Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Kranatos

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από Kranatos »

Η σημερινή εικόνα εξαρτάται άμεσα από τους στόχους που έθεσε ή θα θέσει η διοίκηση για τη νέα σεζόν.
Αν πας για σωτηρία η ομάδα είναι έτοιμη και δε χρειάζεται καμία προσθήκη μάλιστα.
Σωμένος είσαι.
Αν πας για ουεφάκι (όπως το λέγαμε παλιά) χρειάζεσαι 3-4 μεταγραφές σε καίρια σημεία όπως ο σέντερ μπακ, ο σέντερ φορ, το αριστερό χαφ και το δεξί μπακ.
Κουτσά στραβά βγαίνεις ευρώπη, σε σχετικά καλό δρόμο είσαι.
Αν πας για πωρταθλ.. πρωλταθ.. πρωτλαθ.. ξέρω γω αν πας για αυτό που έχει να πάρεις 30 χρόνια και κατέβεις μ'αυτή την ομάδα είναι για να γελάς κλαίγοντας και να κλαις γελώντας.

Καθορίστε πρώτα τους στόχους κύριοι της παε ΠΑΟΚ για να ξέρουμε κι εμείς πόσο σοβαρά πρέπει να εκλάβουμε αυτό που βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειχε + και πλην σημερα αλλα γενικα τα + ηταν περισσοτερα....

Καταρχήν έναν ηγετη σεντερ μπακ χτες ακομα και ο καλος γενικα βιτορ ηγέτης δεν είναι...
ωραιοι οι ρατς κιτσιου...

Μ αρεσε ο γιακουμης , αν τυχον πωληθει ενας από τους 2 μουντιαλικους είναι η ωρα να ναι 2ος.......

Ο μαντουρο άλλη κορμοστασιά φετος , ψυχραιμος...βασικουρα....ωραιος και τεχνιτης ο γκολασα....

ο τσανδαρης δε μπορει, είναι πιο κατω από αυτό το επιπεδο..οποτε σαν 3ος ο κατσε , η μεταγγραφη ή ακομα και ο σαββιδης που φαινεται καλυτερος....

ο περειρα δεν μ αρεσε αριστερα δεν είναι για εκει.....και εκει εχουμε τρυπα...ουτε ο μαρτενς είναι για αρ εξτρεμ...

Ο μακ π καλος,,,π γρηγορος...το θεμα είναι μπορει με κλειστες αμυνες? χωρους τέτοιους εδώ δε θα χει...

ο κλαους παροτι κακος στα τελειώματα ηατν ηγετικος....σαν 10αρι δεν το χει βεβαια...

μπήκαμε χεσμενοι αλλα μετα είμασταν οκ...

από τις αλλαγες,,, ο κατσε και ο σαββιδης καλοι...ο κων/νιδης επιπόλαιος...ο σκονδρας δικαιως μονο σεντερμπακ λογω ανεβασμάτων, ο σπυρο θα βοηθησει, ο ποζα καλος και αυτος σε άλλη θεση,,

Αυτό που με φοβιζει είναι ότι πιος θα κανει το κτ παραπανω..........? όπως και η επιστρφη των διεθνων που πλην γλυκου ισως και τζαβελλα την βλεπω σαν αρνητικο....πραγματικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΠΤ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Σαββίδης για άλλη μια φορά τρομερός, το παιδί ξέρει πολλά κιλά μπάλα.
Η ομάδα αν υποθέσουμε ότι δεν θα τραυματιστεί κανείς θέλει 1 αριστερό Μακ για βασικό και οπωσδήποτε 2 στόπερ, χαφ δε λέω γιατί νομίζω ο Σαββίδης είναι έτοιμος, και όποιους άλλους για παγκίτες.
Και ο Μαντούρο δείχνει πολύ βελτιωμένος και πιο ελαφρύς.

