Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από simba »

sic-4 έγραψε:simba, δεν θεωρω οτι επικροτεις τις ειρωνειες-υβρεις και δεν ειχα προθεση να το κανω να φανει ετσι.
Καταλαβαινω τι θελεις να πεις εσυ, ωστοσο στην προσπαθεια σου να κανεις τα πραγματα πιο ηπια, κλινεις προς μια πλευρα δικαιολογωντας την αστηριχτα.
Το περι ΠΑΟΚομετρου το χρησιμοποιεις συχνα, ομως στις περισσοτερες φορες που υπαρχουν τετοιες διαφωνιες, δεν αμφισβητειται η ΠΑΟΚτσηδοσυνη του αλλου, αλλα στηλιτευεται ο κακοπροαιρετος αρνητισμος. Γιατι πρεπει να μιλαμε για ΠΑΟΚομετρα παντα; Μονο ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορες πρεπει να εχει συμβει κατι τετοιο εδω μεσα, να αμφισβητηθει δηλαδη το ποσο ΠΑΟΚ ειναι καποιος. Η φραση ΠΑΟΚομετρο ομως εχει εμφανιστει δυσαναλογα περισσοτερες φορες. Δεν θελω να δειξω ποσο πετσι ειμαι οταν τα παιρνω που καποιος λεει τον αλλον ψευτη χωρις λογο.

Και ναι, στο ποστ σου πρωτα πρωτα καταδικαζεις τις ειρωνειες και την απαξιωση. Ομως παλι πηρες ευκαιρια για να πεις για τα ΠΑΟΚομετρα και τα πετσια και να στηλιτευσεις τις αντιδρασεις στα ηπια σχολια. Ομως την ευκαρια δεν την πηρες απο αντιδρασεις σε ηπια σχολια αλλα απο αντιδρασεις σε ειρωνιες και απαξιωσεις. Επισης, το κανεις συχνα το να παρουσιαζεις οτι τα "ασχημα" ειναι 1-2 περιπτωσεις και συνηθως οι αντιδρασεις ειναι σε ηπια σχολια, πραγμα ομως το οποιο δεν ειναι η πραγματικοτητα κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι 1-2 περιπτωσεις μονο τα ασχημα δυστυχως.

Προς αποφυγιν παρεξηγησεων ξαναλεω πως δεν θεωρω οτι εσυ επικροτεις τα ασχημα και ουτε βεβαια εχεις δειξει ποτε στειρο αρνητισμο.
Sic, χαιρομαι που το αποσαφηνιζεις. Ωστοσο προς καμια πλευρα δεν κλινω, παρα μονο μ'αυτη του δικαιου.
Λεω πολυ απλα και ξεκαθαρα γμτ μου, οτι οπως ειναι πολυ ασχημο τα ενα, εξισου ασχημο ειναι και το αλλο. Και τα ανεφερα ολα μαζι, γιατι ολα αποτελουν προβλημα, ειναι κακοπροαιρετα και γινονται αιτια αντιπαραθεσεων. Καμια ευκαιρια δεν βρηκα να τα κολλησω με τα αλλα, απλα αναγουλιαζω με την υποκρισια και περιμενω αναλογες αντιδρασεις για ολα (εστω 1 γαμημενη φορα, εστω και με μορφη διαφωνιας). Δεν προσπαθω να υποβαθμισω κατι. Παντως, για να κανεις αυτη τη σκεψη, κρινοντας και απ'τα λεγομενα σου οπου τα αλλα σκηνικα δε σ'αγγιζουν καν, μου δινεις την εντυπωση οτι μαλλον εσυ προσπαθεις να τα υποβαθμισεις.

Σορυ, απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος (ανεξαρτητα αν συμπαθω προσωπικα καποιον ή τις αποψεις του) και οχι να κανω τα στραβα ματια. Αν πιστευεις οτι δικαιολογω καποια πλευρα, λυπαμαι. Παντως, θα μπορουσα να πω το ιδιο και για σενα, οπως και για αρκετους αλλους. Γιατι εχουν γραφτει απειρα κακεντρεχη ή εξισου απαξιωτικα σχολια για παικτες, οπου δεν παρατηρω τετοια ατεγκτη σταση, δε βλεπω να "στηλιτευεται ο κακοπροαιρετος επαναλαμβανομενος αρνητισμος", δε βλεπω τετοια ευαισθητοποιηση. Ειτε γιατι πολλοι συμφωνουν μ'αυτα (διαφορετικα σταθμα :?: ) ειτε γιατι ορισμενοι που τα γραφουν, αλλου τα λενε καλα ή ειναι φιλοι ή εχουν "προσωπο", γιου νοου, θα βαλουν και τα ΠΑΟΚομετρα* τους, θα την πεσουν και σε κανα νοτοριους, τσιριγωτη κλπ, και δε λεει τωρα να ανοιγεις αντιπαραθεσεις..

