Να σαι γερός και να χεις πολύ πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί είσαι παιχταράς του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Άντε ρε παλίκαρε μου, άντε, επιτέλους!!!!
Να σαι γερός και να χεις πολύ πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί είσαι παιχταράς του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
- kataramenos5
Ρισπεκτ!GoMaRoS έγραψε:μπραβο ρε σκυλε, τα εδωσες ολα
Να παιρνεις τα πάνω σου, να κυριαρχεις στο κεντρο!
Το μόνο που τον έσωσε είναι η φοτο που έβγαλε ο σουρμε http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017030 ... 338318.jpgkataramenos5 έγραψε:Ελα εμφανως δε κανει για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.Μονο περιοχη παταει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εντάξει βλέπεται μωρέ.3-4 γκολ και σε κάτι ασήμαντα ματς σε Φλωρεντία και με τον γαύρο και μαλακίες.Θέλει ψωμιά ακόμη για να γίνει Μπαιάνο.
- Chuck Norris
Ο Σακχοφ έχει πολύ ευγενικό πρόσωπο, είναι το άτομο που θα σου δώσει την σειρά του στο σούπερ μάρκετ άμα έχεις μόνο 2-3 πράγματα, αυτός που σηκωθεί στο λεωφορείο να κάτσει η γιαγιάκα, αυτός που θα σε δει στις εξετάσεις να μην ξέρεις τίποτα και θα σου πασάρει το σκονάκι του
-
PAOKhead
Συμπληρώνοντας αυτά που σωστά αναφέρει ο Τσακ, να προσθέσω επίσης ότι είναι ο τυπάκος που θα γ@μ#σει τον π@^στ# τον ολυμπιακο για να σου φτιάξει όλη την δύσκολη βδομάδα που σε περιμένει από αυριο.
-
black death
-
black death
Ακομα ενα μεστο ματς απο εσενα παιχταρα μου.
Εγω εχω να κανω μια παρατηρηση(απο τις πολλες που εχουν γινει εδω).
Ο τροπος με τον οποιο πιεζει τους αντιπαλους οταν εισαι σε παθητικο ρολο,ειναι για σεμιναριο.Το ειδαμε αρκετες φορες μεσα στον Παναιτωλικο(ασχετως αμα δεν ηταν καλη η τελικη ενεργεια) και σε πολλα αλλα ματς.
Συνεχισε ετσι και θα κερδισεις επαξια την βασικη σου θεση στην 11αδα.
Εγω εχω να κανω μια παρατηρηση(απο τις πολλες που εχουν γινει εδω).
Ο τροπος με τον οποιο πιεζει τους αντιπαλους οταν εισαι σε παθητικο ρολο,ειναι για σεμιναριο.Το ειδαμε αρκετες φορες μεσα στον Παναιτωλικο(ασχετως αμα δεν ηταν καλη η τελικη ενεργεια) και σε πολλα αλλα ματς.
Συνεχισε ετσι και θα κερδισεις επαξια την βασικη σου θεση στην 11αδα.
Έτσι, να τα λαιμαι αυτά!!!!sn0ufel4 έγραψε:Παρακαλώ να αποδοθούν τα εύσημα στον τύπο που άνοιξε το τόπικ!
SM-G935F
Φωτογραφία για πόστερ είναι...K_geo έγραψε:Το μόνο που τον έσωσε είναι η φοτο που έβγαλε ο σουρμε http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017030 ... 338318.jpgkataramenos5 έγραψε:Ελα εμφανως δε κανει για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.Μονο περιοχη παταει.