Ο Κατσικάς απλά δεν κάνει για ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kranatos έγραψε:Η σημερινή εικόνα εξαρτάται άμεσα από τους στόχους που έθεσε ή θα θέσει η διοίκηση για τη νέα σεζόν.
Αν πας για σωτηρία η ομάδα είναι έτοιμη και δε χρειάζεται καμία προσθήκη μάλιστα.
Σωμένος είσαι.
Αν πας για ουεφάκι (όπως το λέγαμε παλιά) χρειάζεσαι 3-4 μεταγραφές σε καίρια σημεία όπως ο σέντερ μπακ, ο σέντερ φορ, το αριστερό χαφ και το δεξί μπακ.
Αν πας για πωρταθλ.. πρωλταθ.. πρωτλαθ.. ξέρω γω αν πας για αυτό που έχει να πάρεις 30 χρόνια και κατέβεις μ'αυτή την ομάδα είναι για να γελάς κλαίγοντας και να κλαις γελώντας.

Καθορίστε πρώτα τους στόχους κύριοι της παε ΠΑΟΚ για να ξέρουμε κι εμείς πόσο σοβαρά πρέπει να εκλάβουμε αυτό που βλέπουμε.
Συμφωνώ απόλυτα.. Αλλά όταν λες "πας για ουεφάκι", δεν νομίζω ότι εννοείς να το πάρουμε, ε; :mrgreen:

Πάντως ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να 'ναι σίγουρα στους 16 και αν κάνει εμφάνιση επιπέδου White Hart Lane, στους 8. Και με κωλόφαρδη κλήρωση στους 4 και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του τελικό!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

[youtube]qLZKNDTuGkY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Είδα μόνο απ το 40 κ μετά (κ όχι καλά).

Ηθελα πάρα πολύ να δω κάτι που θα μου άρεσε, αλλά δεν τα κατάφερα.

Ελπίζω να ξέρει τι κάνει ο Αγγελος.

Ξέρω ... ακούγεται κάπως μεταφυσική αυτή η ελπίδα ...
black death

Δημοσίευση από black death »

Kranatos έγραψε:Η σημερινή εικόνα εξαρτάται άμεσα από τους στόχους που έθεσε ή θα θέσει η διοίκηση για τη νέα σεζόν.
Σωμένος είσαι.

Τι πρωτάθλημα ρε kranatos; Τι είσαι; Ολυμπιακός;

Αποφυγή υποβιβασμού και βλέπουμε. Μεγάλη επιτυχία αν γίνει καμιά στραβή και μπει πλέυ οφ η ομάδα.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

ποιος τον πηδάει τον γαύρο ρε αδερφέ?
ΠΑΟΚ είμαι.
Η πιο βαριά φανέλα στην υφήλιο καταδικασμένη πάντα να πρωταγωνιστεί.
Εγώ τουλάχιστον έτσι τον έμαθα και έτσι τον λατρεύω.

88 χρόνια Ιστορία με προδότες ηγεσία.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τελικά περίεργο φρούτο αυτός ο ΠΑΟΚτσης ,με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος.
φαντάζομαι αν οι ναπολιτανοι είναι σαν εμάς τι γιούχα και τι γκρίνια πέφτει στο ναπολιμανια που ένα τσούρμο αμούστακα τους παίζαν μπάλα μέσα στην έδρα τους και απο καθαρή τύχη δεν είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