Επισης, ειπαμε να διαβαζουμε καλα τι γραφει ο αλλος..Γραφω ξεκαθαρα "ΟΤΑΝ υπαρχουν 1-2 περιπτωσεις και γινεται το ταδε".

Τωρα στο πολυπαρεξηγημενο θεμα..Οταν κανω αναφορα σε ΠΑΟΚομετρα, το κανω πολυ συγκεκριμενα, προσεκτικα, καταδεικνυοντας συγκεκριμενες περιπτωσεις (οπως το παραδειγμα που σου εδωσα, αλλα το αγνοησες :!: Τι εγινε, στην ειπαν επειδη εγραψες διαφορετικη αποψη και "συνετιστηκες"? :mrgreen: ). Προφανως και δεν αναφερομαι οταν ευλογα (οπως τις τελευταιες 2 μερες) εγειρονται αντιδρασεις. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Αλλα επειδη βλεπω οτι συνεχιζεις και παρερμηνευεις και αυτο και το περι αναγκης αναδειξης. Ενα παραδειγμα, για να σου δωσω να καταλαβεις.
Εσυ, εγω, ο φουφουτος τελος παντων, διατυπωνουμε μια αποψη, μια ενσταση για κατι, ηπια, με επιχειρηματα.
Ερχεται καποιος και (με αφορμη αυτα επειδη απλα διαφωνει ή καποιες φορες, λογω 1-2 περιπτωσεων που ξεφυγαν για κατι παραπλησιο, σακουλιαζει μπλεκοντας τα ολα) γραφει πχ "εμαθε και ο ΠΑΟΚτσης συστηματα, ολοι οι αμπαλοι αποκτησανε λογο, κανουνε και "κριτικη", δεν τους κανει και ο Μακ, γαμω τη μιρλα, κακοπροαιρετοι που παιζετε το παιχνιδι των αρδ, ο ΠΑΟΚτσης ειναι στα τσιμεντα οπως εγω με κατι γραφικους"
Καταλαβες σε τι ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερομαι? Για να τελειωνουμε μ'αυτη την ιστορια ;)

Σορυ απ'τους υπολοιπους, τελευταιο οφ απο μενα. Υπαρχει και το περιβοητο "προβληματα και λυσεις" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:ε ε ε ε ε ε ε οοοοορπτοοοοοοοοοοοολλλλλλλ

θα κάνω fan club σοβαρά μιλάω

πάντως μου κάνει ο προπονητής για ειλικρινή τύπο που παρότι δείχνει ήρεμος εξωτερικά, πρέπει να είναι ηφαίστειο εσωτερικά...

ξέρουμε πόσες κόκκινες κάρτες είχε φάει ως παίκτης;
Η συνεντευξη που εδωσε αντικατοπτριζει πολλα...
Τα παπαγαλακια εχουν βαθια μεσανυχτα απο τετοια ζητηματα.η αληθεια ειναι σπανιο φαινομενο.

Ανθρωπο προσγειωμενο και σοβαρο δε θα το φοβομουν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η τελευταία σου φράση, σουρμε, πώς να είναι άραγε στα μανδαρίνικα;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

κουρασατε
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Κόουτς δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ θέλω να τους διαψεύσεις όλους. Ίσως και περισσότερο από σένα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια……τρωγομαστε με τα ρουχα μας.
Απλα απλουστατα
Ο βασικος λογος ? τα 32 χρονια χωρις πρωταθλημα, και οι ελπιδες κάθε χρονο που στο τελος μενουν ελπιδες.

Το τελευταιο διαστημα πολλοι αν όχι οι περισοτεροι από εμας εκφραζουν ένα μουδιασμα μια ανησυχια. Ο καθενας με τον τροπο του, άλλος ηρεμα άλλος εκνευρισμενα και κάποιοι στα καγκελα.
Το αποτελεσμα γνωστο. Φαγωμαρα, τσακωμοι ο γνωστος σε ολους μας φαυλος κυκλος του ΠΑΟΚση.

