Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Απαραιτητος εστω και ως εναλλακτικη λυση για του χρονου....
Ηταν πραγματικος αρχηγος φετος και βοηθησε οσο λιγοι....
Δικαια βγαινει MVP της χρονιας....
GRACIA CAPETAN SERGIO
Ηταν πραγματικος αρχηγος φετος και βοηθησε οσο λιγοι....
Δικαια βγαινει MVP της χρονιας....
GRACIA CAPETAN SERGIO
- alexpaok4
Πήραμε τους Κουτσινικούλη και Φωτάκη. Φοβάμαι πως ο Σέρζιο δε θα είναι στην ομάδα του χρόνου.
Ο φωτάκης δεν παίζει στα πλάγια,συνήθως παίζει πίσω από τον επιθετικό ή στον άξονα.
Ο σέρτζιο αν μείνει δεν θα είναι βασικός,αλλαγά θα είναι.
Αυτο είναι λίγο πολύ γνωστό
Οπότε μην τον ξεγράφετε επειδή ακούγονται ονόματα για μεσοεπιθετικούς
Ο σέρτζιο αν μείνει δεν θα είναι βασικός,αλλαγά θα είναι.
Αυτο είναι λίγο πολύ γνωστό
Οπότε μην τον ξεγράφετε επειδή ακούγονται ονόματα για μεσοεπιθετικούς
Το αντίθετο...alexpaok4 έγραψε:Πήραμε τους Κουτσινικούλη και Φωτάκη. Φοβάμαι πως ο Σέρζιο δε θα είναι στην ομάδα του χρόνου.
Να μη πώ ότι με την απομάκρυνση σβούρα και λακέρδας, ακόμα και να μείνει ο αρχηγός ΠΑΛΙ θέλουμε ενα εξτρέμ τουλάχιστον και σίγουρα απο δεξιά..
Αν ειναι να βγάλεις μια χρονιά με πρωτάθλημα ουέφα και κύπελο με το σύστημα μας σίγουρα θέλει λαο στα πλάγια..
Αυτή τη στιγμή έχουμε εξτρέμ τους: Σέρτζιο - Βιερίνια - Παντελή - Λάκη.
Από τη στιγμή που φεύγουν οι δύο τελευταίοι μένουμε με τον Βιερίνια και τον Σέρτζιο ...
Ο Σέρτζιο φυσικά και θέλει κι άλλον από την πλευρά του και ελπίζω ο Κουτσιανικούλης να φτάσει για τη θέση (δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω), αλλά από τα αριστέρα αν δεν θέλουμε να βάζουμε τους Λίνο και Σορλέν ως εξτρέμ τότε πρέπει να αποκτηθεί σίγουρα ακόμη ένας εξτρέμ!
Από τη στιγμή που φεύγουν οι δύο τελευταίοι μένουμε με τον Βιερίνια και τον Σέρτζιο ...
Ο Σέρτζιο φυσικά και θέλει κι άλλον από την πλευρά του και ελπίζω ο Κουτσιανικούλης να φτάσει για τη θέση (δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω), αλλά από τα αριστέρα αν δεν θέλουμε να βάζουμε τους Λίνο και Σορλέν ως εξτρέμ τότε πρέπει να αποκτηθεί σίγουρα ακόμη ένας εξτρέμ!
- alexpaok4
Να μη πώ ότι με την απομάκρυνση σβούρα και λακέρδας[/quote]
Χαχαχαχαχα έγραψε ο eleos
Χαχαχαχαχα έγραψε ο eleos

Πιστέυω να μείνει και για να είναι φρέσκος προτείνω να παίζει μόνο στα εκτός έδρας. Γιατί στην Τούμπα συνήθως τα κάνει μούσκεμα εξαιτίας κάποιου ανηξήτου άγχους που έχει στα περισσότερα παιχνίδια 