εμένα η ομάδα αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτό όπου υπερσεβαστηκαμε την νάπολι μου άρεσε.
δεν περίμενα ότι μπορούμε ακόμα να πιάσουμε τέτοια απόδοση.
επίσης να σχολιάσω και κάποιους παίκτες που μου έκαναν εντύπωση.
γιακουμης :πολύ καλός ,σταθερός και με αυτοπεποίθηση.
ρατς και κιτσιου πολύ καλή απόδοση, ειδικά ο μικρός έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον μακ και η ταχύτητα τους θα προβληματίσει πολλές ομάδες.
μαντουρος Απλά παικτουρα .μακάρι μόνο να μην ς ει τραυματισμούς.
γκολασα : παρά πολύ καλός,αθλητικός και δείχνει ότι έχει την ευχαιρια να παίζει σε πολλές θέσεις.
μακ: πυραυλοκινητος και με αρκετά καλή τεχνική.
φανουρης :αν τον πήρες για να τον βάζεις έξω αριστερα τότε κακώς τον πήρες.
κλάους: μεγάλη βελτίωση αυτό το παιδί. πραγματικά πολύ καλό ματς κΑι παραλίγο σε δύο φάσεις να χριστεί και σκόρερ.
ποζατζιδη:όσο δεν μου έχει αρέσει ως αριστερό μπακ και στα φιλικα αλλά και στα λίγα ματς του απόλλωνα, τόσο μου άρεσε ως στόπερ.γρήγορος στις αντιδράσεις του έβγαινε πρώτος στην μπάλα και είχε και κάποια καλά ανεβασματα .
σκόδρας: και αυτός είχε καλή απόδοση και έπαιξε πολύ σωστά την θέση χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα από τους επιθετικούς της νάπολι και ενώ η ομάδα ήταν πολύ ψηλά στο γήπεδο κάτι πολύ σημαντικό.
σαββίδης:το παιδί απλά είναι παικτουρα και χαφαρα . στα 18 του μπαίνει να παίξει αντίπΑλος με την νάπολι και δεν πρέπει να έκανε ούτε ένα λάθος, χώρια τα κλεψίματα στο κέντρο.
μαρτενς αρκετά καλός με μια φάση για γκολ αλλά και κάποιες πολύ καλές πασες και αλλαγές παικτουρα παιχνιδιού όπου άνοιγαν τον αντίπαλο.
κουλούρης μπορούσε να είχε γίνει ήρωάς αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός.αλλά σε γενικές γραμμές είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

υγ επειδή πολύ έγραψαν πολλά αρνητικά για τον κωνσταντινίδη θέλω να ρωτήσω πέρα από το επιπόλαιο μαρκάρισμα όπου ενώ έφτασε πρώτος στην μπάλα από τον αντίπαλο του αλλά δεν έδιωξε με αποτέλεσμα ο παίκτης της νάπολι να πάρει την μπάλα, τι άλλο λάθος είχε στον αγώνα?
εγώ θυμάμαι ότι δύο φορές κατάφερε από μειονεκτική θέση να προλάβει γονείς μαρτενς και να του κλέψει την μπάλα.έναν μαρτενς που σε ολόκληρη ιταλία είναι λίγοι αυτοί που τον προλαβαίνουν.

ο μικρός με τα στοιχεία που εχει επιβάλλεται να παίξει μεγάλη μπάλα. λίγο τις παιδικές απερισκεψίες να κόψει και θα παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 03 Αύγ 2014, 14:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
black death

Kranatos έγραψε:ποιος τον πηδάει τον γαύρο ρε αδερφέ?
ΠΑΟΚ είμαι.
Η πιο βαριά φανέλα στην υφήλιο καταδικασμένη πάντα να πρωταγωνιστεί.
Εγώ τουλάχιστον έτσι τον έμαθα και έτσι τον λατρεύω.

88 χρόνια Ιστορία με προδότες ηγεσία.
Ε άμα κρίνεις απ' το παρελθόν, μάλλον καταδικασμένη να μην πρωταγωνιστεί είναι, αλλά τέλος πάντων...
desperando έγραψε: φανουρης :αν τον πήρες για να τον βάζεις έξω δεξιά τότε κακώς τον πήρες.
Πίσω απ' τον Κλάους δεν ξεκίνησε; Με αυτά τα λινκ δεν παίρνω κι όρκο.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μιά χαρά τα λες ρε συ despe.

Πάμε όμως να το δούμε κ αλλιώς ?

Μέχρι τη 2α παρουσία να παίζαμε , γκολ θα βάζαμε? Μπαααααααα

Η αμυνά μας ? Απλά άστο.

Είμαι περίεργος ρε γμτ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ο ΑΑ σχετικά με Κατσικά !!!

Για κέντρο δεν μιλάω , όταν παίζουν μικροί , όλα είν αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε μαπογκο εγω ειδα 30 λεπτα και χασαμε ενα τετατετ και μια διπλη ευκαιρια με μαρτενς και στη συνεχεια με Αθανασιαδη σε κενο τερμα,ειδα ωραια ανεβασματα απο τον Σπυροπουλο που πατησε και περιοχη 2-3 φορες και στη λεπτομερεια δεν ολοκληρωθηκαν οι φασεις.
Απο που εβγαλες συμπερασμα οτι δεν θα βαζαμε γκολ ποτε? ειδες παθητικο παιχνιδι,μηπως ειδες να γυρναμε τη μπαλα πισω?
Ρε παιδια ειλικρινα ορισμενοι μου δινουν την ενυπωση οτι εχουν δει 10-20 ματς στη ζωη τους και αυτα τηλεοπτικα.
black death