Ένα μουδιασμα που κατά την γνωμη μου προκευψε από την την αλλαγη προπονητη. Αποφευγω να πω την λεξη παραιτηση η απολυση γτ δεν ειμαι σε θεση να ξερω τι εγινε. Μονο υποψιες μπορω να εχω αλλα σαν ΟΛΟΥΣ μας στις θεωριες συνομωσιας ειμαι μανουλα.
Και εμενα με στραβωσε αυτή η εξελιξη. Και δεν είναι που εφυγε Ο Βλαντο. Δεν θεωρω ότι είναι ενας τεραστιος προπονητης. Ειχε και αυτος τα ελατωματα του, εκανε τα λαθακια του ειχε και την στενοκεφαλια που χαρακτηριζει τους Γιουγκους.
Στραβωσα αδερφια γιατι ειχαμε βρει την ησυχια μας. Ξεραμε ότι εχουμε Λουμπος Βλαντο να κανουν τα κουμαντα ο Ιβαν να πληρωνει και οκ ο Γιωργακης να κανει τα κακομαθημενα του μερικες φορες.
Ειχαμε ησυχασει μαγκες. Και μαζι με μας ησυχασαν και τα απουδητηρια στο βαθμο που μπορουν, ειχανε βαλει και τονους νερο στο κρασακι τους τα Αρδακια και ολοι οι κατοικουντες στην Ιερουσαλημ…
Ειχαμε ησυχασει γιατι βλεπαμε προγραμμα συνεχεια και συνεπεια. Ναι παλι κριτικαραμε και γκρινιαξαμε και μανουριασαμε αλλα ειχαμε βρει την υγεία μας.

Μια υγεια που παμε να χασουμε παλι σιγα σιγα…
Φεραμε έναν προπονητη που κατά την γνωμη μου, σε περγαμηνες τουλαχιστον, είναι καλυτερος του Βλαντο. Επισης ο ανθρωπος μου φαινεται γατα και επαγγελματιας.
Και πεσαμε να τον φαμε για το 4-4-2. Ναι ρε σεις ουτε εγω πιστευω ότι μας ταιριαζει με τους παικτες που εχουμε αλλα απαγορευεται ενας νεος προποντητης να δοκιμασει νέο συστημα? Και δωστου οι ΑΡΔ να γραφουν (που βρηκαν παλι την υγεια τους για να την χασουμε εμεις) και δωστου και εμεις από πισω να σιγονταρουμε. Και που παει? και τι θα κανει? και θα μας χαντακωσει.
Ειπε ρε παιδια ποτε ότι θα παιξει μονο αυτό το συστημα? Γτ εγω δεν το διαβασα πουθενα στις δηλωσεις του.
Δηλαδη θα μας χαλασει να ξερει η ομαδα και άλλο ένα συστημα να ,μην ειμαστε τοσο προβλεψιμοι?
Και τελος παντων βλεπει ο ανθρωπος ότι δεν του βγαινει και τι κανει? Βγαινει και λεει το αλλαζω.
Και αρχιζει το ξηλωμα από το άλλο μανικι. Και κωλοτουμπας και αχυρανθρωπος και χωρις προσωπικοτητα.
Από την εποχη Μπαγεβιτς ακουω το τροπαρι. «καλοι οι Σερβοι αλλα στενοκεφαλοι και αγυριστα κεφαλια ρε πουστη μου..αυτο να μην ειχανε…»
Και βρηκαμε Σέρβο που δεν ειναι στενοκεφαλος και δεν δειχνει να χει κοληματα και στραβωνουμε παλι.
Και ουτε λιγο ουτε πολύ τον εχουμε διωξει πριν καν αρχισει. Ποιοι? Εμεις που λεμε ότι θελουμε πρπονητη τον ιδιο για χρονια αλλα την ιδια στιγμη δεν δινουμε ευκαιρια ουτε στο φιλικο. Είναι αυτό τωρα λογικη μαγκες??????
Την ιδια ακριβως στιγμη που τα παληκαρια του ΠΟΚ εχουν στον παγκο τους τους Μουρινιους ε?

