Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
13 εκ. στοιχημα στο διπλο του γαυρου. Οι εκει εταιρειες ομως αν το ματς διακοπει απλα επιστρεφουν το στοιχημα (αποδοση μοναδα). Ενω ο οπαπ κ οι περισσοτεροι ευρωπαιοι πληρωνουν το τρεχον αποτελεσμα (στη δεδομενη περιπτωση διπλο). Υπερβολικα μεγαλο το ποσο. Σιγουρο πλυντηριο
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος farmak76 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Λοιπόν δύο κουβέντες σήμερα που ας πούμε τα βλέπω πιο ψύχραιμα...
Για μένα ο σχολιασμός του παιχνιδιού σταματάει στο 19ο λεπτό όπου το κορακι δεν αφήνει τον γαύρο με 10 και ενώ το σκορ είναι 1-0..
Οι προθέσεις του κορακιού φάνηκαν ήδη στο 5λεπτο όπου κλείνει τα μάτια στο φάουλ στον Άντονις..
Δικαιολογώ το ξέσπασμα του κόσμπυ πλην όμως θαρρώ κακό το timing για 2 λόγους..1.Δεν ήμαστε τη δεδομένη στιγμή καλύτερη ομάδα από τον γαύρο..2.Έπρεπε να είχαμε αντιδράσει έτσι αποχωρώντας όταν μας έκλεβαν το πρωτάθλημα με τον στημένο Σπάθα ή μας στερούσαν το Champions League με το (-)3 στα play off..
Κατά τα άλλα έχουμε νεαρούς παίκτες που έχουν δυνατότητες αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμοι για πρωταθλητισμό.Αν διατηρηθεί ο αξιόλογος κορμός και συνάμα πλαισιωθεί με 3-4 παίχτες προσωπικότητες τότε θα είναι σε θέση σε βάθος χρόνου και με 50-50 διαιτησία να διεκδικήσει πρωταθλήματα και κύπελλα..
Αυτα...
Για μένα ο σχολιασμός του παιχνιδιού σταματάει στο 19ο λεπτό όπου το κορακι δεν αφήνει τον γαύρο με 10 και ενώ το σκορ είναι 1-0..
Οι προθέσεις του κορακιού φάνηκαν ήδη στο 5λεπτο όπου κλείνει τα μάτια στο φάουλ στον Άντονις..
Δικαιολογώ το ξέσπασμα του κόσμπυ πλην όμως θαρρώ κακό το timing για 2 λόγους..1.Δεν ήμαστε τη δεδομένη στιγμή καλύτερη ομάδα από τον γαύρο..2.Έπρεπε να είχαμε αντιδράσει έτσι αποχωρώντας όταν μας έκλεβαν το πρωτάθλημα με τον στημένο Σπάθα ή μας στερούσαν το Champions League με το (-)3 στα play off..
Κατά τα άλλα έχουμε νεαρούς παίκτες που έχουν δυνατότητες αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμοι για πρωταθλητισμό.Αν διατηρηθεί ο αξιόλογος κορμός και συνάμα πλαισιωθεί με 3-4 παίχτες προσωπικότητες τότε θα είναι σε θέση σε βάθος χρόνου και με 50-50 διαιτησία να διεκδικήσει πρωταθλήματα και κύπελλα..
Αυτα...
-
όχι ρε φίλεfarmak76 έγραψε:28000 κοσμου εχθες ηταν έτοιμοι να διαλυσουν τις οικογενειες τους απο την αγανακτηση για τα αισχη κι καποιοι το παιζετε αντικειμενικοι κ υπερανω. Ντουγανια.
28000 άτομα καθόντουσουν στις θέσεις τους,παρά την οργή τους
στις θύρες 1-2-3-5-6-7-8
και μπήκαν μέσα οι γνωστοί 100 από την ΘΥΡΑ 4,τους οποίους ο ΠΑΟΚ τους έχει πληρώσει πανάκριβα
με Παρί,με Ραπίντ,με ολυμπιακό καμιά 20 φορές,με Βιγιαρεάλ,με,με....
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ????
οι υπόλοιποι δεν είναι Παοκτσήδες και κάθονται στις θέσεις τους??????
ΥΓ και κάτι ακόμα
είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ-ΤΡΑΓΙΚΟ και ΑΣΤΕΙΟ μαζί,επειδή είσαι οργισμένος,ΝΑ ΚΑΙΣ το σπίτι σου,την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ και να καταστρέφεις την ομάδα σου
θα τους καταλάβαινα απολύτως αν έπιαναν τον Παππά και τον σακάτευαν στο ξύλο
αλλά να καις το σπίτι σου,τί ακριβώς νόημα έχει???
να σπας τα καθίσματα του γηπέδου ΣΟΥ????