θα ηθελα να μεινει γιατι εχει πνευμα νικητη, τσαμπουκα και την καλυτερη σεντρα που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.
βεβαια απο αυτα που καταλαβαινω ειναι πλεον δυσκολο να μεινει. δεν ξερω αν ο ιδιος για να μεινει θελει να παιζει βασικος ή αν ο ΠΑΟΚ εχει βρει κατι καλυτερο. και για να πω την αληθεια δεν με νοιαζει.
αυτο που δεν μου αρεσει ομως ειναι να προσπαθει μια ραδιοφωνικη εκπομπη να μειωσει την προσωπικοτητα ενος παικτη που εχει προσφερει στην ομαδα το 100% αυτων που μπορουσε.
και σημερα οι ανεκδιηγητοι συντελεστες της εκπομπης paok supporters το εκαναν λεγοντας οτι ο κονσεισαο δημιουργει προβλημα στα αποδυτηρια. τα παιδια βεβαια ειναι προφανες οτι εχουν παρεξηγησει τον ρολο τους και αυτο ειναι εμφανες απο την συνολικη τους συμπεριφορα.
μακαρι ο αντικαταστατης του σερτζιο (αν φυγει τελικα) να εχει την μιση θεληση για την νικη και το μισο παθος του αρχηγου. δυσκολο το βλεπω παντως αλλα πραγματικα μακαρι.
βεβαια απο αυτα που καταλαβαινω ειναι πλεον δυσκολο να μεινει. δεν ξερω αν ο ιδιος για να μεινει θελει να παιζει βασικος ή αν ο ΠΑΟΚ εχει βρει κατι καλυτερο. και για να πω την αληθεια δεν με νοιαζει.
αυτο που δεν μου αρεσει ομως ειναι να προσπαθει μια ραδιοφωνικη εκπομπη να μειωσει την προσωπικοτητα ενος παικτη που εχει προσφερει στην ομαδα το 100% αυτων που μπορουσε.
και σημερα οι ανεκδιηγητοι συντελεστες της εκπομπης paok supporters το εκαναν λεγοντας οτι ο κονσεισαο δημιουργει προβλημα στα αποδυτηρια. τα παιδια βεβαια ειναι προφανες οτι εχουν παρεξηγησει τον ρολο τους και αυτο ειναι εμφανες απο την συνολικη τους συμπεριφορα.
μακαρι ο αντικαταστατης του σερτζιο (αν φυγει τελικα) να εχει την μιση θεληση για την νικη και το μισο παθος του αρχηγου. δυσκολο το βλεπω παντως αλλα πραγματικα μακαρι.
- salonicapaokaki
Τι έκανε, λέει;;;;;;
Δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια;;;;;;;;;;
Ο Σέρτζιο.
Πρόβλημα στα αποδυτήρια.
Πείτε μου ότι απλώς παρανόησαν και λένε ό,τι τους κατέβει.....
Και τώρα αλλάξανε και γνώμη και λένε ότι φεύγει;;
Κύριε των δυνάμεων, ας τους μαζέψει κάποιος....
Πείτε μου ότι δεν φέυγει....
Δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια;;;;;;;;;;
Ο Σέρτζιο.
Πρόβλημα στα αποδυτήρια.
Πείτε μου ότι απλώς παρανόησαν και λένε ό,τι τους κατέβει.....
Και τώρα αλλάξανε και γνώμη και λένε ότι φεύγει;;
Κύριε των δυνάμεων, ας τους μαζέψει κάποιος....
Πείτε μου ότι δεν φέυγει....
Πως ειναι δυνατον ο ηγετης των παικτων, ο μεγαλος παικτης που λεγεται Σερτζιο Κονσεισαο να δημιουργει προβλημα στα αποδυτηρια? Τετοιο κουτοχορτο μονο προβατα μπορουν να φανε.
Μου θυμιζει λιγο τα σκουληκια που ξαφνικα αρχισαν να βγαζουν τον Βιτολο αχρηστο!
Μου θυμιζει λιγο τα σκουληκια που ξαφνικα αρχισαν να βγαζουν τον Βιτολο αχρηστο!
- LittleJohn
Ενταξει,οτι μαλακια του κατεβει του καθεναν την αμολαει.Μ' αρεσει που αυτα τα οργια ειναι και οι "αντιπροσωποι" των οπαδων μη χεσω.
Κατα τ' αλλα παντως σκουρα τα πραγματα για τον Σερζιο,απο αυτα που ακουγουνται πολυ χλωμο μου φαινεται το να μεινει...
Κατα τ' αλλα παντως σκουρα τα πραγματα για τον Σερζιο,απο αυτα που ακουγουνται πολυ χλωμο μου φαινεται το να μεινει...
- Maximus
Οχι ρε αρχηγαρα μου...μην φυγεις! Θα αρχισω να σφαδαζω απο το κλαμα τωρα... Σε κλεψανε τα διαβατηρια και τις ταυτοτητες...
Ποτε προλαβες και εβγαλες καινουρια χαρτια;Εδω, σε εμας το φτωχο λαο, κανει μηνες να βγει...και σε σενα βγηκαν αμεσως!Ε οχι! Δεν το αντεχω! Θα μαζεψω λαο στο αεροδρομιο να τα κανουμε λιμπα...
Δεν φευγεις...τελος!
Ακομα και στον πάγκο θέλω να φωναζετε με τον Πάμπλο...εσυ μπουνιδια στους παγκιτες και ο Παμπλο σε αυτους που παιζουν...

Δεν φευγεις...τελος!
Ακομα και στον πάγκο θέλω να φωναζετε με τον Πάμπλο...εσυ μπουνιδια στους παγκιτες και ο Παμπλο σε αυτους που παιζουν...