Και πηραμε τον Μακ και τον Ρευ και τον Λεβεκ και ενώ υπο κανονικες συνθηκες θα πρεπε να πεταμε από την χαρα μας γκρινιαζουμε γτ δεν ερχονται ΧΘΕΣ οι παικταραδες οι υπολοιποι. Γτ ρε παιδια? Δεν ειπανε ότι θα φερουν ένα στοπερ και ένα χαφ ακομα? Δεν φαίνεται ξεκαθαρα πλεον ότι η ομαδα ψωνιζει από το αμεσως παρακατω από το πανω ραφι? Τι εχουμε παθει πια και δεν ειμαστε με τιποτα ευχαριστημενοι??? Δειχνει ο Σκιας μ@λ@κ@ς η βλακας? Το αντιθετο θα ελεγα και το ξερουμε ολοι.
Και ζηταμε από τον Ιβαν να σπρωξει και αλλα μυρια για μεταγραφες για να ειμαστε ευχαριστημενοι. Και ωραια τα λεμε εμεις με την απλα μας. Αλλα αμα τον ειχες στο τραπεζι απεναντι σου και γυρναγε και σου λεγε «εχω βαλει 100 εκατομυρια σου κανω μεταγραφες σου φτιαξα προπονητικο σου σχεδιαζω γηπεδο βοηθαω τον ΠΑΟΚ παντου αλλα εσυ δεν μπορεις να μου γεμισεις την ΤΟΥΜΠΑ?» τι θα απαντουσες αδερφε? Γιατι εγω θα εκανα μοκο.
Το μονο που του καταλογιζω είναι ότι φαινεται ακουει και δειχνει να εμπιστευτεται πολλους και καπου χανει την μπαλα τπτ άλλο.
Εγω παιδια θα του ζητουσα να προσλαβει έναν νομικο συμβουλο ακριβο και καλωδιωμενο, στον λογο μου. Γτ ο γαυρος με τον πλατανια βγηκε λαδι ουτε αγωνιστικη. Τι να τις κανει τις μεταγραφες ο γαυρος μετα? Στα π@@@ρια του όλα. Σκορπα εσυ λεφτα Ιβαν φαε στην πλατη το μισο χρονο την ΤΟΥΜΠΑ αδεια…..
Προτεινω σε ολους μας ηρεμια και αισιοδοξια.Δεν λεω υπομονη γτ εχουμε μπουχτισει τοσα χρονια. Αλλα ηρεμια και αισιοδοξια επιβαλεται.
Γιατι αλλιως μας βλεπω παλι να ψαχνουμε το ποιος σκοτωσε τον Κενεντυ και να γυρναμε στην αρρώστια όπως ισως κανουμε εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια…
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν έχω να συμπληρώσω ούτε κόμμα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ευχαριστώ 7sins.

Παίζει και για κεντρική;
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

7sins έγραψε:Εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια……τρωγομαστε με τα ρουχα μας.
Απλα απλουστατα
Ο βασικος λογος ? τα 32 χρονια χωρις πρωταθλημα, και οι ελπιδες κάθε χρονο που στο τελος μενουν ελπιδες.

Το τελευταιο διαστημα πολλοι αν όχι οι περισοτεροι από εμας εκφραζουν ένα μουδιασμα μια ανησυχια. Ο καθενας με τον τροπο του, άλλος ηρεμα άλλος εκνευρισμενα και κάποιοι στα καγκελα.
Το αποτελεσμα γνωστο. Φαγωμαρα, τσακωμοι ο γνωστος σε ολους μας φαυλος κυκλος του ΠΑΟΚση.

Ένα μουδιασμα που κατά την γνωμη μου προκευψε από την την αλλαγη προπονητη. Αποφευγω να πω την λεξη παραιτηση η απολυση γτ δεν ειμαι σε θεση να ξερω τι εγινε. Μονο υποψιες μπορω να εχω αλλα σαν ΟΛΟΥΣ μας στις θεωριες συνομωσιας ειμαι μανουλα.
Και εμενα με στραβωσε αυτή η εξελιξη. Και δεν είναι που εφυγε Ο Βλαντο. Δεν θεωρω ότι είναι ενας τεραστιος προπονητης. Ειχε και αυτος τα ελατωματα του, εκανε τα λαθακια του ειχε και την στενοκεφαλια που χαρακτηριζει τους Γιουγκους.
Στραβωσα αδερφια γιατι ειχαμε βρει την ησυχια μας. Ξεραμε ότι εχουμε Λουμπος Βλαντο να κανουν τα κουμαντα ο Ιβαν να πληρωνει και οκ ο Γιωργακης να κανει τα κακομαθημενα του μερικες φορες.
Ειχαμε ησυχασει μαγκες. Και μαζι με μας ησυχασαν και τα απουδητηρια στο βαθμο που μπορουν, ειχανε βαλει και τονους νερο στο κρασακι τους τα Αρδακια και ολοι οι κατοικουντες στην Ιερουσαλημ…
Ειχαμε ησυχασει γιατι βλεπαμε προγραμμα συνεχεια και συνεπεια. Ναι παλι κριτικαραμε και γκρινιαξαμε και μανουριασαμε αλλα ειχαμε βρει την υγεία μας.