ποιον τιμωρείς έτσι????
paok87 έγραψε:
Ο αλλος χθες ηρθε να περιγραψει με το Φως διπλα
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ναι ρε φίλε, το είδα χθες live στο laola και τρελάθηκα, είμαι χαρούμενος που ποτέ δεν είχα νόβα ή οτεσπορ και δεν τους έχω δόσει μία
- Μπαρκαρούτσος
Με στεναχωρεί που βλέπω να μιλάτε για ποδόσφαιρο.
Έχουμε πόλεμο κι εσείς κουβεντιάζετε για τα φάουλ και τα πέναλτυ και τα πλάγια και τη Μαλαματίνα photoshop.
Αν ήμουν νεότερος, θα έμπαινα κι εγώ στο γήπεδο.. Παρ'όλα αυτά δικαιολογώ την αγανάκτηση των όσων μπήκαν.
Με πληγώνει η εικόνα της ζημιάς στο γήπεδο, από τις λίγες φωτογραφίες που είδα. Είναι το ένα από τα δύο σπίτια μας ρε γαμώτο...
5 ΜΑΤατζήδες σε έναν, είναι ο ορισμός της ΠΟΥΣΤΙΑΣ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για πόλεμο, αλλά αυτή τη φορά, Ιβάν, γαμώ τη τρέλα μου, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!! Όχι Δευτέρα πόλεμο και Παρασκευή "άντε καλά ας συνεχίσουμε λίγο να δούμε τι θα γίνει".
Όχι βέβαια πως πειρμένω να αλλάξει κάτι, στα @@ τους μας έγραφαν και θα συνεχίσουν να μας γράφουν.
Με τον Πανθρακικό ας κατέβει η Κ17. Θέλω από τον επίσημο Π.Α.Ο.Κ. να κρατήσει την ίδια στάση που κράτησε ο Mak, που κράτησε η 4 όταν χειροκροτούσε τα λάθη του πουστοκόρακα και γιουχάριζε τις σωστές αποφάσεις.
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ, ΚΛΕΨΙΜΑΙΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΣΑΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Σαν mod, θα ήθελα να ηρεμήσετε λίγο, ξέρω ότι είναι δύσκολο όμως... Γι'αυτό θα postάρω ανέκδοτο να χαλαρώσω το κλίμα εδώ μέσα, να γελάσουμε και πολύ (ή λίγο)...
Έχουμε πόλεμο κι εσείς κουβεντιάζετε για τα φάουλ και τα πέναλτυ και τα πλάγια και τη Μαλαματίνα photoshop.
Αν ήμουν νεότερος, θα έμπαινα κι εγώ στο γήπεδο.. Παρ'όλα αυτά δικαιολογώ την αγανάκτηση των όσων μπήκαν.
Με πληγώνει η εικόνα της ζημιάς στο γήπεδο, από τις λίγες φωτογραφίες που είδα. Είναι το ένα από τα δύο σπίτια μας ρε γαμώτο...
5 ΜΑΤατζήδες σε έναν, είναι ο ορισμός της ΠΟΥΣΤΙΑΣ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για πόλεμο, αλλά αυτή τη φορά, Ιβάν, γαμώ τη τρέλα μου, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!! Όχι Δευτέρα πόλεμο και Παρασκευή "άντε καλά ας συνεχίσουμε λίγο να δούμε τι θα γίνει".
Όχι βέβαια πως πειρμένω να αλλάξει κάτι, στα @@ τους μας έγραφαν και θα συνεχίσουν να μας γράφουν.
Με τον Πανθρακικό ας κατέβει η Κ17. Θέλω από τον επίσημο Π.Α.Ο.Κ. να κρατήσει την ίδια στάση που κράτησε ο Mak, που κράτησε η 4 όταν χειροκροτούσε τα λάθη του πουστοκόρακα και γιουχάριζε τις σωστές αποφάσεις.
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ, ΚΛΕΨΙΜΑΙΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΣΑΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Σαν mod, θα ήθελα να ηρεμήσετε λίγο, ξέρω ότι είναι δύσκολο όμως... Γι'αυτό θα postάρω ανέκδοτο να χαλαρώσω το κλίμα εδώ μέσα, να γελάσουμε και πολύ (ή λίγο)...
Μονο τα παιδια μου σκεφτηκα κ δεν πηδηξα τα καγκελα της 7. Δε νοιωθετε τελικα
- Μπαρκαρούτσος
Farmak κι εγώ τους δικούς μου σκέφτηκα...
back in black έγραψε:Πως μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με τον αγώνα μετά τα όσα είδαμε και ζήσαμε εχθές. Εχουν περάσει 24 σχεδόν ώρες και ακόμα δεν έχω ηρεμήσει
. Για αυτό που στεναχωριέμαι περισσότερο είναι ότι οι πο@στοκόρακες κατάφεραν και (ξε)φυγαν χωρίς να φάνε σούτια και μπουκέτα.
Συμφωνώ πλήρως με την άποψη του Τούντορ ότι απο αυτές τις καταστάσεις θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί και να συμπληρώσω και πιο συσπειρωμένοι.
