Sic, χαιρομαι που το αποσαφηνιζεις. Ωστοσο προς καμια πλευρα δεν κλινω, παρα μονο μ'αυτη του δικαιου.sic-4 έγραψε:simba, δεν θεωρω οτι επικροτεις τις ειρωνειες-υβρεις και δεν ειχα προθεση να το κανω να φανει ετσι.
Καταλαβαινω τι θελεις να πεις εσυ, ωστοσο στην προσπαθεια σου να κανεις τα πραγματα πιο ηπια, κλινεις προς μια πλευρα δικαιολογωντας την αστηριχτα.
Το περι ΠΑΟΚομετρου το χρησιμοποιεις συχνα, ομως στις περισσοτερες φορες που υπαρχουν τετοιες διαφωνιες, δεν αμφισβητειται η ΠΑΟΚτσηδοσυνη του αλλου, αλλα στηλιτευεται ο κακοπροαιρετος αρνητισμος. Γιατι πρεπει να μιλαμε για ΠΑΟΚομετρα παντα; Μονο ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορες πρεπει να εχει συμβει κατι τετοιο εδω μεσα, να αμφισβητηθει δηλαδη το ποσο ΠΑΟΚ ειναι καποιος. Η φραση ΠΑΟΚομετρο ομως εχει εμφανιστει δυσαναλογα περισσοτερες φορες. Δεν θελω να δειξω ποσο πετσι ειμαι οταν τα παιρνω που καποιος λεει τον αλλον ψευτη χωρις λογο.
Και ναι, στο ποστ σου πρωτα πρωτα καταδικαζεις τις ειρωνειες και την απαξιωση. Ομως παλι πηρες ευκαιρια για να πεις για τα ΠΑΟΚομετρα και τα πετσια και να στηλιτευσεις τις αντιδρασεις στα ηπια σχολια. Ομως την ευκαρια δεν την πηρες απο αντιδρασεις σε ηπια σχολια αλλα απο αντιδρασεις σε ειρωνιες και απαξιωσεις. Επισης, το κανεις συχνα το να παρουσιαζεις οτι τα "ασχημα" ειναι 1-2 περιπτωσεις και συνηθως οι αντιδρασεις ειναι σε ηπια σχολια, πραγμα ομως το οποιο δεν ειναι η πραγματικοτητα κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι 1-2 περιπτωσεις μονο τα ασχημα δυστυχως.
Προς αποφυγιν παρεξηγησεων ξαναλεω πως δεν θεωρω οτι εσυ επικροτεις τα ασχημα και ουτε βεβαια εχεις δειξει ποτε στειρο αρνητισμο.
Λεω πολυ απλα και ξεκαθαρα γμτ μου, οτι οπως ειναι πολυ ασχημο τα ενα, εξισου ασχημο ειναι και το αλλο. Και τα ανεφερα ολα μαζι, γιατι ολα αποτελουν προβλημα, ειναι κακοπροαιρετα και γινονται αιτια αντιπαραθεσεων. Καμια ευκαιρια δεν βρηκα να τα κολλησω με τα αλλα, απλα αναγουλιαζω με την υποκρισια και περιμενω αναλογες αντιδρασεις για ολα (εστω 1 γαμημενη φορα, εστω και με μορφη διαφωνιας). Δεν προσπαθω να υποβαθμισω κατι. Παντως, για να κανεις αυτη τη σκεψη, κρινοντας και απ'τα λεγομενα σου οπου τα αλλα σκηνικα δε σ'αγγιζουν καν, μου δινεις την εντυπωση οτι μαλλον εσυ προσπαθεις να τα υποβαθμισεις.
Σορυ, απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος (ανεξαρτητα αν συμπαθω προσωπικα καποιον ή τις αποψεις του) και οχι να κανω τα στραβα ματια. Αν πιστευεις οτι δικαιολογω καποια πλευρα, λυπαμαι. Παντως, θα μπορουσα να πω το ιδιο και για σενα, οπως και για αρκετους αλλους. Γιατι εχουν γραφτει απειρα κακεντρεχη ή εξισου απαξιωτικα σχολια για παικτες, οπου δεν παρατηρω τετοια ατεγκτη σταση, δε βλεπω να "στηλιτευεται ο κακοπροαιρετος επαναλαμβανομενος αρνητισμος", δε βλεπω τετοια ευαισθητοποιηση. Ειτε γιατι πολλοι συμφωνουν μ'αυτα (διαφορετικα σταθμα

Επισης, ειπαμε να διαβαζουμε καλα τι γραφει ο αλλος..Γραφω ξεκαθαρα "ΟΤΑΝ υπαρχουν 1-2 περιπτωσεις και γινεται το ταδε".
Τωρα στο πολυπαρεξηγημενο θεμα..Οταν κανω αναφορα σε ΠΑΟΚομετρα, το κανω πολυ συγκεκριμενα, προσεκτικα, καταδεικνυοντας συγκεκριμενες περιπτωσεις (οπως το παραδειγμα που σου εδωσα, αλλα το αγνοησες

Αλλα επειδη βλεπω οτι συνεχιζεις και παρερμηνευεις και αυτο και το περι αναγκης αναδειξης. Ενα παραδειγμα, για να σου δωσω να καταλαβεις.
Εσυ, εγω, ο φουφουτος τελος παντων, διατυπωνουμε μια αποψη, μια ενσταση για κατι, ηπια, με επιχειρηματα.
Ερχεται καποιος και (με αφορμη αυτα επειδη απλα διαφωνει ή καποιες φορες, λογω 1-2 περιπτωσεων που ξεφυγαν για κατι παραπλησιο, σακουλιαζει μπλεκοντας τα ολα) γραφει πχ "εμαθε και ο ΠΑΟΚτσης συστηματα, ολοι οι αμπαλοι αποκτησανε λογο, κανουνε και "κριτικη", δεν τους κανει και ο Μακ, γαμω τη μιρλα, κακοπροαιρετοι που παιζετε το παιχνιδι των αρδ, ο ΠΑΟΚτσης ειναι στα τσιμεντα οπως εγω με κατι γραφικους"
Καταλαβες σε τι ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερομαι? Για να τελειωνουμε μ'αυτη την ιστορια

Σορυ απ'τους υπολοιπους, τελευταιο οφ απο μενα. Υπαρχει και το περιβοητο "προβληματα και λυσεις"