Mapogo έγραψε: Μέχρι τη 2α παρουσία να παίζαμε , γκολ θα βάζαμε? Μπαααααααα
Θεωρείς τον Κλάους και τον Κουλούρη ανικάνους να τελειώσουν τις δύο κλασικές στο 2ο, σε οποιαδήποτε μέρα;
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

barlow4 έγραψε:
che4 έγραψε:η ομαδα του αα δειχνει οτι εχει ταυτοτητα καμια σχεση με γδ τουριστα και γχ....αρχιζει να μπολονοφερνει η ομαδα

επομενως οι μεταγραφες πρεπει να ταιριαζουν σαυτη την νοοτροπια καο ολα καλα θα πανε
προσπαθησα να κρατηθω αλλα σορυ δεν τα καταφερνω με τπτ.αρχισε να εχει ταυτοτητα ,δηλαδη να μπολονοφερνει?η τελευταια φορα που ειδαμε αγωνιστικη ταυτοτητα ηταν επι σαντος.με το μπολονι ηταν οτι ναναι.οχι σαν δωνη γουχου η στεφενς αλλα παλι οτι ναναι.σιγα μη φρινγκεροφερνει.
Θεωρώ ότι κάνεις λάθος για τον Μπόλονι.Άλλος ο Μπ/νι του πρώτου εξαμήνου με πρόεδρο τον
Ζαγοράκη και άλλος το δεύτερο με τα πουστριλίκια του ΖΒ.(κολεγιά με τους δυτικούς συν.)

Μακράν η ομάδα του Μπόλονι (α εξαμηνο) ήταν το ποιο ισορροποιημένο σύνολο των τελευταίων χρόνων(άμυνα - επίθεση)που είδαμε στον Π.Α.Ο.Κ.

σσ.Π.Α.Ο.Κ.μανια περάστε και μερικά ποσταρίσματα :cry: στο τέλος θα πιστέψουμε ότι είστε οι κλώνοι του γκαζέρτα και των λοιπών αρδμανατζαρέων σάιτ.

σόρυ αλλά αυτό το κλίμα εισπράτω από πολλούς συννοπαδούς μου ΠΧ στο FC PAOK τα ποσταρίσματά μου και άλλων Π.Α.Ο.Κ.τσίδων περνάνε χωρίς λογοκρισία.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

obanebane έγραψε:Ρε μαπογκο εγω ειδα 30 λεπτα και χασαμε ενα τετατετ και μια διπλη ευκαιρια με μαρτενς και στη συνεχεια με Αθανασιαδη σε κενο τερμα,ειδα ωραια ανεβασματα απο τον Σπυροπουλο που πατησε και περιοχη 2-3 φορες και στη λεπτομερεια δεν ολοκληρωθηκαν οι φασεις.
Απο που εβγαλες συμπερασμα οτι δεν θα βαζαμε γκολ ποτε? ειδες παθητικο παιχνιδι,μηπως ειδες να γυρναμε τη μπαλα πισω?
Ρε παιδια ειλικρινα ορισμενοι μου δινουν την ενυπωση οτι εχουν δει 10-20 ματς στη ζωη τους και αυτα τηλεοπτικα.
Τόνισα μια λέξη σου .

Εκεί είναι για μένα η ουσία. Ο ΠΑΟΚ του σχεδόν ... ο ΠΑΟΚ του περίπου ....(όπως είχε πει κ μια ψυχή).

Κ επειδή κάποτε ο Κουλούρης έβαλε ένα ωραίο γκολ με παραπλήσιο κοντρόλ , περιμένουμε ότι θα τα βάζει κ όλα.

Κ εκεί κάπου θα τον κάψουμε κ αυτόν.

Αν δεις τα σχόλια μου φίλε , είναι (μέχρις παρεξηγήσεως) θετικά.

Αν αυτό που είδες σου άρεσε...ΟΚ.

Εμένα όχι.

Εμένα όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”