.

Επίσης ο Τζόλης είναι ένας και μοναδικός.

Τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας τα βλέπουμε. Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Χ"στραβός, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Βρακάς κοκ. Βγάζουμε πλέον παίκτες που μπορούν να σταθούν σουπερλιγκ, άνετα. Που μπορούν να σταθούν ως ροτέισον στον ΠΑΟΚ ίσως.

Αλλά παίκτης που στα 18 του να μπήκε στην εντεκάδα και να πήρε φανέλα βασικού σπίτι του, δεν έχει ξανα υπάρξει τα τελευταία χρόνια, και θα κάνει και άλλα τόσα χρόνια να ξανά υπάρξει.

Αν θέλει ο Ιβάν να βάλει 20 χαρτιά από την τσέπη του και να φτιάξει μια ομαδάρα γύρω από τον Τζόλη, τότε ΜΑΚΑΡΙ. Αλλά επειδή δεν φαίνεται να θέλει, και λόγω FFP ειδικά τώρα που θα παίζουμε στο κονφερενς δεν φαίνεται και να μπορεί, είναι λάθος να περιμένεις από έναν κούκο να φέρει την άνοιξη.

Είναι επίσης λάθος όλη σου η επένδυση να βρίσκεται σε έναν παίκτη. Αν χτύπα ξύλο τραυματιστεί ο ένας παίκτης σου, τα 20Μ γίνονται 3Μ σε ένα εξάμηνο. Παράδειγμα Ζαμπά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

gika έγραψε:doomlord, bersekeros,

Mε 20 χαρτιά σε αγορές, φτιάχνεις ομάδα που θα χτυπάει πρωτάθλημα την ώρα που μόνο με Τζόλη είμαστε 15 βαθμούς από την κορυφή.
Είναι επίσης λάθος όλη σου η επένδυση να βρίσκεται σε έναν παίκτη. Αν χτύπα ξύλο τραυματιστεί ο ένας παίκτης σου, τα 20Μ γίνονται 3Μ σε ένα εξάμηνο. Παράδειγμα Ζαμπά.
Όσα αν θέλεις

Κι αν πάρεις 2 παικταράδες 10 εκατ. και σου τραυματιστουν στον 1ο μήνα; Χτύπα ξύλο

Κι αν ότι πάρεις βγει Τσολακ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό είναι δύσκολο ντουμ.

Όταν έχεις πραγματικά λεφτά και βγεις στην αγορά, μιλάς ανοιχτά και λες ότι χτίζω ομάδα πρωταθλητισμού.

Φέτος βγήκαμε στην αγορά και λέγαμε ε ελάτε ρε παιδιά να κλείσουμε καμία τρύπα.

Δεν είναι το ιδιο, άλλο σήμα δίνεις, άλλες κουβέντες κανείς, άλλο επίπεδο χτυπάς
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Doomlord4 έγραψε:

Όσα αν θέλεις

Κι αν πάρεις 2 παικταράδες 10 εκατ. και σου τραυματιστουν στον 1ο μήνα; Χτύπα ξύλο

Και αν κρατήσεις τον Τζόλη και τραυματιστεί στο Αλκαζάρ α λα Ουαγκέ;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Αν δεν κάνω λάθος,το καλοκαίρι ξεκινάει νεα τριετία για το ffp
Θεωρητικά μπορουμε να βαλουμε λεφτα τον 1ο χρονο,όπου θα ζητηθούν να καλυφθούν στο τέλος της τριετίας
Δεν χρειαζόμαστε άλλη πώληση
Αν κανω λάθος διορθώστε με
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

PAOK_Antarctica έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:

