Dorian Leveque
- NIKOS_PAOK04
Re: 6. Dorian Leveque
Ότι πιο ξεδιαντροπό έχω δει μέχρι σήμερα στα ποδοσφαιρικά πράγματα !!!!
Πραγματική ντροπή
ΥΓ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Πραγματική ντροπή
ΥΓ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Ε όχι και δεν φέρει καμία ευθύνη....Ποδοσφαιρικό έγκλημα να υπογραφεις συμβόλαιο για 3 χρόνια με έναν πολυτραυματια.
- ΑποστόληςΑ
Rizla έγραψε:Τωρα ενημερωθηκα οτι έχει ενοχλήσεις, αλλα είμαι σίγουρος οτι θα τις ξεπερασει εύκολα
Ειναι γερό σκαρί ο Ντοριάν.

Μόλις τώρα όμως διάβασα κι αυτό...
...και πραγματικά...................................ΠΑΓΩΣΑ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Πουλενάρα!
Δεν παίζουν αύριο γιατί νιώθουν ενοχλήσεις οι Μαλεζάς, Βιερι και Μουλέν, ενώ εσύ παίζεις κανονικά.
Η εκδίκηση τρώγεται κρύα!
ΠΑΓΩΜΕΝΗ για την ακρίβεια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 27 Ιουν 2018, 08:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω το πιστευω.fossa έγραψε:Παιδιά δεν υπάρχει καμιά ενόχληση ούτε τραυματισμός. Και πέρσι δεν υπήρχε τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά. Τρέλα μας πουλάει ειδικά το σημερινό...
Είναι φοβερό πως οι ομάδες δεν μπορούν να προστατεύονται από τέτοιου είδους τερτίπια...Θα πρέπει να τον πληρώνουμε κιόλας.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!
- Sick Bastard
- sourmenetes
- Moderator
σε τέτοιες περιπτώσεις δεν στέλνεις μονο τον παίχτη , στέλνεις και αυτόν που τον έφερε ...μια με lebek , μια με μουλέν , ε κάπου έχει ξεφύγει το θέμα....
Αυτόν που τον έφερε φίλε εξετάζεις τι άλλο έφερε και τον κρίνεις συνολικά εκεί όπου είναι πολύ επιτυχημένος..... Τις δύο αστοχίες τους τις είπε και ο ίδιος μπρίκι τς και λεβεκ...... Τον μουλεν περίμενε να τον δεις μην βιαζεσε.....
- Sick Bastard
Δεν ξέρω, κάποιος όμως έχει ευθύνη γι αυτόν τον παίχτη που κοροϊδεύει όλο τον σύλλογο.sourmenetes έγραψε:Ποιον αλλον;;
Αμα θες να πεις κατι πες το καθαρα.τα νυχια μας θα μυριζουμε;;
Τι να πω, όνομα ή ονόματα;
Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα, αλλά είναι πασιφανές ότι βρίσκει και τα κάνει.
Δεν είναι καμιά θεωρία συνωμοσίας, όπως τα αλλοδαπά ΜΑΤ των Πρεσπών ξερωγω

Είπαμε, fool me once κτλ.
Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί. Δεν είναι ούτε η πρώτη , ούτε η τελευταία αποτυχημένη μεταγραφή .
Οκ πέσαμε στη περίπτωση , έχουμε εκνευριστεί όλοι αλλά ας πάμε παρακάτω.
- desperando
- Επικοινωνία:
Οκ θα διώξουμε τον μιχελ γιατί έφερε τον λεβεκ.
Κλασική ελληνική αντιμετώπιση.
Όσο για τον Μουλέν, πρέπει κάποιος να είναι είτε άσχετος είτε χαζός για να τον συγκρίνει με τον λεβεκ.
Μιλάμε για παίκτη που την τελευταία πενταετία ζήτημα να είχε χάσει 3παιχνιδια λόγω τραυματισμού
Κλασική ελληνική αντιμετώπιση.
Όσο για τον Μουλέν, πρέπει κάποιος να είναι είτε άσχετος είτε χαζός για να τον συγκρίνει με τον λεβεκ.
Μιλάμε για παίκτη που την τελευταία πενταετία ζήτημα να είχε χάσει 3παιχνιδια λόγω τραυματισμού
- Sick Bastard
Δεν είναι θέμα αποτυχημένης μεταγραφής.giapas έγραψε:Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί. Δεν είναι ούτε η πρώτη , ούτε η τελευταία αποτυχημένη μεταγραφή .
Είναι θέμα κοροϊδίας.
Όπως πέρυσι με τον προπονητή απ την Κίνα. (δες τι γραφόταν πέρυσι και κάτωταξερασαςαπτονθεσμό)
Καλύτερα που έγινε τώρα μπας και τελειώνουμε το γρηγορότερο δυνατόν.
Γιατί πλέον κι επιτέλους, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν χώρο οι αργόσχολοι.
- paokovios1974
Εγώ πάντως τον πιστεύω ακόμα.
Και μια μέρα να το ξέρετε η Ελλάδα θα βγει απο τα μνημόνια.
Και μια μέρα να το ξέρετε η Ελλάδα θα βγει απο τα μνημόνια.
ο αλλος μιλαει μιλάει για άσχετους και χαζούς συνοπαδους, τι στιγμή που δεν καταλαβαίνει καν τι διαβάζει ....