ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝ ΣΗΜΑΙΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?????
Αλήτικη απόφαση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ότι να ναιnavigator11 έγραψε:desperando έγραψε:Μεγάλη ήττα αν φύγουν όρθιοι οι κομινης και βοηθος
Έτσι είναι. Πρέπει ρε γαμημένοι να γίνει κάτι χωρίς επιστροφή για να αντιληφθείτε ότι δε γίνεται να ανεχόμαστε άλλο τέτοιες αλητείες;
Και βάρβαρους θα μας πούνε και θα το χάσουμε στα χαρτια
Οφσαιντ ΔΕΝ υπάρχει
Ακριβά τα γραμμάτια του Βάλνερ.
Φυσικά και θα ξεκινούσε η χρήση ριπλέι από τον ΠΑΟΚ για να ακυρωθεί καθαρό γκολ. Οι κίτρινες ουσιαστικά έκαναν αυτό που γίνεται στο βόλλεϋ, ζήτησαν βίντεο. Κατά τ' άλλα, τι κακό το VAR.
Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν συνεχιστεί το παιχνίδι, το οποίο σημαίνει τρίτη, μπορεί και τέταρτη θέση. Τσατιστείτε, κι εγώ τσατίζομαι που το γράφω, αλλά για εκεί πάει.
Φυσικά και θα ξεκινούσε η χρήση ριπλέι από τον ΠΑΟΚ για να ακυρωθεί καθαρό γκολ. Οι κίτρινες ουσιαστικά έκαναν αυτό που γίνεται στο βόλλεϋ, ζήτησαν βίντεο. Κατά τ' άλλα, τι κακό το VAR.
Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν συνεχιστεί το παιχνίδι, το οποίο σημαίνει τρίτη, μπορεί και τέταρτη θέση. Τσατιστείτε, κι εγώ τσατίζομαι που το γράφω, αλλά για εκεί πάει.
Το έγραψα μάγκες ότι δεν τα έχουμε δει όλα ακόμη.
Κομίνη, να το παίξουμε στα πέναλτι ρε αδερφέ;
'Αρα το ανάθεμα στον Στυλιάρα;panpangr77 έγραψε:Πηγε ο Λυμπεροπουλος στον τεταρτοxpan έγραψε:το ξαναλέω,δέστε τον πλαινό που φεύγει προς την σέντρα!Τι στον πούτσο έγινε μετά και το ακύρωσε;
- desperando
- Επικοινωνία:
Α ρε Ιβάν θα σε παραδεχτώ όταν πάρεις την ομάδα από την σούπερ Λίγκα
-
Δεν πειράζει τι δεύτερη τι τρίτη τι Τετάρτη θέση καλύτερα να πέσουμε και στις θέσεις τις ,uefa μπας και ξεβρομισει αυτή η σαπιλα και αηδία που βλέπουμε κομινης αρετοπουλος οι καλύτεροι παίχτες του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ
-
μη συγκρινουμε την πουτσα με την βουρτσα τωρα...εδω μπηκε ο λυμπεροπουλος και ο καθε τυχαρπαστος και μας πειραζει που μπηκε ο σαββιδης οταν μας κλεβουν το πρωταθλημα στο τελευταιο λεπτο του αγωνα?sic-4 έγραψε:μλκς δεν ξερω αν κλαιω απο τα γελια η γελαω απο τα κλαμματα...
εβαλε διχτυ γυρω γυρω και εκανε ντου ο ιδιος... τα μυαλα μας πονανε
- Καπετάνιος
Και που να την πάει ρε αδερφέ;desperando έγραψε:Α ρε Ιβάν θα σε παραδεχτώ όταν πάρεις την ομάδα από την σούπερ Λίγκα
Καλά έκανε ο Ιβάν ρε μ@λ@κες.
Πλάκα μου κάνετε;
Μιλάμε για ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ γκολ
Πλάκα μου κάνετε;
Μιλάμε για ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ γκολ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν υπάρχει οφσάιντ. Το ματς είναι 1-0. Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε!
Ksenitemenos4 έγραψε:μη συγκρινουμε την πουτσα με την βουρτσα τωρα...εδω μπηκε ο λυμπεροπουλος και ο καθε τυχαρπαστος και μας πειραζει που μπηκε ο σαββιδης οταν μας κλεβουν το πρωταθλημα στο τελευταιο λεπτο του αγωνα?sic-4 έγραψε:μλκς δεν ξερω αν κλαιω απο τα γελια η γελαω απο τα κλαμματα...
εβαλε διχτυ γυρω γυρω και εκανε ντου ο ιδιος... τα μυαλα μας πονανε
εγω γουσταρα που το εκανε, δεν αντιλεγω...
σχολιαζω το ποσο κωμικοτραγικα εχουν καταντησει τα πραγματα, που μας εχουν εξωθησει