Πιθανός Νέος Προπονητής
- paokovios1974
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Εγω αντιστοιχα εβλεπα τους οπαδους του βαζελου μετα την ηττα απο αστερα στην λεωφορο εμειναν στις θεσεις τους χειροκροτησαν την ομαδα και στη συνεχεια για μιση ωρα φωναζαν συνθηματα υπερ της ομαδας τους,αυτο ειναι που λεμε λαος ομαδα μια γροθια
εγώ πάλι θυμάμαι βαζελο να παίρνει πρωταθλήματα και να χει 3000 εισιτήρια
και δεύτερος πορείες τσ λ πάλι τα ίδια
άμα φέρουμε βυντρα καρνεζη μπορούμε επιτέλους να του μοιασουμε εντελως
- paokovios1974
?ΓΙΑ καντα φραγκοδιφραγκα αυτο καταλαβες εσυ?DASKALOS4 έγραψε:εγώ πάλι θυμάμαι βαζελο να παίρνει πρωταθλήματα και να χει 3000 εισιτήρια
καλά είναι φανερό πως δεν έχει καταλάβει καν τι λέμε. Απλά πέταξε μια εξυπνάδα γιατί αγχώθηκε για αυτό που ειπώθηκε για κουλα-βαζελο
ζήλεψε κάνεις στήριξη κουλας βαζελου;αυτό φταίει; η έλλειψη ομοψυχιας; η οι αιτίες που μας οδήγησαν εδώ; αν ο ΠΑΟΚ ήταν στη θέση κουλας ε σου απαντώ ότι δεν πρόκειται να ήταν ποτέ,όσο κι αν στις τάξεις τους υπάρχουν χομπιστες που δηλώνουν ΠΑΟΚ
με σένα δε διαφώνησα σε κάτι.στους άλλους δυο απάντησα. εξυπνάδα είναι οι βυντρα καρνεζης; ή πραγματικότητα;
ανεχτειτε λοιπόν τους τρυπιους της παε και καλή τύχη. ο εχθρός θέλει κερκοπορτα για να μπει στο κάστρο.
γεια σου Σπυρόπουλε
ανεχτειτε λοιπόν τους τρυπιους της παε και καλή τύχη. ο εχθρός θέλει κερκοπορτα για να μπει στο κάστρο.
γεια σου Σπυρόπουλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Πέμ 15 Μάιος 2014, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ έχω χορτάσει απο inside πληροφορίες και πριβε συζητήσεις που θα αποκαλύψουν τα πάντα... Κι άλλοι είχαν τέτοιες πληροφορίες και μας αφήσαν χρόνους.
Αν είναι να πει κάποιος το λέει ίσα , σταράτα και παντελονάτα. Τα "μου είπαν αλλά δε ξέρω αν πρέπει να δημοσιοποιήσω" , ιδίως σε δημόσιο φόρουμ , δε λένε και πολλά.
Αν είναι να πει κάποιος το λέει ίσα , σταράτα και παντελονάτα. Τα "μου είπαν αλλά δε ξέρω αν πρέπει να δημοσιοποιήσω" , ιδίως σε δημόσιο φόρουμ , δε λένε και πολλά.
- paokovios1974
DASKALOS4 έγραψε:εγώ πάλι θυμάμαι βαζελο να παίρνει πρωταθλήματα και να χει 3000 εισιτήρια
Καποτε υπηρχε τοπικ που λεγοταν οτι να΄ναι νομιζω οτι θα σου ταιριαζε απολυτα.
- kataramenos5
Εχει γραφτεί πάνω απο 80 φορές η λέξη Σαντος κι ο Μάξιμος δε πόσταρε ακόμα. 

- Amon Tobin
Καταρχήν να χαιρετήσω άλα τα μέλη του forum.Σας παρακολουθώ πολλά χρόνια κ πλέον αποφάσισα να συμμετέχω κ εγώ ενεργά.Υπήρξα μεγάλο αγγελόσκυλο αλλά πίστευω οτι στον παοκ αρμόζει ένας ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας αλλά μετά τα φετινά με Στέφενς κ τα προπέρσινα με Μπόλονι πλέον έχω απογοητευτεί κ πιστεύω οτι πρέπει να φύγουν χθές ο Βρύζας πρωτίστως κ ο Τσιστιακόφ κ ο Ιβάν να δώσει τα κλειδιά στον Άγγελο.Τα ίδια ή χειρότερα αποκλείεται να τα κάνει.Αλλιώς όποιον κ να φέρει ο ιβάν πάλι τα αρδ με πρώτο αυτό το @ρδχιδι τον Κόλκα(σίγουρο ch.l) θα αρχίσουν τα "δε κάνει τακτική" "είναι τουρίστας" "αργεί στην προπόνηση" κτλ μόνο κ μόνο για να έχουν κ πάλι πρόσβαση στην είδηση.Βέβαια τα κ στον Άγγελο πάλι πόλεμο θα κάνουν αλλά αυτός θα έχει μαζί του τους παίκτες κ δεν είναι τόσο χαζός να έχει για βοηθό καποιον που θα του σκάβει το λάκο στην χειρότερη κ δεν θα τον βοηθά καθόλου στην καλύτερη.προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης με βοηθό τον μεγάλο Pablo Garcia.
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα το θέμα χωράει πολυ συζήτηση

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα το θέμα χωράει πολυ συζήτηση

κανένας δεν είναι εχθρός , τουλάχιστον στα μάτια μου. Ούτε έχω κάνενα πρόβλημα με το Despe - ένα απλό search στα ποσταρίσματά μου θα δεί ότι 9/10 φορές συμφωνώ με τον άνθρωπο .
Απλά είμαι κατά της "δημοσιοποίησης" πληροφοριών ή ιδιωτικών συζητήσεων σε δημόσια φόρουμ. Αν ήθελε κάτι ο Στέφενς να το έλεγε στους υπεύθυνους ή σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ σε κάποια συνέντευξή του.
Απλά είμαι κατά της "δημοσιοποίησης" πληροφοριών ή ιδιωτικών συζητήσεων σε δημόσια φόρουμ. Αν ήθελε κάτι ο Στέφενς να το έλεγε στους υπεύθυνους ή σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ σε κάποια συνέντευξή του.
- paokovios1974
Αδερφε δεν το εγραψα για σεναgiapas έγραψε:κανένας δεν είναι εχθρός , τουλάχιστον στα μάτια μου. Ούτε έχω κάνενα πρόβλημα με το Despe - ένα απλό search στα ποσταρίσματά μου θα δεί ότι 9/10 φορές συμφωνώ με τον άνθρωπο .
- Μπαρκαρούτσος
Despe, ό,τι κάνεις γίνεται με δική σου ευθύνη. Εδώ μέσα κυκλοφορούν επαγγελματίες ΠΑΟΚτσήδες που στις μεταγραφικές περιόδους είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ στο forum...