70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η εικόνα που βγάζει σε όσους αγώνες έπαιξε. Να μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης δεν έκανε ουσιαστικά προετοιμασία το καλοκαίρι, γιατί ήταν σε διακοπές και ήρθε εσπευσμένα, λόγω της μεταγραφής Colak.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εγώ απάντησα στο αν τον έχουμε δει να παίζει μόνο με εφήβους

Οπότε το συμπέρασμα είναι πως δεν παίζει επειδή είναι παλιοχαρακτήρας και ιδιοτελές "ακ@θαρμα" (;)
Οποτε στην 11αδα που βλέπουμε καθε εβδομάδα,δεν έχουμε καναδυο με προβληματική συμπεριφορά,είναι όλοι ανιδιοτελές παναγίτσες
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άρα δεν τον έχουμε δει να παίζει γιατί προφανώς τα μας με τη Λεφσκι δεν ήταν ενδεικτικά. Άρα πώς γίνεται να έχουμε "εικόνα" και άποψη?
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δεν τον έχουμε δει να παίζει μόνο με έφηβους

Τον έχουμε δει να παίζει στο πρωτάθλημα ανδρών της SuperLeague 2 που τα πήγε θαυμάσια.

Και σε κάθε προπόνηση με την Α' ομάδα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του
Σκόραρε συνεχώς,έδειξε πως αξίζει να παίζει

Αλλά αφού δεν σκόραρε με την Λέφσκι,θα βάλουμε τους άλλους δυο που έβαλαν μαζί 1 γκολ σε 5 παιχνίδια
και αυτόν δρόμο στον Βόλο

Α ναι είναι μόνο 18,κλαιν

Ας σκεφτόμασταν έτσι και με τον Τζόλη

Να μασταν μείον 11 Μ
Και μείον υποθετικά πολλά ακόμα αν αφαιρέσεις τα γκολ του και τις προκρισεις με Μπεσίκτας κτλ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το ότι δόθηκε επειδή δε σκόραρε με τη Λεφσκι είναι στο δικό σου το μυαλό και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Επίσης ο αχταρμάς με τον Τζολη πάλι δεν έχει σχέση, κάθε περίπτωση κρίνεται ξεχωριστά, ο Κουλιερακης κρίθηκε έτοιμος για την πρώτη ομάδα, ο Κουτσιας όχι ακόμα, η ηλικία δεν έχει σχέση.
Η σούπερ λιγκ 2 με τη σούπερ λιγκ έχει τόση διαφορά όσο η σούπερ λιγκ με την Πρεμιερ.
Η μόνη αλήθεια είναι κανένας νέος στον ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε και δεν πρόκειται να γίνει ούτε τώρα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω παλι θεωρω οτι αρκετοι αδικουνται, απο την παρουσια μετριων ( συνηθως ξενων) μπροστα τους, απλα καποιοι ειναι τοσο μεγαλα ταλεντα που εν τελει βρισκουν το δρομο τους.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ώπα ρε Τόλαρε

Διάβασε πρώτα προσεκτικά και μετά βγάλε συμπέρασμα για το τι συμβαίνει μέσα στο δικό μου το μυαλό!

Ο Κουτσιας πήρε τις ευκαιρίες του αλλά δεν έδειξε ετοιμος για αντρικό ποδοσφαιρο
γράφει ο φίλος πιο πάνω
Δεν έπαιξε λόγω χαρακτήρα
γράφουν κάποιοι άλλοι

Οπότε απαντώ σε 2 σημεία

1)Αλλά αφού δεν σκόραρε με την Λέφσκι.....

Αφού αυτό θεωρεί ο ένας φίλος πως είναι οι Ευκαιρίες του στο αντρικό ποδόσφαιρο(πληθυντικός κι ολας)

2)Οπότε το συμπέρασμα είναι πως δεν παίζει επειδή είναι παλιοχαρακτήρας και ιδιοτελές "ακ@θαρμα" (;)

Για να παιξεις στην πρωτη ομάδα προφανώς δεν φτάνουν μόνο τα νουμερα χρειάζεται κ το κομμάτι χαρακτήρας.
Λέει ο φίλος dragon

Και αναρωτιέμαι
ΑΝ έχουμε στην ομάδα καναδυο που από βασικούς,
θέλαμε να τους ξεφορτωθούμε λόγω χαρακτήρα
και μετά αφού δεν...
πάλι βασικοί......(και σιωπή σε γκολ αλλα Σαλπι,αλλά εμείς μούγκα)

Οπότε φίλε Τόλαρε,στο μυαλό μου μέσα συμβαίνουν άλλα πράγματα
Αναρωτιέμαι απλά,για θέματα που προφανώς εσύ θεωρείς δεδομένα
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

apple64 έγραψε:Ο προπονητής βλέπει έναν αθλητή κάθε ημέρα. Σε κάθε προπόνηση. Σε κάθε στιγμή που η ομάδα είναι μαζί. Για να φτάσει να επιλεγεί να αγωνιστεί για τον σύλλογο του δίνεται σε κάθε προπόνηση η ευκαιρία να αποδείξει ότι το αξίζει.

Εάν ο προπονητής που έχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται επιλέγει να μην χρησιμοποιήσει κάποιον τότε καλά κάνει. Σίγουρα γνωρίζει περισσότερα από εμάς.

