Παλι τρωλαρεις μου φενεται Γκουερινο.Γκουερινο έγραψε:Δεν μπορει να ειναι στον παγκο ο γκαρυ και μπορουν πχ οι πελκας κλαους τζιωλης?CCCP έγραψε:Για μενα αυτο δεν εχει λογικη. Δεν μπορεις να φερεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ παικτη του Ζαιρο και να μην ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ βασικος.zarathustra79 έγραψε:Παλαιολόγος εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός.
Για τον jairo νομίζω οτι μετά κ την πώληση του mak, επιβάλλεται να τον πείσεις να πάει ως δανεικός στη steaua με σκοπό να φέρεις κάτι καλύτερο για να πλαισιώσει rodrigues, djalma κ μυστακίδη.
Και αν ειναι βασικος δεν μπορει να εχεις παικτη σαν τον Γκαρυ και με τη χρονια που εκανε στον παγκο. Να θυμωμαστε και που ειμαστε και σε τι πρωταθλημα, τι ειναι αυτοι οι παικτες μαλακες?
Ο Ζαιρο τεριαζει ΤΕΛΕΙΑ αυτη τη στιγμη στο ροστερ γιατι αδιαμαρτηρητα θα ειναι σοτν παγκο ενω απο την αλλη εχει το ταλεντο για βασικος.
Μια χαρα ειναι το ροστερ αυτη τη στιγμη στα εξτρεμ. ΦΟΡ ΘΕΛΕΙΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδη τι το εκπληκτικο εκανε που μας απαγορευει να φερουμε καποιον καλυτερο του?
Καταρχην ειπα εγω να μη φερουμε καλυτερο του Γκαρυ? Απλα θεωρω οτι για το επιπεδο μας, δεν καθεται τετοιος παικτης στον παγκο και θα εχεις προβλημα. Καλυτερα να τον πουλησεις.
Τωρα για τα τρια ονοματα που ανεφερες, σιγα μη κατσω να κανω σοβαρη συζητηση με τον μοναδικο ανρθρωπο στον πλανητη που θεωρει τον Κατσε καλυτερο χαφ της ομαδας.