Όσα αν θέλεις

Και αν κρατήσεις τον Τζόλη και τραυματιστεί στο Αλκαζάρ α λα Ουαγκέ;
Μου γράφει σαν επιχειρημα τον τραυματισμό του τζόλη ο gika και του γραφω αντεπιχείρημα
Και μου ξαναγράφεις το ίδιο; :D
Ωραία, κι αν τον πουλήσουμε και πάρουμε 2 των 10εκ και τραυματιστούν στο Αλκαζάρ α λα Ουαγκέ??????
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Α σόρυ, όταν βλέπω σεντόνι συνήθως διαβάζω την πρώτη και την τελευταία πρόταση και μια τυχαία στη μέση και συνήθως πιάνω το νόημα :D

Πες μου όμως κάτι: ανόητη ερώτηση και προφανώς εκτός πραγματικότητας, αλλά για ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον έδινες;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κάνεις αυτήν την ερώτηση,γιατί θες να καταλάβεις απ αυτά που γράφω αυτά που σε βολεύουν

Ας κάνω και εγώ μια

Για το ίδιο ποσό θα άλλαζες ομάδα;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

gika έγραψε:Τον Τζόλη θα τον έδινα μόνο σε Άγιαξ, Ντορτμουντ, Μπάγιερν, Πόρτο, Γιούβε, Λίβερπουλ, Σίτι, ΜανΓιου, Μπάρτσα, Ρεαλ και Ατλέτικο. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν είναι αρκετά μεγάλη για αυτό το παιδί. Και τα χρήματα που θα του δώσουν, του τα δίνει κι ο Ιβάν. Το παιδί έχει πάρα πολύ ψηλό ταβάνι.
Ρε συ Γκικα, καταπληκτικος παικτης ο Τζολης, αλλα με εξαιρεση Αγιαξ και Πορτο στις αλλες ομαδες ουτε αποστολη δεν μπαινει. Θα ειναι εγκλημα απο μεριας του να παει να γινει ενα στοιχημα που θα παιζει με τις δευτερες ομαδες τους, αντι να παει ενα σκαλι πιο κατω και να παιζει βασικος. Θα ειναι τεραστια μαγκια του να παει σε μια Γκλαντμπαχ, ισως μια Λειψια, μια Αταλαντα, μια Λυων, μια Γουεστ Χαμ, και σε 2 χρονια που θα ειναι στα καλα του, να χτυπησει και το κατι παραπανω.

Κατα τ'αλλα παιδια κακα τα ψεματα, αν δεν πουλαμε τους Τζοληδες, μονο κατα λαθος θα μας ερχονται μεγαλοι παικτες. Πρεπει να βοηθας το ταλεντο να ζησει το ονειρο του, ειδαλλως δεν θα θελει ουτε ν'ακουσει για σενα. Καμια ομαδα δεν εχασε πουλωντας, το αντιθετο. Ποια ομαδα νομιζετε ξερουν περισσοτερο στο εξωτερικο, την Ντιναμο Ζαγκρεμπ που καθε χρονο πουλαει εναν παιχταρα ή εμας? Σε ποια ομαδα παει πιο ευκολα ενα ταλεντο απο το εξωτερικο, στην Ντιναμο ή σε μας? Και φερνω το παραδειγμα μιας ομαδας που παιζει σε αρκετα χειροτερο πρωταθλημα απο το δικο μας, γιατι αν το παμε σε ισαξια, εκει κι αν ειμαστε πισω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Τι σχέση έχει αυτό; Εγώ αναφέρομαι σε μια εμπορική συναλλαγή.

Απλώς θέλω να σου δείξω πως, ακόμα κι εσύ, έχεις στο μυαλό σου έναν αριθμό τον οποίο δεν μας συμφέρει να αρνηθούμε. Όπως έχουμε όλοι. Γιατί για 200 μύρια ας πούμε θα τον έδινες. Τώρα αν ο ένας έχει στο μυαλό του τα 15 μύρια ή 20 ή 100 δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά. Όλοι κατσαπλιάδες είμαστε που παριστάνουμε τους μάνατζερς και απλώς βγάζουμε νούμερα από το κεφάλι μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”