Εάν ο Κούτσιας για τον Λουτσέσκου δεν είναι έτοιμος τότε... δεν είναι έτοιμος. Ο προπονητής είναι ο μοναδικός που μπορεί να κρίνει σωστά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο προπονητής δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει σωστά. Έχει βέβαια σαφέστατα πιο σφαιρική πληροφόρηση. Το δεύτερο όμως δεν συνεπάγεται απαραίτητα το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο προπονητής δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει σωστά. Έχει βέβαια σαφέστατα πιο σφαιρική πληροφόρηση. Το δεύτερο όμως δεν συνεπάγεται απαραίτητα το πρώτο.
μας κουφανες ρε αποστολη...

σφαιρικη ο προπονητης που τον βλεπει καθε μερα??

και την ..συγκεκριμενη ... ή την ....ειδικη ... ποιος την εχει...

εγω??
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν σε πιάνω.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο προπονητής δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει σωστά. Έχει βέβαια σαφέστατα πιο σφαιρική πληροφόρηση. Το δεύτερο όμως δεν συνεπάγεται απαραίτητα το πρώτο.
μας κουφανες ρε αποστολη...

σφαιρικη ο προπονητης που τον βλεπει καθε μερα??

και την ..συγκεκριμενη ... ή την ....ειδικη ... ποιος την εχει...

εγω??
Το ότι έχει σφαιρική άποψη είναι θετικό. Δεν το είπε για αρνητικό ο Αποστόλης. Μια σφαιρική άποψη, δηλαδή ολική, απ' όλες τις πλευρές
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Άλλο ήταν το αρνητικό
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ο Προπονητης σιγουρα εχει καλυτερη εικονα απο ολους γιατί ζει τις προπονησεις. Ναι. Ο καγκαβα γιατι επαιζε τοτε; Ο Εσιτις; Ο Μουργκ; Α Α ναι επειδη δεν ηρθε ο Τζιοβινγκο. Οκ. Ο Ραζβαν εκανε παρα πολλες λαθος εκτιμησεις και επιλογες και πολυ πιθανόν μια να ειναι και ο Κουτσιας. Με αυτο το γαύρο σε τετοιο χαλι έπρεπε να πηγαιναμε για πρωτάθλημα με βαση το μπατζετ μας. Πιστευει καποιος απο εσας οτι ο Ρουμάνος εφτιαξε ομαδα για πρωταθλημα; Εγω προβλεπω 3 με 4 θεση με αυτα που βλεπω δυστυχως. Η ομάδα ειχε προβλημα στο γκολ το λυσαμε; Εγω βλεπω τα ιδια και χειροτερα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λεμεσος4 έγραψε:Ο Προπονητης σιγουρα εχει καλυτερη εικονα απο ολους γιατί ζει τις προπονησεις. Ναι. Ο καγκαβα γιατι επαιζε τοτε; Ο Εσιτις; Ο Μουργκ; Α Α ναι επειδη δεν ηρθε ο Τζιοβινγκο. Οκ. Ο Ραζβαν εκανε παρα πολλες λαθος εκτιμησεις και επιλογες και πολυ πιθανόν μια να ειναι και ο Κουτσιας. Με αυτο το γαύρο σε τετοιο χαλι έπρεπε να πηγαιναμε για πρωτάθλημα με βαση το μπατζετ μας. Πιστευει καποιος απο εσας οτι ο Ρουμάνος εφτιαξε ομαδα για πρωταθλημα; Εγω προβλεπω 3 με 4 θεση με αυτα που βλεπω δυστυχως. Η ομάδα ειχε προβλημα στο γκολ το λυσαμε; Εγω βλεπω τα ιδια και χειροτερα.
Όλα στο μπλέντερ. Έναν παιχτη σαν τον καγκαβα οφείλεις να του δώσεις χρόνο. Όσο για εσιτι δυστυχώς είτε δεν είχε έτοιμο τον τσιγγαρα είτε σε μια επένδυση 3 εκ πρεπει να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν κάνει μέχρι να τον τελειώσεις όταν τελείωσαν οι ευκαιρίες δεν ξαναμπηκε. Σε εμένα προσωπικα φαινόταν εντελώς αμπαλος αν κ συμπαθής αλλά εδώ μέσα μερικές φορές διαβάσαμε διθυραμβικές αναρτήσεις. Ο μουργκ έπαιξε γτ δεν υπήρχε άλλος όσο έπαιξε ήταν τουλάχιστον τίμιος σε νουμερα . Μετά το τέλος της χρονιάς προτιμησε Ντέλια στο ρόστερ από μουργκ. Με τον κουτσια που ήταν το λάθος περσιπερσι? Έπρεπε να παιζει ο 17χρονος κουτσιας περσι δλδ αντί για ποιον; όσο για το πρόβλημα στο γκολ η ομάδα στην κανονική περιοδο είχε την καλυτερη επίθεση αλλά δεν το θυμάσαι. Με βάση το μπάτζετ ο γαυρος δεν θα έπρεπε να μας βλέπει καν. Δεν νομίζω ότι έχουμε καν το δευτερο μπάτζετ ίσως ούτε το 3ο. Ο Ρουμάνος θα παρει περισσοτερα απο ότι θα έπαιρνε ο οποιοσδήποτε προπονητής επιπέδου σουπερ Λίγκας ανάλογα με το ρόστερ όπως έκανε κ τις 3 χρονιές στην ομάδα. Αν έχεις στο μυαλό σου κάποιον προπονητη που θα τα πηγαινε καλυτερα περιμενω να γράψεις το όνομά του.
Υ. Γ. Ελπίζω να μην στεναχωρηθεις αν πέσεις έξω στίς προβλεψεις σου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”