Φεραμε έναν προπονητη που κατά την γνωμη μου, σε περγαμηνες τουλαχιστον, είναι καλυτερος του Βλαντο. Επισης ο ανθρωπος μου φαινεται γατα και επαγγελματιας.
Και πεσαμε να τον φαμε για το 4-4-2. Ναι ρε σεις ουτε εγω πιστευω ότι μας ταιριαζει με τους παικτες που εχουμε αλλα απαγορευεται ενας νεος προποντητης να δοκιμασει νέο συστημα? Και δωστου οι ΑΡΔ να γραφουν (που βρηκαν παλι την υγεια τους για να την χασουμε εμεις) και δωστου και εμεις από πισω να σιγονταρουμε. Και που παει? και τι θα κανει? και θα μας χαντακωσει.
Ειπε ρε παιδια ποτε ότι θα παιξει μονο αυτό το συστημα? Γτ εγω δεν το διαβασα πουθενα στις δηλωσεις του.
Δηλαδη θα μας χαλασει να ξερει η ομαδα και άλλο ένα συστημα να ,μην ειμαστε τοσο προβλεψιμοι?
Και τελος παντων βλεπει ο ανθρωπος ότι δεν του βγαινει και τι κανει? Βγαινει και λεει το αλλαζω.
Και αρχιζει το ξηλωμα από το άλλο μανικι. Και κωλοτουμπας και αχυρανθρωπος και χωρις προσωπικοτητα.
Από την εποχη Μπαγεβιτς ακουω το τροπαρι. «καλοι οι Σερβοι αλλα στενοκεφαλοι και αγυριστα κεφαλια ρε πουστη μου..αυτο να μην ειχανε…»
Και βρηκαμε Σέρβο που δεν ειναι στενοκεφαλος και δεν δειχνει να χει κοληματα και στραβωνουμε παλι.
Και ουτε λιγο ουτε πολύ τον εχουμε διωξει πριν καν αρχισει. Ποιοι? Εμεις που λεμε ότι θελουμε πρπονητη τον ιδιο για χρονια αλλα την ιδια στιγμη δεν δινουμε ευκαιρια ουτε στο φιλικο. Είναι αυτό τωρα λογικη μαγκες??????
Την ιδια ακριβως στιγμη που τα παληκαρια του ΠΟΚ εχουν στον παγκο τους τους Μουρινιους ε?

Και πηραμε τον Μακ και τον Ρευ και τον Λεβεκ και ενώ υπο κανονικες συνθηκες θα πρεπε να πεταμε από την χαρα μας γκρινιαζουμε γτ δεν ερχονται ΧΘΕΣ οι παικταραδες οι υπολοιποι. Γτ ρε παιδια? Δεν ειπανε ότι θα φερουν ένα στοπερ και ένα χαφ ακομα? Δεν φαίνεται ξεκαθαρα πλεον ότι η ομαδα ψωνιζει από το αμεσως παρακατω από το πανω ραφι? Τι εχουμε παθει πια και δεν ειμαστε με τιποτα ευχαριστημενοι??? Δειχνει ο Σκιας μ@λ@κ@ς η βλακας? Το αντιθετο θα ελεγα και το ξερουμε ολοι.
Και ζηταμε από τον Ιβαν να σπρωξει και αλλα μυρια για μεταγραφες για να ειμαστε ευχαριστημενοι. Και ωραια τα λεμε εμεις με την απλα μας. Αλλα αμα τον ειχες στο τραπεζι απεναντι σου και γυρναγε και σου λεγε «εχω βαλει 100 εκατομυρια σου κανω μεταγραφες σου φτιαξα προπονητικο σου σχεδιαζω γηπεδο βοηθαω τον ΠΑΟΚ παντου αλλα εσυ δεν μπορεις να μου γεμισεις την ΤΟΥΜΠΑ?» τι θα απαντουσες αδερφε? Γιατι εγω θα εκανα μοκο.
Το μονο που του καταλογιζω είναι ότι φαινεται ακουει και δειχνει να εμπιστευτεται πολλους και καπου χανει την μπαλα τπτ άλλο.
Εγω παιδια θα του ζητουσα να προσλαβει έναν νομικο συμβουλο ακριβο και καλωδιωμενο, στον λογο μου. Γτ ο γαυρος με τον πλατανια βγηκε λαδι ουτε αγωνιστικη. Τι να τις κανει τις μεταγραφες ο γαυρος μετα? Στα π@@@ρια του όλα. Σκορπα εσυ λεφτα Ιβαν φαε στην πλατη το μισο χρονο την ΤΟΥΜΠΑ αδεια…..
Προτεινω σε ολους μας ηρεμια και αισιοδοξια.Δεν λεω υπομονη γτ εχουμε μπουχτισει τοσα χρονια. Αλλα ηρεμια και αισιοδοξια επιβαλεται.
Γιατι αλλιως μας βλεπω παλι να ψαχνουμε το ποιος σκοτωσε τον Κενεντυ και να γυρναμε στην αρρώστια όπως ισως κανουμε εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια…
Εικόνα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Η φωνή της λογικής. Εκπληκτική προσέγγιση. Μπράβο σου. Αξίζει μέχρι την τελευταία τελεία να το διαβάσετε όλοι.

