Μηπως δεν προοριζεται για αντι-γκαρυ;;;μηπως αντι-τιαμ;;;pagotatzis έγραψε:Josh σε νιώθω φίλεjoshua έγραψε:Δεν ειναι τα βιντεο ρε παγωτατζη.Ο παικτης πηγε με 1 μυριο στην Ρεν και στα 3 χρονια εκει καθε χρονο που περναει παιζει και λιγοτερο,φετος δε ειναι μονιμως στον παγκο.Ε σορυ αλλα δεν πουλησα 4 μυρια τον καλυτερο μου παικτη για να τον αντικαταστησω με κατι τετοιο.
Δεν ήθελα να μηζεριασω μέρες που είναι
Έχεις δίκιο 100%
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
o Pedro Henrique ειναι πεχτουρα μεγαλη σαν τον μακ ειναι , κανει τα παντα ολα... μεγαλη μεταγραφη
MANIAKOS έγραψε:Μονόδρομος ο σικαμπαλα
έφυγες απο μαντζιο ναζλίδη
-
Dimg4
Αντε να δουμεSfinas έγραψε:o Pedro Henrique ειναι πεχτουρα μεγαλη σαν τον μακ ειναι , κανει τα παντα ολα... μεγαλη μεταγραφη
Kαλα αν τελικα αποκτησουμε αυτον ως αντιΡοντριγκεζ ριξτε μου μπαν εκεινη την μερα και για κανα μηνα γιατι πολυ πολιτισμενος ημουν τον τελευταιο καιρο και δεν θα μου βγει σε καλο...
τι εννοεις να μην βγει καμαρα?? γιατι αυτος πουληθηκε με 4-5 εκ στην αγγλια.... εγγλημα που δεν τον κρατησαμε,ενω παρακαλαγε ο ανθρωπος και πηρανε δανεικο τον τρελολισε.....
μην δεις τι εκανε περσυ στην ανζε...
joshua έγραψε:Kαλα αν τελικα αποκτησουμε αυτον ως αντιΡοντριγκεζ ριξτε μου μπαν εκεινη την μερα και για κανα μηνα γιατι πολυ πολιτισμενος ημουν τον τελευταιο καιρο και δεν θα μου βγει σε καλο...
Να σε στείλω τσίπουρα;
- Kostas_Peraia4
Δεν μπορω να πω,οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα επειδη το εχω σαν αποκλειστικο.Δεν θα χαρισω την ειδηση στους υπολοιπους δημοσιογραφουςZamanFou έγραψε:Aπο που το εμαθες κωστα..?Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαγκες μολις εμαθα οτι ειναι σε προχωρημενο σταδιο οι διαπραγματευσεις με τον Pedro Henrique
- ace79grpaok
όπως κατέβαινε το αεροπλάνο για Μακεδονία και πηγαινε για περαία, τον είδε από το παραθυρο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν μπορω να πω,οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα επειδη το εχω σαν αποκλειστικο.Δεν θα χαρισω την ειδηση στους υπολοιπους δημοσιογραφουςZamanFou έγραψε:Aπο που το εμαθες κωστα..?Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαγκες μολις εμαθα οτι ειναι σε προχωρημενο σταδιο οι διαπραγματευσεις με τον Pedro Henrique
τι σημασία έχει ρε παίδες;
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ποιος Pedro Henrique δε μας λυπούνται; Αυτό περιμένουμε τόσες μέρες;;;;;;;
1,7 στην Derby, στην Championship, 2 goal σε 17 συμμετοχες στην ανζε περυσι και μετα εξεδρα στην ντερμπυDemir έγραψε:τι εννοεις να μην βγει καμαρα?? γιατι αυτος πουληθηκε με 4-5 εκ στην αγγλια.... εγγλημα που δεν τον κρατησαμε,ενω παρακαλαγε ο ανθρωπος και πηρανε δανεικο τον τρελολισε.....
θαμπωθηκα..
ζουμε σε εποχες που ειναι σχετικα ευκολο το fact checking, ας ειμαστε λιγακι προσεκτικοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Πέμ 12 Ιαν 2017, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.