Για τον χούλιγκαν της 1 με το ποτήρι νερό δεν βλέπω να λες τίποτα...Armagedonas έγραψε:όχι ρε φίλεfarmak76 έγραψε:28000 κοσμου εχθες ηταν έτοιμοι να διαλυσουν τις οικογενειες τους απο την αγανακτηση για τα αισχη κι καποιοι το παιζετε αντικειμενικοι κ υπερανω. Ντουγανια.
28000 άτομα καθόντουσουν στις θέσεις τους,παρά την οργή τους
στις θύρες 1-2-3-5-6-7-8
και μπήκαν μέσα οι γνωστοί 100 από την ΘΥΡΑ 4,τους οποίους ο ΠΑΟΚ τους έχει πληρώσει πανάκριβα
με Παρί,με Ραπίντ,με ολυμπιακό καμιά 20 φορές,με Βιγιαρεάλ,με,με....
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ????
οι υπόλοιποι δεν είναι Παοκτσήδες και κάθονται στις θέσεις τους??????
ΥΓ και κάτι ακόμα
είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ-ΤΡΑΓΙΚΟ και ΑΣΤΕΙΟ μαζί,επειδή είσαι οργισμένος,ΝΑ ΚΑΙΣ το σπίτι σου,την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ και να καταστρέφεις την ομάδα σου
θα τους καταλάβαινα απολύτως αν έπιαναν τον Παππά και τον σακάτευαν στο ξύλο
αλλά να καις το σπίτι σου,τί ακριβώς νόημα έχει???
να σπας τα καθίσματα του γηπέδου ΣΟΥ????
ποιον τιμωρείς έτσι????
Στον Λαζαρίδη πάλι από εκεί έφυγε αναπτήρας, ούτε αυτό το γνωρίζεις μάλλον.
Το μόνο σωστό που λες είναι ότι κάθονται στις θέσεις τους. Μια χαρά κάθονται. Αμίλητο νερό έχουν πιει.
Στην έναρξη μας βγάλατε τα μάτια με τα φλας προς την 4...
SM-G920F
Ε σοβαρα ειναι δυνατον να λετε τετοια πραγματα ρε!!!! Σας φταινε οι οπαδοι ρε που μπηκαν μεσα!!!!
Δειτε τι συμβαινει γυρω σας ρε ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ!
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΕΖΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!
Δειτε τι συμβαινει γυρω σας ρε ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ!
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΕΖΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!
- sourmenetes
- Moderator
Που κυκλοφορησε η φοτο;;θα χρειαστει...paok87 έγραψε:
farmak76 έγραψε:13 εκ. στοιχημα στο διπλο του γαυρου. Οι εκει εταιρειες ομως αν το ματς διακοπει απλα επιστρεφουν το στοιχημα (αποδοση μοναδα). Ενω ο οπαπ κ οι περισσοτεροι ευρωπαιοι πληρωνουν το τρεχον αποτελεσμα (στη δεδομενη περιπτωση διπλο). Υπερβολικα μεγαλο το ποσο. Σιγουρο πλυντηριο
Δεν ξέρω τι κάνει ο ΟΠΑΠ αλλά κανείς από τους μεγάλους online bookmakers δεν πληρώνει αν το ματς διακοπεί οριστικά εκτός αν το αποτέλεσμα κάποιου στοιχήματος έχει κριθεί και αυτο ίσχυσε και για το χθεσινό
sourme είχε μπροστά 3-4 αθλητικές εφημερίδες, μάλλον για να πάρει πληροφορίες για τις ομάδες. Αλλά δεν είδα καμία δικιά μας εφημερίδα, φως και ωρα των σπορ είδα σίγουραsourmenetes έγραψε:Που κυκλοφορησε η φοτο;;θα χρειαστει...paok87 έγραψε:
OK, τώρα κατάλαβα και είναι ... απίστευτο.farmak76 έγραψε:13 εκ. στοιχημα στο διπλο του γαυρου. Οι εκει εταιρειες ομως αν το ματς διακοπει απλα επιστρεφουν το στοιχημα (αποδοση μοναδα). Ενω ο οπαπ κ οι περισσοτεροι ευρωπαιοι πληρωνουν το τρεχον αποτελεσμα (στη δεδομενη περιπτωση διπλο). Υπερβολικα μεγαλο το ποσο. Σιγουρο πλυντηριο

13 μύρια ποντάρισμα;;;;;;;
Αυτό θα μπορούσε να ήταν και θέμα ιντερπόλ.
- Kostas_Peraia4
Διαβαζοντας τις σημερινες εξελιξεις(αποχωρηση μας απο το κυπελλο,οριστικη διακοπη του,σκεψεις για να αποχωρησει η ομαδα και απο το πρωταθλημα)ισως τελικα εχθες να κερδισαμε πολλα περισσοτερα απο εναν ποδοσφαιρικο αγωνα.VIVA LA REVOLUTIONE