Προσωπικά, βλέποντας πώς -άδικα- έχει διαμορφωθεί όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, θεωρώ ότι οι 7 αγωνιστικές χωρίς κόσμο στην αρχή της χρονιάς είναι δώρο για την ομάδα. Χωρίς αυτήν την γκρίνια και μίρλα που έχει φωλιάσει μέσα στην πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων, θα πάει καλύτερα η ομάδα και ο κόσμος θα γυρίσει στην Τούμπα χαρούμενος λόγω του εκπληκτικού σερί νικών που θα έχουμε κάνει. Γιατί με τόση αρνητική ενέργεια, η γκέλα θα ήταν σίγουρη σε ένα από τα πρώτα ματς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

7sins έγραψε:Εδώ και τοσες χιλιαδες χρονια……τρωγομαστε με τα ρουχα μας.
Απλα απλουστατα

Η φωνή της λογικής αυτός είναι ο δρόμος

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

'Οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
RESPECT ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

για μενα πρεπει να μπει κεντρικη αυτο το κειμενο.σωστος σε ολα!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Πολυ σωστος ο 7sins,απλα στο θεμα προσληψης νομικου συμβουλου δεν νομιζω να βοηθησει σε πολλα.τους δικαστες πρεπει να αγορασει ο Ιβαν, αλλιως χαιρι δεν θα βρει.νομιζετε ο πρεζεμπορας κανει οτι γουσταρει επειδη εχει καλους νομικους συμβουλους? Τους ιδιους τους δικαστες εχει,ακομα και χωρις δικηγορο να εμφανιστει παλι υπερ του θα βγει η υποθεση. Εδω δεν ειχε παει να καταθεσει με αιτιολογηση τις αυξημενες επιχειρηματικες υποχρεωσεις.Θα μπορουσε καλλιστα να πει πως παντρευεται η ξαδερφη του και να το ειχαν δεχτει.Οποτε τι νομικους συμβουλους μου λετε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

7sins ωραιος.
Η μονη μου διαφωνια ειναι τα περι αισιοδοξιας.Δε βρισκω λογους πλεον να αισιοδοξω μετα απο τοσα χρονια(κι αυτο με σκοτωνει).Μπορει να καιγοταν το συμπαν γυρω μου αλλα ο ΠΑΟΚ ηταν αχτιδα φωτος ισως γιατι εκεινη η ομαδα του Σαντος μου δωσε την ελπιδα οτι μπορουμε.Οχι να παρουμε το πρωταθλημα αλλα να χτισουμε μια σοβαρη ομαδα που θα χει διαρκεια και θα γινεται καλυτερη χρονο με χρονο.μια ομαδα που θα εμπνεει σεβασμο εντος κι εκτος.Δυστυχως καθε χρονο πισογυριζουμε σαν τον Σισυφο και φτου κι απ την αρχη.

Παρεμπιπτοτντως ποιο τσακαλακι εγραψε το λημμα του Σισυφου στη wikipedia? :lol: :lol:
"Ο Σίσυφος ήταν μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα της ελληνικής μυθολογίας. Δυνατό αλάνι της εποχής. Ο Σίσυφος ήταν ιδρυτής και βασιλιάς της αρχαίας Εφύρας, που στη συνέχεια ονομάστηκε Κόρινθος."
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE ... E%BF%CF%82

:opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”